Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
HAVANA

#1151 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by HAVANA »

Ihhh,jašta je neg moguće.
Ja najviše cura imao kad sam kokuz bio...gitara,park,dernek...ne znaš kud bi prije... :D
Kako se oženi ,dodje do para ...poso, kuća, džamija... :oops:
Margita81

#1152 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Margita81 »

zelenashica wrote:
Margita81 wrote: I ja bih sa svojim dragim imala zelju za grljenjem da se desi besparica. Prosli smo dobra vremena i ona manje dobra ali znam da moj muskarac nebi imao mira dok su mu dzepovi prazni. Jbg vremena su kvrgava svasta se desava. ali to nije pitao lik koji je pokrenuo temu. Njemu je do necega nekog zabavljanja, vodanja stali dok nema dinara u dzepu i to ti je onaj mentalitet "kokuz al nisam jedini".
Ne znam kako da poentiram ovdje neshvacena sam skroz :mrgreen:
Malo prvo prelistaj post pokretača teme.....ja koliko sjećam od ranije,jer več jednom na ovoj istoj temi sam vodila debate...lik kaže da je neizvjesnost ta koja ga u suštini brine,....u principu danas imam sutra nemam,,....helem nema osobe koja ne teži da ima novaca,ali isto tako imaju osobe koje novac stavljaju ispred svega bitnijeg :D ....

I nisi jedina koja je prošla kvrgava vremena....svi smo bar ponekad,ali očito neki naimaštinu lako zaborave pa misle da su bogom dane trebe koje ne trebaju imati pored sebe lika koji nema novac,jer Bože moj one zaslužuju puno više....

Ja evo da postavim tebi pitanje,znači da predpostavimo da nemaš muža.....da si djevojka kojoj se eto desi(hajde sunjam da se tako dobrim poznavaocima razlike međ vrijednostima novčanica može desiti :roll: )da ti se dopadne lik koji nema novaca,koji ti jednostavno sve druge karakteristike ima ali novac ne.Da li bi izašla s 'njim? :D

ps.I ovo boldrano.....ama nije valjda da kad imaš novac nemaš želju :oops:

Zasto si ti tako bitter na svaku moju? Nisam iscitala svih 50 strana, citirala sam prvi post koji je zvucao skroz neozbiljno i na isti i odgovorila. Izlazila sam ja sa momcima koji su imali petaka u dzepu isto ko i ja bivaktile ali da li bi se udala za zakletog kokuza? Onakvog kojima je to zivotna filozofija-ne bih.
Necu da budem dvolicna, licemjerna i samo dobra i fina na rijecima.
Jesam li pazila na njegov bankovni racun kad sam se zaljubila i kad je postalo ozbiljno-nisam. Osjecala sam sigurnost s njim i bila sam sasvim mirna po pitanju nekih stvari. Tako je i danas.
Kod nas je veza prije braka bila kratka i burna pa nisam ni imala vremena da kalkulisem. Velim ti-nisam materijalista ali neke osnovne stvari za neki pristojan zivot su pod normalno pa tako ne mogu da shvatim da je nekome do zabavljanja dok ima 2marke u dzepu.
HAVANA

#1153 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by HAVANA »

Ja kad sam ženu upoznao ne da sam bio kokuz...nego to sve u po rata...šetali ko budale po ulici ,roka... a prvi put kad smo izašli još nas uhapsili...policijski sat...čitavu noć u muriji na socijalnom...ja zgodan pravo :oops: 64 kg,na štakama,polu gluh...kokuz mrtvi...čilim za kilu šećera dao,liniju za teglu nes kafe od 200 gr i složio je za dvije glave maraka :shock: tad sam je prvi put i izveo u SSH :lol: ...i ona napucana extra :D farmerke,levis jakna... ona birvaktile sa krznom...a jes nam dobro bilo braćo mila :lol:
Pa onda izašli vani...pa ja operisan...pa traži stan...posudjuj...kupi namještaj sa onih njihovih izbačaja kabastog namještaja(na našem-smeće :D )...nosaj krevete i jogije po ulici,ja i ona sami...pa se ona zaposli...a ja ko paša u kući :roll: ...pa se ja zaposli...pa poče belaj,frka,trka,krediti,pare,stan,imovina,rate,djeca...
Djaba ti pare ako je pogrešna osoba pored tebe...
A i ako su pare moranje... šta ako imaš više od te 2 km ...ljubav ko iz priče :oops: ...pa onda nekad poslije ostaneš bez njih,razboliš se ,padneš u postelju ???
Hoćete li onda ostati pored voljene osobe ???
Ja znam ko će uvijek biti pored mene...i pored koga ću ja biti...
A i jebo trebu koju mazneš na pare...Naopako vrijeme došlo... :-)

