BAKIRE ODLAZI

Post Reply
GeeTnT

#5551 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by GeeTnT »

To je to...
hizo ramidovic

#5552 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hizo ramidovic »

mene je, recimo, poprilicno iznenadilo da vucic i dacic imaju ovoliko simpatizera na ovom forumu...
mO k3

#5553 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mO k3 »

hizo ramidovic wrote:mene je, recimo, poprilicno iznenadilo da vucic i dacic imaju ovoliko simpatizera na ovom forumu...
:lol: :lol:
Cudi me da jos niko nije spomenuo dijasporu ...
spreca

#5554 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by spreca »

hizo ramidovic wrote:mene je, recimo, poprilicno iznenadilo da vucic i dacic imaju ovoliko simpatizera na ovom forumu...
pa sta te to chudi...Dacic estradni umjetnik za nikad nije kasno a Pickousti shoumen u cirkusu :mrgreen: ...ima njih jos u ilegali..kad bude trebalo pojavit ce se
spreca

#5555 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by spreca »

mO k3 wrote:
:lol: :lol:
Cudi me da jos niko nije spomenuo dijasporu ...
ko kaze da nije.....imas cini mise par stranica nazad.....bio bi grijeh je ne spomenuti
mO k3

#5556 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mO k3 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
512MB wrote:Da Bake ima muda pa da sutra potvrdi:"Dabome da cemo i RATOM braniti teritorijalni integritet drzave" :D
:lol: :thumbup: Koji bi to tek dernek bio.
uf i na to reci ppstaviti pitanje vucicu hoce li se srbija ponovo umjesati u rat u bih , zapravo hoce li nanovo tenkove slati :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5557 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

SDA omladinci i omladinke kucnuo je čas da se odbrani lik i djelo nasHega dragoga vodje babe bOkira... mijenjajte slike profila na drustvenim mrezama i pruzite podrsku nasHem vodji... Allah vas sami nagradiJo.

Image
Image
Image
Image
Drvosjeca iz Dejcica

#5558 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

pici wrote:SDA omladinci i omladinke kucnuo je čas da se odbrani lik i djelo nasHega dragoga vodje babe bOkira... mijenjajte slike profila na drustvenim mrezama i pruzite podrsku nasHem vodji... Allah vas sami nagradiJo.

Image
Image
Image
Image
Sjo paketića pred Novu godinu...hoću i ja 5 kila brašna i Tops. :mrgreen:
hizo ramidovic

#5559 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hizo ramidovic »

evo jos malo predizborne suplje, ovaj put od strane njemackih medija:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1325803
spreca

#5560 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by spreca »

Hos mozda i kakvo portirsko mjesto u sjedistu SDA.....ja bi ako moze da im kuham kaHve i rezem meze :lol:
hizo ramidovic

#5561 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hizo ramidovic »

spreca wrote:Hos mozda i kakvo portirsko mjesto u sjedistu SDA.....ja bi ako moze da im kuham kaHve i rezem meze :lol:
ja bih radije u kakav magacin, malo oko logistike, da vodim evidenciju i izdajem otpremnice

ajmo jos predizborne:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/savjet- ... /171116008
Last edited by hizo ramidovic on 16/11/2017 09:23, edited 1 time in total.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#5562 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by konektovan »

