Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
luckylaka

#1201 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

SSemir wrote:jel ono bio neki forumas koji se kladio da novi selektor nece pozivati vise nikada susica i vrsajevica? bilo bi zanimljivo naci to
Sad ce on naci argument za ovo pozivanje ne sekiraj se a vjerovatno ce I medju prvima Meshu prozvati,,teleca glava,, :-)
Point.

#1202 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Point. »

brad90 wrote:
Point. wrote:Ne znam sta ce u toj fasistickoj vukojebini.
rece lik kojem je orao na avataru i navija za fasiste.
Ocekivo sam ovo. Nemas pojma o cemu pricas. :thumbup:
5 0 5

#1203 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by 5 0 5 »

eno sunderland izd'o oglas. traze novog trenera. kazu, uslov je samo da si napravio najveci uspjeh u istoriji neke reprezentacije. pa eto, ako ima neko ko ispunjava uslov, i ako sunderland ima kapacitet da zadovolji tvoje ambicije, javi se na http://www.safc.com/foundation-of-light/contact-us. pos'o je tvoj. :thumbup:
Logovan

#1204 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:
SSemir wrote:jel ono bio neki forumas koji se kladio da novi selektor nece pozivati vise nikada susica i vrsajevica? bilo bi zanimljivo naci to
i Susic i Vrsajevic su zasluzili pozive u reprezentaciju a sto se tice igranja u prvih 11 to je druga prica.
Eno sad zaslužili pozive. :roll: :roll:

Pa gdje su svi oni koji su komentarisali kako Sušića, Vršajevića i Hadžića treba izbaciti iz reprezentacije? Gdje su nestali?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1205 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by JoseMujica »

ma hajte spisak ko spisak...svak će naći nekom igraču zamjerku što je pozvan i izvuć nekog drugog kojega bi stavio na to mjesto.....ono što mene zanima jeste pristup igri i kako ćemo izgledati na terenu...tu tražim i očekujem promjene i ako ih bude na bolje libo me tuki sve da Meša 11 RinTinTinova i Avdija stavi.

Iako tamo do Izraela u junu nećemo imati ozbiljnijeg protivnika...... žao mi je što nije neka jača prijateljska u martu dogovorena mjesto Austrije...mada u kakvoj smo mi formu i Austrija djeluje zajebano :sad: :roll:
vryzas

#1206 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by vryzas »

BlueBlood wrote:
shake69 wrote:Ocekivano. Jedino me iznenadio poziv Stilicu. Iako je dijete s Grbavice, mislim da formom i nije zasluzio poziv
http://www.klix.ba/sport/nogomet/semir- ... /141222141

Ta ce Stila :oops: ...eki najbolji u Poljskoj. :shock: :? :roll: Nek se dokaze u HNL-u pa onda u reprezentaciju. :oops:
sumirprimus

#1207 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by sumirprimus »

a da mu damo bar jeNu tekmu fore ha?
Logovan

#1208 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

JoseMujica wrote:ma hajte spisak ko spisak...svak će naći nekom igraču zamjerku što je pozvan i izvuć nekog drugog kojega bi stavio na to mjesto.....ono što mene zanima jeste pristup igri i kako ćemo izgledati na terenu...tu tražim i očekujem promjene i ako ih bude na bolje libo me tuki sve da Meša 11 RinTinTinova i Avdija stavi.

Iako tamo do Izraela u junu nećemo imati ozbiljnijeg protivnika...... žao mi je što nije neka jača prijateljska u martu dogovorena mjesto Austrije...mada u kakvoj smo mi formu i Austrija djeluje zajebano :sad: :roll:
Gledaj ti kako se samo mijenja priča. Mene bi bilo stid.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1209 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote:
i Susic i Vrsajevic su zasluzili pozive u reprezentaciju a sto se tice igranja u prvih 11 to je druga prica.
Eno sad zaslužili pozive. :roll: :roll:

Pa gdje su svi oni koji su komentarisali kako Sušića, Vršajevića i Hadžića treba izbaciti iz reprezentacije? Gdje su nestali?
ja druze to nisam nikada ovdje napisao a lako se moze provjeriti.
sumirprimus

#1210 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by sumirprimus »

ja sam mislio da ce ih odma otrest sa spiska.safetove repove..al veze ja.
namece se ova ultima-na postepena redukcija..
il i on veze.. :D
vidcemo..
Logovan

#1211 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: ja druze to nisam nikada ovdje napisao a lako se moze provjeriti.
Dobro, eto ti nisi, ali na kraju će ispasti da nije niko. :oops:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1212 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote: ja druze to nisam nikada ovdje napisao a lako se moze provjeriti.
Dobro, eto ti nisi, ali na kraju će ispasti da nije niko. :oops:
sve je ostalo zapisano:)
sumirprimus

#1213 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by sumirprimus »

safet je imo vremena, i na najgori moguci supacki nacin ubacio necaka, i samo po tom treba ga nogirat daj mesi,a nije i nikad nece bit...
onaj supakluk pred sp...to se ne zaboravlja.
palermo

#1214 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by palermo »

Da Alah dragi podari dobro zdravlje Edinu, Emiru, Asmiru, Miralemu, a ovo ostalo, Štilić, Vrančić,Đurić ovaj, onaj sve je to put u prilično ravnopravnu igru sa Latvijom. Nažalost, mislim da ćemo morati iščekati generaicju dvije, da se opet pojave neke naše nove zvijezde. Zato treba pokušati da od ovih što imamo izvući maksimum. Zajebo je Safet,mnogo je zajebao.