Uh, jesam se zadoooo :shock: :lol:
zelenashica

#1154 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Margita81 wrote:
zelenashica wrote:
Margita81 wrote: I ja bih sa svojim dragim imala zelju za grljenjem da se desi besparica. Prosli smo dobra vremena i ona manje dobra ali znam da moj muskarac nebi imao mira dok su mu dzepovi prazni. Jbg vremena su kvrgava svasta se desava. ali to nije pitao lik koji je pokrenuo temu. Njemu je do necega nekog zabavljanja, vodanja stali dok nema dinara u dzepu i to ti je onaj mentalitet "kokuz al nisam jedini".
Ne znam kako da poentiram ovdje neshvacena sam skroz :mrgreen:
Malo prvo prelistaj post pokretača teme.....ja koliko sjećam od ranije,jer več jednom na ovoj istoj temi sam vodila debate...lik kaže da je neizvjesnost ta koja ga u suštini brine,....u principu danas imam sutra nemam,,....helem nema osobe koja ne teži da ima novaca,ali isto tako imaju osobe koje novac stavljaju ispred svega bitnijeg :D ....

I nisi jedina koja je prošla kvrgava vremena....svi smo bar ponekad,ali očito neki naimaštinu lako zaborave pa misle da su bogom dane trebe koje ne trebaju imati pored sebe lika koji nema novac,jer Bože moj one zaslužuju puno više....

Ja evo da postavim tebi pitanje,znači da predpostavimo da nemaš muža.....da si djevojka kojoj se eto desi(hajde sunjam da se tako dobrim poznavaocima razlike međ vrijednostima novčanica može desiti :roll: )da ti se dopadne lik koji nema novaca,koji ti jednostavno sve druge karakteristike ima ali novac ne.Da li bi izašla s 'njim? :D

ps.I ovo boldrano.....ama nije valjda da kad imaš novac nemaš želju :oops:

Zasto si ti tako bitter na svaku moju? Nisam iscitala svih 50 strana, citirala sam prvi post koji je zvucao skroz neozbiljno i na isti i odgovorila. Izlazila sam ja sa momcima koji su imali petaka u dzepu isto ko i ja bivaktile ali da li bi se udala za zakletog kokuza? Onakvog kojima je to zivotna filozofija-ne bih.
Necu da budem dvolicna, licemjerna i samo dobra i fina na rijecima.
Jesam li pazila na njegov bankovni racun kad sam se zaljubila i kad je postalo ozbiljno-nisam. Osjecala sam sigurnost s njim i bila sam sasvim mirna po pitanju nekih stvari. Tako je i danas.
Kod nas je veza prije braka bila kratka i burna pa nisam ni imala vremena da kalkulisem. Velim ti-nisam materijalista ali neke osnovne stvari za neki pristojan zivot su pod normalno pa tako ne mogu da shvatim da je nekome do zabavljanja dok ima 2marke u dzepu.
Ne laskaj si previše...ja sam takva kakav sam bez obzira ko da je umjesto tebe :wink:

Normalan i pristojan život je druga tema.....niko ne govori o frontalnom kokuzu,o čovjeku koji ne želi da zarađuje,da doprinosi....nego o spletu okolnosti koje sutra čekaju tebe,mene,nekog drugog :wink: ...ali o predrasudi tipa:Ma daj šta ću ja s njim on ima 2marke u džepu govorim itekako.......

ps.i opet petak a niđe 2 marke :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1155 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Havana koliko god puta napises ovo, meni svaki put sve nesto draze i draze citati. :D :-D :thumbup:
zelenashica

