Sad ce on naci argument za ovo pozivanje ne sekiraj se a vjerovatno ce I medju prvima Meshu prozvati,,teleca glava,,SSemir wrote:jel ono bio neki forumas koji se kladio da novi selektor nece pozivati vise nikada susica i vrsajevica? bilo bi zanimljivo naci to
Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#1201 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
- Point.
#1202 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ocekivo sam ovo. Nemas pojma o cemu pricas.brad90 wrote:rece lik kojem je orao na avataru i navija za fasiste.Point. wrote:Ne znam sta ce u toj fasistickoj vukojebini.
-
5 0 5
#1203 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
eno sunderland izd'o oglas. traze novog trenera. kazu, uslov je samo da si napravio najveci uspjeh u istoriji neke reprezentacije. pa eto, ako ima neko ko ispunjava uslov, i ako sunderland ima kapacitet da zadovolji tvoje ambicije, javi se na http://www.safc.com/foundation-of-light/contact-us. pos'o je tvoj. 
- Logovan
#1204 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Eno sad zaslužili pozive.hrasno38 wrote:i Susic i Vrsajevic su zasluzili pozive u reprezentaciju a sto se tice igranja u prvih 11 to je druga prica.SSemir wrote:jel ono bio neki forumas koji se kladio da novi selektor nece pozivati vise nikada susica i vrsajevica? bilo bi zanimljivo naci to
Pa gdje su svi oni koji su komentarisali kako Sušića, Vršajevića i Hadžića treba izbaciti iz reprezentacije? Gdje su nestali?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1205 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
ma hajte spisak ko spisak...svak će naći nekom igraču zamjerku što je pozvan i izvuć nekog drugog kojega bi stavio na to mjesto.....ono što mene zanima jeste pristup igri i kako ćemo izgledati na terenu...tu tražim i očekujem promjene i ako ih bude na bolje libo me tuki sve da Meša 11 RinTinTinova i Avdija stavi.
Iako tamo do Izraela u junu nećemo imati ozbiljnijeg protivnika...... žao mi je što nije neka jača prijateljska u martu dogovorena mjesto Austrije...mada u kakvoj smo mi formu i Austrija djeluje zajebano

Iako tamo do Izraela u junu nećemo imati ozbiljnijeg protivnika...... žao mi je što nije neka jača prijateljska u martu dogovorena mjesto Austrije...mada u kakvoj smo mi formu i Austrija djeluje zajebano
-
vryzas
#1206 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
BlueBlood wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/semir- ... /141222141shake69 wrote:Ocekivano. Jedino me iznenadio poziv Stilicu. Iako je dijete s Grbavice, mislim da formom i nije zasluzio poziv
Ta ce Stila
-
sumirprimus
#1207 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
a da mu damo bar jeNu tekmu fore ha?
- Logovan
#1208 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Gledaj ti kako se samo mijenja priča. Mene bi bilo stid.JoseMujica wrote:ma hajte spisak ko spisak...svak će naći nekom igraču zamjerku što je pozvan i izvuć nekog drugog kojega bi stavio na to mjesto.....ono što mene zanima jeste pristup igri i kako ćemo izgledati na terenu...tu tražim i očekujem promjene i ako ih bude na bolje libo me tuki sve da Meša 11 RinTinTinova i Avdija stavi.
Iako tamo do Izraela u junu nećemo imati ozbiljnijeg protivnika...... žao mi je što nije neka jača prijateljska u martu dogovorena mjesto Austrije...mada u kakvoj smo mi formu i Austrija djeluje zajebano![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1209 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
ja druze to nisam nikada ovdje napisao a lako se moze provjeriti.Logovan wrote:Eno sad zaslužili pozive.hrasno38 wrote:i Susic i Vrsajevic su zasluzili pozive u reprezentaciju a sto se tice igranja u prvih 11 to je druga prica.SSemir wrote:jel ono bio neki forumas koji se kladio da novi selektor nece pozivati vise nikada susica i vrsajevica? bilo bi zanimljivo naci to![]()
![]()
Pa gdje su svi oni koji su komentarisali kako Sušića, Vršajevića i Hadžića treba izbaciti iz reprezentacije? Gdje su nestali?
-
sumirprimus
#1210 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
ja sam mislio da ce ih odma otrest sa spiska.safetove repove..al veze ja.
namece se ova ultima-na postepena redukcija..
il i on veze..
vidcemo..
namece se ova ultima-na postepena redukcija..
il i on veze..
vidcemo..
- Logovan
#1211 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Dobro, eto ti nisi, ali na kraju će ispasti da nije niko.hrasno38 wrote: ja druze to nisam nikada ovdje napisao a lako se moze provjeriti.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1212 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
sve je ostalo zapisano:)Logovan wrote:Dobro, eto ti nisi, ali na kraju će ispasti da nije niko.hrasno38 wrote: ja druze to nisam nikada ovdje napisao a lako se moze provjeriti.
-
sumirprimus
#1213 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
safet je imo vremena, i na najgori moguci supacki nacin ubacio necaka, i samo po tom treba ga nogirat daj mesi,a nije i nikad nece bit...
onaj supakluk pred sp...to se ne zaboravlja.
onaj supakluk pred sp...to se ne zaboravlja.
-
palermo
#1214 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Da Alah dragi podari dobro zdravlje Edinu, Emiru, Asmiru, Miralemu, a ovo ostalo, Štilić, Vrančić,Đurić ovaj, onaj sve je to put u prilično ravnopravnu igru sa Latvijom. Nažalost, mislim da ćemo morati iščekati generaicju dvije, da se opet pojave neke naše nove zvijezde. Zato treba pokušati da od ovih što imamo izvući maksimum. Zajebo je Safet,mnogo je zajebao.
