The Maniacs

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1076 Re: The Maniacs

Post by Velkoski »

Opetja033

#1077 Re: The Maniacs

Post by Opetja033 »

Senad_Duster wrote:
BlueBlood wrote:
F&N wrote:Presarali su i vasi grafit Vedranu i nemojte se sto se toga tice praviti nevinasca. Da je kako treba ne bi ste na tom zidu uopste ni pravili grafit nego nasli cist zid, siguran sam da ga niko ne bi dirao. Ovako ste samo odmotali kolo koje sad Boga pitaj kad ce stati i koliko ce grafita biti presarano...
kao prvo nije pickasto presaran grafit hz kako ti mislis nego je tu bilo i hz kad se radio rahmetli PACE grafit koji su rekli da je ok da se tu uradi ! NEmojte bezveze pokusavati ovo opravdavati jer je ovo dno dna sto ste uradili i nema nikakvog opravdanja!
Ovo potpisujem i ja, par momaka je dosl'o i reklo da nema problema da se Paco radi al' ko ce objasniti dosljama ...
Lazete obojica. Nije NIKO od Hordi bio. Bio je frajer kojeg nema na tribini vec 4-5 godina i koji je i sam rekao VAMA da nema veze vise sa tribinom. A uz to je bio i prijatelj rahmetli Pace. Sta je trebao reci? Dopustili ste malom debilu da zakuha belaj gdje je mrtva glava mogla pasti a supcic ce se ispaliti nazad u dijasporu ostavljajuci nas ovdje da se krvimo.
Ne znam je li debil i punoljetan uopce, svaka vam cast.
Doduse necu dusu grijesiti, znam da barem 2-3 vidjenijih, starijih likova sa vase tribine hoce da mu jebe sve. Picic mali.
Last edited by Opetja033 on 23/07/2014 01:45, edited 1 time in total.
Šveđanin

#1078 Re: The Maniacs

Post by Šveđanin »

Odakle je?

Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
snaga_znanja

#1079 Re: The Maniacs

Post by snaga_znanja »

bordo gandalf wrote:Koji mentalni sklopovi :-)
Dok vi skontate da vam ovo radi onaj od kojeg kupujete farbu bice kasno... :lol:
alijagoro

#1080 Re: The Maniacs

Post by alijagoro »

celava_dlaka wrote:Image
Odlicna slika :thumbup:
Opetja033

#1081 Re: The Maniacs

Post by Opetja033 »

Upalih se k'o kutnjak na par napisanih gluposti:
1) o kakvom ultra mentalitetu govoris? Je li ultra mentalitet kada dijasporce otvoreno kaze "uradio sam Pacu jer da sam uradio bilo sta sa TM vi bi to presarali". Je li ti shvatas poentu ove njegove recenice i koji jedini moguci zakljucak?
2) samo dosljaku iz dijaspore moze ovako glup potez pasti na pamet. Jer samo pubertetsko-nalozeni dosljak iz dijaspore ne zna kakve posljedice njegov maloumni cin moze prouzrokovati. Jer dosljak ne zna sheme, odnose, prijateljstva, poznanstva. Dosljak ne zna da vjerovatno samo zbog ramazanskih hladnih glava nije doslo do belaja gdje je vrlo lako mrtva glava mogla pasti jer dosljak ne zna sta je mahala.
Samo idiot moze imati nesto protiv rahmetli Pace, to smo i dokazali ovim grafitom koji je presaran. Stvar je u nepristajanju na drske ucjene. Meni je recimo licno zao sto nije i Djildino ime stavljeno. Ovo nema veze sa HZ-TM odnosima, drago mi je da najodgovorniji ljudi sa obje strane to shvataju.
Maharadza

#1082 Re: The Maniacs

Post by Maharadza »

alijagoro wrote:
celava_dlaka wrote:Image
Odlicna slika :thumbup:
Aferim za ovo! :thumbup:
The 51st State

#1083 Re: The Maniacs

Post by The 51st State »

svaka cast za zastavu, ali bojim se da ce vas mafija iz uefe oguliti za ovo.
lajk

#1084 Re: The Maniacs

Post by lajk »

The 51st State wrote:svaka cast za zastavu, ali bojim se da ce vas mafija iz uefe oguliti za ovo.
Nisu je vidjeli protiv Lovcena valjda nisu ni sad :roll:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#1085 Re: The Maniacs

Post by F&N »