#1156 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:Ja kad sam ženu upoznao ne da sam bio kokuz...nego to sve u po rata...šetali ko budale po ulici ,roka... a prvi put kad smo izašli još nas uhapsili...policijski sat...čitavu noć u muriji na socijalnom...ja zgodan pravo :oops: 64 kg,na štakama,polu gluh...kokuz mrtvi...čilim za kilu šećera dao,liniju za teglu nes kafe od 200 gr i složio je za dvije glave maraka :shock: tad sam je prvi put i izveo u SSH :lol: ...i ona napucana extra :D farmerke,levis jakna... ona birvaktile sa krznom...a jes nam dobro bilo braćo mila :lol:
Pa onda izašli vani...pa ja operisan...pa traži stan...posudjuj...kupi namještaj sa onih njihovih izbačaja kabastog namještaja(na našem-smeće :D )...nosaj krevete i jogije po ulici,ja i ona sami...pa se ona zaposli...a ja ko paša u kući :roll: ...pa se ja zaposli...pa poče belaj,frka,trka,krediti,pare,stan,imovina,rate,djeca...
A i ako su pare moranje... šta ako imaš više od te 2 km ...ljubav ko iz priče :oops: ...pa onda nekad poslije ostaneš bez njih,razboliš se ,padneš u postelju ???

HAVANA..... koji je ovo puta da nam pričaš o policijskom satu i svom frontalnom kokuzluku :lol: :lol: :lol:
a za ovo boldirano :kiss: u obraz da hanuma ne zahotori :D
zelenashica

#1157 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

ladyblue18 wrote:Havana koliko god puta napises ovo, meni svaki put sve nesto draze i draze citati. :D :-D :thumbup:
baš tako ladyice :-D ...neki ljudi znaju šta je važnije,HAVANA je jedan od njih :wink:
phillie

#1158 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by phillie »

Havana druze, :smajlikojiseklanja:

A specificno je to doba bilo. Jest eben vakat bio, al u narodu je "normalnije" razmisljanje bilo na ovu temu, nego danas. Valjda smo tada bili vodjeni drugim stvarima, jbg da je glavu do sutra sacuvati na ramenima, pare nisu igrale nikakvu ulogu jer ih skoro niko nije ni imao.
Danas je drugacije...nazalost. Al opet, nikad ne znas na kakvu ces osobu "naletiti", pa tako i postavljac teme ne treba da pada u depresiju zbog dvije marke...a ako se nema para, moze se setati, ako je hladno, moze se u stanu sjediti, neki filmic gledati...a valjda ce se nekad malo vise od dvije marke imate....
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1159 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

zelenashica wrote:
ladyblue18 wrote:Havana koliko god puta napises ovo, meni svaki put sve nesto draze i draze citati. :D :-D :thumbup:
baš tako ladyice :-D ...neki ljudi znaju šta je važnije,HAVANA je jedan od njih :wink:
Suti...dobro je dok jos ima takvih ljudi, a nadam se da ce uvijek biti bar jedan takav "izrod" koji ce mi pokazati da globalno drustvo nije toliko zaglibilo. ;-)
crkvice wrote:a ako se nema para, moze se setati, ako je hladno, moze se u stanu sjediti, neki filmic gledati...a valjda ce se nekad malo vise od dvije marke imate....
:thumbup:
HAVANA

#1160 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by HAVANA »

:skoljka: :lol:
Haj nek ovi novi čitaju...vi stari djukci me znate ko da ste me rodili :P :lol:
zelenashica

#1161 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

crkvice wrote:Havana druze, :smajlikojiseklanja:

A specificno je to doba bilo. Jest eben vakat bio, al u narodu je "normalnije" razmisljanje bilo na ovu temu, nego danas. Valjda smo tada bili vodjeni drugim stvarima, jbg da je glavu do sutra sacuvati na ramenima, pare nisu igrale nikakvu ulogu jer ih skoro niko nije ni imao.
Danas je drugacije...nazalost. Al opet, nikad ne znas na kakvu ces osobu "naletiti", pa tako i postavljac teme ne treba da pada u depresiju zbog dvije marke...a ako se nema para, moze se setati, ako je hladno, moze se u stanu sjediti, neki filmic gledati...a valjda ce se nekad malo vise od dvije marke imate....
Upravo tako......kad se samo sjetim pješačenja i po 20 km....do nekog diska koji jedini to veče ima struju :lol: :lol: :lol: ili naložiti vatru u avliji u ljetnje dane i peći kukuruze :D nas gomila,smijeh,muzika od nas samih jer opet struja misaona imenica.... :D eh,opet bi ta vremena ali ovom današnjem miru...
b_u_n_n_y