A što se tiče spiska, jedna navijačka opservacija, žao mi je što Meša nije pozvao Hebibovića, em je igrama zaslužio,em igra u nas deficitarnu poziciju, em bi bilo lijepo poslati poruku da postoji fudbal i izvan Sarajeva. Al eto, ko zna je li Meša i čuo za njega, daleko je Mostar.
Naravno ni Hebibobvić ne bi značio neki poseban iskorak, što nas opet vraća na početnu rečenicu moga posta....
A što se tiče spiska, jedna navijačka opservacija, žao mi je što Meša nije pozvao Hebibovića, em je igrama zaslužio,em igra u nas deficitarnu poziciju, em bi bilo lijepo poslati poruku da postoji fudbal i izvan Sarajeva. Al eto, ko zna je li Meša i čuo za njega, daleko je Mostar.
Naravno ni Hebibobvić ne bi značio neki poseban iskorak, što nas opet vraća na početnu rečenicu moga posta....
Last edited by palermo on 16/03/2015 15:19, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#1215 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Logovan wrote:Gledaj ti kako se samo mijenja priča. Mene bi bilo stid.JoseMujica wrote:ma hajte spisak ko spisak...svak će naći nekom igraču zamjerku što je pozvan i izvuć nekog drugog kojega bi stavio na to mjesto.....ono što mene zanima jeste pristup igri i kako ćemo izgledati na terenu...tu tražim i očekujem promjene i ako ih bude na bolje libo me tuki sve da Meša 11 RinTinTinova i Avdija stavi.
Iako tamo do Izraela u junu nećemo imati ozbiljnijeg protivnika...... žao mi je što nije neka jača prijateljska u martu dogovorena mjesto Austrije...mada u kakvoj smo mi formu i Austrija djeluje zajebano![]()
ako misliš na to da mi RinTin Tin i Avdija ne smetaju ako imamo igru i rezultat...to sam uvijek pisao i dok je bio Pape....da ne otvaramo šuplju polemiku, za kojom očito patiš, eno ti opcija search pa traži...dvaput meri a jenom seci
I mene bi bilo stid da prozivam nekoga nako, odoka
-
missko
#1216 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Cuj jace prijateljska od Austrije pa pojest ce nas u hendikepuJoseMujica wrote:Logovan wrote:Gledaj ti kako se samo mijenja priča. Mene bi bilo stid.JoseMujica wrote:ma hajte spisak ko spisak...svak će naći nekom igraču zamjerku što je pozvan i izvuć nekog drugog kojega bi stavio na to mjesto.....ono što mene zanima jeste pristup igri i kako ćemo izgledati na terenu...tu tražim i očekujem promjene i ako ih bude na bolje libo me tuki sve da Meša 11 RinTinTinova i Avdija stavi.
koga čega?
ako misliš na to da mi RinTin Tin i Avdija ne smetaju ako imamo igru i rezultat...to sam uvijek pisao i dok je bio Pape....da ne otvaramo šuplju polemiku, za kojom očito patiš, eno ti opcija search pa traži...dvaput meri a jenom seci
I mene bi bilo stid da prozivam nekoga nako, odoka![]()
- JoseMujica
#1217 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
to i rekoh...u kakoj smo formi i Austrija nam je zajebana...al se nadam, ko i svaki navijač, da je novi selektor korak naprijed
-
zetareticula
#1218 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Avdu i Tina zove i novi izbornik BiH: Baždarević s Hajdukovcima za bijeg s dna tablice
AAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAH
AAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAH
- luckylaka
#1219 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ja bi da mi Meshu odmah naucimo njegovom poslu
Moj Mesha s kim ti imas posla .Moli samo Dragog Boga da ti ne krene lose inace ce I Kokot za tebe biti legenda.Ko da gledam samo cekaju povoljan trenutak. 
- Point.
#1220 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
I dalje smatram da Tin a posebice Avdija nemaju sta traziti na spisku al eto. Budem li nekog id tog dvojca gledo u startnoj postavi, e tad bum popizdil.
-
5 0 5
#1221 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
gdje ti je strucnjak?luckylaka wrote:Ja bi da mi Meshu odmah naucimo njegovom posluMoj Mesha s kim ti imas posla .Moli samo Dragog Boga da ti ne krene lose inace ce I Kokot za tebe biti legenda.Ko da gledam samo cekaju povoljan trenutak.
- luckylaka
#1222 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ako si gledao Vrsajevica u poslednje vrijeme mogao si se uvjeriti da je Vrsa (pokraj Balica)trenutno jedino nesto sto vrijedi u tom klubu.Tin daleko od prvih 11 u reprezentaciji Vrsi pruziti sansu.Point. wrote:I dalje smatram da Tin a posebice Avdija nemaju sta traziti na spisku al eto. Budem li nekog id tog dvojca gledo u startnoj postavi, e tad bum popizdil.
Last edited by luckylaka on 16/03/2015 17:36, edited 1 time in total.
- House
#1223 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Meša
konačno pravi selektor na klupi,a ne kompleksaš iz Zavidovića
dobar spisak
dobar spisak
- cyprus
#1224 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jel i Meša German? 
-
mfeed
#1225 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
nije neko lik kome je jaranstvo sa nekim I nezamjeranje vaznije od uspjeha tima za cije vodjenje uzima lovu.cyprus wrote:Jel i Meša German?