IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
- bogumila
#1201 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
pa mozda i ne moze, iduci logikom da nikad nisam cula za nju 
-
marinko_odmilja
#1202 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Da se nije stalno na forumu, možda bi se znalo...SBB ima skup, a SDP-ovci vire iz mjesne zajednice.bogumila wrote:pa mozda i ne moze, iduci logikom da nikad nisam cula za nju
-
Doktor29
#1203 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
marinko_odmilja wrote:Pa stvarno ba. Bilo je stvarno puno ljudi, i pjevala je Ana Damjanović i nije samo puno bilo dok je ona pjevala. SDA na istom mjestu nije imala ni 50 ljudi. I Ana Damjanović se definitivno ne može zvati pjevaljkom.drndalo wrote:Veceras na A.polju u B fazi, vrlo uspjesno okupljanje 60-70 ljudi ispred mjesne zajednice, sa sve razglasom i svjetlima, SBB... Cujem ja pjevaljka nesto pjeva, ucini mi se na prvu da je neki morski slatki pop u pitanju, tipa Magazina... Kaze zena nije, nego Romana, sa pjesmom:"Prava sam zena za tebe...."...
Elem, izdominirase B fazu...
A tu si Marinko, ponovo si zajahao ovaj forum, so welcome
-
bora1990
#1204 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
To ona naka zvjezda sa hayata...uh kakve je noge imalamarinko_odmilja wrote:Pa stvarno ba. Bilo je stvarno puno ljudi, i pjevala je Ana Damjanović i nije samo puno bilo dok je ona pjevala. SDA na istom mjestu nije imala ni 50 ljudi. I Ana Damjanović se definitivno ne može zvati pjevaljkom.drndalo wrote:Veceras na A.polju u B fazi, vrlo uspjesno okupljanje 60-70 ljudi ispred mjesne zajednice, sa sve razglasom i svjetlima, SBB... Cujem ja pjevaljka nesto pjeva, ucini mi se na prvu da je neki morski slatki pop u pitanju, tipa Magazina... Kaze zena nije, nego Romana, sa pjesmom:"Prava sam zena za tebe...."...
- dingosp0
#1205 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Gojak Eniz BNS
nacelink za novi grad
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAH
nemam komentara...
znao sam da je ova BNS ubleha velika, al sad .....
nacelink za novi grad
nemam komentara...
- FOČANSKI PROPISI
#1206 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Eto ti si dobar?dingosp0 wrote:Gojak Eniz BNS
nacelink za novi grad
nemam komentara...
-
Doktor29
#1207 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
FOČANSKI PROPISI wrote:Eto ti si dobar?dingosp0 wrote:Gojak Eniz BNS
nacelink za novi grad
nemam komentara...
Ovaj nije nikako dobar
- drndalo
#1208 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Za Anu cuo nisam nikad, cak i nije lose pjevala koliko sam mogao cuti (mada bi se od 2 pjesme koje sam cuo da je pjevala moglo raspravljati koliko su sretan izbor...), ali nije valjda da "Osnivac" nije mogao platiti ili izdominirati, pardon, izkompenzirati i kakvo poznatije estradno ime ? Ako pod puno ljudi mislis na 70 (SBB) > 50 (SDA), onda si zaista u pravu, izdominirali ste SDA, imali ste 40% vise ljudi na skupu pred Mjesnom...marinko_odmilja wrote:Pa stvarno ba. Bilo je stvarno puno ljudi, i pjevala je Ana Damjanović i nije samo puno bilo dok je ona pjevala. SDA na istom mjestu nije imala ni 50 ljudi. I Ana Damjanović se definitivno ne može zvati pjevaljkom.drndalo wrote:Veceras na A.polju u B fazi, vrlo uspjesno okupljanje 60-70 ljudi ispred mjesne zajednice, sa sve razglasom i svjetlima, SBB... Cujem ja pjevaljka nesto pjeva, ucini mi se na prvu da je neki morski slatki pop u pitanju, tipa Magazina... Kaze zena nije, nego Romana, sa pjesmom:"Prava sam zena za tebe...."...
- dino84
#1209 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Efendic skupio 60 ljudi u C fazi,Kravic 70 ljudi u B fazi i oni se nesto prepucavaju.Moj tata je jaci od tvog tate
I onda kad Suman ostane nacelnik ljudi ce se pitati kako?
Fino,najbitnija je baza na terenu.Nije to do njega,ali jeste do stranke.
I onda kad Suman ostane nacelnik ljudi ce se pitati kako?
