Pa i nisi.psydelija wrote:
ako cemo se lagati onda nisam u pravu!
Vjerujem da si htio reci da odredjeni broj zena voli, a ne sve.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa i nisi.psydelija wrote:
ako cemo se lagati onda nisam u pravu!
Pih, meni 4KM polusedmični budžetAgradable wrote:Moguce je ako ti je djevojka forumasica koja ima preko 20 hiljada postova, nema socijalni zivot, dodes joj kuci i chatate, skidate/gledate filmove itd.a ovako ne
![]()
Pa samom tebi trebaju 4KM da odes i da se vratis iz grada ukoliko nemas auto i sta dalje pricati
nije normalno, al`je tako. sta, ti ko uvredjenja?ljubav_aha wrote: zar je normalno reci:zene vole lazove ili bilo koju vrstu barabe
naravno da ima izuzetaka...no, i one sto ne vole, nekad zavole.ladyblue18 wrote:Pa i nisi.psydelija wrote:
ako cemo se lagati onda nisam u pravu!![]()
Vjerujem da si htio reci da odredjeni broj zena voli, a ne sve.
kako?cyprus wrote:Pih, meni 4KM polusedmični budžetAgradable wrote:Moguce je ako ti je djevojka forumasica koja ima preko 20 hiljada postova, nema socijalni zivot, dodes joj kuci i chatate, skidate/gledate filmove itd.a ovako ne
![]()
Pa samom tebi trebaju 4KM da odes i da se vratis iz grada ukoliko nemas auto i sta dalje pricati![]()
A i blizu si ovih gore spomenutih postovacyprus wrote:Pih, meni 4KM polusedmični budžetAgradable wrote:Moguce je ako ti je djevojka forumasica koja ima preko 20 hiljada postova, nema socijalni zivot, dodes joj kuci i chatate, skidate/gledate filmove itd.a ovako ne
![]()
Pa samom tebi trebaju 4KM da odes i da se vratis iz grada ukoliko nemas auto i sta dalje pricati![]()
???Agradable wrote:A i blizu si ovih gore spomenutih postovacyprus wrote:Pih, meni 4KM polusedmični budžetAgradable wrote:Moguce je ako ti je djevojka forumasica koja ima preko 20 hiljada postova, nema socijalni zivot, dodes joj kuci i chatate, skidate/gledate filmove itd.a ovako ne
![]()
![]()
zezam se, sve je moguce kad nesto zelis, mozes ih promijeniti 50 dok ne dodes do one prave, evo npr. cyprus je idealna djevojka koju mozes uciniti sretnom sitnicama i kojoj ne trebaju skupi provodi
ili se varam?
Lakat Jebić wrote: ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
munibeeeee![]()
![]()
Znala sam da ces se nacrtatime22 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slucajno titam', nesto sam drugo trazilaladyblue18 wrote:Znala sam da ces se nacrtatime22 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"volela"psydelija wrote:nije normalno, al`je tako. sta, ti ko uvredjenja?ljubav_aha wrote: zar je normalno reci:zene vole lazove ili bilo koju vrstu barabe![]()
kakve si ti volela?
@mladtrek, da, ima i takvih kao ti.... samo pazi da te neka ne osedla.
I nek joj mati doturi još 200 KM da plate kaznu.only_girl wrote:Jestenek ona doda jos 2 KM kupiti 2L pive u park
daleko bilo, nisam ni rekao da si umrlaljubav_aha wrote:"volela"nisam jos umrla
![]()
pametan,lijep i bogat ,takve i dalje volim
zapadnjacki,he he he ,a ko kaze da i ja ne nudim istu kombinacijupsydelija wrote:daleko bilo, nisam ni rekao da si umrlaljubav_aha wrote:"volela"nisam jos umrla
![]()
pametan,lijep i bogat ,takve i dalje volimsa onim "volela", mislio sam na davno proslo vreme.
kriterijumi su ti bas zapadnjacki
ps: nista bez sibicara.
ma sve je moguce kad imas srecesumirprimus wrote:Ja s curom "izaso" i drito na pice...Sjeli mi,dodje konobar,-izvol`te,kaje ona men djus,hebaji ga daj pivu,ja za zadnji paĐe,nema novcanika,ladan mrtvacki znoj,poče koluhanje u stomaku,ja za onaj cjenovnik,ona narucila djus a dju (bio tad) po marke skuplji od ovih obicnih,kola fanta...i moja piva
Prvi sastanak...Sta cu sad tito dragi,ljepa cura grehota ustat i pobjec...I tako poce prica bezveze,ja od muke poceo provaljivat ona se pocela smijat,naruci ona jos jedan vrazji djus,hebaji ga ja jos jednu pivu,kad je bal nek je maskenbal,sta mi mogu,..Istom,ona meni u neko doba moram kuci,a jaaa od muke samo sto nisam dijareju dobio..Istom ce ti ona onaj racun,zovnu konobara i na moje zaprepastenje plati racun
.U neznanju spasi me ...Sve je to trajalo par sekundi,ne znam tacno,ja ko fola ruku za dzep,...promuca pa ovaj sto to,ja cu,mislim ono,nema smisla,nije valjda dotle doslo
![]()
...
I dan danas sam s njom...Kad nadodje taj dogadjaj u prici,veli ona meni,a ja pozurla kuci zbog tebe vidim nesto se previjas kontam,ovom garant nAvrlo U WC
stoj najgore od muke i jest
![]()
![]()
Znaci ni dvije marke u dzepu,a zena za zivot...![]()
sanabe wrote:sumirprimus wrote:Ja s curom "izaso" i drito na pice...Sjeli mi,dodje konobar,-izvol`te,kaje ona men djus,hebaji ga daj pivu,ja za zadnji paĐe,nema novcanika,ladan mrtvacki znoj,poče koluhanje u stomaku,ja za onaj cjenovnik,ona narucila djus a dju (bio tad) po marke skuplji od ovih obicnih,kola fanta...i moja piva
Prvi sastanak...Sta cu sad tito dragi,ljepa cura grehota ustat i pobjec...I tako poce prica bezveze,ja od muke poceo provaljivat ona se pocela smijat,naruci ona jos jedan vrazji djus,hebaji ga ja jos jednu pivu,kad je bal nek je maskenbal,sta mi mogu,..Istom,ona meni u neko doba moram kuci,a jaaa od muke samo sto nisam dijareju dobio..Istom ce ti ona onaj racun,zovnu konobara i na moje zaprepastenje plati racun
.U neznanju spasi me ...Sve je to trajalo par sekundi,ne znam tacno,ja ko fola ruku za dzep,...promuca pa ovaj sto to,ja cu,mislim ono,nema smisla,nije valjda dotle doslo
![]()
...
I dan danas sam s njom...Kad nadodje taj dogadjaj u prici,veli ona meni,a ja pozurla kuci zbog tebe vidim nesto se previjas kontam,ovom garant nAvrlo U WC
stoj najgore od muke i jest
![]()
![]()
Znaci ni dvije marke u dzepu,a zena za zivot...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()