http://sport033.com/fotovideo-manijaci- ... u-podrsku/
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Lazete obojica. Nije NIKO od Hordi bio. Bio je frajer kojeg nema na tribini vec 4-5 godina i koji je i sam rekao VAMA da nema veze vise sa tribinom. A uz to je bio i prijatelj rahmetli Pace. Sta je trebao reci? Dopustili ste malom debilu da zakuha belaj gdje je mrtva glava mogla pasti a supcic ce se ispaliti nazad u dijasporu ostavljajuci nas ovdje da se krvimo.Senad_Duster wrote:Ovo potpisujem i ja, par momaka je dosl'o i reklo da nema problema da se Paco radi al' ko ce objasniti dosljama ...BlueBlood wrote:kao prvo nije pickasto presaran grafit hz kako ti mislis nego je tu bilo i hz kad se radio rahmetli PACE grafit koji su rekli da je ok da se tu uradi ! NEmojte bezveze pokusavati ovo opravdavati jer je ovo dno dna sto ste uradili i nema nikakvog opravdanja!F&N wrote:Presarali su i vasi grafit Vedranu i nemojte se sto se toga tice praviti nevinasca. Da je kako treba ne bi ste na tom zidu uopste ni pravili grafit nego nasli cist zid, siguran sam da ga niko ne bi dirao. Ovako ste samo odmotali kolo koje sad Boga pitaj kad ce stati i koliko ce grafita biti presarano...
Dok vi skontate da vam ovo radi onaj od kojeg kupujete farbu bice kasno...bordo gandalf wrote:Koji mentalni sklopovi
Odlicna slikacelava_dlaka wrote:
Aferim za ovo!alijagoro wrote:Odlicna slikacelava_dlaka wrote:
Nisu je vidjeli protiv Lovcena valjda nisu ni sadThe 51st State wrote:svaka cast za zastavu, ali bojim se da ce vas mafija iz uefe oguliti za ovo.
Opetja033 wrote:Upalih se k'o kutnjak na par napisanih gluposti:
1) o kakvom ultra mentalitetu govoris? Je li ultra mentalitet kada dijasporce otvoreno kaze "uradio sam Pacu jer da sam uradio bilo sta sa TM vi bi to presarali". Je li ti shvatas poentu ove njegove recenice i koji jedini moguci zakljucak?
2) samo dosljaku iz dijaspore moze ovako glup potez pasti na pamet. Jer samo pubertetsko-nalozeni dosljak iz dijaspore ne zna kakve posljedice njegov maloumni cin moze prouzrokovati. Jer dosljak ne zna sheme, odnose, prijateljstva, poznanstva. Dosljak ne zna da vjerovatno samo zbog ramazanskih hladnih glava nije doslo do belaja gdje je vrlo lako mrtva glava mogla pasti jer dosljak ne zna sta je mahala.
Samo idiot moze imati nesto protiv rahmetli Pace, to smo i dokazali ovim grafitom koji je presaran. Stvar je u nepristajanju na drske ucjene. Meni je recimo licno zao sto nije i Djildino ime stavljeno. Ovo nema veze sa HZ-TM odnosima, drago mi je da najodgovorniji ljudi sa obje strane to shvataju.
Da ne peglamo vise ljude, bas mi nadrealan osjecaj pisati na vasoj temiSenad_Duster wrote:Opetja033 wrote:Upalih se k'o kutnjak na par napisanih gluposti:
1) o kakvom ultra mentalitetu govoris? Je li ultra mentalitet kada dijasporce otvoreno kaze "uradio sam Pacu jer da sam uradio bilo sta sa TM vi bi to presarali". Je li ti shvatas poentu ove njegove recenice i koji jedini moguci zakljucak?
2) samo dosljaku iz dijaspore moze ovako glup potez pasti na pamet. Jer samo pubertetsko-nalozeni dosljak iz dijaspore ne zna kakve posljedice njegov maloumni cin moze prouzrokovati. Jer dosljak ne zna sheme, odnose, prijateljstva, poznanstva. Dosljak ne zna da vjerovatno samo zbog ramazanskih hladnih glava nije doslo do belaja gdje je vrlo lako mrtva glava mogla pasti jer dosljak ne zna sta je mahala.
Samo idiot moze imati nesto protiv rahmetli Pace, to smo i dokazali ovim grafitom koji je presaran. Stvar je u nepristajanju na drske ucjene. Meni je recimo licno zao sto nije i Djildino ime stavljeno. Ovo nema veze sa HZ-TM odnosima, drago mi je da najodgovorniji ljudi sa obje strane to shvataju.
Jednim djelom se i ja slazem, al' taj dijasporac je odrastao u toj mahali u toj zgradi na kojoj je uradjen grafit i punoljetan je i ima dovoljan staz na tribini da zna sta je ultra sta nije. ( o imenima ne zelim )
I da se nadovezem gore oko ovih momaka sto su dosli HZ, ja koliko znam receno je da su ti momci poslani iz kasabe i da su rekli nema problema..dalje ne zelim ulaziti u te detalje...i ovo sto kazes ramazan je spasio mrtvu glavu

BlueBlood wrote:Bracon da ti dragi Allah dž.š. podari lijepi džennet a porodici sabur a ti ces zauvjek ostati u nasim mislima u nasim srcima i u nasim pjesmama
....jos uvjek nemogu da vjerujem...

Logovan wrote:R.I.P. Cata!
Ultrasi žive vječno!
Bambino Blu wrote:Dzenaza nasem bratu i drugu ce biti odrzana sutra u Donjem Vakufu u 17.00 sati.
Ako se mozemo organizovati preko foruma, da se ode bratu na dzenazu jer je zasluzio dostojan ispracaj, ko bude isao sa autom, da poveze koga moze.
JEDAN PO JEDAN SREST CEMO SE SVI !
Chata neka ti je vjecni rahmet i lahka zemlja, da te dragi Allah uvede u lijepi Dzenet. Amin