Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Naslovnica

#11601 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

tempuser wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:degenerici i danas 40,a nije bila guzva...
Jucer 11.30 semafor kod TAT-a, upali se zeleno, a u sve 3 traki spavaci i drkaci mobitela. :evil:

I nikad necu razumjeti imbecile be grama mozga koji ubrzavaju kad ih pretices. Sinoc vozim prema mostaru i tacno iza Komadinovog vrela stignem Dustera sa nekim daskama na krovu koji vozi 60, kako sam krenuo da preticem idiot krenu da ubrzava i ubrzavao je sve dok ga nisam pretekao. Negdje iza Grabovice stanem da mali baci pish i negdje na onom pravcu prije Salakovca krenem da prestizem 2 auta kad onaj prednji poce da ubrzava i to opet idiot sa Dusterom. Nije mogao znati da sam opet ja jer je vec bio mrak i nisam vozio iza njega.

Osim tih iblecila nikad necu razumjeti no one glupane kad stignes pocnu brze da voze, da se lome po krivinama i kad ih prestignes spuste uspore kao sto su vozili i ranije. Sta je svrha toga, kao oni ce ubrzati, ja cu odustati da ih preteknem i bosnjin ego ostaje netaknut?!?!?!?!
Klasični debili svoje vrste.
Naslovnica

#11602 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

tempuser wrote:
beni-bu-man wrote:dali sam ja glup kad me neko na otvorenoj cesti pretice a ja kocim kad je on pored mene :?
Nisi glup ali ne radis ispravnu stvar. Po pravilu i propisima kad te neko pretice treba malo da se pomjeris i pustis nog s gasa, ne da kocis.
Ako iz bilo kod razloga, auto u susret, losa procjena, kratka isprekidana, vozac odluci da odustane od preticanja on mora prikociti i vratiti se iza tebe ti ces ga kocenjem blokirati da se vrati.
:thumbup: :thumbup: :zjev:
amar1994

#11603 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Image

:izet: :izet:
skafiskafsnjak

#11604 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by skafiskafsnjak »

Gleda li ko Slucajeve x?

Policija kaznjava ćunere zbog zatamnjenih stakala :lol:
sparky

#11605 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sparky »

Kažnjavaju djecu zbog folije a ne smiju ništa limuzinama sa ilegalnim blinkerima
triconja

#11606 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

amar1994 wrote:Image

Jes ga sjebo, znaci da valja :lol: , 1k darra ode ko od sale :lol:
Laplace

#11607 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

tempuser wrote:
dgL_ wrote: Po inerciji koci i auto iz suprotnog smjera... I to pofino koci... Zbog takvih papaka hiljadu ociju ti treba... Ako ti i/ili on pogresno ocijeni situaciju u kojoj je vec zapoceo preticanje... Saobracajna nesreca se vec izvjesno dogodila...
Meni se x puta desilo da krenem u preticanje i na kraju pravca ugledam auto i procjenim da cu uletiti u knap makaze ako nastavim i odustanem, medjutim vozac kojeg preticem se prepadne i on pocne da koci i mene blokira da se vratim u traku.
Meni je davno jedan genijalac na jednom pravcu prema Doboju ubrzavao dk sam preticao. Onda vidim sa suprotne strane nailazi vozilo, a kako ne mogu bezbjedno završiti preticanje odustajem. e sad, vozeč koga sam preticak tad poče da koči, tako da sam se teže uklopio iza njega.

Ono kad u par sekundi neko napravi dvije pogrešne stvari jer nije pratio saobraćaj.

Na sljedećem pravcu sam ga pretekao, ovaj put bez Montoya-Schumacher duela.
Laplace

#11608 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

mk ultra wrote:Image

još malo i ne treba pantograf :lol:
samo tovari i gužvu pravi

ispred još jedan isti
dupli

u sred najveće špice u pola 5
To ovaj kamion vozi na struju?
axe22

#11609 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by axe22 »

skafiskafsnjak wrote:Gleda li ko Slucajeve x?

Zbog zatamnjenih prednjih stakla (vozacevo i suvozacevo).
Ako imas samo zadnja, neces imati nikakvih problema.
(zadnja bocna i gepek)
kafanski_covjek

#11610 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kafanski_covjek »

axe22 wrote:

(zadnja bocna i gepek)
za gepek ces imati problema :D
axe22

#11611 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by axe22 »

kafanski_covjek wrote:
axe22 wrote:

(zadnja bocna i gepek)
Ja do sad nikad nisam imao problem zbog gepeka.
Kazu da su u RS opasniji po tom pitanju, vise puta zaustavljen i nikad niko nije spomenuo.
Doboj, Banja Luka, Sarajevo, Mostar, Tuzla, Zenica, Foca, i vani nikad problema nisam imao.
(Karavan, zadnja stakla sva zatamnjena i gepek)
amar1994

#11612 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

triconja wrote:
amar1994 wrote:Image

Jes ga sjebo, znaci da valja :lol: , 1k darra ode ko od sale :lol:
malo je , treba 10000$ da bude , da mora prodat i telefon i auto da plati :izet:
kafanski_covjek

#11613 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kafanski_covjek »

axe22 wrote:
kafanski_covjek wrote:
axe22 wrote:
(zadnja bocna i gepek)
Ja do sad nikad nisam imao problem zbog gepeka.
Kazu da su u RS opasniji po tom pitanju, vise puta zaustavljen i nikad niko nije spomenuo.
Doboj, Banja Luka, Sarajevo, Mostar, Tuzla, Zenica, Foca, i vani nikad problema nisam imao.
(Karavan, zadnja stakla sva zatamnjena i gepek)
Zakon u ruke i citaj...

