Biciklom kroz Sarajevo
- ala7
#10926 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Da li se može naći Fixie u Sarajevu ili okolini..?? Idealan bajk za do posla i nazad, gradski..

- muz66
#10927 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Jeste ako zivis u Holadniji. U Sa...i ne bas.ala7 wrote:Da li se može naći Fixie u Sarajevu ili okolini..?? Idealan bajk za do posla i nazad, gradski..
-
quarterback
#10928 Re: Biciklom kroz Sarajevo
podsjecanje da se danas voze barice, vrijeme bi trebalo biti suncano u nastavku dana
-
Diego_Armando
#10929 Re: Biciklom kroz Sarajevo
quarterback vidjeh u tvojim ranijim postovima da si spomenuo svjetlo Solarstorm 5000 da se može kupiti u Sa. Zanima me znaš li možda gdje tačno? Trebam i nove gripove i novi par rukavica, stare sam negdje sklonio sam od sebe.
Svaka pomoć je i više nego dobrodošla. Unaprijed hvala. 
-
quarterback
#10930 Re: Biciklom kroz Sarajevo
nisam nigdje spomenuo da se to svjetlo moze kupiti u saDiego_Armando wrote:quarterback vidjeh u tvojim ranijim postovima da si spomenuo svjetlo Solarstorm 5000 da se može kupiti u Sa. Zanima me znaš li možda gdje tačno? Trebam i nove gripove i novi par rukavica, stare sam negdje sklonio sam od sebe.Svaka pomoć je i više nego dobrodošla. Unaprijed hvala.
a gripove i rukavice imas u svakoj radnji
lp !
-
The BEN10
#10931 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Jao što me paščinje sinoć zaganja na Stupu, sekunda je falila da završim u kanalu.
Prilazim im idući putem, a oni hinjski šute. Čim sam se poravnao sa njima eto ti čopora čitavog za mnom. Dao sam gasčinu koliko sam imao kuveta, ali ovaj jedan Žućo uporan jarane u stopu me prati, zub na gumi, što bi se reklo. U neka doba vidim nema izlaza, đavo odnio šalu, naglo zakočim i u kontranapad.
Morat ću za slj put ponijet koju kamenicu u džepu, jer ću ubrzo istom rutom.
Prilazim im idući putem, a oni hinjski šute. Čim sam se poravnao sa njima eto ti čopora čitavog za mnom. Dao sam gasčinu koliko sam imao kuveta, ali ovaj jedan Žućo uporan jarane u stopu me prati, zub na gumi, što bi se reklo. U neka doba vidim nema izlaza, đavo odnio šalu, naglo zakočim i u kontranapad.
-
quarterback
#10932 Re: Biciklom kroz Sarajevo
na stupu u onoj sarenoj zgradi kod wise ima army shop i u njemuThe BEN10 wrote:Jao što me paščinje sinoć zaganja na Stupu, sekunda je falila da završim u kanalu.![]()
![]()

