IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post Reply

KOJU POLITIČKU OPCIJU ĆETE PODRŽATI NA IZBORIMA U OPĆINI NOVI GRAD SARAJEVO?

Poll ended at 07/10/2012 19:17

Socijaldemokratska partija - SDP BiH
59
16%
Stranka demokratske akcije - SDA
120
33%
Bosanska stranka - BOSS
2
1%
Narodna stranka radom za boljitak
4
1%
Stranka za BiH
7
2%
Savez za bolju budućnost - SBB BiH
75
21%
Socijaldemokratska unija - SDU BiH
18
5%
Naša stranka
53
15%
Bosanskohercegovačka patriotska stranka -BPS
5
1%
Ostali
22
6%

Total votes: 365

Drzava Bosna

#1126 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Drzava Bosna »

Image

Uploaded with ImageShack.us
Drzava Bosna

#1127 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Drzava Bosna »

samo nek mi neko objasni ove dvije slike iz SBB-a.. Kako neko ko je roden 92. godine moze biti ucesnik nekog otpora i cega sve ne sto pise ovdje,blago se njemu u pelenama pusku imao :D prvu sliku da mi objasni sastancenje sa alkoholom,pogledaj piva i cega ne, i vi da predstavljate mene i Bosnjake, VOZDRA TOTALNI PAD SBB-a
Northstar

#1128 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Northstar »

Drzava Bosna wrote:Image

A meni i Utemeljitelju moraju objasniti ovu Sarajevsku pivu :lol:
donBeton

#1129 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by donBeton »

Nulerice kod Mirvada. :-)
bez_suplje

#1130 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by bez_suplje »

ovdje se neki bave ko je sta pio , koliko znam svako ima pravo da pije sta hoce ocigledno nemaju drugog posla vec sbb-ove slike traziti ko je gdje bio i sta je pio,neznam kakve to veze ima sa izborima,bolje se brinite sta su vam dosadasnji jahaci popili i pojeli a vasi roditelji na birou cekaju posao kao ozeblo sunce.
The BEN10

#1131 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by The BEN10 »

bez_suplje wrote:ovdje se neki bave ko je sta pio , koliko znam svako ima pravo da pije sta hoce ocigledno nemaju drugog posla vec sbb-ove slike traziti ko je gdje bio i sta je pio,neznam kakve to veze ima sa izborima,bolje se brinite sta su vam dosadasnji jahaci popili i pojeli a vasi roditelji na birou cekaju posao kao ozeblo sunce.
Obzirom da pričamo o izborima u NG-u, pretpostavljam da se aludira na SDP-ovu vladavinu ? :roll:
bez_suplje

#1132 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by bez_suplje »

vidite koliko prljavo vode kampanju ovi sda-ovci ili sdp-ovci,protiv SBB da biografiju jednog kandidata za vijecnika prepravljaju ARSLANA DUČIĆ

EVO PRAVA BIOGRAFIJA
Rođen 20.11.1992 SSS Student Fakulteta političkih nauka u Sarajevu,politologija
Kandidovao se sa namjerom da promjeni postojeće stanje u oblastima infrastrukture i komunalija, kao i u drugim oblastima od vitalnog značaja za poboljšanje stanja u Općini Novo Sarajevo. Period od 1992 g. do 1995 g.Proveo u naručju majke na borbenoj liniji u Hrasnom brdu, kao jedan od najmađih učesnika otpora agresora.
Sin poginuloga komandanta 101 motorizovane brigade, majora, nosioca najvećeg ratnog priznanja "Zlatni Ljiljan" i heroja odbrane grada Sarajeva Zame Dučić - a, kao i sin demobilisanog borca i člana patriotske lige Dučić Merime.

A KRETENI BRISU OVO DA JE PROVEO RAT U NARUCJU MAJKE PA ISPADA DA JE NAPISANO DA JE ON PROVEO RAT NA BORBENOJ LINIJI A MOMAK JE BIO BEBA OD NEKOLIKO MJESECI.

