Uploaded with ImageShack.us
A meni i Utemeljitelju moraju objasniti ovu Sarajevsku pivu
Obzirom da pričamo o izborima u NG-u, pretpostavljam da se aludira na SDP-ovu vladavinu ?bez_suplje wrote:ovdje se neki bave ko je sta pio , koliko znam svako ima pravo da pije sta hoce ocigledno nemaju drugog posla vec sbb-ove slike traziti ko je gdje bio i sta je pio,neznam kakve to veze ima sa izborima,bolje se brinite sta su vam dosadasnji jahaci popili i pojeli a vasi roditelji na birou cekaju posao kao ozeblo sunce.
PRVO NEMOJTE PREPRAVLJATI BIOGRAFIJE PA CES ZNAT KAKO JE PROVEO RAT NA BORBENOJ LINIJI PROVEO JE U NARUCJU MAJKE RECENICA KOJU STE VI IZBRISALI,Northstar wrote:A meni i Utemeljitelju moraju objasniti ovu Sarajevsku pivu
PRVO NEMOJTE PREPRAVLJATI BIOGRAFIJE PA CES ZNAT KAKO JE PROVEO RAT NA BORBENOJ LINIJI PROVEO JE U NARUCJU MAJKE RECENICA KOJU STE VI IZBRISALI,Drzava Bosna wrote:samo nek mi neko objasni ove dvije slike iz SBB-a.. Kako neko ko je roden 92. godine moze biti ucesnik nekog otpora i cega sve ne sto pise ovdje,blago se njemu u pelenama pusku imaoprvu sliku da mi objasni sastancenje sa alkoholom,pogledaj piva i cega ne, i vi da predstavljate mene i Bosnjake, VOZDRA TOTALNI PAD SBB-a
Northstar wrote:A meni i Utemeljitelju moraju objasniti ovu Sarajevsku pivu

Pa i reis je aalkoholicar pa te je predstavljao....a i ovo iz SDA nisu nista manje takvi..ipak vam je pivara sponzorDrzava Bosna wrote:samo nek mi neko objasni ove dvije slike iz SBB-a.. Kako neko ko je roden 92. godine moze biti ucesnik nekog otpora i cega sve ne sto pise ovdje,blago se njemu u pelenama pusku imaoprvu sliku da mi objasni sastancenje sa alkoholom,pogledaj piva i cega ne, i vi da predstavljate mene i Bosnjake, VOZDRA TOTALNI PAD SBB-a
Stvarno ne mogu da vjerujem cime se vi bavite. Kako vas nije stid, jednu recenicu ste obrisali i napravili zezanciju od toga. Toliko vas je strah, da idete u krajnost. Decko je mlad i perspektivan i zelim mu svu srecu. A vi jadovi pusite se!Drzava Bosna wrote:samo nek mi neko objasni ove dvije slike iz SBB-a.. Kako neko ko je roden 92. godine moze biti ucesnik nekog otpora i cega sve ne sto pise ovdje,blago se njemu u pelenama pusku imaoprvu sliku da mi objasni sastancenje sa alkoholom,pogledaj piva i cega ne, i vi da predstavljate mene i Bosnjake, VOZDRA TOTALNI PAD SBB-a
http://sbbnovosarajevo.weebly.com/bez_suplje wrote:PRVO NEMOJTE PREPRAVLJATI BIOGRAFIJE PA CES ZNAT KAKO JE PROVEO RAT NA BORBENOJ LINIJI PROVEO JE U NARUCJU MAJKE RECENICA KOJU STE VI IZBRISALI,Drzava Bosna wrote:samo nek mi neko objasni ove dvije slike iz SBB-a.. Kako neko ko je roden 92. godine moze biti ucesnik nekog otpora i cega sve ne sto pise ovdje,blago se njemu u pelenama pusku imaoprvu sliku da mi objasni sastancenje sa alkoholom,pogledaj piva i cega ne, i vi da predstavljate mene i Bosnjake, VOZDRA TOTALNI PAD SBB-a
SMIJESNI STE
Pa i bolje sto su obrisali, ova varijanta zvuci jos jadnije, cuj u 'narucju majke' bio na linijibez_suplje wrote:vidite koliko prljavo vode kampanju ovi sda-ovci ili sdp-ovci,protiv SBB da biografiju jednog kandidata za vijecnika prepravljaju ARSLANA DUČIĆ
EVO PRAVA BIOGRAFIJA
Rođen 20.11.1992 SSS Student Fakulteta političkih nauka u Sarajevu,politologija
Kandidovao se sa namjerom da promjeni postojeće stanje u oblastima infrastrukture i komunalija, kao i u drugim oblastima od vitalnog značaja za poboljšanje stanja u Općini Novo Sarajevo. Period od 1992 g. do 1995 g.Proveo u naručju majke na borbenoj liniji u Hrasnom brdu, kao jedan od najmađih učesnika otpora agresora.
