meni caca uvijek govorio, ko igra za raju i zanemaruje taktiku. zavrsit ce karijeru u nizerazrednom "Vratniku"nuovavita wrote:A što se ti ograđuješ od davanja tih info?heat wrote:
Djevojko,
Ako zelis da prisustvujes druzenju, posalji poruku Supercali, Buckethead, ing-ecc ili Ramzes Veliki.
Jedan od njih ce te uputiti gdje da dodjes na sljedeci dernek.
Lijep pozdrav
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#1076 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
- heat
#1077 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote:Draga djevojko, ako zaista želiš na druženje, javi se meni na PP. To ti je ubjedljivo najbrži način da saznaš precizne informacije o lokaciji i terminu sastanka. Ovo što Heat predlaže bi te odvelo u skroz drugom pravcu...heat wrote:Djevojko,djevojka bez imena wrote:Ja opet promasila to vase okupljanje
Ako zelis da prisustvujes druzenju, posalji poruku Supercali, Buckethead, ing-ecc ili Ramzes Veliki.
Lijep pozdrav![]()
![]()
- nuovavita
#1078 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Poslušaj mudru ženuEuridika wrote:Draga djevojko, ako zaista želiš na druženje, javi se meni na PP. To ti je ubjedljivo najbrži način da saznaš precizne informacije o lokaciji i terminu sastanka. Ovo što Heat predlaže bi te odvelo u skroz drugom pravcu...heat wrote:Djevojko,djevojka bez imena wrote:Ja opet promasila to vase okupljanje
Lijep pozdrav![]()
![]()
- nuovavita
#1079 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
heat wrote:
meni caca uvijek govorio, ko igra za raju i zanemaruje taktiku. zavrsit ce karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- sheilak
#1080 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ako smo mi zidari ti ces ih ocistiti kad izidamo (r)djevojka bez imena wrote:heat wrote:ja se izvinjavam pasha, jel to Djevojci upuceno ?samo pozitiva wrote:![]()
Ma vidim ja to vi nesto sus-mus,intimiziranje,separacija,tajno drustvoda nisu kakvi zidari u pitanju? Cisto da znam prije nego upadnem
p.s. Hvala
- sheilak
#1081 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pusti je sta zensko zna sta je prava stranaEuridika wrote:Draga djevojko, ako zaista želiš na druženje, javi se meni na PP. To ti je ubjedljivo najbrži način da saznaš precizne informacije o lokaciji i terminu sastanka. Ovo što Heat predlaže bi te odvelo u skroz drugom pravcu...heat wrote:Djevojko,djevojka bez imena wrote:Ja opet promasila to vase okupljanje
Lijep pozdrav![]()
![]()
Cuj u drugom pravcu
Pa normalno u drugom kad jedino ti ides sa ciglana u vogoscu a mi prema skenderiji... (r)
- heat
#1082 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
nuovavita wrote:
Poslušaj mudru ženu![]()
![]()
jope ti po meni
- sheilak
#1083 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Lijep si al neces jebat (r)heat wrote:nuovavita wrote:
Poslušaj mudru ženu![]()
![]()
![]()
jope ti po meni
- Dr Kova
#1084 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
heat wrote:
ja se izvinjavam pasha, jel to Djevojci upuceno ?
- heat
#1085 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
sheilak wrote: Lijep si al neces jebat (r)
odabi na duzini palice
- Ramzess Veliki
#1086 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Djevojko u sutonu tihom pokraj rijeke što koračaš ... javi se Euridici, ona će te uputit' ...djevojka bez imena wrote:Ja opet promasila to vase okupljanje
- Euridika
- Globalna šefica
#1087 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
E upravo taj film...dale cooper wrote:Euridika wrote:Joooj, samo to ne...samo pozitiva wrote:
... sad je gotovo, uvrtio si mi u glavu slike ritualnih žrtvovanja, krvi, maski, ogrtača ... moraću propustiti narednih 5 druženja, dok mi ove slike ne izađu iz glave...
![]()
Postaju zanimljiva ova vaša druženja.
A druženja su zanimljiva, mora se priznati. Nego, voliš li i ti grupnjake?
