sto se telefona tice, radi ko pišča
sto se tv-a tice sad je ok, na poceku je slika ledila, nestajalo tona i sl. fazona, i sada se zna ponekad na nekom kanalu desiti, ali u rijetke petke, doduse ja nisam neki TV fan, iako imama dodatini STB, trebalo bi pitati ostale ukucane, ali vise se ne zali tako da kontam da je sve u dure
internet, DSL lol- samo 2 rijeci: mlooogo dobro
podrska im je betonska, znaci u rkou od par dana dolaze kako god od prikljucka do neki krslusa, ako ih bude, doduse nisau mi trebali, li jednom je bila lazna uzbuna, vezana za STB i u roku 24h mi se javio serviser
po racunici mjesecno ustedim oko 20KM u odnosu kada sam placao TV, internet i telefon odovjeno, mahom zbog duplih pretplata i TV taxe
jedina moja, mozda zamjerka bi bila na dodatni STB- koji placam 9-10 KM mjesecno, mislim da bi to trebalo ici jeftinije ili neka varijanata da se moze kupiti, ali prilicno je skup, tako da se i to ne isplati gledajuci dugorocno trebalo bi 3-4 godien da se optlati kroz iznajmljivanje, ali ja poslije telemaha necu vise ni s kim da se vezem, ma ni mjesec, a kamoli godinu, ne zbog njih, vec jednostavno mozda se sutra nesto bolje pojavi - vjeciti optimista