Nurudin wrote:Moraš biti dobro politički nepismen pa ne primjetiti vezu između Mladićeve skorašnje presude i ovog "Bakir nas hoće klati" šoua .
Ovo nema veze sa predizbornom, iako sve u parlamentarnoj demokratiji uvijek ima veze sa populizmom jer je populus-narod taj
koji u ovom sistemu posredne demokratije bira svoje predstavnike, tako da politika nikad nije bez populizma.
Ono što je ispravna kritika populizma , jeste kad on pređe neke granice dobrog ukusa.
AV je davno prešišao tu granicu, prvo sa svojim medijma koje čvrsto drži pod kontrolom a koji su klasično žutilo i smeće, pa
onda sa svojim stalnim nastupima u javnosti u kojima tačno govori i ponaša se onako kako to najgluplji srpski populus želi da
vidi i čuje, kao personifikaciju nečega što zovu "srpstvo".
Tako je AV i ovaj put uhodanom taktikom prvo napujdao svoje medije da stvore vijest od ničega, a onda po običaju izašao pred
te iste medije i govorio kako je celi svet protiv nas Srba i spomenuo Hag, kao pripremu srpske javnosti u kojoj su kao oni žrtve
skupa sa đeneralima nekad Dražom danas Ratkom.
Dakle, ovdje je riječ o simbolima, a puno manje o dnevno političkoj igri glasačima, a simboli su vrlo važni na duže staze.
Zatvaranje Haga sa presudama Mladiću i šestorki HB su vrlo jaki simboli , pogotovo na međunarodnom planu .
Možeš ti učiti u svojoj državi istoriju kakvu god izmisliš ali ova međunarodna dimenzija ima daleko jaču težinu , tako da
Srbija može da nastavi živjeti u svom dvorištu neku subjektivnu istinu ali ona je potpuno nevažna izvan tih granica.
Za svjetsku javnost oni su najveća evropska ljaga poslije Hitlera i tako će ostati zapisano.
Sve je jasno k'o dan, respect za post!!!! :thumbup:
Drvosjeca iz Dejcica

#5563 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

hizo ramidovic wrote:
spreca wrote:Hos mozda i kakvo portirsko mjesto u sjedistu SDA.....ja bi ako moze da im kuham kaHve i rezem meze :lol:
ja bih radije u kakav magacin, malo oko logistike, da vodim evidenciju i izdajem otpremnice
:mrgreen: Polako vas dvojica, stanite u red, Spreca bi da reže meze i toči rakiju, Hizo u kakav magacin a ti Drvosječa suha *urca osta. :mrgreen:
GeeTnT

#5564 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by GeeTnT »

Od mene imate krompir.. :mrgreen:
spreca

#5565 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by spreca »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
hizo ramidovic wrote:
:mrgreen: Polako vas dvojica, stanite u red, Spreca bi da reže meze i toči rakiju, Hizo u kakav magacin a ti Drvosječa suha *urca osta. :mrgreen:
pa hoces biti kurirom :lol: ...ono cist vazduh i ne sjedis u zadimljenim prostorijama....a ima slobodno mjesto konobara. :lol:
arzuhal

#5566 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by arzuhal »

pici wrote:Image
Više se i ne posjećujemo ako nećemo ponijeti kesu, prestali smo dolaziti jedni drugima kao nekad...Kesa nas je iskvarila... :( (Edo, 42)

("Prilozi objašnjenjima nekih društvenih fenomena u poslijeratnom vremenu u mjesnim zajednicama Alipašin Most I i II, uključujući i Vitkovac", Encyclopedia Arzuhalica, vol. VII, "Наша реч", Han Pijesak, 1993)
spreca

#5567 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by spreca »

GeeTnT wrote:Od mene imate krompir.. :mrgreen:
dobro da nije banana :lol: :lol:
daddy-kool

#5568 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by daddy-kool »

arzuhal wrote:

Više se i ne posjećujemo ako nećemo ponijeti kesu, prestali smo dolaziti jedni drugima kao nekad...Kesa nas je iskvarila... :( (Edo, 42)

("Prilozi objašnjenjima nekih društvenih fenomena u poslijeratnom vremenu u mjesnim zajednicama Alipašin Most I i II, uključujući i Vitkovac", Encyclopedia Arzuhalica, vol. VII, "Наша реч", Han Pijesak, 1993)
:D