-
marinko_odmilja
#1210 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Znaš i ti da je bilo više ljudi nego što navodiš. Imaš sliku na http://www.sbb-novigrad.ba, pa počni brojati, vidim da imaš vremena. Žao mi je zbog tebe, ali ljudi je zaista bilo dosta...drndalo wrote:Za Anu cuo nisam nikad, cak i nije lose pjevala koliko sam mogao cuti (mada bi se od 2 pjesme koje sam cuo da je pjevala moglo raspravljati koliko su sretan izbor...), ali nije valjda da "Osnivac" nije mogao platiti ili izdominirati, pardon, izkompenzirati i kakvo poznatije estradno ime ? Ako pod puno ljudi mislis na 70 (SBB) > 50 (SDA), onda si zaista u pravu, izdominirali ste SDA, imali ste 40% vise ljudi na skupu pred Mjesnom...marinko_odmilja wrote:Pa stvarno ba. Bilo je stvarno puno ljudi, i pjevala je Ana Damjanović i nije samo puno bilo dok je ona pjevala. SDA na istom mjestu nije imala ni 50 ljudi. I Ana Damjanović se definitivno ne može zvati pjevaljkom.drndalo wrote:Veceras na A.polju u B fazi, vrlo uspjesno okupljanje 60-70 ljudi ispred mjesne zajednice, sa sve razglasom i svjetlima, SBB... Cujem ja pjevaljka nesto pjeva, ucini mi se na prvu da je neki morski slatki pop u pitanju, tipa Magazina... Kaze zena nije, nego Romana, sa pjesmom:"Prava sam zena za tebe...."...
- novi.dan.nova.nafaka
#1211 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
I do SDP-ovaca koje glasaju za bilo šta šta im se poturi na listu...dino84 wrote:I onda kad Suman ostane nacelnik ljudi ce se pitati kako?
-
marinko_odmilja
#1212 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Nisam baš siguran da će se SDP-ova baza baš tako odazvati na ove izbore. Uostalom, dosta im je ljudi pokupio Jurić. Ne zaboravi da je SDA uvijek imala više vijećnika od SDP-a. Mislim da se glavna borba vodi između Kravića i Efendića, a više će ljudi glasati za Kravića u urbanom dijelu, pa će i pobijediti.novi.dan.nova.nafaka wrote:I do SDP-ovaca koje glasaju za bilo šta šta im se poturi na listu...dino84 wrote:I onda kad Suman ostane nacelnik ljudi ce se pitati kako?
- novi.dan.nova.nafaka
#1213 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Da, ali SDA ima ostatak opštine. Zavisit će dosta i od procenta izlaznosti. 107 000 birača je registrovano, tako da je dosta faktora u igri. Mislim da će za pobjedu bilo kojem kandidatu trebati barem 16-17 hiljada....marinko_odmilja wrote:Nisam baš siguran da će se SDP-ova baza baš tako odazvati na ove izbore. Uostalom, dosta im je ljudi pokupio Jurić. Ne zaboravi da je SDA uvijek imala više vijećnika od SDP-a. Mislim da se glavna borba vodi između Kravića i Efendića, a više će ljudi glasati za Kravića u urbanom dijelu, pa će i pobijediti.novi.dan.nova.nafaka wrote:I do SDP-ovaca koje glasaju za bilo šta šta im se poturi na listu...dino84 wrote:I onda kad Suman ostane nacelnik ljudi ce se pitati kako?
- dino84
#1214 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Ne boj se,jos se nije pocela dijeliti kafa po Mojmilu i Svrakinu,rano je jos,pa tek srijeda bolan.novi.dan.nova.nafaka wrote: Da, ali SDA ima ostatak opštine. Zavisit će dosta i od procenta izlaznosti. 107 000 birača je registrovano, tako da je dosta faktora u igri. Mislim da će za pobjedu bilo kojem kandidatu trebati barem 16-17 hiljada....
Al kako on hladno napisa "da,ali SDA ima ostatak Opstine".Kao da ima privatnu prciju,a kao prema prciji se i odnosi.Jer sa tim vijecnicima koje navodis su ljudima na periferiji na koje tipuju mogli davno srediti vodosnadbijevanje.
- novi.dan.nova.nafaka
#1215 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Ko se tebi uopšte obratio - ja diskutujem sa jednim pristojnim i kulturnim forumašem !?dino84 wrote:Ne boj se,jos se nije pocela dijeliti kafa po Mojmilu i Svrakinu,rano je jos,pa tek srijeda bolan.
-
vemus
#1216 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Je li tacno da je Suman, osim sto je nasljednik kriminaliziranog Hadzica koji je iz opstine Novi Grad izasao bogatiji za nekoliko miliona maraka od reketa i mita, poprilicno nepismen i sirov covjek?
Zna li ga iko licno?
Zna li ga iko licno?
- drndalo
#1217 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
U doba kada sam ja prosao blizu, a bilo je malo kasnije nego ova slika slikana u sumrak, bilo je 60-70 ljudi... Ovdje na slici da izbrojis i vatrogasce koji su dezurni na smjeni, i koje ste terorisali bukom, nema > 85 ljudi, sve skupa sa stalnom postavom iz Mjesne zajednice... Ko ne vjeruje, neka broji, a mozes i ti...marinko_odmilja wrote: Znaš i ti da je bilo više ljudi nego što navodiš. Imaš sliku na http://www.sbb-novigrad.ba, pa počni brojati, vidim da imaš vremena. Žao mi je zbog tebe, ali ljudi je zaista bilo dosta...
