Prpa.ba wrote:mali plavi wrote:Sad je u SBB mislim da bi trebao da prodže jer je omldinac i omladinu treba gurati da ove stare izguramo iz svih općinski vijeća. Ljudi oni ne mogu da hodaju a hoće u Općinska vijeća.
Omladina je gora od nas starih. Mi barem imamo iskustvo zivota u normalnoj drzavi, mladima je poslijeratna BiH sasvim normalno okruzenje, a to je razlog za iznimnu zabrinutost.
Niste bili na druzenje mladih nsrzb na Borackom jezeru,mladi iz citave bh se druze ..nije bitno za odbor u mostaru da li je neko naviajac veleza ili zrinjskog oni su druze kao braca su,da li je iz fojnice bosnjak ja hrvat isti su,da momak iz laktasa,iz livna i iz zivinica zajedno igraju frizbija,da se druze momak iz ugljevika i djevojka iz srebrenika...
tako je i na listama u sarajevu,tuzli,lukavcu,celicu,gradisci,sirokom,mladi mogu zivit zajedno bez obzira na vjeru,naciju,grad,regiju....mi smo evropljani a ove nacionalne stranke pa i one ko je ko fol nisu al u praksi jesu koje nas zatvaraju u torove koje jedino mogu pobjedit ako svale krivicu na drugu stranku po principu,ugrozit ce nas ,napast ce nas,ukinut ces nas,nedaju nam 3 entitet,i ostala prepucavanja djavoli sejtani aveta iz srednjeg vijeka
zato izaberite one koji nas spajaju a to je nsrzb
za boljitak