ganjeta wrote:Pljuvaci jeste li vidjeli kako se brani
Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#1151 Re: Golman reprezentacije BiH
- ganjeta
#1152 Re: Golman reprezentacije BiH
Bravo majstoreganjeta wrote:Tvoja terorija i zakljuci me ne zanimaju.
Apsolutno se slazem da je liga gotovo najgora na svijetu i da je Ibrahim Sehic najbolji golman u njoj.Kakva god bila liga mi nemamo bolje,nemamo rezervne domovine...nemamo boljeg golmana trenutno.
Ovdje cu zavrsiti raspravu...
Samo cu reci Ibrahim Sehic jedan je od nas-TM 87
- ganjeta
#1153 Re: Golman reprezentacije BiH
Ti ozbiljan bioNeelix wrote:Slovaci su Talijanima tri uvalili na svjetskom
a nama sehic na golu![]()
![]()
![]()
![]()
Mozes misliti sta bi mi pocinili Talijanima
- Neelix
#1154 Re: Golman reprezentacije BiH
- ganjeta
#1155 Re: Golman reprezentacije BiH
Pokri se onda dekomNeelix wrote:ne smijem ni pomisliti
- veljaca
#1156 Re: Golman reprezentacije BiH
Kakav glupi komentar ....Neelix wrote:prima ga curica redovno kod vas
Evo nesto pametno:
Sušić: Kazniti Begovića i Stoke
Stoke je ostao nijem na proteste iz našeg Saveza, a na žalost i Begović koji nije odgovarao na pozive izbornika Sušića, kapetana Spahića i tajnika stručnog štaba Elmira Pilava.
Uoči današnje utakmice u Slovačkoj izbornik Sušić ima problema sa izostancima igrača, a veliki upitnik nalazi se iznad navodne ozljede Asmira Begovića zbog koje se nije priključio reprezentaciji.
Stoke je poslao dopis u kojem navodi kako Begovića neće pustiti zbog ozljede, a protesti iz naše reprezentacija nisu urodili plodom. Stoke je ostao nijem, a na žalost i Begović koji nije odgovarao na pozive izbornika Sušića, kapetana Spahića i tajnika stručnog štaba Elmira Pilava.
- Neshvatljivo mi je, prije svega, da neko ne dođe, a ima šansu da brani, da se, eventualno, približi Hasagiću i pojača konkurenciju. Sada znam ko će braniti protiv Rumunije. Sam mi je riješio dilemu. Nekorektno je ovo i s njegove i sa strane kluba. Tražit ćemo sankcije za Begovića i Stoke - rekao je izbornik Sušić za Dnevni Avaz.
Primjedbu da su iz Stokea možda ucijenili Begovića i da je to razlog za njegov nedolazak, Sušić nije želio ni čuti.
- Nema igrača kojeg klub može spriječiti da igra za reprezentaciju.
Umjesto Begovića, ekipi je naknadno priključen golman banjalučkog Borca Asmir Avdukić.
Sušić ima dosta problema u sastavljanju ekipe i jučer se nije bio odlučio za ekipu koja će započeti utakmicu sa Slovačkom. Vjerovatno će umjesto Mujdže na desni bok Ognjen Vranješ, a Boris Pandža na mjesto stopera u paru s kapitenom Emirom Spahićem. Selektor ne strahuje zbog debitanta na golu, a povjerenje će, najvjerovatnije, ukazati Ibrahimu Šehiću.- Zaigrat će, po meni, naša najbolja ekipa u ovom trenutku. Još nisam odlučio koliko izmjena da napravim. Volio bih što više, ali to će zavisiti od rezultata. Očekujem tvrdu i dobru utakmicu - rekao je Sušić.
--------------------
Bravo selektore
- and
#1157 Re: Golman reprezentacije BiH
i dalje mislim da je danas trebao braniti burić,a u budućnosti se nadam da će begović biti na golu.
u reprezentaciji treba biti najbolje što imamo,a od šehića imamo puno toga boljeg.
u reprezentaciji treba biti najbolje što imamo,a od šehića imamo puno toga boljeg.
