Klasični debili svoje vrste.tempuser wrote:Jucer 11.30 semafor kod TAT-a, upali se zeleno, a u sve 3 traki spavaci i drkaci mobitela.bitanga_sa_otesa wrote:degenerici i danas 40,a nije bila guzva...![]()
I nikad necu razumjeti imbecile be grama mozga koji ubrzavaju kad ih pretices. Sinoc vozim prema mostaru i tacno iza Komadinovog vrela stignem Dustera sa nekim daskama na krovu koji vozi 60, kako sam krenuo da preticem idiot krenu da ubrzava i ubrzavao je sve dok ga nisam pretekao. Negdje iza Grabovice stanem da mali baci pish i negdje na onom pravcu prije Salakovca krenem da prestizem 2 auta kad onaj prednji poce da ubrzava i to opet idiot sa Dusterom. Nije mogao znati da sam opet ja jer je vec bio mrak i nisam vozio iza njega.
Osim tih iblecila nikad necu razumjeti no one glupane kad stignes pocnu brze da voze, da se lome po krivinama i kad ih prestignes spuste uspore kao sto su vozili i ranije. Sta je svrha toga, kao oni ce ubrzati, ja cu odustati da ih preteknem i bosnjin ego ostaje netaknut?!?!?!?!
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Naslovnica
#11601 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
Naslovnica
#11602 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tempuser wrote:Nisi glup ali ne radis ispravnu stvar. Po pravilu i propisima kad te neko pretice treba malo da se pomjeris i pustis nog s gasa, ne da kocis.beni-bu-man wrote:dali sam ja glup kad me neko na otvorenoj cesti pretice a ja kocim kad je on pored mene
Ako iz bilo kod razloga, auto u susret, losa procjena, kratka isprekidana, vozac odluci da odustane od preticanja on mora prikociti i vratiti se iza tebe ti ces ga kocenjem blokirati da se vrati.
- amar1994
- skafiskafsnjak
#11604 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Gleda li ko Slucajeve x?
Policija kaznjava ćunere zbog zatamnjenih stakala
- sparky
#11605 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kažnjavaju djecu zbog folije a ne smiju ništa limuzinama sa ilegalnim blinkerima
- triconja
#11606 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jes ga sjebo, znaci da valjaamar1994 wrote:
![]()
- Laplace
#11607 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni je davno jedan genijalac na jednom pravcu prema Doboju ubrzavao dk sam preticao. Onda vidim sa suprotne strane nailazi vozilo, a kako ne mogu bezbjedno završiti preticanje odustajem. e sad, vozeč koga sam preticak tad poče da koči, tako da sam se teže uklopio iza njega.tempuser wrote:Meni se x puta desilo da krenem u preticanje i na kraju pravca ugledam auto i procjenim da cu uletiti u knap makaze ako nastavim i odustanem, medjutim vozac kojeg preticem se prepadne i on pocne da koci i mene blokira da se vratim u traku.dgL_ wrote: Po inerciji koci i auto iz suprotnog smjera... I to pofino koci... Zbog takvih papaka hiljadu ociju ti treba... Ako ti i/ili on pogresno ocijeni situaciju u kojoj je vec zapoceo preticanje... Saobracajna nesreca se vec izvjesno dogodila...
Ono kad u par sekundi neko napravi dvije pogrešne stvari jer nije pratio saobraćaj.
Na sljedećem pravcu sam ga pretekao, ovaj put bez Montoya-Schumacher duela.
- Laplace
#11608 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To ovaj kamion vozi na struju?mk ultra wrote:
još malo i ne treba pantograf![]()
samo tovari i gužvu pravi
ispred još jedan isti
dupli
u sred najveće špice u pola 5
-
axe22
#11609 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zbog zatamnjenih prednjih stakla (vozacevo i suvozacevo).skafiskafsnjak wrote:Gleda li ko Slucajeve x?
Ako imas samo zadnja, neces imati nikakvih problema.
