Jesi naporan aj sjasitodd_smith wrote:Ma ne biti (amiliana)
Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- amiliana
#1151 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
-
todd_smith
#1152 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
A sega mi, ne mogu da vjerujem da lik ima toliko vremena da ulaze u tako nesto i to na jbnom forumu gdje su svi anonimnibang and blame wrote:Sto si se ti nadovez'o tog decka?todd_smith wrote:Ma ne biti (amiliana)
amiliana wrote:Jesi naporan aj sjasitodd_smith wrote:Ma ne biti (amiliana)
pa ne jasem te, nisi konj
-
sha_ba
#1153 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
nikad se ne zna, mislim ko kosi a ko vodu nosi 
-
nightvision
#1154 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
kome bolan prici... evo i veceras gledam, sve su to drustva tri-cetiri- pa i pet nekakvih zena, da ne kazem cura, sve je to zeljno muska ali ne da gledat u sebe... i hajde ti pridji, isto k'o da u osinjak dirnes, a i tu bi vjerovatno bolje prosao.
-
todd_smith
#1155 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Pa u cemu je problem
Vidis djevojku, pravo ti se svidja, ali je u grupi.
Pa?
Jesi to mutav (ne ovaj iznad licno, nego opcenito) pa ne znas voditi razgovor sa 1 osobom, pa te strah da se jos vise ne obrukas sa 3-4 osobe tu?
Koja suplja od muskaraca nekih majke mi.
Svidja ti se, pridjes, upoznas se, najgori scenario kaze: imam momka, nisam zainteresovana, nesto deseto, Boze moj hoce li to biti kraj svijeta odmah tu?
Vidis djevojku, pravo ti se svidja, ali je u grupi.
Pa?
Jesi to mutav (ne ovaj iznad licno, nego opcenito) pa ne znas voditi razgovor sa 1 osobom, pa te strah da se jos vise ne obrukas sa 3-4 osobe tu?
Koja suplja od muskaraca nekih majke mi.
Svidja ti se, pridjes, upoznas se, najgori scenario kaze: imam momka, nisam zainteresovana, nesto deseto, Boze moj hoce li to biti kraj svijeta odmah tu?
- sema911s
#1156 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
tode smiteee, vecina danasnih muskaraca ima muda velicne amebe i taj negativan odgovor jbga samo ce im smanjit ta muda,.
ali vecina danasnjih cura prvo gleda kljuceve od kola, koji telefon nosis(vazno je jesi li ultra ili pretplata)sto veci displey to bolje, a tek ono sto jesi,mnoge ce se naljutit ali vecina vas je takva cast onim izuzetcima koje mozes da osovojis na ono nesto, evo po belaju radim sa zenam i ima ih mojih godina i straijih koje su nuklearne bombe ali nemaju nikoga vade se tom pricom bolje im samim, ali kada pocnu pricat sta traze od muskarca jbte charles barkley nemoze zadovoljit njihove prohtjevee
ali vecina danasnjih cura prvo gleda kljuceve od kola, koji telefon nosis(vazno je jesi li ultra ili pretplata)sto veci displey to bolje, a tek ono sto jesi,mnoge ce se naljutit ali vecina vas je takva cast onim izuzetcima koje mozes da osovojis na ono nesto, evo po belaju radim sa zenam i ima ih mojih godina i straijih koje su nuklearne bombe ali nemaju nikoga vade se tom pricom bolje im samim, ali kada pocnu pricat sta traze od muskarca jbte charles barkley nemoze zadovoljit njihove prohtjevee
- sheilak
#1157 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
a kako znas da su zeljne muska? i da su zainteresirane? jel zato sto te nisu gledale?nightvision wrote:kome bolan prici... evo i veceras gledam, sve su to drustva tri-cetiri- pa i pet nekakvih zena, da ne kazem cura, sve je to zeljno muska ali ne da gledat u sebe... i hajde ti pridji, isto k'o da u osinjak dirnes, a i tu bi vjerovatno bolje prosao.
ma, kucke, u pravu si ti, moj nightvision. umisljeno skroz, nece svasta. cccccc....
-
prog321
#1158 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Coporu zena se nikad ne prilazi. Uvijek cekas jednu zalutalu iz grupe koja kruzi ocima. Ta je spremna.todd_smith wrote:
Uostalom, ko moze slusati grupu od petsest zena kako pricaju zasluzuje nobelovu nagradu za zivce
-
nightvision
#1159 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Zato sto nisam obratio paznju na to dok zene s kojima sam sjedio nisu to primjetile. Znaci zene, ozbiljne gospodje, mojih godina, 40tak i mozda + koja godina, kada kazu tako, onda to valjda nesto vrijedi. Ili ces mozda reci da su u krivu jer ih valjda nisu curke gledale, nece svasta, itd. itd...sheilak wrote: a kako znas da su zeljne muska? i da su zainteresirane? jel zato sto te nisu gledale?![]()
ma, kucke, u pravu si ti, moj nightvision. umisljeno skroz, nece svasta. cccccc....
