To je taj britanski humor.Edin H. wrote:Asmir protiv Liverpoolasurova dominacija
Drago mi je da sam razmijenio misljenje sa nepoznavaocima poput zecka, luckyja, safeta susica, tarika, bureka, hz semira....![]()
Bice bolje![]()
Hocemo li sada preci na bekove
Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#1076 Re: Golman reprezentacije BiH
- Edin H.
#1077 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma salio sam se semire, izvini.
Neka konkurencije, samo je Keno nesto sklon povredama .
Neka konkurencije, samo je Keno nesto sklon povredama .
- zecko_kupuz
#1078 Re: Golman reprezentacije BiH
Mojne nas tako ofirno prozivati. Mogao si barem inicijale staviti.Edin H. wrote:Asmir protiv Liverpoolasurova dominacija
Drago mi je da sam razmijenio misljenje sa nepoznavaocima poput zecka, luckyja, safeta susica, tarika, bureka, hz semira....![]()
Bice bolje![]()
Hocemo li sada preci na bekove
-
sinkaspud
#1079 Re: Golman reprezentacije BiH
Begovic je najkvalitetniji golman Bosanske reprezentacije jer realno ovi ostali igraju u slabasnim ligama i klubovima koji su inferiorni i prema timovima iz Championshipa a sa druge strane Begovic brani u Premiershipu daleko najjacoj ligi na svijetu gdje brane najbolji golmani(cast izuzetcima poput Buffona) i ne razumijem kako dosad nije bio prvi golman jer onaj Hasagic je ocajan golman a jos brani u nekakvom turskom klubu. Selektor Bosanske reprezentacije mora da popravi ove evidentne greske ukoliko zeli napredak a to je plasman na veliko takmicenje.
- veljaca
#1080 Re: Golman reprezentacije BiH
Zao mi je sto nema Kene na utakmici protiv Slovaka .....
Drago mi je sto ce biti Seha .....

Drago mi je sto ce biti Seha .....
- Obuca9
#1081 Re: Golman reprezentacije BiH
Vratija se Šimeeeesinkaspud wrote:Begovic je najkvalitetniji golman Bosanske reprezentacije jer realno ovi ostali igraju u slabasnim ligama i klubovima koji su inferiorni i prema timovima iz Championshipa a sa druge strane Begovic brani u Premiershipu daleko najjacoj ligi na svijetu gdje brane najbolji golmani(cast izuzetcima poput Buffona) i ne razumijem kako dosad nije bio prvi golman jer onaj Hasagic je ocajan golman a jos brani u nekakvom turskom klubu. Selektor Bosanske reprezentacije mora da popravi ove evidentne greske ukoliko zeli napredak a to je plasman na veliko takmicenje.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#1082 Re: Golman reprezentacije BiH
Izdržao je duže nego što sam očekivaohz__semir wrote:Vratija se Šimeeee
-
RIOP
#1083 Re: Golman reprezentacije BiH
Mislim da sam negdje vidio da Hasagic nece braniti zbog povrede sada u ovoj tekmi 17 sto se igra. E sada cemo viditi mozemo li bez njega, jer mislim da je on svoje sanse iskoristio, sto sa svojim bajnim driblinzima, i svojim strasnim postavljanjem zivog zida, te odbranama, nekazem da nije bio dobar, ali mi se cini da je previse samouvjeren da je jedini golman na golu repke. mozda treba i drugim dati malo vise da igraju...
- Josip_Mo
#1084 Re: Golman reprezentacije BiH
Jes da je jučer primio dva kriminalna gola ali svatkome se deogodi žuta minuta. Adnan Hadžić je potencijal ako ne već i sada za reprezentacije.
Golman Zrinjskog, ako ne znate tko je.
-
sinkaspud
#1085 Re: Golman reprezentacije BiH
Potencijal ali za reprezentacija poput Zambije, Kazakhstana, HrvatskeJosip_Mo wrote:Jes da je jučer primio dva kriminalna gola ali svatkome se deogodi žuta minuta. Adnan Hadžić je potencijal ako ne već i sada za reprezentacije.
- Šibicar
#1086 Re: Golman reprezentacije BiH
Paja,dugo te nije bilo.sinkaspud wrote:Potencijal ali za reprezentacija poput Zambije, Kazakhstana, HrvatskeJosip_Mo wrote:Jes da je jučer primio dva kriminalna gola ali svatkome se deogodi žuta minuta. Adnan Hadžić je potencijal ako ne već i sada za reprezentacije.
-
salle_eh1986
#1087 Re: Golman reprezentacije BiH
evo izgleda begović neće biti u kombinacijama sliškovića, kažu stoke ga ne puštaju
umjesto njega avdukić
umjesto njega avdukić
- burek_in_space
#1088 Re: Golman reprezentacije BiH
NIje Begovic nikad ni bio u kombinaciji kod Bake.salle_eh1986 wrote:evo izgleda begović neće biti u kombinacijama sliškovića, kažu stoke ga ne puštaju![]()
umjesto njega avdukić
-
salle_eh1986
#1089 Re: Golman reprezentacije BiH
hahahaha, tek skontah sad šta lupih...burek_in_space wrote:NIje Begovic nikad ni bio u kombinaciji kod Bake.salle_eh1986 wrote:evo izgleda begović neće biti u kombinacijama sliškovića, kažu stoke ga ne puštaju![]()
umjesto njega avdukić
čitam tvoj post i opet mi nije jasno, reko ko je ovdje pametan, hehe
a i gledao sam neke klipove sa bakom u glavnoj ulozi pa mi valjda ostade u mislima
sve u svemu, asmira nema, bar ne begovića
- shalla
#1090 Re: Golman reprezentacije BiH
Gdje ste pročitali to?
