Tiger 033 wrote:dinooh wrote:wtf, ima li video ovog, ne vidim benzin po cesti ili sta je vec ovo?Tiger 033 wrote:
pa šta bi ovo?
Moderator: Chloe
Tiger 033 wrote:dinooh wrote:wtf, ima li video ovog, ne vidim benzin po cesti ili sta je vec ovo?Tiger 033 wrote:
Ovo bi KV-1 za dorucak pojeoTiger 033 wrote:Ten(ja)k budućnosti
ovo je grehota bez zvuka gledatiTiger 033 wrote:
Chmoljo wrote:ovo je grehota bez zvuka gledatiTiger 033 wrote:
Tiger 033 wrote:Chmoljo wrote:ovo je grehota bez zvuka gledatiTiger 033 wrote:
Tiger 033 wrote:
vidis da je fakekakavdanakneiskustvu wrote:Tiger 033 wrote:
kako ovo??
saiks wrote:vidis da je fakekakavdanakneiskustvu wrote:Tiger 033 wrote:
kako ovo??

Ja sam ovo daaavno skontao.aveos wrote:
pa podijeli sa namaMcMoy wrote:Ja sam ovo daaavno skontao.aveos wrote:

Pa za sta bi se drzalo lizalo kada te rupice ne bi bilo? Samo bi spalo sa stapica-danTe- wrote:pa podijeli sa namaMcMoy wrote:Ja sam ovo daaavno skontao.aveos wrote:
Ti si garant inzinjer, drustvena nauka nisi garantguber90 wrote: Pa za sta bi se drzalo lizalo kada te rupice ne bi bilo? Samo bi spalo sa stapica. Eto to je moja teorija, jer kada se stavi odozgo lizalo, jedan dio se "zakaci" za tu rupicu, dok je jos u tecnom obliku, pa ne spada
.
Nisam jos, nadam se da cu taj prefiks imati, ali ja studiram studioznomali_balon wrote:Ti si garant inzinjer, drustvena nauka nisi garantguber90 wrote: Pa za sta bi se drzalo lizalo kada te rupice ne bi bilo? Samo bi spalo sa stapica. Eto to je moja teorija, jer kada se stavi odozgo lizalo, jedan dio se "zakaci" za tu rupicu, dok je jos u tecnom obliku, pa ne spada
.
guber90 wrote:aveos wrote:
Pa za sta bi se drzalo lizalo kada te rupice ne bi bilo? Samo bi spalo sa stapica. Eto to je moja teorija, jer kada se stavi odozgo lizalo, jedan dio se "zakaci" za tu rupicu, dok je jos u tecnom obliku, pa ne spada
.
Sreća da nije išao brže.Tiger 033 wrote:![]()
![]()
![]()
Mislis, a ljudi u Irskoj trijezni idu na spavanje...celava_dlaka wrote:
GandalfSivi wrote:Mislis, a ljudi u Irskoj trijezni idu na spavanje...celava_dlaka wrote:
S` mačkama, a dobar!Tiger 033 wrote:
zoza wrote:Ja sam uvjek mislio da je pišća, a nisam nikad mogo pišćat na to.
Vala baš je tako! Nego, šta joj bi sa one plave sestre?I am Happy wrote:
Pišća mora imati malo veći obim, a treba i dobar kapacitet pluća...Big Ang wrote:zoza wrote:Ja sam uvjek mislio da je pišća, a nisam nikad mogo pišćat na to.+ 1
Eh, sve do jednomTiger 033 wrote: