Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

shalla

#1201 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

LSD malo me iznenađuješ jer inače nisi osoba koja površno nešto čita. Al valjda se uzburkala u tebi ta plava boja šta li?
Ja nigdje nisam rekao da je TAJ detalj odredio njega kao golmana već mi je to palo na pamet kao nešto što sam vidio svojim očima. A kažem ti, ljudi koji ga gledaju svake sedmice (barem većina njih) imaju isto mišljenje o njemu a znajući koliko se razumiju u sport nemam razloga da im ne vjerujem...
Obuca9

#1202 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

ŠEha je večeras dobio priliku i po meni je sasvim dobro iskoristio. Drugi gol, nažalost nisam vidio, pa ne mogu o njemu komentarisati, jer nisam gledao tih nekih 5-6 minuta prije i poslije gola, ali sa ostalih 85 minuta sam zadovoljan.

Imao je onu jednu pantersku odbranu, dva-tri pravovremena izlijetanja, a nije krivac za prvi gol. Tako da Šehić definitvno, za večerašnju partiju zaslužuje prolaznu ocjenu. Ko zna kako bi se utakmica odvijala da su ondje Slovaci (nezasluženo) poveli 2:1 pred sami kraj prvog poluvremena.
LSD

#1203 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

shaqqa wrote:LSD malo me iznenađuješ jer inače nisi osoba koja površno nešto čita. Al valjda se uzburkala u tebi ta plava boja šta li?
Ja nigdje nisam rekao da je TAJ detalj odredio njega kao golmana već mi je to palo na pamet kao nešto što sam vidio svojim očima. A kažem ti, ljudi koji ga gledaju svake sedmice (barem većina njih) imaju isto mišljenje o njemu a znajući koliko se razumiju u sport nemam razloga da im ne vjerujem...
A imaš li razloga da ne vjeruješ izboru selektora da postavi tog istog Šehića veceras na gol državne selekcije?? kome ti više vjeruješ - tim svojim jaranima ili selektoru reprezentacije? :mrgreen: :-)
O cemu mi pricamo?? cije se zapravo krv uzburkala, ha buraz ;-) necemo se praviti sad naivni, ne ide jbg.
extraordinary

#1204 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by extraordinary »

Meni je najsmješnije što se sve svodi na naš i njihov. Jedan dio ljudi ga kritikuje samo jer je Željin golman, ali ima onih kojima se jednostavno ne sviđa, smatraju da ima kikseva koji se ne bi smjeli dešavati prvom golmanu, ali ne, i oni se diskredituju kao navijači Sarajeva.

Ja sam navijač Sarajeva, da odmah naglasim, nije mi se svidjela intervencija kod drugog gola, ali me kupio onom refleksnom odbranom :shock: i onim izlijetanjima. Nekako mi je djelovalo da je siguran u sebe, a vrhunac je bio kad je onog levata nasankao pa izvukao žuti karton za njeg. Holosko, koji već. Možda je rano govoriti, ali kad se sjetim kakvih je golmana prodefilovalo kroz reprezentaciju ( dovoljno je spomenuti Dedića i Gušu, već se kosa na glavi diže ), ne smeta mi Šeha među tri golmana. Ne bih rekao da je za prvog, ali među tri može biti.
ganjeta

#1205 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

shaqqa wrote:
LSD wrote:I Gušu je Smijecanin lobovao na gol liniji, pa je branio za reprezentaciju :mrgreen:
hehe kako odmah izvalce sve Šehine kiksove :lol: ofirni ste do bola...pa jedan Bufon ili Khan su imali nenormalnih kikseva,pa su opet bili neprikosnoveni na golu....ali jok, hajmo mi odmah iskopati iz arhive lobove protiv Slavije...to smo mi- ultimate šampioni u samo-ismijavanju i samopodcijenjivanju.
Ja ti samo kažem ono što i većina vas misli. Ja ne znam većeg željovca od mog badže pa on sam kaže da je ovaj prosječan golman. Al nejse, kao što rekoh, igrom slučaja je dobio priliku a da li ju je iskoristio znaćemo prilikom objavljivanja sljedećeg spiska...
Vozdrica...