To sve zavisi od delegata utakmice. Ako je frajer zidov ili naginje zidovima, onda ce vam sigurno doci cestitka, ili obrnuto...
Senad_Duster

#1086 Re: The Maniacs

Post by Senad_Duster »

Opetja033 wrote:Upalih se k'o kutnjak na par napisanih gluposti:
1) o kakvom ultra mentalitetu govoris? Je li ultra mentalitet kada dijasporce otvoreno kaze "uradio sam Pacu jer da sam uradio bilo sta sa TM vi bi to presarali". Je li ti shvatas poentu ove njegove recenice i koji jedini moguci zakljucak?
2) samo dosljaku iz dijaspore moze ovako glup potez pasti na pamet. Jer samo pubertetsko-nalozeni dosljak iz dijaspore ne zna kakve posljedice njegov maloumni cin moze prouzrokovati. Jer dosljak ne zna sheme, odnose, prijateljstva, poznanstva. Dosljak ne zna da vjerovatno samo zbog ramazanskih hladnih glava nije doslo do belaja gdje je vrlo lako mrtva glava mogla pasti jer dosljak ne zna sta je mahala.
Samo idiot moze imati nesto protiv rahmetli Pace, to smo i dokazali ovim grafitom koji je presaran. Stvar je u nepristajanju na drske ucjene. Meni je recimo licno zao sto nije i Djildino ime stavljeno. Ovo nema veze sa HZ-TM odnosima, drago mi je da najodgovorniji ljudi sa obje strane to shvataju.

Jednim djelom se i ja slazem, al' taj dijasporac je odrastao u toj mahali u toj zgradi na kojoj je uradjen grafit i punoljetan je i ima dovoljan staz na tribini da zna sta je ultra sta nije. ( o imenima ne zelim )

I da se nadovezem gore oko ovih momaka sto su dosli HZ, ja koliko znam receno je da su ti momci poslani iz kasabe i da su rekli nema problema..dalje ne zelim ulaziti u te detalje...i ovo sto kazes ramazan je spasio mrtvu glavu
Opetja033

#1087 Re: The Maniacs

Post by Opetja033 »

Senad_Duster wrote:
Opetja033 wrote:Upalih se k'o kutnjak na par napisanih gluposti:

Jednim djelom se i ja slazem, al' taj dijasporac je odrastao u toj mahali u toj zgradi na kojoj je uradjen grafit i punoljetan je i ima dovoljan staz na tribini da zna sta je ultra sta nije. ( o imenima ne zelim )

I da se nadovezem gore oko ovih momaka sto su dosli HZ, ja koliko znam receno je da su ti momci poslani iz kasabe i da su rekli nema problema..dalje ne zelim ulaziti u te detalje...i ovo sto kazes ramazan je spasio mrtvu glavu
Da ne peglamo vise ljude, bas mi nadrealan osjecaj pisati na vasoj temi :mrgreen: ali dobar dio ovoga sto si napisao je samo primjer koliki je to petljanac i lazov i sto su sada vise vasi kivni na njega nego HZ. Vidis ti kakvu je on pricu prosipao. Momci koje spominjes su dosli gore NAKON sto je napravljen grafit posvecen rahmetli Paci a ne nakon sto je nas presaran i vjeruj mi ono sto su rekli ni debil ne moze protumaciti kao da "nema problema". I mali uopce ne zivi u toj zgradi (u rijetkim trenucima kada je u Sarajevu), u toj je mahali ali nije u toj zgradi. Cak sta vise, nije ni blizu.

Ali hajde, jebo to. Najvaznije je da se pokazalo da nase dvije tribine ne vode usijane glave i da se stalo na loptu na vakat. Jer da je krenulo po zlu, sve bi otislo u tri pm i ukljucili bi se ljudi koji opet sa tribinama nemaju veze.
Bambino Blu

#1088 Re: The Maniacs

Post by Bambino Blu »

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

R.I.P. Cata !

Image
celava_dlaka

#1089 Re: The Maniacs

Post by celava_dlaka »

Caton nek ti je lahka zemljon....
BlueBlood

#1090 Re: The Maniacs

Post by BlueBlood »

Bracon da ti dragi Allah dž.š. podari lijepi džennet a porodici sabur a ti ces zauvjek ostati u nasim mislima u nasim srcima i u nasim pjesmama

....jos uvjek nemogu da vjerujem...
Bambino Blu

#1091 Re: The Maniacs

Post by Bambino Blu »

BlueBlood wrote:Bracon da ti dragi Allah dž.š. podari lijepi džennet a porodici sabur a ti ces zauvjek ostati u nasim mislima u nasim srcima i u nasim pjesmama

....jos uvjek nemogu da vjerujem...