#1162 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by b_u_n_n_y »

haha,pa to ti zavisi
novac koji imas danas ne znaci toliko, al potencijal za novac sutra znaci, naravno ako je u pitanju pametna cura
ne mislim na neku curu grebatoricu, ali nijedna zaposlena cura ne zeli cijeli zivot za sobom vucarati lezihljebovica
tako da je jedino bitno da se ne uvuces u spiralu mediokritetnosti, znas ono:
nemas para-imas izgovor za neuspjeh-provodis dane pricajuci protiv drzave-ne trudis se napraviti nista od sebe-i na kraju zavrsis ko nista, glup, nepismen i bez para(ne kazem da naravno da si ovo, samo se to mnogima desi, koliko ja znam mozes bit najbolji momak na svijetu :-D )
malo optimizma i puno truda, nest u glavi, i nema problema s curama :thumbup:
*mima*

#1163 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by *mima* »

HAVANA wrote:Ja kad sam ženu upoznao ne da sam bio kokuz...nego to sve u po rata...šetali ko budale po ulici ,roka... a prvi put kad smo izašli još nas uhapsili...policijski sat...čitavu noć u muriji na socijalnom...ja zgodan pravo :oops: 64 kg,na štakama,polu gluh...kokuz mrtvi...čilim za kilu šećera dao,liniju za teglu nes kafe od 200 gr i složio je za dvije glave maraka :shock: tad sam je prvi put i izveo u SSH :lol: ...i ona napucana extra :D farmerke,levis jakna... ona birvaktile sa krznom...a jes nam dobro bilo braćo mila :lol:

Napisah li ja dje da te volim?
muha_sa

#1164 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:Ihhh,jašta je neg moguće.
Ja najviše cura imao kad sam kokuz bio...gitara,park,dernek...ne znaš kud bi prije... :D
Kako se oženi ,dodje do para ...poso, kuća, džamija... :oops:
da nije ove zadnje stavke sipak bi mene upozno :-) :D eeeeeeeeeee---jos prvi saff :D
muha_sa

#1165 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by muha_sa »

vidi :-) :-) otkud meneka vodje na ovom pdf :-)

ja konto bRez cenzure :lol:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#1166 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by dr.gog »

muha_sa wrote:vidi :-) :-) otkud meneka vodje na ovom pdf :-)

ja konto bRez cenzure :lol:
Zamisli moje zboonjenosti tek :D kad sebe skontah o-đe :-)
HAVANA

#1167 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by HAVANA »

:shock: :
twisted: :lol:
Vid ovih mojih kafandjija...odma ste me dosli podjebavat...hebaste mi romantiku...cuj jel mi rekla da me voli...pa i djecu smo zaceli u kafani... :lol:
Muha vidimo se u petak :D
muha_sa

#1168 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by muha_sa »

HAVANA wrote::shock: :
twisted: :lol:
Vid ovih mojih kafandjija...odma ste me dosli podjebavat...hebaste mi romantiku...cuj jel mi rekla da me voli...pa i djecu smo zaceli u kafani... :lol:
Muha vidimo se u petak :D
u pola dvanest kod keksare :lol:
nemoj kapicu zaboravit :D
mostarac

#1169 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mostarac »