Very nice.
hizo ramidovic

#5569 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hizo ramidovic »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: :mrgreen: Polako vas dvojica, stanite u red, Spreca bi da reže meze i toči rakiju, Hizo u kakav magacin a ti Drvosječa suha *urca osta. :mrgreen:
kakva rakija u centrali sda, gluho bilo...pazi šta pises, mogao bi ostati bez paketa.
GeeTnT wrote:Od mene imate krompir.. :mrgreen:
ti od nas imas cveklu
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5570 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

svicte vi meni manjerke nosat eno piČkousti obajavljuje RAT...
BEOGRAD
Savjet za nacionalnu bezbjednost Srbije danas zasjeda zbog izjave Bakira Izetbegovića
zbijmo redove niTko nesme da dira nasHega BaBu... dijasporo salji komandose :bih: ]
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5571 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Truba »

hizo ramidovic wrote:evo jos malo predizborne suplje, ovaj put od strane njemackih medija:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1325803
a što jedu govna ti europljani
pa što nas ne primiše u nato preko reda kad je rusija bila na koljenima
ili u eu

ne znam vala više što žele od balkana...

sve u EU je trebalo primiti i pošamarati političare i zdravo
Šunj

#5572 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Šunj »

pici wrote:svicte vi meni manjerke nosat eno piČkousti obajavljuje RAT...
BEOGRAD
Savjet za nacionalnu bezbjednost Srbije danas zasjeda zbog izjave Bakira Izetbegovića
zbijmo redove niTko nesme da dira nasHega BaBu... dijasporo salji komandose :bih: ]
Emir Hadžihafizbegović;
"Kakvi smo to ljudi mi Bosanci. Mi smo najzamršeniji ljudi na svijetu i ni s kim se istorija nije pošalila kao s Bosnom. Moja domovina Bosna, puna je ezana sa bosanskih džamija, ali i zvona sa pravoslavne i katoličke crkve. U Bosni nikada ezani nisu smetali zvonima, ni zvona ezanima. Ja sam Bosanac i Hercegovac, i Nikola Šop hrvatski pjesnik iz Jajca je moj pjesnik i Branko Ćopić Srbin iz Hašana je moj pisac. Ja sam odrastao na Bašti sljezove boje Branka Ćopića. Moja jedina domovina je Bosna i Hercegovina i zvona sa katoličke i pravoslavne crkve su moja, jer ja sam Bosanac i Hercegovac. Moja jedina domovina je Bosna i Hercegovina, to je mihrab i oltar pred kojim se klečalo i koji se nogama šutao. Moja jedina domovina je Bosna i Hercegovina, to je vrh na koji se razni penju sa razni strana, čereće je stoljećima, ali ona ide dalje. U mojoj domovini ima samo jedna deviza postoje samo ljudi i neljudi, sve ostale podjele su lažne."

daddy-kool

#5573 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by daddy-kool »

Danas imamo:

A 13.-og

Dodik: Želim da odvojim RS, a da ne padne nijedna glava
Beograd -- Predsednik Republike Srpske izjavio za "Novosti" da sanja i veruje da će RS jednog dana biti država i da nije važno da li će to biti za pet ili deset godina.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... na%20glava

Šta reći osim: Ne ponižavati se putem u BG.
hizo ramidovic

#5574 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hizo ramidovic »

Black swan wrote: a što jedu govna ti europljani
pa što nas ne primiše u nato preko reda kad je rusija bila na koljenima
ili u eu

ne znam vala više što žele od balkana...

sve u EU je trebalo primiti i pošamarati političare i zdravo
pa nije nato pakt isto sto i granap kod sakiba pa da se moze preko reda...
Hendrix

#5575 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Hendrix »

Svi se dusmani sastali da udaraju na Beograd, pa dokle vise ovako? Zar se tako ponasa prema ljudima koji pruzaju ruku pomirenja? :D

Image
Fanatizovani Bakir Izetbegović smatra da bi u skorije vreme Bosna i Hercegovina trebala da prizna jednostrano proglašenu kosovsku nezavisnost, što je, kako kaže, i dosad trebalo da se učini.
Ne treba zaboraviti da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pružio ruku saradnje i pomirenja Bakiru Izetbegoviću i Bošnjacima, iako je njegova tajna služba bila organizator fizičkog napada na tadašnjeg premijera Srbije prilikom posete Srebrenici.
Post Reply