Dobar dan i tebi. Ko ti je sinoc stao na zulj pa si jutros tako ogorcena?
- sheilak
#1160 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
nightvision wrote:Zato sto nisam obratio paznju na to dok zene s kojima sam sjedio nisu to primjetile. Znaci zene, ozbiljne gospodje, mojih godina, 40tak i mozda + koja godina, kada kazu tako, onda to valjda nesto vrijedi. Ili ces mozda reci da su u krivu jer ih valjda nisu curke gledale, nece svasta, itd. itd...sheilak wrote: a kako znas da su zeljne muska? i da su zainteresirane? jel zato sto te nisu gledale?![]()
Dobar dan i tebi. Ko ti je sinoc stao na zulj pa si jutros tako ogorcena?
eno sad, odmah ogorcena.
dakle, zene od 40+ godina, gospodje, su na osnovu vizualnog dojma zakljucile da su ove u grupi zeljne muska? ili na osnovu vlastitih osjecaja?
-
nightvision
#1161 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ogorcena, da. I necim isfrustrirana. Vidi se "iz aviona" kako si me docekala "na noz". Ali nije bitno. Bitno je da su curke zeljne muska. A zasto ne bi bile? Mozda jedna ili dvije od njih pet i nije zeljno, ali sta je s ostalima? Pa ipak opet ne daju gledat u sebe. A nesto sumnjam da gospodje s brakom i odraslom djecom mogu bas toliko grijesiti, s obzirom da nema osjecaja ljubomore jer im te curke ni u kom slucaju nisu konkurencija. A niti su u mojoj "dobnoj" grupi pa da im ja prilazim, bar vecina iz tih zenskih "grupnjaka". Ali kada ih pazljivije posmatras zaista imas dojam da su umisljene. Ne umisljenje kucke, to nije moja logika, ali umisljene svakako. I dok meni to zapravo i nije bitno pokusavam se staviti u poziciju nekog mladjeg (momka) koji bi i prisao ali je zasigurno odbijen feminizmom kojim dame naprosto zrace.sheilak wrote:
eno sad, odmah ogorcena.nisam, vec samo rezimiram tvoju logiku i zezam te malo na kraju. sorry, bro.
dakle, zene od 40+ godina, gospodje, su na osnovu vizualnog dojma zakljucile da su ove u grupi zeljne muska? ili na osnovu vlastitih osjecaja?nemoj se oslanjati na subjektivnu percepciju nekih tamo dama, vec na svoju i pridji curi/zeni koja ti se svidja. nema jednostavnije stvari. cak i da joj se ne svidis, laska zenskom egu.
- sheilak
#1162 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
@nightvision"
hey, al fakat nisam. postovi mi nekad znaju odisat ironijom i sarkazmom. zabavlja me to.
al ja nekako mislim da si ti vise sklon ogorcenosti i frustraciji. time naime odisu tvoji postovi. a pokazao si da si sklon projekciji, kako svojoj, tako i tudjoj.
pa velim ti, vjerovatno jer nece da ih svasta gleda.
zato ti kazem, ne oslanjaj se na tudju percepciju, vec na svoju. al doduse, tvoja je percepcija da su umisljene tako da nista od tog.
Ogorcena, da. I necim isfrustrirana.
hey, al fakat nisam. postovi mi nekad znaju odisat ironijom i sarkazmom. zabavlja me to.
nisam bas tebe. vec na tugaljivi, bolecivi ton tvog posta. i na ovo "zeljne muska", a nece...ono, djubrad jedna umisljena,Vidi se "iz aviona" kako si me docekala "na noz".
Bitno je da su curke zeljne muska. A zasto ne bi bile? Mozda jedna ili dvije od njih pet i nije zeljno, ali sta je s ostalima? Pa ipak opet ne daju gledat u sebe.
pa velim ti, vjerovatno jer nece da ih svasta gleda.
pa mogu grijesiti gospodje u 40tim, u braku i sa odraslom djecom ako o nekome sude na osnovu svojih subjektivnih osjecaja. a vjerovatno to rade. dakle, mogu, ako su i same zeljne muska.A nesto sumnjam da gospodje s brakom i odraslom djecom mogu bas toliko grijesiti, s obzirom da nema osjecaja ljubomore jer im te curke ni u kom slucaju nisu konkurencija.
zato ti kazem, ne oslanjaj se na tudju percepciju, vec na svoju. al doduse, tvoja je percepcija da su umisljene tako da nista od tog.