Na Stokeovoj stranici nema ništa o tome da ga ne puštaju...
- Distortion
#1091 Re: Golman reprezentacije BiH
Kontaktirali smo našeg internacionalca i pitali ga za njegovo mišljenje o ignorisanju selektora i slučaju "Begović".
"Nemam ništa protiv toga što nisam u reprezentaciji jer naša reprezentacija ima dobre golmane. Nemam komentara na to, ja radim svoj posao pošteno , neko to više cjjeni a neko manje." i dodaje:
"Poznajem Avdukića dugo vremena pošto smo zajedno bili u Čeliku. Mogu reći da je dobar golman i da je imao dobru polusezonu u Borcu i to ga je nagradilo pozivom u reprezentaciju", rekao je Jasmin Burić za Bhreprezentacija.com portal.
"Nemam ništa protiv toga što nisam u reprezentaciji jer naša reprezentacija ima dobre golmane. Nemam komentara na to, ja radim svoj posao pošteno , neko to više cjjeni a neko manje." i dodaje:
"Poznajem Avdukića dugo vremena pošto smo zajedno bili u Čeliku. Mogu reći da je dobar golman i da je imao dobru polusezonu u Borcu i to ga je nagradilo pozivom u reprezentaciju", rekao je Jasmin Burić za Bhreprezentacija.com portal.
-
sinkaspud
#1092 Re: Golman reprezentacije BiH
Frajer iz Lecha, ne moze da dobije poziv cak ni da bude rezerva nekakvom klauncicu iz Premijer lige 
- legionar2010
#1093 Re: Golman reprezentacije BiH
Asmir Begovic (Stoke City) Vs Birmingham-Sunderland-Liverpool (11-2010)
- cyprus
#1094 Re: Golman reprezentacije BiH
Na dnevniku FTV-a ne kazuju ništa o nepuštanju od strane Stokea (što mi je od početka zvučalo čudno, jer je termin u kome sve reprezentacije igraju prijateljske utakmice), već rekoše samo da se radi o tome da se Asmir nije odazvao, što je i Borče Sredojević potvrdio i reko da to nije korektno...shaqqa wrote:Gdje ste pročitali to?
- Neelix
#1095 Re: Golman reprezentacije BiH
na tvsa rekose da nije odgovarao na pozive 
-
LSD
#1096 Re: Golman reprezentacije BiH
Šta se bezveze rasptavljate kad je Sušić vec odlucio: Šehić je prvi golman reprezentacije, bar sutra
Pljujte po njemu slobodno, kako ste vec navikli, ali momak ce braniti jer ga je Sušić instalirao na gol državne selekcije....sam se nije mogao tamo postaviti.
Pljujte po njemu slobodno, kako ste vec navikli, ali momak ce braniti jer ga je Sušić instalirao na gol državne selekcije....sam se nije mogao tamo postaviti.
- Baltazar_khan
#1097 Re: Golman reprezentacije BiH
Ni kriv ni dužan Šehić sutra postaje prvi golman reprezentacije. Pa valjda je svjestan da mu je ovo šansa kakvu u budućnosti neće dobiti? Sutra može da bude ili pukovnik ili pokojnik
Druge nema!
Dobrim odbranama može sebi da otvori širom vrata u bolji život, da se proda u neki klub gdje može obezbijediti egzistenciju sebi i svojoj porodici.
Ja mu od srca želim da uspije sutra, da se ispali iz ove napaćene zemlje. Drago mi bude kad neko naš uspije u životu
Dobrim odbranama može sebi da otvori širom vrata u bolji život, da se proda u neki klub gdje može obezbijediti egzistenciju sebi i svojoj porodici.
Ja mu od srca želim da uspije sutra, da se ispali iz ove napaćene zemlje. Drago mi bude kad neko naš uspije u životu
-
Tarik19
#1098 Re: Golman reprezentacije BiH
Moglo bi se desiti da izgubimo 3 ili 4-0 a da Sehic nebude kriv ni za jedan od primljenih golova. Imat ce puno poslo sutra, to je sigurno!
- ganjeta
#1099 Re: Golman reprezentacije BiH
Moglo bi se desiti da baba ima muda i bude taxistaTarik19 wrote:Moglo bi se desiti da izgubimo 3 ili 4-0 a da Sehic nebude kriv ni za jedan od primljenih golova. Imat ce puno poslo sutra, to je sigurno!
Seha majstore sutra puno srece,dokazi dusmanima da si najbolji golman u BiH,da dolazis iz najboljeg kluba
- Neelix
#1100 Re: Golman reprezentacije BiH
alo ba, tema vicevi je na drugom podforumu