Ovog puta mnogo brat kasni na kantu :(

Image
MOSALJOZE

#1092 Re: The Maniacs

Post by MOSALJOZE »

Image
"Kad stane srce moje, i Bog mi sklopi oči, zakucaće bar još jednom, i s' neba ću za te doći"
Ovu narednu objavu prenosim u cjelosti,i nadam se da je niko neće zloupotrijebiti

"Kao što svi znate, danas je naš brat Haris Selman preselio na drugi, i nadamo se bolji svijet. U namjeri da se njegovim roditeljima i porodici pomogne na ovom teškom vaktu, grupa će sutra i prekosutra skupljati novčani prilog koji će biti uručen porodici rahmetli Harisa. Molio bih sve Manijake, da se odazovu ovom pozivu, to je najmanje i zadnje što možemo uraditi za našeg brata. Novac će se skupljati sutra(petak) u prostorima UNFKŽ(prostorija na sjevernoj tribini) u periodu od 12:00 do 15:00 h. Skupljanje će se nastaviti i u subotu, objavićemo naknadno termin. Isto tako, zamolio bih što više ljudi da sharuje ovaj status i da kopira drugima."
MANIJACI 1987
Logovan

#1093 Re: The Maniacs

Post by Logovan »

R.I.P. Cata!

Ultrasi žive vječno!
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#1094 Re: The Maniacs

Post by F&N »

Allah rahmetile mu, da mu Allah oprosti grijehe i uvede ga u Dzennet.

Porodici i prijateljima saucesce.
Darkstorm

#1095 Re: The Maniacs

Post by Darkstorm »

Logovan wrote:R.I.P. Cata!

Ultrasi žive vječno!
Bambino Blu

#1096 Re: The Maniacs

Post by Bambino Blu »

Dzenaza nasem bratu i drugu ce biti odrzana sutra u Donjem Vakufu u 17.00 sati.

Ako se mozemo organizovati preko foruma, da se ode bratu na dzenazu jer je zasluzio dostojan ispracaj, ko bude isao sa autom, da poveze koga moze.

JEDAN PO JEDAN SREST CEMO SE SVI !

Chata neka ti je vjecni rahmet i lahka zemlja, da te dragi Allah uvede u lijepi Dzenet. Amin
Bambino Blu

#1097 Re: The Maniacs

Post by Bambino Blu »

Bambino Blu wrote:Dzenaza nasem bratu i drugu ce biti odrzana sutra u Donjem Vakufu u 17.00 sati.

Ako se mozemo organizovati preko foruma, da se ode bratu na dzenazu jer je zasluzio dostojan ispracaj, ko bude isao sa autom, da poveze koga moze.

JEDAN PO JEDAN SREST CEMO SE SVI !

Chata neka ti je vjecni rahmet i lahka zemlja, da te dragi Allah uvede u lijepi Dzenet. Amin

EDIT: http://www.themaniacs.org/tm/vijesti/os ... -1991-2014
Bambino Blu

#1098 Re: The Maniacs

Post by Bambino Blu »

Mozemo li se organizovati ikako ?

Image

Image
Maharadza

#1099 Re: The Maniacs

Post by Maharadza »

Rahmetullahi Alejhi Rahmeten Vasiah.
Bambino Blu

#1100 Re: The Maniacs

Post by Bambino Blu »

Informacija za dzenazu:

Organizovan je prevoz za dzenazu u Donjem Vakufu. Posto je ogranicen broj mjesta na 50, molim Vas na razumljevanje ukoliko ne bude mjesta. Isto tako, ko ima privatno vozilo, a ima mjesta nek dodje na stadion Grbavicu da povuce one koji su bez prevoza.

Prevoz je besplatan.
Okupljanje i polazak u 13:30h

Dzenaza polazi u 17:20h ispred Baš Dzamije ( Plava dzamija) u Donjem Vakufu, a ukop je u haremu Horozovaca.

Po zelji roditelja rahmetli Cate, obucite navijacke majice, a da zajedno i dostojanstveno ispratimo brata sa tribine. Ponasajte se u skladu sa obicajem.
Post Reply