Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

ganjeta

#1176 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Neelix wrote:hasagic bolji golman od begovica ??? :shock: daj ba ljudi, jebo i zelju i sarajevo vise, otvorite oci malo :lol: :skoljka:
koji je bolan tebi qrac :x samo gledas da pljujes,i ti nekom kazes da otvori oci...
samo_ti

#1177 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by samo_ti »

ganjeta wrote:
Neelix wrote:hasagic bolji golman od begovica ??? :shock: daj ba ljudi, jebo i zelju i sarajevo vise, otvorite oci malo :lol: :skoljka:
koji je bolan tebi qrac :x samo gledas da pljujes,i ti nekom kazes da otvori oci...
Sta si ti svakom loncu poklopac ? :-) Pa danas si nabio 50 postova , smor zivi :| pusti malo , de prvo citaj , pa ako imas sta pametno u glavi , onda i napisi....

sorry za off , ali koju god temu otvorim ovaj mi lik bode oci.... :mrgreen:
motachjointa

#1178 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by motachjointa »

samo_ti wrote:
ganjeta wrote:
Sta si ti svakom loncu poklopac ? :-) Pa danas si nabio 50 postova , smor zivi :| pusti malo , de prvo citaj , pa ako imas sta pametno u glavi , onda i napisi....

ubi frajer glupostima... a jos je i zeljovac tako da ne treba cuditi... a eno ga i na banjaluka forumu utusi narod glupostima :D :-) :lol: :run:
da se malo vratimo na temu, sehic danas solidan, jedan je gol spasio dva kiksao ali dobro nista gori od ostalih nasih golmana, u rangu sa alaimom, odbranit ce nemoguce ali kad ti najvise treba napravit ce glupost. Hasagic isto dobar ali kiks golman kojem je vrijeme traziti zamjenu. Begovic, pitanje je da li je on zamjena za Hasagica, nisam ga puno puta gledao, ono par puta sto jesam nista posebno nije pokazao. Ukoliko je tacno i ovo da je namjerno izbjegao danas nastup i da se nije javljao onda bih mu se zahvalio a da se ja pitam forsirao bih Sehica i probao Burica pa koji se pokaze nek brani.
Tarik19

#1179 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

Sehic je veceras pokazao da sasvim sigurno zasluzuje svoj poziv u A timu.
ganjeta

#1180 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

samo_ti wrote:
ganjeta wrote:

Da,da pitarska solidarnost...kada se treba pljuvati odma hrenovke slozne :lol:
Na muci se poznaju junaci...ja nisam eksperiment za napredak u nauci :dance:
LSD

#1181 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

Nidje veze , niti za jedan od vecerasnjih golova Šehić nije kriv, vec strandardno/tradicionalno/hronicno nesposobna odbrana...oba gola Pandžina, kod prvog frajer mu se uvalio jer je brži i jaci u duelu od njega...kod drugog nije izašao na šut, lik je opalio laserski precizno a lopta od stativu ušla u gol (plus što je odskocila od zemlju i dobila "žabicu")....hejteri pomirite se sa cinjenicom da je Šehić trenutno golman reprezentacije, umjesto da pljujete momka i jedva cekate njegov kiks...kakvi ste pacenici, draže vam je da repka prima golove samo da bi imali materijala da pljujete po momku koji je tek debitovao - više nego uspjeh reprezentacije :shock: kakav smo mi pogan narod, to je za plakati.
and

#1182 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by and »

LSD wrote:Nidje veze , niti za jedan od vecerasnjih golova Šehić nije kriv, vec strandardno/tradicionalno/hronicno nesposobna odbrana...oba gola Pandžina, kod prvog frajer mu se uvalio jer je brži i jaci u duelu od njega...kod drugog nije izašao na šut, lik je opalio a lopta od stativu ušla u gol....hejteri pomirite se sa cinjenicom da je Šehić trenutno golman reprezentacije, umjesto da pljujete momka i jedva cekate njegov kiks...kakvi ste pacenici, draže vam je da repka prima golove samo da bi imali materijala da pljujete po momku koji je tek debitovao - više nego uspjeh reprezentacije :shock: kakav smo mi pogan narod, to je za plakati.
glupost je reći da je nekom drago da dečko primi gol,ali stvari treba pogledati realno.slabo ko je iz premier lige spreman da igra utakmice reprezentacije,tj.utakmice na visokom nivou.
golovi su nebitni.pogledaj snimak utakmice pa reci koliko je naš golman ,kod ispucavanja ,puta uspio prebaciti centar,koliko puta je lopta završila u autu ,a koliko puta kod naših igrača?
ako si gledao begovića protiv liverpula,loptu je izbio najmanje 20 puta i lijevom i desnom nogom,i svaki put je pogodio svog igrača na polovini liverpula.
LSD