- ganjeta
#1158 Re: Golman reprezentacije BiH
Idi bolan guli jabuke...da nebi Sehe na kraju prvog bila bi pusiona.and wrote:i dalje mislim da je danas trebao braniti burić,a u budućnosti se nadam da će begović biti na golu.
- veljaca
#1159 Re: Golman reprezentacije BiH
Na svu srecu - tako ne misli onaj ko odlucuje o sastavu ekipe ....and wrote:i dalje mislim da je danas trebao braniti burić,a u budućnosti se nadam da će begović biti na golu.
Mozda kada budes selektor - onda i postavis ekipu za koju mislis da je po tebi najbolja ..... Do tada - ekipa selektora Papeta je najbolja ....
- Partijaner
#1160 Re: Golman reprezentacije BiH
I jel se prodao Seha u Slovacku ??
- and
#1161 Re: Golman reprezentacije BiH
pa nije baš tolika taraba,da iz dva udarca primi 2 gola.ovako je u prvom bio na 50%ganjeta wrote:Idi bolan guli jabuke...da nebi Sehe na kraju prvog bila bi pusiona.and wrote:i dalje mislim da je danas trebao braniti burić,a u budućnosti se nadam da će begović biti na golu.
- ganjeta
#1162 Re: Golman reprezentacije BiH
Znaci noz,jabuke ili krompiri i opleti burazand wrote:pa nije baš tolika taraba,da iz dva udarca primi 2 gola.ovako je u prvom bio na 50%ganjeta wrote:Idi bolan guli jabuke...da nebi Sehe na kraju prvog bila bi pusiona.and wrote:i dalje mislim da je danas trebao braniti burić,a u budućnosti se nadam da će begović biti na golu.
Samo pazi da ti ne pokisne glOva
- Šibicar
#1163 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma Šeha k'o Šeha,lik ima refleks na kojem bi mu pozavidjeli i mnogi evropski golmani,ali dzaba,on ima one svoje bubice koje će mu,nadam se,izaći iz glave kako godine budu prolazile i kako bude sticao iskustvo.
- Bosanski_kralj
#1164 Re: Golman reprezentacije BiH
Ovdje su usvari radi o Drugom Hasagiću, bar što se tiče odgovornosti u igri.
-
Frankyee
#1165 Re: Golman reprezentacije BiH
Kad hasagic brani bar nekoliko puta u toku utakmice me sasjece zbog nekih njegovih poteza kada samo fali sekunda da mu neko uzme loptu i slicno , ..Bosanski_kralj wrote:Ovdje su usvari radi o Drugom Hasagiću, bar što se tiče odgovornosti u igri.
A gubitak poena u Albaniji nikad ne treba oprostiti, apsolutni krivac je Hasagic nije ni guzicom mrdno.
Mislim da nije pametno da kazne Begovica, covjek je mozda pod pritiskom i nije u mogucnosti da igra, ipak se on bori za poziciju prvog golmana a ovo je prijateljska tekma, nije potrebno da se probava Begovic.
-
michio
#1166 Re: Golman reprezentacije BiH
Slab i ovaj golman.
-
Mobile_Disco
#1167 Re: Golman reprezentacije BiH
Pa kod nas se u vecini slucajeva ne gleda kvalitet, nego rodbinske, klupske, menadzerske i ostale veze.. Nadam se da ce Sehic ostvariti kakav dobar transfer 
- Joey Tribbiani
#1168 Re: Golman reprezentacije BiH
@ michio ima li teme da ga nisi popljuvao danas? Koji zavidni kompleksasi brate mili... Danas da je branio Burić, Avdukić, Hamzić, Dedić
, pič.a materina bodrio bi i radovo bi se svakoj dobroj odbrani. Izgleda da bi neki voljeli da smo fasovali 10:0 i pa da mogu zajebavat Šehu, ili da bi dobili na kladionici jer su ulozili dosta love na Slovačku
. Bravo.
