Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
komi wrote:nadam se da su igrači španije bili obučeni kad je kraljica došla čestitati
to je rekao zbog Puyola jer je samo imao peskir oko sebe kad je kraljica dosla , po meni sasvim solidno komentarisanje , sta smo do sad gledali , ovo je super
Ja, kad Spaho spomenu onu jebenu hobotnicu
Smijeh na baterije
Katastrofa. Kao i kad je istakao da je Spaho "pjesnički rekao- kakva je to prilika bila, Capdevilla", pa se počeo sam sebi smijati. Najviše su me iznervirali kad su onaj penal Heitinge nad Xavijem okarakterisali kao građenje
Ili kad ni ne vide da je Braafheida lopta slučajno pogodila u potiljak, nakon što mu hvale intervenciju...
Nek' smo više i mi dočekali da se odmorimo od ovih naših metilja tj. samozvanih sportskih komentatora.
Kristić - idiot,valja gluposti na sve strane.
Spaho - od njegovog irtantnog glasića mi se ide u wc,dobija isti epitet kao i njegov prethodnik.
Ćorsović - mislim da je svaki komentar suvišan,reću samo da je pravi DIREK.
Muratović - ko je taj lik?Koja budala njemu dozvoli da pridje mikrofonu bliže od kilometra?treba ga zakonom zabraniti.
Kemo - na njega ne treba trošiti riječi,ostaviću samo prazninu .
Šuko - iako ni on nije sjajan,ipak jedini koliko toliko korektno obavio svoj posao.
Kaze jedan od njih dvojice. Prije pocetka meca jedan navijac je utrcao i pokusao uzeti trofej,pehar svjetskog prvenstva,u cemu su ga sprijecili organi sigurnosti.
Nesto tako su pricali
Udjem sada na index sa-x kad' tamo puna vijest Jimmy Jump napravio taj svoj uobicajeni performans (legenda )
Al' sta zna Spaho i Kristic ko je taj covjek,a zna ga cijela planeta,skoro pa bukvalno.
Imao je Kirstić i večeras jednu svoju iz sehare,komentariše nekog igrača Holandije i kaže "zločesti dečko,koji zbog svojih mnogobrojnih tetovaža i naravi,često upada u tuče".
Last edited by Šibicar on 12/07/2010 00:25, edited 1 time in total.
-LIBERO- wrote:Kaze jedan od njih dvojice. Prije pocetka meca jedan navijac je utrcao i pokusao uzeti trofej,pehar svjetskog prvenstva,u cemu su ga sprijecili organi sigurnosti.
Nesto tako su pricali
Udjem sada na index sa-x kad' tamo puna vijest Jimmy Jump napravio taj svoj uobicajeni performans (legenda )
Al' sta zna Spaho i Kristic ko je taj covjek,a zna ga cijela planeta,skoro pa bukvalno.
Mojne tako, mozda ne znaju ko je Jimmy ali zato su rucali sa Webbom i imaju fakultetske diplome
Najgori je onaj sto je prenosio Gana vs Urugvaj...pa frajer je drobio 160 minuta i na poluvremenu je prico dok su isle reklame. Kasnije gledam snimak na hrt-u,onaj celavi neezz mu ime,progovori malo,kaze sto treba,ovi nasi se svi furaju na Marijana,neke informacije iznose itd. loshe
Sta ono Krista i Velid rekose, da je ovaj SP ujedinio Spaniju, da svi disu kao jedan, da i Baskija i Katalonija tog dana disu kao cijela Spanija?
Eto, da nisu isli na rucak sa Webbom, znali bi da je samo dan ranije (subota) milion ljudi na ulicama Barselone protestovalo i zahtjevalo samostalnost ili autonomiju Katalonije uz poruku "Zbogom Spanija".