Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bakir1 wrote:Znas me znam te....
A ti provjeri slobodno ali sa pumpom u ruci dobiješ stoju i javno izvinjenje...
Ps jebo te visocak
03L121011C
pumpa za 1,6/2,0 TDI
Ima u svakim autodijelovima kupiti posebno.
Gdje se preuzima ova stoja?
u autodijelovima gdje sam ja trazio a rekao sam i kojim nije bila kupiti se posebno...
stoja se preuzima u higijenskom zavodu kancelarija br 12, reci da sam te ja poslao.
mademaxe nisi familija
condy wrote:
Ne mozes tu opciju sa svjetlima aktivirat preko dijagnostike jer nemas senzora za dan/noc. Nista ne mozes promjenit bez obzira sta cekirao u dijagnostici. Da imas senzore, tad bi mogao.
Ja na skodi (2006) nemam senzor dan noc ali imam fabricku C/F Home funkciju, koja je "otkljucava" preko dijagnostike, a trajanje mogu podesavati preko Max DOT displeja.
jasta su presli su me pravo, sem toga bakir je stranicu prije napisao da se ima kupiti u njemackoj i koliko kosta.
ima u svim autodijelovima ima kako da nema, u teoriji...
danas ne idem nigdje pa moze se srat
to je kod mene satnica
Last edited by Bakir1 on 16/11/2017 09:36, edited 1 time in total.
condy wrote:
Ne mozes tu opciju sa svjetlima aktivirat preko dijagnostike jer nemas senzora za dan/noc. Nista ne mozes promjenit bez obzira sta cekirao u dijagnostici. Da imas senzore, tad bi mogao.
Ja na skodi (2006) nemam senzor dan noc ali imam fabricku C/F Home funkciju, koja je "otkljucava" preko dijagnostike, a trajanje mogu podesavati preko Max DOT displeja.
Imasli auto svjetla ? Kad npr. uđeš u tunel da se svjetla upale ?
condy wrote:
Imasli auto svjetla ? Kad npr. uđeš u tunel da se svjetla upale ?
U Strongu u Zenici imaju na stanju dvije vodene pumpe za 1.6 tdi motor, skuplja je oko 70 KM a jeftinija 52 KM. I onda kažeš skup 1.6 tdi za održavanje
Garantujem da ima i OE kupiti u ovlaštenom servisu u Bubi u Vitezu, koja ne bi trebala biti skuplja od 150 KM.
I moju stoju poklanjam @bitangi pošto će te na baklave veĆers
condy wrote:U Strongu u Zenici imaju na stanju dvije vodene pumpe za 1.6 tdi motor, skuplja je oko 70 KM a jeftinija 52 KM. I onda kažeš skup 1.6 tdi za održavanje
Garantujem da ima i OE kupiti u ovlaštenom servisu u Bubi u Vitezu, koja ne bi trebala biti skuplja od 150 KM.
I moju stoju poklanjam @bitangi pošto će te na baklave veĆers
izvinjavam se nisam bio upravu priznajem svoju gresku
a ja cu to sa bitangom za cvaju zavrsit
condy wrote:@tempuser
Jesi uključio tu funkciju na dijagnostici ? Kako funkcioniše ? Pali li svjetla preko dana kad otključaš auto ?
Otkljucali na dijagnostici u ovl. servisu. Pale se svjetla i preko dana, ali Ima tu vise opcija, kad je prekidac na "0" kad zakljucas svjetla se odmah gase, a kad je na "oboreno" mozes ih odmah ugasiti duplim zakljucavanjem.
Zamalo da ja ostanem bez kočnica na zadnjim točkovima. Otjerao da zamjenu gume, i oni uzmu duže šerafe od alu felgi i zašarafe čelične. Ja nisam odmah skontao, nego kad sam otišao po ženu, a na kaze nesto struže.
Ja otišo kod njih, kazu pa nismo znali da imaju drugi šerafi. Pa majka mu stara ako nesto struže nazovi me i reci da nije uredu. Odmah bi vam reko da su drugi serafi u gepeku.
condy wrote:@tempuser
Jesi uključio tu funkciju na dijagnostici ? Kako funkcioniše ? Pali li svjetla preko dana kad otključaš auto ?
Otkljucali na dijagnostici u ovl. servisu. Pale se svjetla i preko dana, ali Ima tu vise opcija, kad je prekidac na "0" kad zakljucas svjetla se odmah gase, a kad je na "oboreno" mozes ih odmah ugasiti duplim zakljucavanjem.
To bi i kod njega trebalo da može, iako kaže da nije uspio. Nek ti se javi pa da mu pojasniš. Gotovo pa isto je to kao i sa senzorima, samo je nešto drugačiji princip rada.