SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

noviclan

#111226 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by noviclan »

Ateista wrote: 01/09/2026 14:09 Kakve god okolnosti bile i ako je stvarno bio problem sa tramvajem, opet ce tesko bilo sta vozaca oprati od velikog dijela odgovornosti.
Kvarovi se desavaju, ali ima i nacin kako se postupa u tim situacijama, tramvaji imaju vise sigurnosnih sistema i sansa da svi otkazu je ravna staristickoj greski, tako da ostaje nejasno zasto vozac nije reagovao i ako nista drugo tu je njegova odgovornost.
Da mu je pozlilo ili tako nesto, odmah bi bilo price o tome, ali opet bi ostalo pitanje zasto je toliko brzo vozio.
Pa eno bile su price, licno govorili, izlazili smo na linije sa tehnicki neispravnim vozilima jbg, ali na kraju krajeva i mujagic mora popiti globu bar onu popularnu 36500
Apoll0

#111227 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Apoll0 »

muha_sa wrote: 01/09/2026 13:56 Ako se na ovoj temi ne otkrije uzrok nece nikad i nigdje
Kao prije par godina kada se pricalo o psihopatama koje su ubile Dzenana. Neki forumas se nasao da prica o tome kako na alisi ne vidi ni treutak kajanja, kako je ona kriva, ovo ono, psihopata zena...kad na kraju frajer analizirao Dzenanovu sestru. Ima taj post na forumu, ne mogu ga naci.
last mohicans

#111228 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by last mohicans »

izvrsni direktor wrote: 01/09/2026 14:06
last mohicans wrote: 01/09/2026 13:59 [
Sve znam, mislim da je on gasao da stigne semafor, a onda mu se na krivini baš zalijepila pedala..To je neko moje laičko razmisljanje. A da nije gasao, stigao bi se zaustaviti, valjda. Pola kriv tramvaj, pola on. Samo me interesuje da li će glavonje zaduzene za sigurnost iz Grasa biti i oćešane. Jednog poznajem, samo privatni biznis ganja, a u firmi sve sigurno kad ga nikd nema.
a "glavonje zaduzene za sigurnost iz Grasa" trebaju biti i oćešane na osnovu tvog misljenja ovako kroz monitor da je tramvaj pokvaren i tacno si procijenio u kojem momentu se "zalijepila" pedala?
Druze,moje misljenje nije bitno, a i laičko je, ako si pazljivo čitao. A zasto da ne budu odgovorni sefovi koji puštaju neispravne tramvaje u saobraćaja, valjda to smijemo?
Post Reply