KAKVI SU TO KRETENI PA BRISU DIO NECIJE BIOGRAFIJE I MISLE NEKOG ISMIJAT

TO JE ZNAK JACINE SBB-a
bez_suplje

#1133 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by bez_suplje »

Northstar wrote:

PRVO NEMOJTE PREPRAVLJATI BIOGRAFIJE PA CES ZNAT KAKO JE PROVEO RAT NA BORBENOJ LINIJI PROVEO JE U NARUCJU MAJKE RECENICA KOJU STE VI IZBRISALI,

SMIJESNI STE
bez_suplje

#1134 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by bez_suplje »

Drzava Bosna wrote:samo nek mi neko objasni ove dvije slike iz SBB-a.. Kako neko ko je roden 92. godine moze biti ucesnik nekog otpora i cega sve ne sto pise ovdje,blago se njemu u pelenama pusku imao :D prvu sliku da mi objasni sastancenje sa alkoholom,pogledaj piva i cega ne, i vi da predstavljate mene i Bosnjake, VOZDRA TOTALNI PAD SBB-a
PRVO NEMOJTE PREPRAVLJATI BIOGRAFIJE PA CES ZNAT KAKO JE PROVEO RAT NA BORBENOJ LINIJI PROVEO JE U NARUCJU MAJKE RECENICA KOJU STE VI IZBRISALI,

SMIJESNI STE
dragonz

#1135 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by dragonz »

Northstar wrote:

Evo kako je utemeljitelj reagovao na sarajevsku pivu

Image
napoleone

#1136 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by napoleone »

Drzava Bosna wrote:samo nek mi neko objasni ove dvije slike iz SBB-a.. Kako neko ko je roden 92. godine moze biti ucesnik nekog otpora i cega sve ne sto pise ovdje,blago se njemu u pelenama pusku imao :D prvu sliku da mi objasni sastancenje sa alkoholom,pogledaj piva i cega ne, i vi da predstavljate mene i Bosnjake, VOZDRA TOTALNI PAD SBB-a
Pa i reis je aalkoholicar pa te je predstavljao....a i ovo iz SDA nisu nista manje takvi..ipak vam je pivara sponzor
Sexy29

#1137 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Sexy29 »

Stvarno ne mogu da vjerujem cime se vi bavite. Kako vas nije stid, jednu recenicu ste obrisali i napravili zezanciju od toga. Toliko vas je strah, da idete u krajnost. Decko je mlad i perspektivan i zelim mu svu srecu. A vi jadovi pusite se!
bez_suplje

#1138 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by bez_suplje »

ma nista nije cudno od ovih smetljara kakvi su sda,,,fuj fuj fuj
udrch

#1139 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by udrch »

bez_suplje wrote:

SMIJESNI STE
http://sbbnovosarajevo.weebly.com/

Evo link na službenu stranicu, pa nam reci šta je prepravljeno.
Jača je ova na broj 33. kako ono njoj bješe ime, jebajiga..
Last edited by udrch on 01/10/2012 12:46, edited 1 time in total.
neki

#1140 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by neki »

bez_suplje wrote:vidite koliko prljavo vode kampanju ovi sda-ovci ili sdp-ovci,protiv SBB da biografiju jednog kandidata za vijecnika prepravljaju ARSLANA DUČIĆ

EVO PRAVA BIOGRAFIJA
Rođen 20.11.1992 SSS Student Fakulteta političkih nauka u Sarajevu,politologija
Kandidovao se sa namjerom da promjeni postojeće stanje u oblastima infrastrukture i komunalija, kao i u drugim oblastima od vitalnog značaja za poboljšanje stanja u Općini Novo Sarajevo. Period od 1992 g. do 1995 g.Proveo u naručju majke na borbenoj liniji u Hrasnom brdu, kao jedan od najmađih učesnika otpora agresora.
Sin poginuloga komandanta 101 motorizovane brigade, majora, nosioca najvećeg ratnog priznanja "Zlatni Ljiljan" i heroja odbrane grada Sarajeva Zame Dučić - a, kao i sin demobilisanog borca i člana patriotske lige Dučić Merime.

A KRETENI BRISU OVO DA JE PROVEO RAT U NARUCJU MAJKE PA ISPADA DA JE NAPISANO DA JE ON PROVEO RAT NA BORBENOJ LINIJI A MOMAK JE BIO BEBA OD NEKOLIKO MJESECI.