-
The BEN10
#10933 Re: Biciklom kroz Sarajevo
quarterback wrote:na stupu u onoj sarenoj zgradi kod wise ima army shop i u njemuThe BEN10 wrote:Jao što me paščinje sinoć zaganja na Stupu, sekunda je falila da završim u kanalu.![]()
![]()
Hehe, hvala za preporuku, al jarane valja im doći u domet pa ih naprskati. A kamenje hem besplatno, hem domet barem 50m.
-
quarterback
#10934 Re: Biciklom kroz Sarajevo
pa oni ce tebi doci u domet, neces ti njimaThe BEN10 wrote:Hehe, hvala za preporuku, al jarane valja im doći u domet pa ih naprskati. A kamenje hem besplatno, hem domet barem 50m.![]()
a sto jest jest za kamenje
-
The BEN10
#10935 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Ma strah me pustiti da dođu tako blizu. One ralje ne izgledaju nimalo prijatno. Radije preventivno djelovati sa sigurne distance.quarterback wrote:pa oni ce tebi doci u domet, neces ti njimaThe BEN10 wrote:Hehe, hvala za preporuku, al jarane valja im doći u domet pa ih naprskati. A kamenje hem besplatno, hem domet barem 50m.![]()
a sto jest jest za kamenje
- bombašica
-
kakaljin
#10937 Re: Biciklom kroz Sarajevo
bombašica wrote:Vikend program:
http://www.mtb.ba/kriticna-masa-prolong ... -po-planu/
Tour de Igman, 29. 5. u 10h.
-
didgeridoo
#10938 Re: Biciklom kroz Sarajevo
upravo u army shopu (preko ekupona) idu 2 ova spreja za 20 KMThe BEN10 wrote:quarterback wrote:na stupu u onoj sarenoj zgradi kod wise ima army shop i u njemuThe BEN10 wrote:Jao što me paščinje sinoć zaganja na Stupu, sekunda je falila da završim u kanalu.![]()
![]()
![]()
Hehe, hvala za preporuku, al jarane valja im doći u domet pa ih naprskati. A kamenje hem besplatno, hem domet barem 50m.![]()
- dadoka84
#10939 Re: Biciklom kroz Sarajevo
A ja jos cuku sa sobom vodio, morao sam ih tri puta ganjatiThe BEN10 wrote:Jao što me paščinje sinoć zaganja na Stupu, sekunda je falila da završim u kanalu.![]()
![]()
- bombašica
#10940 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Na jedoj od tema ovog foruma raja su upozorila da je sprejevima koje prodaje Army shop preko e-kupona istekao rok trajanja što navodno utiče na domet ispuštenog sadržaja iz spreja.upravo u army shopu (preko ekupona) idu 2 ova spreja za 20 KM
-
quarterback
#10941 Re: Biciklom kroz Sarajevo
to ne cudi posto inace jedna bocica kosta 10 KMdidgeridoo wrote:upravo u army shopu (preko ekupona) idu 2 ova spreja za 20 KM
sto se tice army shopa treba znati sljedece (iz iskustva):
uplatis kupon i odes da podignes sprej - oni ti kazu ovaj sprej moze kupiti samo zensko, ti kazes - ali ja sam uplatio, oni kazu jbg
ti kazes dobro, moze li moja cura ili mama sa mojim kuponom uzeti sprej
oni kazu moze
ona - one odu po sprej
oni im kazu izvolite sprej, imate xx sati da prijavite da ste uzele sprej u policiju vase opstine
ako ne prijavite znajte da smo mi obavezni, a to i radimo, da dostavimo spiskove svih koji su ga kupili policiji
toliko o toj fantasticnoj ponudi
- O'zone
- Globalni moderator
#10942 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Jbga zakon tako nalaže nije do njih.quarterback wrote:to ne cudi posto inace jedna bocica kosta 10 KMdidgeridoo wrote:upravo u army shopu (preko ekupona) idu 2 ova spreja za 20 KM
sto se tice army shopa treba znati sljedece (iz iskustva):
uplatis kupon i odes da podignes sprej - oni ti kazu ovaj sprej moze kupiti samo zensko, ti kazes - ali ja sam uplatio, oni kazu jbg
ti kazes dobro, moze li moja cura ili mama sa mojim kuponom uzeti sprej
oni kazu moze
ona - one odu po sprej
oni im kazu izvolite sprej, imate xx sati da prijavite da ste uzele sprej u policiju vase opstine
ako ne prijavite znajte da smo mi obavezni, a to i radimo, da dostavimo spiskove svih koji su ga kupili policiji
toliko o toj fantasticnoj ponudi
Ženskima dozvoljeno uz prijavu u nadležnom MUP-u a muškima ne i računa se kao neodzvoljeno nošenje oružija
Ima na PIK-u kupiti ko hoće da se ne zamajava sa zakonskim procedurama.
-
shandrprcSA
#10943 Re: Biciklom kroz Sarajevo
ne treba ti sprej samo ga poprskaj vodom 
-
The BEN10
#10944 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Kakvo crno posipanje vode. Trebao bih nositi barem 10 l. A domet 3 metra maksimalno!

-
shandrprcSA
#10945 Re: Biciklom kroz Sarajevo
mene je dosad uvijek spasilo 
-
zetareticula
#10946 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Dali neko zna koja je realna cijena ovog modela KTM-a sa Deore XT opremom?

- kabal1337
#10947 Re: Biciklom kroz Sarajevo
500-650 KM, po mojoj procjeni
- seno_bh
#10948 Re: Biciklom kroz Sarajevo

zna li neko mozel se kod nas nabavit ovako nešto?
-
quarterback
#10949 Re: Biciklom kroz Sarajevo
nije problem ali onda je u ponudi trebalo pisati da ga samo zena moze kupiti, nije bas posteno...O'zone wrote:Jbga zakon tako nalaže nije do njih.
Ženskima dozvoljeno uz prijavu u nadležnom MUP-u a muškima ne i računa se kao neodzvoljeno nošenje oružija![]()
Ima na PIK-u kupiti ko hoće da se ne zamajava sa zakonskim procedurama.
btw na mom pise dog repellent i ti su sprejevi slabiji od ovih za ljude
- oldtajmer
#10950 Re: Biciklom kroz Sarajevo
imaju li se uzeti unutrasnje gume za biciklo negdje na relaciji alipasino-dobrinja