A ovaj pod nickom ganjeta bi mogao ohanuti malo sa neki prozivanjima i uvredama. Čitajući mu postove imam osjećaj da mu je IQ na razini sobne temperature ali ne vidim da njega neko vrijeđa...
Kada se vrijedja i pljuje Seha to je Ok jelde :?: Znaci sto kaze tvoj badzo to treba da uzmemo zdra'o za gotovo :lol: Sto se tice tvoga badze,siguran sam da je on jedan od onih,koji su sa sjevera Sehi jebavali mrtvu sestru cim tako prica.Ne vrijedja mene niko,ali brate popustite malo Sehu.Ne mogu da vjerujem koliko vam je zapeo za oko.
Prvo nije gradjen za golmana,pa nema kila,nevalja mu frizura,izgleda ko curica,oblaci se pederski itd.
Sto se tice tvog IQ,ja znam da je na razini mog :dance: ...pa se opet ne bunim kao ti...
burek_in_space

#1206 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

@ganjeta i @Neelix, opomene pred ban.
zecko_kupuz

#1207 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by zecko_kupuz »

extraordinary wrote:Meni je najsmješnije što se sve svodi na naš i njihov...
Klupska politika = stranačka politika. Zaboli stranke za napredak države i gradova. Tako zaboli i domaće navijačke grupe za napredak reprezentacije, pa ko god da igrao. Važno je samo lobirati za "svoje". Barem se takav utisak stekne.
shalla

#1208 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

Ganjeta, nađi moj post gdje ja pominjem šehinu kosu, građu i sl pa ću se odmah izbrisati sa ovog foruma. Drugo, ne kažem da treba slijepo vjerovati mom badži ali on nije jedini koji ima takvo mišljenje o Šehiću. Treće, to o jebavanju majke okači mačku o rep, badžin brat je poginuo '93 godine na prvoj liniji sa željinom značkom u novčaniku (jedan od prijeratnih vođa manijaka) al valjda vam je lakše tako okarakterisati ljude koji ne misle isto kao vi, dakle ili su zagriženi navijači ili jebači majke, nema sredine...

Ja sam napisao post i počeo ga sa "jebala vas rasprava" jer me nervira da se svaka tema dijeli na bordo i plavu. Za mene ste svi odreda bolesni koji tako dijelite ljude i tako formirate mišljenje o nekome. Ja na koševo nisam otišao 4 godine ali ovo tvoje "hrenovke" i sl malo vrijeđa jer ono, ipak mi nismo zajedno kafe ispijali da bi imao pravo da me tako oslovljavaš. To što si danas napisao 130 postova a rekao si 0 pametnih (sve se svodi na prozivanja i neka neintelegentna podbadanja) malo više govori o tebi...

I ne kvotiraj me više jer se povlačim iz rasprave, za šehu sam rekao već gore da je dobio priliku i mislim da ju je manje-više iskoristio al što kaže lsd, ne pravimo mi spiskove...
Last edited by shalla on 18/11/2010 01:20, edited 1 time in total.
zlajapravaraja

#1209 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by zlajapravaraja »

PA dajte ljudi, skinite klupske naocale pobogu, i sagledajte situaciju realno: Sehic mora jos pure pojest', meni djeluje ko kakav junior na terenu. Potrefilo mu se ono par puta da odbrani, ali nije ulijevao sigurnost odbrani i trenutno sada ne moze biti rjesenje. Zao mi je, ali je tako.

Vec odavno se zna ko bi trebao da bude golman broj 1, jer je po talentu, kvalitetu i svim fizickim predispozicijama DALEKO ispred svih ostalih, a ipak je zamjena objektivno losijem golmanu.

A ni cirkus od saveza sigurno ne utice pozitivno na momka koji je, iako Bosanac i Hercegovac u dusi, ipak navikao na neke druge norme profesionalizma. Njemu svaka cast sto je se odlucio za domovinu svojih roditelja u svakom slucaju, a to mu se ne bi smijelo upropastiti.

