Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
L@BuD

#11201 Re: Dodik će uništiti RS

Post by L@BuD »

Suti i trpi wrote:Ne znam da li ce unistiti, ali da unistava, to je sigurno. Narod je toliko izmanipulisan i silovan u mozak da nema mogucnost da uvidi sta mu 'lazni vozd' radi. Ivo Andric je dao najbolju dijagnozu.
a šta su im to oni prije njega dali?
RS je bila pojam za bijedu realno njima je Dodik zlatna koka
ratata

#11202 Re: Dodik će uništiti RS

Post by ratata »

a Radoncic ce unistiti 22 posto teritorije koju drze Bosnjaci
Murisno1

#11203 Re: Dodik će uništiti RS

Post by Murisno1 »

ratata wrote:a Radoncic ce unistiti 22 posto teritorije koju drze Bosnjaci
jašta će ... haj sad idi spavaj :-)
ratata

#11204 Re: Dodik će uništiti RS

Post by ratata »

Murisno1 wrote:
eto vidish da sam pogodio da navodish vodu na njegov mlin :) zato si i pokrenuo ovu temu, a ti svoje bliznje tjeraj na spavanje hushkachu, sta bi ti, misli malo tom svojom glavom, Dodik je manje zlo, ako on izgubi eto ti Radikala i SDS zajedno u RS
Murisno1

#11205 Re: Dodik će uništiti RS

Post by Murisno1 »

ratata wrote:
Murisno1 wrote:
eto vidish da sam pogodio da navodish vodu na njegov mlin :) zato si i pokrenuo ovu temu, a ti svoje bliznje tjeraj na spavanje hushkachu, sta bi ti, misli malo tom svojom glavom, Dodik je manje zlo, ako on izgubi eto ti Radikala i SDS zajedno u RS
il ne znaš čitat il ne znaš kontat. jes pročito šta ja velim za Dodu? Ako zaboraviš Fahru na momenat :) , i pročitaš šta sam napiso, ako već hoćeš da komentarišeš, ubrzo ćeš shvatit da navijam da Dody pobijedi zbog: 1.tog što si ti mudro konstatovo i 2.zbog tog što će on sam otpast zbog budalaštinje i kriminala;) i 3. što ga pljuju SDS i radikaali ... hoš sad na spavanje? 8)
libero95

#11206 Re: Dodik će uništiti RS

Post by libero95 »

Fahrine metode su modernije.
XXS

#11207 Re: Dodik će uništiti RS

Post by XXS »

Dodik ce unistiti RS
Cista laz, Haris nam je obecao unistenje RS jos prosle predizborne kampanje.
Prema tome, ako RS propadne, samo Harisu idu zasluge!
essex

#11208 Re: Dodik će uništiti RS

Post by essex »

Dodik ce unistiti RS
pa nije blentav...izmuzao ih je i sada ce ih naredne 4 godine cijediti i tek onda se moze ocekivati kada kao marko kraljevic i iz posljednje suhe drenovine iscjedi i posljednju kap, tek se tada moze ocekivati da ce ih na kraju prodati, kao posljednja zarada...doduse, dosta toga je vec rasprodao, ali uvijek se nadje i kupac koji moze iskoristiti ono sto dodo ostavi...
osa

#11209 Re: Dodik će uništiti RS

Post by osa »

onda je red da ga svekoliki bošnjaci podrže u tom poslu, svim srcem.....
luckypot

#11210 Re: Dodik će uništiti RS

Post by luckypot »

osa wrote:onda je red da ga svekoliki bošnjaci podrže u tom poslu, svim srcem.....
Kao sto vidis izgleda su i oni to shvatili. Malo ce boljeti, potrajati ce jos jedno 4 godine, ali je dugorocno gledano bolje tako nego opet se igrati nekih 'demokratskih opozicija', 'demokratizacije', i ostalih video i virtuelnih igara.
ultima_palabra

#11211 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Dobrodošli u Republiku Srpsku Koreju :-)
bicebolje

#11212 Re: Dodik će uništiti RS

Post by bicebolje »

2006. Lepi Haris uništava RS
2010. RS se uništava sama
2014. Vanzemaljci uništavaju RS

Izbori majka :-)
mO k3

#11213 Re: Dodik će uništiti RS

Post by mO k3 »

Tema off ..... dodoik ce ovo ,dodik ce ono.... nista od toga...
Murisno1

#11214 Re: Dodik će uništiti RS

Post by Murisno1 »

