Sad sam na drugoj temi vidio da si pitar... pa ti najbolje znas kako ti je klub nastao i valjda ti to daje bar djelimicno odgovor na pitanje koje si postavio. I mani se tog nekog indirektnog prozivanja za razliku od torpeda i njegovih navijaca, FKŽ i Manijaci nikad nisu imali veze sa politikom. Poz-LIBERO- wrote:Ako na tribini istaknes zastavu koja tradicionalno stoji na tribinama koje su desno orjentisane, a da pri tome nemas slicnu koja u kantu baca i 'desne' simbole...2+2. Ne treba ti puno da skontas tendenciju. Interesantno da ste taj vid politicke odredbe uveli na tribinu. Samo vi. Cisto primjecujem stvari.
The Maniacs
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pryda
#1176 Re: The Maniacs
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1177 Re: The Maniacs
A ima li zastava koje se odnose prema drugim simbolima koje su lose donjele nasoj domovini? Il je zakljucak da je ta zvijezda donjela najvece zlo BiH
I da, sta je to ta 'zvijezda' lose donjela nasoj domovini? I da li ste svjesni da bas takvu zastavu imaju sve desno deklarisane tribine po Evropi? Mislim, vasa tribina, vasa stvar. Cak i skretanje u desno, je vasa stvar. Nego cisto me intetesuje. I da, nisam je skontao u tih 10 godina. Vjerovatno je bila na nekoj drugoj poziciji, a ne preko udarnog transa. A znamo svi koje zastave mogu biti tu pozicionirane. Neke jako, jako bitne za tu tribinu.
I da, sta je to ta 'zvijezda' lose donjela nasoj domovini? I da li ste svjesni da bas takvu zastavu imaju sve desno deklarisane tribine po Evropi? Mislim, vasa tribina, vasa stvar. Cak i skretanje u desno, je vasa stvar. Nego cisto me intetesuje. I da, nisam je skontao u tih 10 godina. Vjerovatno je bila na nekoj drugoj poziciji, a ne preko udarnog transa. A znamo svi koje zastave mogu biti tu pozicionirane. Neke jako, jako bitne za tu tribinu.
- agnostic_front
#1178 Re: The Maniacs
Ma hajde, džaba se raspravljate valja li desno ili ne. Vjerovatno će neko ko je upućen odgovoriti ovo što Libero pita i eto, ne mora se niko pravdati. Desno je sasvim legitimno.
- ganjeta
#1179 Re: The Maniacs
Čuj šta je loše donijela?
Rat si prespavao?
Rat si prespavao?
- banovan
#1180 Re: The Maniacs
Mozda ti simpatises taj sistem pa se pitas sta je lose donio nasoj domovini,ja ga ne simpatisem i ne bih da pocinjemo o tome na ovoj temi jer cemo otici u politiku.Sto se mene tice donijela je puno zla jer su zlocinci pod pokusajem spasavanja sistema kojeg zvijezda simbolizuje nacinili jako puno zla tokom devedesetih.Ja nisam relevantan da dalje pricam oko toga gdje se sada nalazi jug,pokusao sam objasniti znacenje zastave,pa ti to objasnjenje shvati kako hoces,a ja se nadam da ce ti neko vise upucen u aktuelna desavanja blize pojasniti.-LIBERO- wrote:A ima li zastava koje se odnose prema drugim simbolima koje su lose donjele nasoj domovini? Il je zakljucak da je ta zvijezda donjela najvece zlo BiH![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1181 Re: The Maniacs
ganjeta wrote:Čuj šta je loše donijela?
Rat si prespavao?
Suzdrzat cu se odgovora na ovo, jer tema nije politika. A morali bi malo dublje uci u 'problematiku'. Samo cu reci...
@banovan, hvala na pokusaju da odgovoris. Zapravo na korektnom tonu komunikacije u postu. I ja se suzdrzavam da ulazim dublje u taj politicki osvrt, za ili protiv, cisto me intetesuje ta zastava, prije svega radi njene pozicije na ogradi, a znajuci sta znaci ta pozicija na kojoj se nalazi. Da, moguce da neko odgovori. Opet kazem, moze i pp, da ne gusimo temu.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1182 Re: The Maniacs
Nije donijela zvijezda nego orao i 4S!!!!!ganjeta wrote:Čuj šta je loše donijela?
Rat si prespavao?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1183 Re: The Maniacs
Izvini druze ali ja se nisam 92 kemfo sa partizanima sa petokrakama na celu nego sa cetnicima sa orlovima na celu. O toj zvijezdi moze pricati samo onaj koji je zivio u vremenu kad je zvijezda zaista bila zvijezda i ja to vrijeme bi ovog momenta zamjenio sa danasnjim!!!banovan wrote:Mozda ti simpatises taj sistem pa se pitas sta je lose donio nasoj domovini,ja ga ne simpatisem i ne bih da pocinjemo o tome na ovoj temi jer cemo otici u politiku.Sto se mene tice donijela je puno zla jer su zlocinci pod pokusajem spasavanja sistema kojeg zvijezda simbolizuje nacinili jako puno zla tokom devedesetih.Ja nisam relevantan da dalje pricam oko toga gdje se sada nalazi jug,pokusao sam objasniti znacenje zastave,pa ti to objasnjenje shvati kako hoces,a ja se nadam da ce ti neko vise upucen u aktuelna desavanja blize pojasniti.-LIBERO- wrote:A ima li zastava koje se odnose prema drugim simbolima koje su lose donjele nasoj domovini? Il je zakljucak da je ta zvijezda donjela najvece zlo BiH![]()
- MOSALJOZE
#1184 Re: The Maniacs
Baš da nismo imali nikakve veze sa politikom ne stoji,kad se samo sjetim sda 
-
nema me tamo
#1185 Re: The Maniacs
Al' SDA je bio aktuelan kad su tribinu vodili agenti koje je samo zanimao keš.
Nova i stara generacija Hordi nebo i zemlja.
Nova i stara generacija Hordi nebo i zemlja.
- ultima_palabra
#1186 Re: The Maniacs
Trebalo bi se suzdržati od politike, jedina politika treba biti Željo. Kad se balavčad počnu baviti politikom, to obično ispadne nakaradno.
-
Bambino Blu
#1187 Re: The Maniacs
Moj odgovor na ovo sve je :