(zadnja bocna i gepek)
- kafanski_covjek
#11610 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
za gepek ces imati problemaaxe22 wrote:Zbog zatamnjenih prednjih stakla (vozacevo i suvozacevo).skafiskafsnjak wrote:Gleda li ko Slucajeve x?
(zadnja bocna i gepek)
-
axe22
#11611 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja do sad nikad nisam imao problem zbog gepeka.kafanski_covjek wrote:za gepek ces imati problemaaxe22 wrote:Zbog zatamnjenih prednjih stakla (vozacevo i suvozacevo).skafiskafsnjak wrote:Gleda li ko Slucajeve x?
(zadnja bocna i gepek)
Kazu da su u RS opasniji po tom pitanju, vise puta zaustavljen i nikad niko nije spomenuo.
Doboj, Banja Luka, Sarajevo, Mostar, Tuzla, Zenica, Foca, i vani nikad problema nisam imao.
(Karavan, zadnja stakla sva zatamnjena i gepek)
- amar1994
#11612 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
malo je , treba 10000$ da bude , da mora prodat i telefon i auto da platitriconja wrote:Jes ga sjebo, znaci da valjaamar1994 wrote:
![]()
, 1k darra ode ko od sale
- kafanski_covjek
#11613 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zakon u ruke i citaj...axe22 wrote:Ja do sad nikad nisam imao problem zbog gepeka.kafanski_covjek wrote:za gepek ces imati problemaaxe22 wrote:
Zbog zatamnjenih prednjih stakla (vozacevo i suvozacevo).
(zadnja bocna i gepek)
Kazu da su u RS opasniji po tom pitanju, vise puta zaustavljen i nikad niko nije spomenuo.
Doboj, Banja Luka, Sarajevo, Mostar, Tuzla, Zenica, Foca, i vani nikad problema nisam imao.
(Karavan, zadnja stakla sva zatamnjena i gepek)
ili prelistaj zatamnjivanje-stakala-t142922.html
-
axe22
#11614 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja kazem svoje iskustvo, nisam ja radio nego je tako vozilo uvezeno iz Italije i za sad nemam problema.
(jbg, ako je proslo u Italiji, valjda moze i kod nas)
Prijatelj isto nema problema, imao je s prednjim, kad je uklonio nema vise problema,
A i vidis na snimku da samo spominju prednja
- triconja
#11615 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas ulazim u kruzni, procjena je da mogu uci tako da onog drugog ne zajebem jer i on ulazi u isto vrijeme. Udjem i cujem lola poce svirat i ubrzavat, malo falilo da me udari u zadnji kraj, i vidim nesto mi mase rukama
.
Jebo majku znaci sad i pored jebavanja kad hoces pretec puza kontrom na gas rade istu stvar i u kruznom?
Jebo majku znaci sad i pored jebavanja kad hoces pretec puza kontrom na gas rade istu stvar i u kruznom?
- beni-bu-man
#11616 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
klasicna seljacina koja se susrece po prvi put sa kruznim tokom u ziovtutriconja wrote:Danas ulazim u kruzni, procjena je da mogu uci tako da onog drugog ne zajebem jer i on ulazi u isto vrijeme. Udjem i cujem lola poce svirat i ubrzavat, malo falilo da me udari u zadnji kraj, i vidim nesto mi mase rukama.