#1183 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

and wrote:
LSD wrote:Nidje veze , niti za jedan od vecerasnjih golova Šehić nije kriv, vec strandardno/tradicionalno/hronicno nesposobna odbrana...oba gola Pandžina, kod prvog frajer mu se uvalio jer je brži i jaci u duelu od njega...kod drugog nije izašao na šut, lik je opalio a lopta od stativu ušla u gol....hejteri pomirite se sa cinjenicom da je Šehić trenutno golman reprezentacije, umjesto da pljujete momka i jedva cekate njegov kiks...kakvi ste pacenici, draže vam je da repka prima golove samo da bi imali materijala da pljujete po momku koji je tek debitovao - više nego uspjeh reprezentacije :shock: kakav smo mi pogan narod, to je za plakati.
glupost je reći da je nekom drago da dečko primi gol,ali stvari treba pogledati realno.slabo ko je iz premier lige spreman da igra utakmice reprezentacije,tj.utakmice na visokom nivou.
golovi su nebitni.pogledaj snimak utakmice pa reci koliko je naš golman ,kod ispucavanja ,puta uspio prebaciti centar,koliko puta je lopta završila u autu ,a koliko puta kod naših igrača?
ako si gledao begovića protiv liverpula,loptu je izbio najmanje 20 puta i lijevom i desnom nogom,i svaki put je pogodio svog igrača na polovini liverpula.
Da ti ovako odgovorim, pošto se malo praviš naivan ;-)
Pogledaj ti koliko je veceras komada primio jedan Casillas u Lisabonu ;-) pa onda nešto spocitavaj jednom Šehiću.
Tarik19

#1184 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

Sehic je veceras bio na visini zadatka a to sto ta cinjenica nekima ocito smeta to je vec sasvim druga prica.
and

#1185 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by and »

kakve veze ima što je kasiljas primio 5 komada,jedan regularan sudija poništio ,s tim što golman ne može ispucati loptu preko centra?
LSD

#1186 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

and wrote:kakve veze ima što je kasiljas primio 5 komada,jedan regularan sudija poništio ,s tim što golman ne može ispucati loptu preko centra?
Nije tacno da ne zna ispucati loptu preko centra, to mržnja i skepticizam prema Šehiću iz tebe progovara.
Jedan Casillas je veceras primio duplo više golova od jednog Šehića (a momak niti za jedan gol nije kriv) i opet se pljuje i mikoroskopom traže mane našem golmanu.
pOZz

#1187 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by pOZz »

Joey Tribbiani wrote:da vas podsjetim da trenutno brani u timu koji je zadnji u svojoj ligi.
Nije tačno.

Mjerila oko golmana na forumu su veoma čudna, nešto slično kao u Supićevo doba. :|
djudjologija

#1188 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by djudjologija »

dobar je sehic ali se zna ko je prvi golman
Tarik19

#1189 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

djudjologija wrote:dobar je sehic ali se zna ko je prvi golman
Naravno! 8-)
and

#1190 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by and »

LSD wrote:
and wrote:kakve veze ima što je kasiljas primio 5 komada,jedan regularan sudija poništio ,s tim što golman ne može ispucati loptu preko centra?
Nije tacno da ne zna ispucati loptu preko centra, to mržnja i skepticizam prema Šehiću iz tebe progovara.
Jedan Casillas je veceras primio duplo više golova od jednog Šehića (a momak niti za jedan gol nije kriv) i opet se pljuje i mikoroskopom traže mane našem golmanu.
nisam spominjao golove,već kažem da dečko nje za reprezentaciju.da bi igrao na vrhuskom nivou mora biti kompletan golman.to je moje mišljenje,a ako sam ja šta previdio,onda ga uskoro očekujemo u nekoj vrhunskoj evropskoj ekipi.
daj bože da ste vi u pravu.
LSD

#1191 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

Neelix wrote:ko je ba sehic da nju neko mrzi :D curica iz manjeg sarajevskog prvoligasa, neka je. cinjenica je da je smotan i da prima golove ko sto bih ih i ja primao, pa pogledajte onaj duel s madjarskom :lol: nastranu ovo veceras :-) levat klasicni, haj da nemamo boljih pa bih razumio sto se zove, ali ovako :roll:
Evo zašto ga mrziš, sam si se izjasnio 8-) ...ali momak je golman reprezentacije, a vi placite od muke :mrgreen:
djudjologija

#1192 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by djudjologija »

to se nazalost nece desiti
djudjologija

#1193 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by djudjologija »