Na putu za nadoru Hvala Cao

Na putu za nadoru Hvala Cao
- Šibicar
#1188 Re: The Maniacs
ultima_palabra wrote:Trebalo bi se suzdržati od politike, jedina politika treba biti Željo. Kad se balavčad počnu baviti politikom, to obično ispadne nakaradno.
Tako je ultima,pustite se politike i radite ono što vam ide najbolje,posebno sad kad vidim da su se jako pozitivne stvari počele dešavati na tribini.
- ganjeta
-
Bambino Blu
- insaneinthebrain
#1192 Re: The Maniacs
ljubi ih majka, navijacima zahvalnica a klubu racun od 5000KM 
-
celava_dlaka
#1194 Re: The Maniacs
NEK TI JE VJECNI RAHMET MIRZA

-
Ras Al Ghul
#1195 Re: The Maniacs
Neka je vječni rahmet bratu našem, a porodici neka dragi Allah da sabura!
- Šibicar
#1196 Re: The Maniacs
Ovo je jebena katastrofa....ništa nije vrijedno ljudskog života...
- Tvrtko II Kotromanić
#1197 Re: The Maniacs
strasno 
rahmet ti dusi Manijace
rahmet ti dusi Manijace
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#1198 Re: The Maniacs
Tuga.
Pocivaj u miru.
Pocivaj u miru.
-
salle_eh1986
#1199 Re: The Maniacs
Neka Allah dz.s. podari sabur porodici, ubicama cuzu a Mirzi Dzennet
- avetinja
#1200 Re: The Maniacs
Rahmet mu duši. Ko je pucao?