Danas je definitivno trebala poceti njegova era, sve se poklopilo sa Keninom povredom, ali eto.. :roll:
Valjda cemo uskoro saznati.

Sve u svemu, bila bi prevelika i nenadoknadiva steta da nas napusti, jer smo bez njega pravo tanki na golmanskoj poziciji.

Pape treba da poprica s momkom kad se stvari smire i da mu stavi do znanja da ce biti veoma vazna okosnica u buducnosti ove talentovane, sve bolje i (uglavnom) mlade ekipe.
extraordinary

#1210 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by extraordinary »

Ako ikog Pape treba dobro izj**at, onda je to Begović. Čuj mi da mu podilazimo, a on se nekorektno ponio.
LSD

#1211 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

shaqqa wrote:Ganjeta, nađi moj post gdje ja pominjem kosu, građu i sl pa ću se odmah izbrisati sa ovog foruma. Drugo, ne kažem da treba slijepo vjerovati mom badži ali on nije jedini koji ima takvo mišljenje o Šehiću. Treće, to o jebavanju majke okači mačku o rep, badžin brat je poginuo '93 godine na prvoj liniji sa željinom značkom u novčaniku (jedan od prijeratnih vođa manijaka) al valjda vam je lakše tako okarakterisati ljude koji ne misle isto kao vi, dakle ili su zagriženi navijači ili jebači majke, nema sredine...

Ja sam napisao post i počeo ga sa "jebala vas rasprava" jer me nervira da se svaka tema dijeli na bordo i plavu. Za mene ste svi odreda bolesni koji tako dijelite ljude i tako formirate mišljenje o nekome. Ja na koševo nisam otišao 4 godine ali ovo tvoje "hrenovke" i sl malo vrijeđa jer ono, ipak mi nismo zajedno kafe ispijali da bi imao pravo da me tako oslovljavaš. To što si danas napisao 130 postova a rekao si 0 pametnih (sve se svodi na prozivanja i neka neintelegentna podbadanja) malo više govori o tebi...

I ne kvotiraj me više jer se povlačim iz rasprave, za šehu sam rekao već gore da je dobio priliku i mislim da ju je manje-više iskoristio al što kaže lsd, ne pravimo mi spiskove...
Buraz, da se mi nebi bezveze nešto raspravljali...a nisi ni loš covjek, naprotiv.
Samo cu ti reci ovo....moj zet, nije badzo ali zet isto tako je extremni željovac, svakakve ideje ima ,svima zna naci manu, uvijek je spreman za kritiku...ali šta mu to vrijedi kad se njegova ne pita.
Hocu da kažem da ni moj zet a ni tvoj badzo nemaju KOMPETENCIJE, nisu kompetentni da uopšte pricaju u kvalitetu igraca...imaju strucniji ljudi od njih, realan budi....pa valjda je Safet Sušić strucniji od tvog badze ili tamo neki njegov asistent Piplica ili Baljic ili ko vec....ako je Sušić ukazao momku iz naše lige povjerenje i stavio ga na gol, pa nemojte da odmah momka sahranimo izvlaceci nekakvu arhivu protiv Slavije, petog desetog...nije fer buraz, nije fer da ga yebeš....valjda se sad razumijemo 8-)
Last edited by LSD on 18/11/2010 01:27, edited 1 time in total.
lerdi

#1212 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by lerdi »

E fakat ga neki pretjeruju. Po mom mišljenju Šehić ima krivice za drugi gol, jer se po meni malo slabije postavio, ali s obzirom da je momku prva utakmica za reprezentaciju ovo danas je bilo i više nego dobro. Stoje neke primjedbe što se tiče ispucavanja jer sam i sam to primjetio, ali neki trebaju shvatiti da je momku 22 godine i da mu je ovo prva utakmica za A reprezentaciju. Ja sam lično mislio da ću kod njega vidjeti mnogo više nesigurnosti, ali jako se dobro nosio sa kompletnom situacijom. Imao je jednu jako dobru intervenciju i par situacija u kojima se vidjelo da fino prati i osjeti igru. Ono što se meni lično kod njega ne sviđa je konstitucija, i mislim da pod hitno mora poraditi na nabijanju mase kako bi bio mnogo sigurniji prilikom prekida. Ovdje kod nas možda i može sa onom kilažom prolaziti nekako, ali u reprezentativnim utakmicama gdje su igrači protiv kojih se igra fizički mnogo jači moglo bi biti mnogo problema. To se i vidjelo danas prilikom jednog izljetanja kada je otišao u prazno. Sve u svemu potencijala i materijala ima, a može se i pohvaliti da je imao uspješan debi za najbolju vrstu. ;)
Obuca9