LSD wrote:
Neelix wrote:ko je ba sehic da nju neko mrzi :D curica iz manjeg sarajevskog prvoligasa, neka je. cinjenica je da je smotan i da prima golove ko sto bih ih i ja primao, pa pogledajte onaj duel s madjarskom :lol: nastranu ovo veceras :-) levat klasicni, haj da nemamo boljih pa bih razumio sto se zove, ali ovako :roll:
Evo zašto ga mrziš, sam si se izjasnio 8-) ...ali momak je golman reprezentacije, a vi placite od muke :mrgreen:
treci golman
ganjeta

#1194 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Ja dusmana majko draga! Ovdje bi vecina volila da smo mi hladno primili tricu,prvo da mogu Papetu jebavati sve i da onda mogu Sehi jebavati sve po spisku...mada niste daleko od toga.
Ali dzaba vam,Ibrahim Sehic je golman A reprezentacije Bosne i Hercegovine svidjalo se to vama ili ne....i da,dolazi iz njveceg kluba iz BIH,aktuelnog prvaka Zeljeznicara...a sada nastavite sa svojim,da dodjeljujete razne "pridjeve".
shalla

#1195 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

Joooooj jebala vas rasprava...

Mene bi bolilo dupe da brani u Obiliću ako je dobar golman a ne u želji... Momak je, kako neko reče, sasvim solidan golman ali ništa više od toga (nikad neću zaboraviti kad ga lik iz Slavije lobova na gol-liniji). Al nejse, večeras je dobio priliku, vidjećemo po daljim utakmicama da li ju je iskoristio. Koju god temu otvorim na forumu sport sve se svodi na istu priču. Jbt volio bih upoznati ove neke likove, da vidim koliko imaju godina prije svega a onda da vidim da li su zaista plitki kakvim se ovdje predstavljaju...
LSD

#1196 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

I Gušu je Smijecanin lobovao na gol liniji, pa je branio za reprezentaciju :mrgreen:
hehe kako odmah izvalce sve Šehine kiksove :lol: ofirni ste do bola...pa jedan Bufon ili Khan su imali nenormalnih kikseva,pa su opet bili neprikosnoveni na golu....ali jok, hajmo mi odmah iskopati iz arhive lobove protiv Slavije...to smo mi- ultimate šampioni u samo-ismijavanju i samopodcijenjivanju.
ganjeta

#1197 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

LSD wrote:I Gušu je Smijecanin lobovao na gol liniji, pa je branio za reprezentaciju :mrgreen:
hehe kako odmah izvalce sve Šehine kiksove :lol: ofirni ste do bola...pa jedan Bufon ili Khan su imali nenormalnih kikseva,pa su opet bili neprikosnoveni na golu....ali jok, hajmo mi odmah iskopati iz arhive lobove protiv Slavije...to smo mi- ultimate šampioni u samo-ismijavanju i samopodcijenjivanju.
Ali najsmejsnije buraz,sto su najveci kriticari Ibrahima Sehica hrenovke :lol:
Sta ces kad se ni oni sami ne sjecaju kad su dali reprezentativca,krenuvsi od mlade pa do A repke...
zecko_kupuz

#1198 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by zecko_kupuz »

Uh, zahuktava se stanje oko golmana kao na njujorškoj berzi. :lol: Happy times. :D
shalla

#1199 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

LSD wrote:I Gušu je Smijecanin lobovao na gol liniji, pa je branio za reprezentaciju :mrgreen:
Ja ti samo kažem ono što i većina vas misli. Ja ne znam većeg željovca od mog badže pa on sam kaže da je ovaj prosječan golman. Al nejse, kao što rekoh, igrom slučaja je dobio priliku a da li ju je iskoristio znaćemo prilikom objavljivanja sljedećeg spiska...
Vozdrica...

A ovaj pod nickom ganjeta bi mogao ohanuti malo sa neki prozivanjima i uvredama. Čitajući mu postove imam osjećaj da mu je IQ na razini sobne temperature ali ne vidim da njega neko vrijeđa...
LSD

#1200 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

ganjeta wrote:
Ali najsmejsnije buraz,sto su najveci kriticari Ibrahima Sehica hrenovke :lol:
Sta ces kad se ni oni sami ne sjecaju kad su dali reprezentativca,krenuvsi od mlade pa do A repke...
Pa zato i kažem i Gušu klipana od dva metra je Smijecanin lobovao...mi ga zezali u Heppyiju kako te Dzemo smijecanin može lobovati na gol liniji haman, imaš dva metra,pruži ruke eto haman 3, imas valjda 30 cenata odraza...pa kako crni Adnane :lol: :-) ...ali ovako je bolje, jedan lob protiv Slavije je trajno odredio i determinirao sudbinu Šehića da je "prosjecan golman i ništa više od toga" ;-) sreca pa se mi forumaši ne pitamo oko izbora golmana, vec strucniji ljudi od nas.
Locked