- Euridika
- Globalna šefica
#1088 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
nuovavita wrote:heat wrote:
meni caca uvijek govorio, ko igra za raju i zanemaruje taktiku. zavrsit ce karijeru u nizerazrednom "Vratniku"![]()
Poštuješ pravila
- Euridika
- Globalna šefica
#1089 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Krivo!sheilak wrote:Pusti je sta zensko zna sta je prava stranaEuridika wrote:Draga djevojko, ako zaista želiš na druženje, javi se meni na PP. To ti je ubjedljivo najbrži način da saznaš precizne informacije o lokaciji i terminu sastanka. Ovo što Heat predlaže bi te odvelo u skroz drugom pravcu...![]()
![]()
Cuj u drugom pravcu
Pa normalno u drugom kad jedino ti ides sa ciglana u vogoscu a mi prema skenderiji... (r)
Nije jedno nego nas je dvoje, i nije Vogošća!
- Euridika
- Globalna šefica
#1090 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Šta? Gdje? Ništa ja ne znam...Ramzess Veliki wrote:Djevojko u sutonu tihom pokraj rijeke što koračaš ... javi se Euridici, ona će te uputit' ...djevojka bez imena wrote:Ja opet promasila to vase okupljanje
- Ramzess Veliki
#1091 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Bila dobra muzika sinoć, ne dođoše to tamo drekavci hašišari sa nitnama i pirsinzima nego bila dalmatinska klapa, svirali su ... "dixi" ???Euridika wrote:Šta? Gdje? Ništa ja ne znam...Ramzess Veliki wrote:Djevojko u sutonu tihom pokraj rijeke što koračaš ... javi se Euridici, ona će te uputit' ...djevojka bez imena wrote:Ja opet promasila to vase okupljanje
- sheilak
#1092 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Nek se javi meni da je uputim na pravi PUT (r)Ramzess Veliki wrote:Djevojko u sutonu tihom pokraj rijeke što koračaš ... javi se Euridici, ona će te uputit' ...djevojka bez imena wrote:Ja opet promasila to vase okupljanje
- heat
#1093 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
kome to ?Euridika wrote:nuovavita wrote:heat wrote:
meni caca uvijek govorio, ko igra za raju i zanemaruje taktiku. zavrsit ce karijeru u nizerazrednom "Vratniku"![]()
Poštuješ pravila
- nuovavita
#1094 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ko? Šta? Ma niiiiisam...heat wrote:![]()
jope ti po meni
- Euridika
- Globalna šefica
#1095 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ma bjaaaaži... Nisi mi poslao selfie, ne pika se...Ramzess Veliki wrote:Bila dobra muzika sinoć, ne dođoše to tamo drekavci hašišari sa nitnama i pirsinzima nego bila dalmatinska klapa, svirali su ... "dixi" ???Tako mi Nešo reče da se zove ta muzika ... uglavnom puhali su u tri trube ili šta je već to bilo ... i dobro su zvučali. Nije k'o Šaban, ali nije loše ...
A vidjela sam na netu da je dobar bend. Došla bih da nisi opet okupio samo muškadiju...
- kokuz_sa
#1096 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
moRebit su razmjenjivali misljenja o slonic gacamaEuridika wrote:Ma bjaaaaži... Nisi mi poslao selfie, ne pika se...Ramzess Veliki wrote:Bila dobra muzika sinoć, ne dođoše to tamo drekavci hašišari sa nitnama i pirsinzima nego bila dalmatinska klapa, svirali su ... "dixi" ???Tako mi Nešo reče da se zove ta muzika ... uglavnom puhali su u tri trube ili šta je već to bilo ... i dobro su zvučali. Nije k'o Šaban, ali nije loše ...
![]()
A vidjela sam na netu da je dobar bend. Došla bih da nisi opet okupio samo muškadiju...
- Euridika
- Globalna šefica
#1097 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Oboma...heat wrote:kome to ?Euridika wrote:nuovavita wrote:![]()
Poštuješ pravila
- nuovavita
#1098 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Šta si se ti obradovao da je samo tebi?Euridika wrote:Oboma...heat wrote:kome to ?Euridika wrote:
Euridika
- sheilak
#1099 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ma boli te kurko mogla si doci (r)Euridika wrote:Ma bjaaaaži... Nisi mi poslao selfie, ne pika se...Ramzess Veliki wrote:Bila dobra muzika sinoć, ne dođoše to tamo drekavci hašišari sa nitnama i pirsinzima nego bila dalmatinska klapa, svirali su ... "dixi" ???Tako mi Nešo reče da se zove ta muzika ... uglavnom puhali su u tri trube ili šta je već to bilo ... i dobro su zvučali. Nije k'o Šaban, ali nije loše ...
![]()
- heat
#1100 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
nuovavita wrote:Ko? Šta? Ma niiiiisam...heat wrote:![]()
jope ti po meniNego savjet djevojci
zasto smatras da sam los savjet pruzio Djevojci