Mislim da sam vec pisao na ovoj temi al sustina je ovo
Sa dvije marke, a i bez para moze se imati djevojka i to dugorocno. Pitanje je samo kakva i da li to zadovoljava tvoje zelje. Bez novca mozes imati djevojku koja je ocajna u ljubavi i koju bas nije islo po tom pitanju u zivotu, mozes imati i razvedenu koja bi u tebi da pronadje utjehu i bijeg od stvarnosti, mozes imati i neku bivsu sponzorusu koja je prohakana i trazi posljednju priliku za uplovljavanje u bracne vode bilo kakve, mozes imati i neku koja nije imala momka do svoje tridesete pa daj sta das.
Sa dvije marke ne mozes i neces moci imati djevojku koja je drama zgodna i lijepa i moze da bira i koja zadovoljava neke vece kriterije i prohtjeve i to iz jednostavnog razloga, a to je da moze da bira izmedju vise potencijalnih kandidata istih fizickih predispozicija (psiholoske na pocetku valjda jos ne poznaje dovoljno dobro) i eventualnih finansijskih i intelektualnih potencijala i nema nikakav razlog da umjesto onog sa 50 maraka u dzepu veceras izabere onog sa 2 KM. Svijet je okrutan ali stvari tako stoje.
Ljepota i novac jesu bitni i bili su oduvijek.
Znaci sa 2 KM ne mozes imati "kvalitet". Ko nema kupuje sta moze, a ko ima bira. Sa 2 KM mozes imati "kvalitet" samo ako je na prvu izvjesno da ces za godinu ili dvije te 2 KM pretvoriti u 2.000 ili vise.

P.S. sa 2 KM mozes imati i onu koja je bas lijepa ukoliko si iz nekog veceg grada, a ona iz neke vukojebine pa bi da se uda i pobjegne sa sela u grad.
Gospoda Ministarka

#1170 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Gospoda Ministarka »

*mima* wrote:

Napisah li ja dje da te volim?
Ovo nisam prije procitala :cry: Havana.... volim te i ja (ocekuj da se javi sva zenska populacija foruma i izjavi ljubav)... :mrgreen:

Havana, rat je bio...nije mogla ni ocekivati da imas... ali je u tebi vidjela potencijal da vasi potomci nece ostati gladni (jbg. to je ono zivotinjsko u nama) .... tako da tvoja prica jeste romanticna i svaka cast i tebi i njoj... kapa do poda ali vec rekoh... tad niko nije imao...

Mostarac.... tako nekako :thumbup:
Dream-catcher

#1171 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Dream-catcher »

Suljagina_Fata wrote:nekad prije bih ubjeđivala autora teme da pare nemaju nikakve veze sa tim...ali nakon što sam se svega nagledala, raznih mladih sponzoruša u simbiozi sa svojim sponzorima, reći ću samo da je moguće ali veoma rijetko... :D
primjer moje najbolje drugarice, kad je tek započela vezu sa sadašnjim momkom prije možda neke 3 godine, bukvalno su zajedno imali po 1,2,3 marke na dan. jeli u pekari, malo više šetali i tako, pravo studentski :D poslije je njemu iskrsnuo pravo dobar posao, a i njoj...tako da sad imaju para oboje..znači i u dobru i u zlu :D
ja lično nikad nisam imala momka koji je bio neki lovator, uvijek insistirala da plaćamo račune pola-pola...ili zavisi ko je u tom trenutku u boljoj finansijskoj situaciji... Moj zadnji momak i ja smo bili totalni kokuzaneri u nekim periodima, možete misliti koliko je tad bilo šetaaanja i šetaaaanja...a što neko gore kaže, ne može se onaj pogled, poljubac i zagrljaj ničim platiti, ehhh :D
Aferim! :-D
sheikh

#1172 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by sheikh »

Pohvale :))))
Lady Agora

#1173 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Lady Agora »

Vjerovatno ima okolnosti kada je imati curu bez para jako teško izvodljivo.

Ja sam se jednom zabavljala sa momkom koji je bio 8 godina mlađi od mene i bio je tada još student.
Dakle ja imam posao platu i stan a on još živi u studentskom domu od neke skromne stipendije i od onoga
što zaradi manja-više na crno.
Problem je onda da kada želite da provedete vrijeme skupa i da negdje izađete onda će ponosan čovjek
možda jednom prihvatiti da mu platiš ručak ali onda dođu drugi islasci kada sam znala da nema para da plati
ni samom sebi a suviše je ponosan da prihvati da mu ja plaćam. I naravno to onda stvara napetosti koji doprinose
brzom kraju... Međutim u mom slučaju se to i dobro završilo jer sam onda ponovo našla put do svoje stare ljubavi. :-D
detroit-mercy