#1213 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

shaqqa wrote:Ganjeta, nađi moj post gdje ja pominjem šehinu kosu, građu i sl pa ću se odmah izbrisati sa ovog foruma. Drugo, ne kažem da treba slijepo vjerovati mom badži ali on nije jedini koji ima takvo mišljenje o Šehiću. Treće, to o jebavanju majke okači mačku o rep, badžin brat je poginuo '93 godine na prvoj liniji sa željinom značkom u novčaniku (jedan od prijeratnih vođa manijaka) al valjda vam je lakše tako okarakterisati ljude koji ne misle isto kao vi, dakle ili su zagriženi navijači ili jebači majke, nema sredine...

Shaqqa, haj naleti malo na temu "Fudbalski kurioziteti" života ti :D
shalla

#1214 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

hz__semir wrote:
shaqqa wrote:Ganjeta, nađi moj post gdje ja pominjem šehinu kosu, građu i sl pa ću se odmah izbrisati sa ovog foruma. Drugo, ne kažem da treba slijepo vjerovati mom badži ali on nije jedini koji ima takvo mišljenje o Šehiću. Treće, to o jebavanju majke okači mačku o rep, badžin brat je poginuo '93 godine na prvoj liniji sa željinom značkom u novčaniku (jedan od prijeratnih vođa manijaka) al valjda vam je lakše tako okarakterisati ljude koji ne misle isto kao vi, dakle ili su zagriženi navijači ili jebači majke, nema sredine...

Šta dobijam ako naletim :mrgreen:
Obuca9

#1215 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

shaqqa wrote:
hz__semir wrote:

Šta dobijam ako naletim :mrgreen:
Uspomenu na jedan stari forum :D
shalla

#1216 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

Lsd, ne kontam šta je loše što sam napisao da sam se sjetio da ga je lik lobovo doslovce na gol liniji? Jesam li šta srao za večerašnju tekmu? Nemoj zezati jbg, samo sam pomenuo nešto što me asocira na šehu, nit sam ga pljuvao, nit sam gdje rekao da je curica...
Nego mi ovaj ganjeta nešto neUrozan :mrgreen:

Ajd pozdravljam te, odoh spavati, valja sabahile na posao :mrgreen:
ganjeta

#1217 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Apsolutnu moja stvar koliko cu postova napisati dnevno.Sve sto ne zelis da citas samo preskocis,jednostavno zar ne.Prvi si poceo da potenciras pricu o IQ i onda sadrzaj pp iznosis javno,a to je koliko znam zabranjeno na forumu.Tvoji istomisljenici su pisali to za njegovu kosu,gradju i tako...a ti se pronasao tu,vjerovatno razmisljas isto.

To sto tebe vrijedja kad napisem "hrenovke" i sto nisi otisao na Kosevo tvoj stvar....to sto ti pises o svom badzi i njegovoj braci,pa nije ovo "Sve za ljubav" pa da pricamo o takvim stvarima.

Sta tvoj badzo misli o Sehi,i njegov badzo :-) ...pa to je smijesno.Ja sam svaku na Grbavici i valjda znam sta vecina misli o Sehi,ali nebitno.Ja samo iznosim svoje misljenje,ne iznosim misljenje mojih suraka,badza,amidza itd.