Ženski Dr.Med wrote:Tema off ..... dodoik ce ovo ,dodik ce ono.... nista od toga...
neka tebe onda van teme :-)
BHCluster

#11215 Re: Dodik će uništiti RS

Post by BHCluster »

Ovako to SNSD radi...
Murisno1

#11216 Re: Dodik će uništiti RS

Post by Murisno1 »

bicebolje wrote:2006. Lepi Haris uništava RS

nema ovo veze sa izborima sarkastičar :) ...poenta teorije je što svi pokazatelji govore da on nije nacionalista u onom iskrenom SDSovskom fazonu i da laži i spletkarenja koje je gotov pa mudro sprovodio vratiše se i ujedoše ga u dupe. 8-) ...

Naravno, ima raje opterećene koja misli i kad se 'tica posere na školu u sarajevu ili mostaru, da je to, ustvari, nečija predizborna kampanja .... :-)
udrch

#11217 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by udrch »

hercegovac_pravi wrote:
kiky wrote:u šatoru se lijepo vidi plakata snsd-a ...
nisam razočaran, več zgranut ...
pa ako je i od mleta ...
pregadno je ...
:sad:
Samo pustiti Mileta neka "radi". Želim da svaka izborna tribina SNSD-a ima najmanje dva puta ovoliko ljudi koliko ih je bilo na Kočićevom skupu. Puno sreće Milojko i ono što je najbitnije..NAROD JE UZ TEBE, BIO, JESTE i OSTAĆE.
Inšallah..
kiky

#11218 Re: Dodik će uništiti RS

Post by kiky »

ova tema je brespotrebna ...
:D
koledo

#11219 Re: Dodik će uništiti RS

Post by koledo »

Kad je Dodik dolazio na vlast 1997-1998. pokazivao je prstom u političare iz Federacije kao pozitivan primer, kao odgovorne političare koji uz malo kompromisa dobijaju donacije i pomoć iz inostranstva. Njegovi konkurenti iz SDS-a su se sa svakog sastanka vraćali bez stranog novca ali sa floskulom da su sačuvali nacionalni ponos. I onda su pukli.
Pitanje je da li današnji pretendenti na Dodikovu poziciju imaju nekakav pozitivan primer u FBiH na koje bi se mogali pozivati rečima "zašto i Dodik ne uradi ono isto ali za nas?!" Ja mislim da nema. Naprotiv, češće se i kod Bošnjaka i kod Hrvata može čuti: zašto nemamo nekog kao Dodika da brani naše interese?!
Naravno, Dodik je korumpiran, ali politički uspešan. Federalni rivali su samo korumpirani.
Hemel

#11220 Re: Dodik će uništiti RS

Post by Hemel »

(NE)sreca pa smo u bliskoj proslosti imali milosevica i srbiju...ocit primjer uspona na nacionalistickoj retorici, svi mu vjerovali od obdanista do starackog doma, svi mastali o nekoj vecoj srbiji u kojoj ce oni biti dominantni...i onda ''spektakl'' , narod spao na korijenje, srbija nikad manja i slabija, oni ga hapse...on zavrsio kao najveci nitkov, izdajnik...zaboravila se njegova prica i obecanja...jedino sto je obezbijedio svoje najblize (hebo te pa oni su isti :-) :D )
bicebolje

#11221 Re: Dodik će uništiti RS

Post by bicebolje »

Murisno1 wrote:

nema ovo veze sa izborima sarkastičar :) ...poenta teorije je što svi pokazatelji govore da on nije nacionalista u onom iskrenom SDSovskom fazonu i da laži i spletkarenja koje je gotov pa mudro sprovodio vratiše se i ujedoše ga u dupe. 8-) ...

Naravno, ima raje opterećene koja misli i kad se 'tica posere na školu u sarajevu ili mostaru, da je to, ustvari, nečija predizborna kampanja .... :-)
Čudno kako samo pred izbore dolazi do uništavanja RS. :-)
SBIH - RS će uništiti strani prijatelji
SDA - Alah će uništiti RS
Fahro - RS će se uništiti sama
SDP - Tito će uništiti RS

A na biračima je samo da odaberu koji im je način uništavanja najdraži. :-)
Murisno1