PS: kad već vidim da tri zeničanina na forumu guraju burića (ok i ja bi isticao golmana za kojeg mislim da je dobar, ali koji qrac onda omalovazavate drugog???), da vas podsjetim da trenutno brani u timu koji je zadnji u svojoj ligi. Boli me briga što su uzeli city-a. Što primaju po 2 gola kući u prvenstvu? Je li mozda i to Sušić gledao prilikom poziva? Ne kažem da nije dobar golman, ali ako ćemo se već prozivat i smijat, onda da i ja koju kazem na istu temu.
PS: kad već vidim da tri zeničanina na forumu guraju burića (ok i ja bi isticao golmana za kojeg mislim da je dobar, ali koji qrac onda omalovazavate drugog???), da vas podsjetim da trenutno brani u timu koji je zadnji u svojoj ligi. Boli me briga što su uzeli city-a. Što primaju po 2 gola kući u prvenstvu? Je li mozda i to Sušić gledao prilikom poziva? Ne kažem da nije dobar golman, ali ako ćemo se već prozivat i smijat, onda da i ja koju kazem na istu temu.
-
LSD
#1169 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma Šehić je golman reprezentacije BiH, svidjalo se to mnogim pacenicima ili ne. Dušmani mogu samo plakati i moliti Boga da Šeha kiksa, pa da imaju materijala za pljuvanja.
Last edited by LSD on 17/11/2010 20:47, edited 1 time in total.
-
michio
#1170 Re: Golman reprezentacije BiH
Pa ovo je prvi put da sam išta ikad i rekao o Šehiću.
- Joey Tribbiani
#1171 Re: Golman reprezentacije BiH
onda sam te pomiješao sa nekim sa teme "prijateljska utakmica Slovačka - BiH". Izvini. ima milion pljuvača i jedan od njih ima sličan nick.michio wrote:Pa ovo je prvi put da sam išta ikad i rekao o Šehiću.
- respo
#1172 Re: Golman reprezentacije BiH
neka ovih mladih al za mene je sada jedini golman repke asmir i to nadam se dugo godina
jbg ne mogu svi dobri golmani biti u reprezentaciji neka ih oko nje
uzimo primjer ikera pored njega reina i drustvo nemaju sanse
jbg ne mogu svi dobri golmani biti u reprezentaciji neka ih oko nje
uzimo primjer ikera pored njega reina i drustvo nemaju sanse
-
Dialer
#1173 Re: Golman reprezentacije BiH
Sehic dobar u sitrcavanju,al kad je trebo sitrcat osto na liniji,tipicni sindrom golmana odgojenih u nasoj ligi jadnoj. Solidno odradio danas. Nispa spec. Nadam se da ce i on i Avdukic naci taj angazman i to.
- veljaca
#1174 Re: Golman reprezentacije BiH
LSD wrote:Ma Šehić je golman reprezentacije BiH, svidjalo se to mnogim pacenicima ili ne. Dušmani mogu samo plakati i moliti Boga da Šeha kiksa, pa da imaju materijala za pljuvanja.
Sve si rekao ....
Pa nas prvi golman je Hasagic ...... pa iza njega velika praznina ....
Nadam se da ce sada Sehic dobiti malo vise sansi ( ipak je on konstantan u mladoj reprezentaciji ) ...... Ipak Hasagic je puno, puno ispred Sehica, a bogami i po ljudskim ( a i golmanskim ) kvalitetima i od ovoga golmana iz Stoke-a ....
- Neelix
#1175 Re: Golman reprezentacije BiH
hasagic bolji golman od begovica ???
daj ba ljudi, jebo i zelju i sarajevo vise, otvorite oci malo