-
sabanss
#1218 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Ne znam lično, ali sudeći po pravopisu (č i ć) nepismen je definitivno. Da li je sirov ne znam, ali sudeći po slikama...vemus wrote:Je li tacno da je Suman, osim sto je nasljednik kriminaliziranog Hadzica koji je iz opstine Novi Grad izasao bogatiji za nekoliko miliona maraka od reketa i mita, poprilicno nepismen i sirov covjek?
Zna li ga iko licno?
-
neki
#1219 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
marinko_odmilja wrote:
Znaš i ti da je bilo više ljudi nego što navodiš. Imaš sliku na http://www.sbb-novigrad.ba, pa počni brojati, vidim da imaš vremena. Žao mi je zbog tebe, ali ljudi je zaista bilo dosta...
Vec imaju spreman repertoar za postizbornu jadikovkuVeliki odzivi na predizborne skupove SBB BiH u Novom Gradu uvjeravaju nas da samo velika izborna krađa može spriječiti promjene u najmnogoljudnijoj sarajevskoj općini.
-
LAXX
#1220 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
tacno tako iz prve ruke informacija je ta da je tacno sto si napisao,a cak mu je i vozac licni (pipa) momak koji je ucestvovao bio jedan od organizatora velike pljacke interxa prije par godina,a sad je vozac prvom covjeku novog grada,nadajmo se samo do 7,10,2012.vemus wrote:Je li tacno da je Suman, osim sto je nasljednik kriminaliziranog Hadzica koji je iz opstine Novi Grad izasao bogatiji za nekoliko miliona maraka od reketa i mita, poprilicno nepismen i sirov covjek?
Zna li ga iko licno?
sve u svemu takav nebi trebao raditi ni blizu opstine a kamoli biti naljednik i nacelnik
- novi.dan.nova.nafaka
#1221 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Čekaj da vidimo šta madner i ekipa misle o njemu. Još se nisu izjasnili.LAXX wrote:tacno tako iz prve ruke informacija je ta da je tacno sto si napisao,a cak mu je i vozac licni (pipa) momak koji je ucestvovao bio jedan od organizatora velike pljacke interxa prije par godina,a sad je vozac prvom covjeku novog grada,nadajmo se samo do 7,10,2012.
sve u svemu takav nebi trebao raditi ni blizu opstine a kamoli biti naljednik i nacelnik
-
neki
#1222 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
LAXX wrote:tacno tako iz prve ruke informacija je ta da je tacno sto si napisaovemus wrote:Je li tacno da je Suman, osim sto je nasljednik kriminaliziranog Hadzica koji je iz opstine Novi Grad izasao bogatiji za nekoliko miliona maraka od reketa i mita, poprilicno nepismen i sirov covjek?
Zna li ga iko licno?
-
nepristrasna
#1223 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
dajte kakav SDA... stranka u kojoj su jos samo pristalice dede i nane, koji su zatupljeni rahmetli Alijinim idejama, a sada sinom Alije, Bakirom.. to je prava nacionalisticka stranka koja narodu prosipa ideje o vjeri... a lopov do lopova, sta je sa Bakriom i Budnjom i hotelcicima... BBI centrom... covjek je preko nasih ledja zauzeo pola Sarajeva... a vi i dalje glasajte za njih da uzmu i nasu dushu
-
aleksandar veliki 13
#1224 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
iskren da budem,,veliki broj stanovnika glavnog Grada ima problema sa Č i Ć, tako da mislim da to Aneru ne treba zamjeriti. Iskreno, momka znam vec duzi period,,iz kulturne porodice,,roditelji su mu strasno kulturni i fini,,on mozda izgleda onako malo nezgrapno ali je strasno fin i ok momak...
-
LAXX
#1225 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
bolji kometar odavno niko nije dao za sda ,,,zar vjera i lopovluk idu skupa ,,kod njih izgleda moze pola sarajeva uzeli bakir budnjo selimovici itd pa naravno da im je slogan SNAGA ako misle na sebe ali tu snage nema za nas obicne građane zato iskoristimo oruzje 7,10,2012 da nebi zapali pod ruku lopova naredne 4 godine.nepristrasna wrote:dajte kakav SDA... stranka u kojoj su jos samo pristalice dede i nane, koji su zatupljeni rahmetli Alijinim idejama, a sada sinom Alije, Bakirom.. to je prava nacionalisticka stranka koja narodu prosipa ideje o vjeri... a lopov do lopova, sta je sa Bakriom i Budnjom i hotelcicima... BBI centrom... covjek je preko nasih ledja zauzeo pola Sarajeva... a vi i dalje glasajte za njih da uzmu i nasu dushu
idu po selima djele krave telad i sl da glasaju nepismeni seljaci za njih ,,hiihhihihi