#11222 Re: Dodik će uništiti RS

Post by Murisno1 »

koledo wrote:Kad je Dodik dolazio na vlast 1997-1998. pokazivao je prstom u političare iz Federacije kao pozitivan primer, kao odgovorne političare koji uz malo kompromisa dobijaju donacije i pomoć iz inostranstva. Njegovi konkurenti iz SDS-a su se sa svakog sastanka vraćali bez stranog novca ali sa floskulom da su sačuvali nacionalni ponos. I onda su pukli.
Pitanje je da li današnji pretendenti na Dodikovu poziciju imaju nekakav pozitivan primer u FBiH na koje bi se mogali pozivati rečima "zašto i Dodik ne uradi ono isto ali za nas?!" Ja mislim da nema. Naprotiv, češće se i kod Bošnjaka i kod Hrvata može čuti: zašto nemamo nekog kao Dodika da brani naše interese?!
Naravno, Dodik je korumpiran, ali politički uspešan. Federalni rivali su samo korumpirani.
ma mislim da je i to, kao furanje na njeg, odnono ta pria da nama treba neko ko on .. malo površno razmišljanje, kada se uzme u obzir sve što dotični radi. Očito je da se on u BiH iz inostranstva uvijek vraća ili sa šamarom ili nezadovoljan ignorisanjem. Nama se čini, zbog retorike koja je samo za masu, da on ustvari uspješno radi. On uspješno samo diže huju nama u federaciji a ponos "njima" u RS-u. Ali sve to radi sitnim provokacijama i važnost i popularnost mu daju samo mediji u BiH, pogotovo FTV u FBiH ... :)

ono što mene intrigira je nivo omalovažavanje njega i njegove partije od strane svih okorjelih nacionalističkih opcija u RS-u. Sam čin što su još i udruženi u tome govori da Dodik ne radi na interesu RS-a onoliko koliko to nama izgleda kada on pukne neku šuplju oko otcjepljenja i svi mediji u FBiH se sture da to prokomentarišu ... Odma pitaju Tihića šta misli o Dodikovoj izjavi, pitaju Lagumdžiju, pitaju Harisa .. :-)

Umjesto da kažu, pusti budalu ... oni se sture citirajućui ustav i dejton kako to ne može. .. a Dodik trlja ruke i govori vidi budala upale se na prvu 8)

elem, mislim da bi on trebo da bude na vlasti još 4 godine i da rasproda ono što je naumio i da RS padne na koljena, jer to i zaslužuje - druge opcije(demokratske, kulturne) nema! u tom procesu pričaće gluposti i mi ćemo se palit i komentarisat po forumima, poklanjajući mu teme i teme, ko i ovu :D

nije u pitanju filozofija "nek komšiji crkne krava!" .. zato ne palite se PETAini zaštitinici i ljubitelji životinja :D
Murisno1

#11223 Re: Dodik će uništiti RS

Post by Murisno1 »

bicebolje wrote:
Murisno1 wrote:

Čudno kako samo pred izbore dolazi do uništavanja RS. :-)
SBIH - RS će uništiti strani prijatelji
SDA - Alah će uništiti RS
Fahro - RS će se uništiti sama
SDP - Tito će uništiti RS

A na biračima je samo da odaberu koji im je način uništavanja najdraži. :-)
nisam matere mi znao da je to Fahro reko :D :D ... ozbiljno velim :-) .
sad ja kontam što se kroz temu vuče priča o predizbornoj kampanji ... mislim da Fahro, ako to tvrdi, ne tvrdi zbog ovog što ja tvrdim :D .. on možda ima neku drugu teoriju.
Murisno1

#11224 Re: Dodik će uništiti RS

Post by Murisno1 »

Hemel wrote:(NE)sreca pa smo u bliskoj proslosti imali milosevica i srbiju...ocit primjer uspona na nacionalistickoj retorici, svi mu vjerovali od obdanista do starackog doma, svi mastali o nekoj vecoj srbiji u kojoj ce oni biti dominantni...i onda ''spektakl'' , narod spao na korijenje, srbija nikad manja i slabija, oni ga hapse...on zavrsio kao najveci nitkov, izdajnik...zaboravila se njegova prica i obecanja...jedino sto je obezbijedio svoje najblize (hebo te pa oni su isti :-) :D )
to je, otprilike, to :-)
Hemel

#11225 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

bicebolje wrote:od mora do save...
A kad se otvara most na Savi, političara iz FBiH ni za lijekahttp://www.rtrs.tv/av/player.php?id=1751&x=0
nije bilo ni Mice Micica pa sta... :roll: :shock:

ovo je stranacki most, hebo ga ti... :lol: :lol:
Locked