KAKVI SU TO KRETENI PA BRISU DIO NECIJE BIOGRAFIJE I MISLE NEKOG ISMIJAT

TO JE ZNAK JACINE SBB-a
Pa i bolje sto su obrisali, ova varijanta zvuci jos jadnije, cuj u 'narucju majke' bio na liniji :-) jadna majko na sta neki pokusavaju da dobiju poene...eto on ima zasluge u odbrani zasto sto je u pelenama bio u 'narucju majke' na liniji. I mani mi se tih gluposti, fol njega majka vodila na liniju sa par mjeseci da djete uziva pod kisom metaka i granata, kakva bi to majka bila. Svaka njoj cast ako je bila na liniji i branila grad, kao i njegovom ocu, ali on linije nije vidio ni u pelenama ni poslije i jadno je sto to uopste navodi u biografiji..
bez_suplje

#1141 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by bez_suplje »

sta god da pise u biografiji to je njegovo stvar a ne stvar vas placenih sda-ovca da brisete dio teksta i pokusavate ismijat,tuzno je cime se bavite
Muhamed80

#1142 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Muhamed80 »

Sexy29 wrote:
Stvarno ne mogu da vjerujem cime se vi bavite. Kako vas nije stid, jednu recenicu ste obrisali i napravili zezanciju od toga. Toliko vas je strah, da idete u krajnost. Decko je mlad i perspektivan i zelim mu svu srecu. A vi jadovi pusite se!
pa i SEMIR EFENDIC je mlad i pametan pa ga vi kritikujete i pljujete po njemu a ovog momka treba podrzati kao i svakog mladog covjeka,da je SEMIR clan neke druge stranke osim SDA svui bi se njime ponosili ali ovako ga svi pljuju budimo realni i posteni da je najbolji kandidat od svih
drndalo

#1143 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by drndalo »

sase.ba wrote:SDP je u proteklih 12 godina vladanja (pljačkanja) napravio toliko loših poteza da nije neki podvig pobjediti te reketaša. Ukoliko nedaj Bože SDP ponovo pobijedi u NG, ja selim na Ilidžu :) .
Jako ces se usreciti, Ilidza izgleda "bolje" nego je ikada izgledala.... :lol: :x :evil: :cry: :roll: :zzzz:
madner

#1144 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by madner »

Najbolji po prosipanju suplje.

Mislim da je vrh bio kada je na pitanje o nelegalnoj radnji odgovorio da su ti ljudi odbranili grad.
zateznistub

#1145 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by zateznistub »

drndalo wrote:
sase.ba wrote:SDP je u proteklih 12 godina vladanja (pljačkanja) napravio toliko loših poteza da nije neki podvig pobjediti te reketaša. Ukoliko nedaj Bože SDP ponovo pobijedi u NG, ja selim na Ilidžu :) .
Jako ces se usreciti, Ilidza izgleda "bolje" nego je ikada izgledala.... :lol: :x :evil: :cry: :roll: :zzzz:
Svasta danas ima pristup internetu i misli da nesta zna u zivotu!!!
madner

#1146 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by madner »

drndalo wrote:
Ne znam sta je ljepse: Tibra ili ona bespravna gradnja po vodozastitnoj zoni.
neki

#1147 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by neki »

madner wrote:
drndalo wrote:
Ne znam sta je ljepse: Tibra ili ona bespravna gradnja po vodozastitnoj zoni.
Vocnjak posred ulice je najljepsi
drndalo

#1148 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by drndalo »

zateznistub wrote:
drndalo wrote:
Svasta danas ima pristup internetu i misli da nesta zna u zivotu!!!
Kao neko ko je rastao na Ilidzi, i ko ima pristup internetu, imam pravo da usporedim to naselje od 1975, pa naovamo... Jedino kome je Ilidza sada ljepsa nego tada je Brajlovic, i mozda sadasnji (i prosli) nacelnik opstine... Ostali trebaju pod hitno kod Oftalmologa... Ti vjerovatno stanujes u Casa Grande-u, pa ti je sve potaman ? :-D
SKELETON

#1149 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by SKELETON »

Nije Avaz "sranje" kako jedan učesnik napisa. Prodati primjerci su mjerilo kvaliteta.
A ovo što su SBB-ovci pobjeglice uz SDA, istina je. Ljudi ne mogu birati roditelje a ostalo mogu mijenjati kad hoće.
Svi smo bili SDA, nekada!
zateznistub

#1150 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by zateznistub »

drndalo wrote: Kao neko ko je rastao na Ilidzi, i ko ima pristup internetu, imam pravo da usporedim to naselje od 1975, pa naovamo... Jedino kome je Ilidza sada ljepsa nego tada je Brajlovic, i mozda sadasnji (i prosli) nacelnik opstine... Ostali trebaju pod hitno kod Oftalmologa... Ti vjerovatno stanujes u Casa Grande-u, pa ti je sve potaman ? :-D
Nisi ti mene drndalo razumio. komentar je bio upucen onome kome si i ti odgovorio.

A u casa grande ne bih ni lud.
Post Reply