ne mozemo se ja i ti usaglasiti oko ovog nikada samo iz razloga sto ti iskljucivo razmisljas kao navijac zeljeznicara!ganjeta wrote:Misljenje je kao shupak,svako ga ima pa tako i tijovanbl wrote:Za sehica necu nista da govorim iako o njemu imam misljenje kao kiks golmanu ( sto je vjerovatno posljedica mladiosti i neiskustva), ali Avdukica znam licno i dugo nisam upoznao zrelijeg fudbalera . Momak je o sebi pri sebi 100% na zemlji , stabilan kao fudbaler a bogami i kao covjek!ganjeta wrote:Svasta sam se naslusao,ali da je Avdukic toliko psihicki stabilna osoba....a Sehic labilna.
Ti k'o da si psiholog repke pa raspolazes takvim informacijama..
Avdukic je stekao iskustvo i psihicku stbilnost u Rudaru iz Prijedora vauuuuu......
Ako ima neko ko je jak psihicki,to je Seha.Momak je prezivio to da mu se svaku tekmu sa sjevra psovalo tako,da se nije biralo,bilo mrtvo ili zivo...on nije posustao i zato je sad sad tu gdje mu je mjesto.![]()
Onda nemoj pricati o Sehi kad ga ne poznajes licno i o njegovim ljudskim kvalitetima...ovdje ne pricamo kakav je ko kao covjek...nego golman majstore,golman!
Pokusaj biti objektivan, pa mi reci , sudeci po ovoj polusezoni ( a to bi valjda trebalo odlucivati ko je jedinica - trenutna forma) po kojem je kriteriju sehic u prednosti nad avdukicem ?