Posto vidim da se lako povrijedis,znaj da i mene vrijedja kad kazes "bolesna rasprava" i molio bi lijepo da me ne uvalcis u takve rasprave :mrgreen:
LSD

#1218 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

shaqqa wrote:Lsd, ne kontam šta je loše što sam napisao da sam se sjetio da ga je lik lobovo doslovce na gol liniji? Jesam li šta srao za večerašnju tekmu? Nemoj zezati jbg, samo sam pomenuo nešto što me asocira na šehu, nit sam ga pljuvao, nit sam gdje rekao da je curica...
Nego mi ovaj ganjeta nešto neUrozan :mrgreen:

Ajd pozdravljam te, odoh spavati, valja sabahile na posao :mrgreen:
A dobro, to je sad stvar percepcije...ti se sjecas samo losih poteza, i ja se sjecam isto tako da ne bude zabune (taj lob protiv slavije je mila majka kakav je sam sebi zabio kad mu je lopta prešla preko noge :D :-) ...ali isto tako se sjecam nenormalnih intervencija Šehića kad nam je spašavao guzove, nekoliko odlicnih utakmica kada je branio sve živo što je išlo prema golu...ali dobro, toga se ti ne sjecas ;-) to se ne pominje :mrgreen:
shalla

#1219 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

ganjeta wrote:to sto ti pises o svom badzi i njegovoj braci,pa nije ovo "Sve za ljubav" pa da pricamo o takvim stvarima.
:sad: Jadno druže, jadno...

I normalno da je bolesno dijeliti ljude na bordo i plave, da moja mati to uradi rekao bih joj da je bolesna a ne ti...
Danas-sutra ćete biti okruženi na fakultetu, poslu ili sl i jednim i drugim pa kako ćete se postaviti? Ako bude trebalo pomoći nekome a on nedaj Bože navija za Sarajevo šta ćeš/ćete uraditi, okrenuti mu leđa?

Budi mi pozdravljen, vidimo se kad se vratiš...
ganjeta

#1220 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

shaqqa wrote:
ganjeta wrote:to sto ti pises o svom badzi i njegovoj braci,pa nije ovo "Sve za ljubav" pa da pricamo o takvim stvarima.
:sad: Jadno druže, jadno...

I normalno da je bolesno dijeliti ljude na bordo i plave, da moja mati to uradi rekao bih joj da je bolesna a ne ti...
Danas-sutra ćete biti okruženi na fakultetu, poslu ili sl i jednim i drugim pa kako ćete se postaviti? Ako bude trebalo pomoći nekome a on nedaj Bože navija za Sarajevo šta ćeš/ćete uraditi, okrenuti mu leđa?

Budi mi pozdravljen, vidimo se kad se vratiš...
Opet pogresno kapiras,ali tvoja stvar ;-) ...
Kad vec pises o bordo-plavim podjelama....imam jednog takvog u kuci.
Sa rodjenim bratom cijeli zivot muku-mucim :mrgreen: tacnije 28 god,ali izgleda to je za tebe visa matematika.
Laku noc i nemoj zakasniti na posao :lol:
shalla

#1221 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

Laka noć i tebi. Nisam dosad nijednom zakasnio, valjda neću ni sutra...
cyprus

#1222 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Šehić spada među 10 najboljih BH golmana i svaka mu čast na tome, ali reprezentativna klasa nije i tačka. Naravno, kao i uvijek, poštujem selektorov izbor i odluke (tj. ne serem ko mnogi ovdje) i kada se radi o Šehiću te mu želim kao i svima sve najbolje u reprezentativnom dresu. Ali, ostaje mi osjećaj potpune nesigurnosti kada njega vidim na golu tima za koji navijam. Takav osjećaj recimo nemam kada brani Hasagić ili kad bi branili Begović, Burić, pa čak i Avdukić...
Topla voda

#1223 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Topla voda »

ja mislim da je bio odlican veceras,nije kriv ni za jedan gol,kod drugog je krenuo naprijed da zatvori ugao,al je lopta otisla uz samu stativu,a i sama reakcija prije drugog gola slovaka je rezonska i dobra,izaci i zatvoriti ugao.
bio je poprilicno siguran,u utakmici u kojoj smo dominirali.
nije upitno biti dobar u defanzivi i na golu,ako imas posjed lopte 70% i ako ti sve polazi od ruke,ako imas briljantnog pjanica koji rastura protivnicku odbranu,odlicnog medunjanina i rahmica.
tad je sve ok.