-
nightvision
#1163 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Bez obzira sto bih ti mogao sto-sta reci ne mogu dalje da se nadgovaram, pretvaramo ovo u medjusobni duel a to ne zelim.
- sheilak
#1164 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ma znam. zezam te bolan 
-
bang and blame
#1165 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
@najtviznnightvision wrote:kome bolan prici... evo i veceras gledam, sve su to drustva tri-cetiri- pa i pet nekakvih zena, da ne kazem cura, sve je to zeljno muska ali ne da gledat u sebe... i hajde ti pridji, isto k'o da u osinjak dirnes, a i tu bi vjerovatno bolje prosao.
Nema te, bolan.. Kontam, skrasio si se pored neke..
Čudan ti je post. Ne napisa, jesil' im'o ključ na stolu- od auta, mobitel? Znaš, te "statusne simbole".
Nisi napisao, da trebaju pare..
-
todd_smith
#1166 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Suplja.prog321 wrote:Coporu zena se nikad ne prilazi. Uvijek cekas jednu zalutalu iz grupe koja kruzi ocima. Ta je spremna.todd_smith wrote:
Uostalom, ko moze slusati grupu od petsest zena kako pricaju zasluzuje nobelovu nagradu za zivce
- ćiribiribela
#1167 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ovima sto pricaju da zene samo gledaju kljuceva od auta, mobitele bla bla, treba dati sve to, pa da vide da ne gledaju.

- Dr Kova
#1168 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
objasnilaćiribiribela wrote:Ovima sto pricaju da zene samo gledaju kljuceva od auta, mobitele bla bla, treba dati sve to, pa da vide da ne gledaju.![]()
-
todd_smith
#1170 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ako meni neko besplatno da pare i auto, hoce li gledati ko mene apsolutno i ne zanima, sve dok ti meni das te pare i auto.ćiribiribela wrote:Ovima sto pricaju da zene samo gledaju kljuceva od auta, mobitele bla bla, treba dati sve to, pa da vide da ne gledaju.![]()
-
bang and blame
#1171 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
todd_smith wrote:Ako meni neko besplatno da pare i auto, hoce li gledati ko mene apsolutno i ne zanima, sve dok ti meni das te pare i auto.ćiribiribela wrote:Ovima sto pricaju da zene samo gledaju kljuceva od auta, mobitele bla bla, treba dati sve to, pa da vide da ne gledaju.![]()
Ja se samo osvrnula na etiketiranje danasnjeg zenskog puka u sponzoruse. Kolega @najtvizn je, ono bas, prednjacio u tome..
-
Jokericious
#1172 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Koja glupost je ovo oko sponzorusa. To pricaju oni koji ne mogu zenska naci. Naravno da ima sponza, uvijek je bilo, ali vise je onih kojim su druge stvari bitnije.
- sema911s
#1173 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ćiribiribela wrote:Ovima sto pricaju da zene samo gledaju kljuceva od auta, mobitele bla bla, treba dati sve to, pa da vide da ne gledaju.![]()
ćiribućoribaaa ,., evo imam to sve ne hvalim se (jer je to za moj ceif), ali nikako da naletim na pravu onu koju to ne zanim, 2sedmice bio bez kola i onako u pricu jbga cime cemo tamo to ici ja predlozim taksi ili gras kaze aaaaa ma nebi ja to, i klempa, kasnije saznam pitala neke sta mu se desilo gdje mu je ......., sto je pjesak, sto tako sada
mozda se samo krecem u pogresnim krugovima, drustvu,. znam da tamo negdje vrebaju normalne cure ali gdje su sto mu gromovaa
- ultima_palabra
#1174 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Čuj gdje, pa na forumusema911s wrote:ćiribiribela wrote:Ovima sto pricaju da zene samo gledaju kljuceva od auta, mobitele bla bla, treba dati sve to, pa da vide da ne gledaju.![]()
ćiribućoribaaa ,., evo imam to sve ne hvalim se (jer je to za moj ceif), ali nikako da naletim na pravu onu koju to ne zanim, 2sedmice bio bez kola i onako u pricu jbga cime cemo tamo to ici ja predlozim taksi ili gras kaze aaaaa ma nebi ja to, i klempa, kasnije saznam pitala neke sta mu se desilo gdje mu je ......., sto je pjesak, sto tako sada
mozda se samo krecem u pogresnim krugovima, drustvu,. znam da tamo negdje vrebaju normalne cure ali gdje su sto mu gromovaa
-
bang and blame
#1175 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Jokericious wrote:Koja glupost je ovo oko sponzorusa. To pricaju oni koji ne mogu zenska naci. Naravno da ima sponza, uvijek je bilo, ali vise je onih kojim su druge stvari bitnije.
Ev' da i tebi @Joki dam "lajk"