#1174 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by detroit-mercy »

mostarac wrote:Mislim da sam vec pisao na ovoj temi al sustina je ovo
Sa dvije marke, a i bez para moze se imati djevojka i to dugorocno. Pitanje je samo kakva i da li to zadovoljava tvoje zelje. Bez novca mozes imati djevojku koja je ocajna u ljubavi i koju bas nije islo po tom pitanju u zivotu, mozes imati i razvedenu koja bi u tebi da pronadje utjehu i bijeg od stvarnosti, mozes imati i neku bivsu sponzorusu koja je prohakana i trazi posljednju priliku za uplovljavanje u bracne vode bilo kakve, mozes imati i neku koja nije imala momka do svoje tridesete pa daj sta das.
Sa dvije marke ne mozes i neces moci imati djevojku koja je drama zgodna i lijepa i moze da bira i koja zadovoljava neke vece kriterije i prohtjeve i to iz jednostavnog razloga, a to je da moze da bira izmedju vise potencijalnih kandidata istih fizickih predispozicija (psiholoske na pocetku valjda jos ne poznaje dovoljno dobro) i eventualnih finansijskih i intelektualnih potencijala i nema nikakav razlog da umjesto onog sa 50 maraka u dzepu veceras izabere onog sa 2 KM. Svijet je okrutan ali stvari tako stoje.
Ljepota i novac jesu bitni i bili su oduvijek.
Znaci sa 2 KM ne mozes imati "kvalitet". Ko nema kupuje sta moze, a ko ima bira. Sa 2 KM mozes imati "kvalitet" samo ako je na prvu izvjesno da ces za godinu ili dvije te 2 KM pretvoriti u 2.000 ili vise.

P.S. sa 2 KM mozes imati i onu koja je bas lijepa ukoliko si iz nekog veceg grada, a ona iz neke vukojebine pa bi da se uda i pobjegne sa sela u grad.
Realno i istinito do bola, ali tako funkcionise. Jedno je trenutno stanje, nema se para a drugo je procjena da si osoba koja ce u tom trenutnom stanju ostati zauvijek.
Imao sam par prijatelja i prijateljica ovdje, ono srednjoskolske ljubavi momci ko slike, djevojke isto tako. I sta se desi, cure zavrsise faxeve a oni ostadose na nivou konobara. I onda noga i jednom i drugom. Slucajno pitam ovu jednu sto raskide takvu "ljubav", a ona ni pet ni set, koji ce mi kurac konobar, vec sest godina radi kao konobar i nije se uspio pomaknuti dalje od toga.
Prema tome, vecina veza, pa i kod nas je izmedju ljudi slicinih socio/ekonomskih kategorija. Nesto ne vidjah da je i jedan doktor/rica ozenio neku koja je npr. kasirka u supermarketu. Te romanticne price su uglavnom vezane za srednjoskolski period, poslije dolaze druge stvari.
I da sa dvije marke moze vodati dobru koku ali ako ona u tebi vidi neki potencijal (student si i takvo je stanje svim studentima) a to da ces je vodati/imati nesto ozbiljnije a u principu ni ti sam ne znas sta ces sa sobom, tesko jarane :mrgreen: .
Blobi

#1175 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Blobi »

Kad sam upoznao svoju sadasnju zenu, a tadasnju djevojku, bio sam 3. srednje :lol: :lol: :lol: . A to je bilo prije 23 godine :-) :-). Izaci prije 23 godine navece sa curom ciji su roditelji izrazito religiozni je naprosto misaona imenica :D :D. Uostalom, ni moji nisu bili nikakvi bogatuni i jedva se izdvajalo za osnovne stvari, a da ne govorim o izlascima. Nije bilo "dernecenja", nocnih izlazaka. Radovao se svakom izlasku u setnju, na Vrelo Bosne, Vils...

Uostalom, nije bitno imas li ili nemas para. Nije bitno ni imat svakakve cure pored sebe. Bitno je imat onu pravu s kojom ces donosit neke zivotne odluke, pare onda same dodju... Ah, te 40-te :D :D

Ups...

Naravno da je moguce imati curu cak i kad si apsolutni kokuz, i kad imas |0| KM u dzepu :D.. Ono sto je bitno je znati kako pokupiti zensku :D
Post Reply