- beni-bu-man
#11617 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
lola jutros Zagrebackom prema Grbavici ide sredinom ni u ljevu ni u desnu, naravno telefon u ruci, ja ko krkan mu poce svirat 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11618 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Veliko mu auto, nije on kriv što prave uske trake.beni-bu-man wrote:lola jutros Zagrebackom prema Grbavici ide sredinom ni u ljevu ni u desnu, naravno telefon u ruci, ja ko krkan mu poce svirat
- beni-bu-man
#11619 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako mu Clio velikoTomahawk11 wrote:Veliko mu auto, nije on kriv što prave uske trake.beni-bu-man wrote:lola jutros Zagrebackom prema Grbavici ide sredinom ni u ljevu ni u desnu, naravno telefon u ruci, ja ko krkan mu poce svirat
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11620 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
limited edišnbeni-bu-man wrote:Ako mu Clio velikoTomahawk11 wrote:Veliko mu auto, nije on kriv što prave uske trake.beni-bu-man wrote:lola jutros Zagrebackom prema Grbavici ide sredinom ni u ljevu ni u desnu, naravno telefon u ruci, ja ko krkan mu poce svirat
- triconja
#11621 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da nije kliov?beni-bu-man wrote:Ako mu Clio velikoTomahawk11 wrote:Veliko mu auto, nije on kriv što prave uske trake.beni-bu-man wrote:lola jutros Zagrebackom prema Grbavici ide sredinom ni u ljevu ni u desnu, naravno telefon u ruci, ja ko krkan mu poce svirat
-
dgL_
#11622 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uz duzno postovanje, mozda si samo lose procjenio... Svasta ljudi procjene pa onda neko drugi bude kriv...triconja wrote:Danas ulazim u kruzni, procjena je da mogu uci tako da onog drugog ne zajebem jer i on ulazi u isto vrijeme. Udjem i cujem lola poce svirat i ubrzavat, malo falilo da me udari u zadnji kraj, i vidim nesto mi mase rukama.
Neki dan u Grbavickoj kod dzamije idem i idem mozda 40-50 km/h i lola sa nakin vecim autom RAV4 mozda ili nesto slicno se isparkirava i ne jebe zivu silu... Znaci on polako krece nesta gleda odmjera a ja idem i vidim da moze malo brze startat i krenut da mi ne smeta, jok on polako... Ja na svirenu on stade, telecu glavu kroz prozor izbaci kaze "pa vidis da izlazim" hahahahhahahahahahahahahaha reko vidim izvini majke ti
- arslanica
#11623 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
slična siuVacija sinoć ... tako mi je svirnuo, da sam se u mjestu ukopalatriconja wrote:Danas ulazim u kruzni, procjena je da mogu uci tako da onog drugog ne zajebem jer i on ulazi u isto vrijeme. Udjem i cujem lola poce svirat i ubrzavat, malo falilo da me udari u zadnji kraj, i vidim nesto mi mase rukama.
- triconja
#11624 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moguce je sve, najbolje bi bilo da se citava voznja snima iz drona pa da vidis ako kakve greske pravis pa da ih na vrijeme ispravljasdgL_ wrote:Uz duzno postovanje, mozda si samo lose procjenio... Svasta ljudi procjene pa onda neko drugi bude kriv...triconja wrote:Danas ulazim u kruzni, procjena je da mogu uci tako da onog drugog ne zajebem jer i on ulazi u isto vrijeme. Udjem i cujem lola poce svirat i ubrzavat, malo falilo da me udari u zadnji kraj, i vidim nesto mi mase rukama.
Neki dan u Grbavickoj kod dzamije idem i idem mozda 40-50 km/h i lola sa nakin vecim autom RAV4 mozda ili nesto slicno se isparkirava i ne jebe zivu silu... Znaci on polako krece nesta gleda odmjera a ja idem i vidim da moze malo brze startat i krenut da mi ne smeta, jok on polako... Ja na svirenu on stade, telecu glavu kroz prozor izbaci kaze "pa vidis da izlazim" hahahahhahahahahahahahahaha reko vidim izvini majke ti
Glavu ukro sa ambalaze za gulas
Last edited by triconja on 19/09/2017 15:16, edited 1 time in total.
- triconja
#11625 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E ali ovo nije prvi put, jednom vozim daidzincu i mamu i udjem u kruzni a lola ga ubrzo da brze od mene uleti i malo falilo da me udari u zadnji kraj, daidzinca se prepala pravoarslanica wrote:slična siuVacija sinoć ... tako mi je svirnuo, da sam se u mjestu ukopalatriconja wrote:Danas ulazim u kruzni, procjena je da mogu uci tako da onog drugog ne zajebem jer i on ulazi u isto vrijeme. Udjem i cujem lola poce svirat i ubrzavat, malo falilo da me udari u zadnji kraj, i vidim nesto mi mase rukama.