al pitanje je ,kakav je kapacitet u tekmama u kojima smo mi satjerani na polovinu,i mislim da mu se posrecila dobra tekma za debi,pa je vremenom kako se igra odvijala dalje od njegovog gola,sve vise sigurnosti dobivao.

mislim da nije kapacitet za golmana koji ce napraviti neku veliku karijeru,al na balkanu je i onako jako malo dobrih golmana kroz istoriju bilo,stoga mislim da je grijeh veliki da se asmir ne gurne u vatru i da ostane broj 1 sljedecih 10-15 godina,te napravi karijeru koja ce ga napraviti najboljim golmanom ikada sa ovih prostora :)

ako seha zavrsi na golu u rumuniji,vidjecemo sta ce biti.ne bih da pehiram,al ova tekma nije bila kriterij za golmana nikakav,kriterij je niz utakmica,a on to jos nema,a ako bude imao,onda cu reci sta mislim :)

sve u svemu,poprilicno dobar debi,spletom okolnosti,znanja i hrabrosti :)
ultima_palabra

#1224 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ultima_palabra »

lerdi wrote:E fakat ga neki pretjeruju. Po mom mišljenju Šehić ima krivice za drugi gol, jer se po meni malo slabije postavio, ali s obzirom da je momku prva utakmica za reprezentaciju ovo danas je bilo i više nego dobro. Stoje neke primjedbe što se tiče ispucavanja jer sam i sam to primjetio, ali neki trebaju shvatiti da je momku 22 godine i da mu je ovo prva utakmica za A reprezentaciju. Ja sam lično mislio da ću kod njega vidjeti mnogo više nesigurnosti, ali jako se dobro nosio sa kompletnom situacijom. Imao je jednu jako dobru intervenciju i par situacija u kojima se vidjelo da fino prati i osjeti igru. Ono što se meni lično kod njega ne sviđa je konstitucija, i mislim da pod hitno mora poraditi na nabijanju mase kako bi bio mnogo sigurniji prilikom prekida. Ovdje kod nas možda i može sa onom kilažom prolaziti nekako, ali u reprezentativnim utakmicama gdje su igrači protiv kojih se igra fizički mnogo jači moglo bi biti mnogo problema. To se i vidjelo danas prilikom jednog izljetanja kada je otišao u prazno. Sve u svemu potencijala i materijala ima, a može se i pohvaliti da je imao uspješan debi za najbolju vrstu. ;)
Realno :thumbup: Šuti, još je poradio na konstituciji kakav je bio prije :-D Meni je najviše drago što se nije izgubio, nije izgledalo da ne pripada onoj utakmici... ne znam kako da se bolje izrazim :) Jasno je da je on treći golman, ali kad ti se ukaže prilika moraš uvjeriti selektora da može računati na tebe... to je Šeha i uradio.
veljaca

#1225 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

U večerašnjoj utakmici debitovali su Ibrahim Šehić, Ognjen Vranješ, Muhamed Bešić, Muhamed Subašić...

"Zadovoljan sam onim što su svi oni večeras pružili. Šehiću je bilo teško, jer je odmah morao 'u vatru', mogu samo zamisliti kako mu je bilo nakon onog gola u 3. minuti. Ali se kasnije iskupio, branio je nemoguće. On i Asmir dokaz su da imamo svijetlu budućnost na golu. Vranješ je odigrao sjajno, kao i svi oni koji su večeras dobili priliku. Naša reprezentacija zaista ima svijetlu budućnost", dodaje stoper Montpelliera - Spahic , rekavši za kraj našeg razgovora:

"Sve je super i sve je za pet".

Procitajte izjavu naseg kapitena - koji o fudbalu zna puno vise od nas ovdje na Forumu ....

:sax:
Locked