ili prelistaj zatamnjivanje-stakala-t142922.html
axe22

#11614 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by axe22 »

kafanski_covjek wrote:
Zakon u ruke i citaj...

ili prelistaj zatamnjivanje-stakala-t142922.html
Ja kazem svoje iskustvo, nisam ja radio nego je tako vozilo uvezeno iz Italije i za sad nemam problema.
(jbg, ako je proslo u Italiji, valjda moze i kod nas)

Prijatelj isto nema problema, imao je s prednjim, kad je uklonio nema vise problema,

A i vidis na snimku da samo spominju prednja
triconja

#11615 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

Danas ulazim u kruzni, procjena je da mogu uci tako da onog drugog ne zajebem jer i on ulazi u isto vrijeme. Udjem i cujem lola poce svirat i ubrzavat, malo falilo da me udari u zadnji kraj, i vidim nesto mi mase rukama :lol: .

Jebo majku znaci sad i pored jebavanja kad hoces pretec puza kontrom na gas rade istu stvar i u kruznom?
beni-bu-man

#11616 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

triconja wrote:Danas ulazim u kruzni, procjena je da mogu uci tako da onog drugog ne zajebem jer i on ulazi u isto vrijeme. Udjem i cujem lola poce svirat i ubrzavat, malo falilo da me udari u zadnji kraj, i vidim nesto mi mase rukama :lol: .

Jebo majku znaci sad i pored jebavanja kad hoces pretec puza kontrom na gas rade istu stvar i u kruznom?
klasicna seljacina koja se susrece po prvi put sa kruznim tokom u ziovtu
beni-bu-man

#11617 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

lola jutros Zagrebackom prema Grbavici ide sredinom ni u ljevu ni u desnu, naravno telefon u ruci, ja ko krkan mu poce svirat :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#11618 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

beni-bu-man wrote:lola jutros Zagrebackom prema Grbavici ide sredinom ni u ljevu ni u desnu, naravno telefon u ruci, ja ko krkan mu poce svirat :mrgreen:
Veliko mu auto, nije on kriv što prave uske trake.
beni-bu-man

#11619 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

Tomahawk11 wrote:
beni-bu-man wrote:lola jutros Zagrebackom prema Grbavici ide sredinom ni u ljevu ni u desnu, naravno telefon u ruci, ja ko krkan mu poce svirat :mrgreen:
Ako mu Clio veliko
Tomahawk11
Globalni moderator

#11620 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

beni-bu-man wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ako mu Clio veliko
limited edišn
triconja

#11621 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

beni-bu-man wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ako mu Clio veliko
Da nije kliov? :lol:
dgL_

#11622 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dgL_ »

triconja wrote:Danas ulazim u kruzni, procjena je da mogu uci tako da onog drugog ne zajebem jer i on ulazi u isto vrijeme. Udjem i cujem lola poce svirat i ubrzavat, malo falilo da me udari u zadnji kraj, i vidim nesto mi mase rukama :lol: .

Uz duzno postovanje, mozda si samo lose procjenio... Svasta ljudi procjene pa onda neko drugi bude kriv...

Neki dan u Grbavickoj kod dzamije idem i idem mozda 40-50 km/h i lola sa nakin vecim autom RAV4 mozda ili nesto slicno se isparkirava i ne jebe zivu silu... Znaci on polako krece nesta gleda odmjera a ja idem i vidim da moze malo brze startat i krenut da mi ne smeta, jok on polako... Ja na svirenu on stade, telecu glavu kroz prozor izbaci kaze "pa vidis da izlazim" hahahahhahahahahahahahahaha reko vidim izvini majke ti :D
arslanica

#11623 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by arslanica »

slična siuVacija sinoć ... tako mi je svirnuo, da sam se u mjestu ukopala :twisted:
triconja

#11624 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

dgL_ wrote:

Uz duzno postovanje, mozda si samo lose procjenio... Svasta ljudi procjene pa onda neko drugi bude kriv...

Neki dan u Grbavickoj kod dzamije idem i idem mozda 40-50 km/h i lola sa nakin vecim autom RAV4 mozda ili nesto slicno se isparkirava i ne jebe zivu silu... Znaci on polako krece nesta gleda odmjera a ja idem i vidim da moze malo brze startat i krenut da mi ne smeta, jok on polako... Ja na svirenu on stade, telecu glavu kroz prozor izbaci kaze "pa vidis da izlazim" hahahahhahahahahahahahahaha reko vidim izvini majke ti :D
Moguce je sve, najbolje bi bilo da se citava voznja snima iz drona pa da vidis ako kakve greske pravis pa da ih na vrijeme ispravljas :lol:

Glavu ukro sa ambalaze za gulas :lol:
Last edited by triconja on 19/09/2017 15:16, edited 1 time in total.
triconja

#11625 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

arslanica wrote:

slična siuVacija sinoć ... tako mi je svirnuo, da sam se u mjestu ukopala :twisted:
E ali ovo nije prvi put, jednom vozim daidzincu i mamu i udjem u kruzni a lola ga ubrzo da brze od mene uleti i malo falilo da me udari u zadnji kraj, daidzinca se prepala pravo :lol:
Post Reply