A što se tiče spiska, jedna navijačka opservacija, žao mi je što Meša nije pozvao Hebibovića, em je igrama zaslužio,em igra u nas deficitarnu poziciju, em bi bilo lijepo poslati poruku da postoji fudbal i izvan Sarajeva. Al eto, ko zna je li Meša i čuo za njega, daleko je Mostar.

Naravno ni Hebibobvić ne bi značio neki poseban iskorak, što nas opet vraća na početnu rečenicu moga posta....
Last edited by palermo on 16/03/2015 15:19, edited 1 time in total.
JoseMujica

#1215 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by JoseMujica »

Logovan wrote:
JoseMujica wrote:ma hajte spisak ko spisak...svak će naći nekom igraču zamjerku što je pozvan i izvuć nekog drugog kojega bi stavio na to mjesto.....ono što mene zanima jeste pristup igri i kako ćemo izgledati na terenu...tu tražim i očekujem promjene i ako ih bude na bolje libo me tuki sve da Meša 11 RinTinTinova i Avdija stavi.

:? koga čega?

ako misliš na to da mi RinTin Tin i Avdija ne smetaju ako imamo igru i rezultat...to sam uvijek pisao i dok je bio Pape....da ne otvaramo šuplju polemiku, za kojom očito patiš, eno ti opcija search pa traži...dvaput meri a jenom seci

I mene bi bilo stid da prozivam nekoga nako, odoka :skoljka: :run:
missko

#1216 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by missko »

JoseMujica wrote:
Logovan wrote:

:? koga čega?

ako misliš na to da mi RinTin Tin i Avdija ne smetaju ako imamo igru i rezultat...to sam uvijek pisao i dok je bio Pape....da ne otvaramo šuplju polemiku, za kojom očito patiš, eno ti opcija search pa traži...dvaput meri a jenom seci

I mene bi bilo stid da prozivam nekoga nako, odoka :skoljka: :run:
Cuj jace prijateljska od Austrije pa pojest ce nas u hendikepu
JoseMujica

#1217 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by JoseMujica »

to i rekoh...u kakoj smo formi i Austrija nam je zajebana...al se nadam, ko i svaki navijač, da je novi selektor korak naprijed
zetareticula

#1218 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by zetareticula »

Avdu i Tina zove i novi izbornik BiH: Baždarević s Hajdukovcima za bijeg s dna tablice

AAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAH :lol:
luckylaka

#1219 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Ja bi da mi Meshu odmah naucimo njegovom poslu :-D Moj Mesha s kim ti imas posla .Moli samo Dragog Boga da ti ne krene lose inace ce I Kokot za tebe biti legenda.Ko da gledam samo cekaju povoljan trenutak. :(
Point.

#1220 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Point. »

I dalje smatram da Tin a posebice Avdija nemaju sta traziti na spisku al eto. Budem li nekog id tog dvojca gledo u startnoj postavi, e tad bum popizdil.
5 0 5

#1221 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by 5 0 5 »

luckylaka wrote:Ja bi da mi Meshu odmah naucimo njegovom poslu :-D Moj Mesha s kim ti imas posla .Moli samo Dragog Boga da ti ne krene lose inace ce I Kokot za tebe biti legenda.Ko da gledam samo cekaju povoljan trenutak. :(
gdje ti je strucnjak?
luckylaka

#1222 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Point. wrote:I dalje smatram da Tin a posebice Avdija nemaju sta traziti na spisku al eto. Budem li nekog id tog dvojca gledo u startnoj postavi, e tad bum popizdil.
Ako si gledao Vrsajevica u poslednje vrijeme mogao si se uvjeriti da je Vrsa (pokraj Balica)trenutno jedino nesto sto vrijedi u tom klubu.Tin daleko od prvih 11 u reprezentaciji Vrsi pruziti sansu.
Last edited by luckylaka on 16/03/2015 17:36, edited 1 time in total.
House

#1223 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by House »

Meša :thumbup: :bih: konačno pravi selektor na klupi,a ne kompleksaš iz Zavidovića

dobar spisak
cyprus

#1224 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by cyprus »

Jel i Meša German? :mrgreen:
mfeed

#1225 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by mfeed »

cyprus wrote:Jel i Meša German? :mrgreen:
nije neko lik kome je jaranstvo sa nekim I nezamjeranje vaznije od uspjeha tima za cije vodjenje uzima lovu.
Locked