Novak20 wrote: ↑02/07/2021 23:53
Bloo wrote: ↑02/07/2021 23:45
jesam li ja corava ili proziva glasace HDZ-a, a ne narod...ili je kod tebe vascijela etnija koja se odaziva na ime hrvati sinonim za HDZ?
Mora da jeste.
Bez ljutnje ali gdje ti vidiš da Margit piše Hrvati ili hrvatski narod ?
Samo katolici, nekatolici, mentalno zaostali birači u Hercegovini koji njaču....tovati, vukovi, idioti.
Jbt, ja još ne vidjeh da je netko, a pogotovo ovakva figura poput Margit ,napisao da su mentalno zaostali oni što glasaju za SDS/SNSD/A-SDA/SDA itd. Ili da je to pravoslavni i muslimanski narod.
Za Čovića joj svaka čast, za ostalo - sramota. Može se oprati kao i Bakir ali oko usta. Što se mene tiče.
Pa svako ko glasa za HDZ jeste mentalno zaostao.
...zatucanim ustaškim recidivistima i mentalno zaostalim biračima u Hercegovini koji još uvek za HDZ glasuju (ka gorski vukovi) a nekada njaču ko tovari
Ustaski recidivisti? - mozemo ih klasificirati po etnijama i religijskoj pripadnosti.
Mentalno zaostale birače u Hercegovini takode.
Nakon toga izvući zaključak?
A bitan element Covicevog sarma je i potenciranje religije. Jedne. U kombinaciji sa etnofasizmom.
Btw, komentar njen ispod ove objave:
Dragi moji Fb prijatelji, molim vas da me ne podsecate na ostalu dvojicu. Ja retko mešam babe i žabe. Danas je bio Dragan u fokusu mog interesovanja u ponedeljak ce biti Sebija i mazlumi u skupštini. U petak... ko zna, možda i ja. Ne bojte se, Dodik je veliki magarac, ne mogu ga profuliti kada nanišanim.
Ti si se našao prozvan kao ustašski recidivist, glasak HDZ-a ili pak nesto trece?