Sin poginuloga komandanta 101 motorizovane brigade, majora, nosioca najvećeg ratnog priznanja "Zlatni Ljiljan" i heroja odbrane grada Sarajeva Zame Dučić - a, kao i sin demobilisanog borca i člana patriotske lige Dučić Merime.
A KRETENI BRISU OVO DA JE PROVEO RAT U NARUCJU MAJKE PA ISPADA DA JE NAPISANO DA JE ON PROVEO RAT NA BORBENOJ LINIJI A MOMAK JE BIO BEBA OD NEKOLIKO MJESECI.
KAKVI SU TO KRETENI PA BRISU DIO NECIJE BIOGRAFIJE I MISLE NEKOG ISMIJAT
TO JE ZNAK JACINE SBB-a
pa i SEMIR EFENDIC je mlad i pametan pa ga vi kritikujete i pljujete po njemu a ovog momka treba podrzati kao i svakog mladog covjeka,da je SEMIR clan neke druge stranke osim SDA svui bi se njime ponosili ali ovako ga svi pljuju budimo realni i posteni da je najbolji kandidat od svihSexy29 wrote:Stvarno ne mogu da vjerujem cime se vi bavite. Kako vas nije stid, jednu recenicu ste obrisali i napravili zezanciju od toga. Toliko vas je strah, da idete u krajnost. Decko je mlad i perspektivan i zelim mu svu srecu. A vi jadovi pusite se!Drzava Bosna wrote:samo nek mi neko objasni ove dvije slike iz SBB-a.. Kako neko ko je roden 92. godine moze biti ucesnik nekog otpora i cega sve ne sto pise ovdje,blago se njemu u pelenama pusku imaoprvu sliku da mi objasni sastancenje sa alkoholom,pogledaj piva i cega ne, i vi da predstavljate mene i Bosnjake, VOZDRA TOTALNI PAD SBB-a
Jako ces se usreciti, Ilidza izgleda "bolje" nego je ikada izgledala....sase.ba wrote:SDP je u proteklih 12 godina vladanja (pljačkanja) napravio toliko loših poteza da nije neki podvig pobjediti te reketaša. Ukoliko nedaj Bože SDP ponovo pobijedi u NG, ja selim na Ilidžu.
Svasta danas ima pristup internetu i misli da nesta zna u zivotu!!!drndalo wrote:Jako ces se usreciti, Ilidza izgleda "bolje" nego je ikada izgledala....sase.ba wrote:SDP je u proteklih 12 godina vladanja (pljačkanja) napravio toliko loših poteza da nije neki podvig pobjediti te reketaša. Ukoliko nedaj Bože SDP ponovo pobijedi u NG, ja selim na Ilidžu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam sta je ljepse: Tibra ili ona bespravna gradnja po vodozastitnoj zoni.drndalo wrote:Jako ces se usreciti, Ilidza izgleda "bolje" nego je ikada izgledala....sase.ba wrote:SDP je u proteklih 12 godina vladanja (pljačkanja) napravio toliko loših poteza da nije neki podvig pobjediti te reketaša. Ukoliko nedaj Bože SDP ponovo pobijedi u NG, ja selim na Ilidžu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vocnjak posred ulice je najljepsimadner wrote:Ne znam sta je ljepse: Tibra ili ona bespravna gradnja po vodozastitnoj zoni.drndalo wrote:Jako ces se usreciti, Ilidza izgleda "bolje" nego je ikada izgledala....sase.ba wrote:SDP je u proteklih 12 godina vladanja (pljačkanja) napravio toliko loših poteza da nije neki podvig pobjediti te reketaša. Ukoliko nedaj Bože SDP ponovo pobijedi u NG, ja selim na Ilidžu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao neko ko je rastao na Ilidzi, i ko ima pristup internetu, imam pravo da usporedim to naselje od 1975, pa naovamo... Jedino kome je Ilidza sada ljepsa nego tada je Brajlovic, i mozda sadasnji (i prosli) nacelnik opstine... Ostali trebaju pod hitno kod Oftalmologa... Ti vjerovatno stanujes u Casa Grande-u, pa ti je sve potaman ?zateznistub wrote:Svasta danas ima pristup internetu i misli da nesta zna u zivotu!!!drndalo wrote:Jako ces se usreciti, Ilidza izgleda "bolje" nego je ikada izgledala....sase.ba wrote:SDP je u proteklih 12 godina vladanja (pljačkanja) napravio toliko loših poteza da nije neki podvig pobjediti te reketaša. Ukoliko nedaj Bože SDP ponovo pobijedi u NG, ja selim na Ilidžu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisi ti mene drndalo razumio. komentar je bio upucen onome kome si i ti odgovorio.drndalo wrote: Kao neko ko je rastao na Ilidzi, i ko ima pristup internetu, imam pravo da usporedim to naselje od 1975, pa naovamo... Jedino kome je Ilidza sada ljepsa nego tada je Brajlovic, i mozda sadasnji (i prosli) nacelnik opstine... Ostali trebaju pod hitno kod Oftalmologa... Ti vjerovatno stanujes u Casa Grande-u, pa ti je sve potaman ?