Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#1076 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

nuovavita wrote:
heat wrote:
Djevojko,
Ako zelis da prisustvujes druzenju, posalji poruku Supercali, Buckethead, ing-ecc ili Ramzes Veliki.
Jedan od njih ce te uputiti gdje da dodjes na sljedeci dernek.

Lijep pozdrav
A što se ti ograđuješ od davanja tih info? :P
meni caca uvijek govorio, ko igra za raju i zanemaruje taktiku. zavrsit ce karijeru u nizerazrednom "Vratniku" :mrgreen:
heat

#1077 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Euridika wrote:
heat wrote:
djevojka bez imena wrote:Ja opet promasila to vase okupljanje :?
Djevojko,
Ako zelis da prisustvujes druzenju, posalji poruku Supercali, Buckethead, ing-ecc ili Ramzes Veliki.

Lijep pozdrav
Draga djevojko, ako zaista želiš na druženje, javi se meni na PP. To ti je ubjedljivo najbrži način da saznaš precizne informacije o lokaciji i terminu sastanka. Ovo što Heat predlaže bi te odvelo u skroz drugom pravcu... :oops: :lol: :lol:
:zen:
nuovavita

#1078 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

Euridika wrote:
heat wrote:
Djevojko,

Lijep pozdrav
Draga djevojko, ako zaista želiš na druženje, javi se meni na PP. To ti je ubjedljivo najbrži način da saznaš precizne informacije o lokaciji i terminu sastanka. Ovo što Heat predlaže bi te odvelo u skroz drugom pravcu... :oops: :lol: :lol:
Poslušaj mudru ženu :lol: :lol: :thumbup:
nuovavita

#1079 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

heat wrote:
meni caca uvijek govorio, ko igra za raju i zanemaruje taktiku. zavrsit ce karijeru u nizerazrednom "Vratniku" :mrgreen:
:lol: :lol: Poštuješ pravila :thumbup:
sheilak

#1080 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by sheilak »

djevojka bez imena wrote:
heat wrote:
samo pozitiva wrote::per:
ja se izvinjavam pasha, jel to Djevojci upuceno ? :lol:
:lol:
Ma vidim ja to vi nesto sus-mus,intimiziranje,separacija,tajno drustvo 8-) da nisu kakvi zidari u pitanju? Cisto da znam prije nego upadnem :lol:
p.s. Hvala
Ako smo mi zidari ti ces ih ocistiti kad izidamo (r)
sheilak

#1081 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by sheilak »

Euridika wrote:
heat wrote:
Djevojko,

Lijep pozdrav
Pusti je sta zensko zna sta je prava strana
Cuj u drugom pravcu
Pa normalno u drugom kad jedino ti ides sa ciglana u vogoscu a mi prema skenderiji... (r)
heat

#1082 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

nuovavita wrote:
jope ti po meni :mastakazes:
sheilak

#1083 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by sheilak »

heat wrote:
nuovavita wrote:
Lijep si al neces jebat (r)
Dr Kova

#1084 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

heat wrote:
ja se izvinjavam pasha, jel to Djevojci upuceno ? :lol:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
heat

#1085 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

sheilak wrote: Lijep si al neces jebat (r)
:lol: :lol:
odabi na duzini palice :mrgreen:
Ramzess Veliki

#1086 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Djevojko u sutonu tihom pokraj rijeke što koračaš ... javi se Euridici, ona će te uputit' ... :oops:
Euridika
Globalna šefica

#1087 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

dale cooper wrote:
Euridika wrote:
samo pozitiva wrote:Image
:D
Joooj, samo to ne... :run: ... sad je gotovo, uvrtio si mi u glavu slike ritualnih žrtvovanja, krvi, maski, ogrtača ... moraću propustiti narednih 5 druženja, dok mi ove slike ne izađu iz glave... :twisted:

:zoka:

Postaju zanimljiva ova vaša druženja. :mrgreen:
E upravo taj film... :sad:

A druženja su zanimljiva, mora se priznati. Nego, voliš li i ti grupnjake? :evil:
Euridika
Globalna šefica

#1088 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

nuovavita wrote:
heat wrote:
:kiss:
Euridika
Globalna šefica

#1089 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

sheilak wrote:
Euridika wrote:Draga djevojko, ako zaista želiš na druženje, javi se meni na PP. To ti je ubjedljivo najbrži način da saznaš precizne informacije o lokaciji i terminu sastanka. Ovo što Heat predlaže bi te odvelo u skroz drugom pravcu... :oops: :lol: :lol:
Pusti je sta zensko zna sta je prava strana
Cuj u drugom pravcu
Pa normalno u drugom kad jedino ti ides sa ciglana u vogoscu a mi prema skenderiji... (r)
Krivo! :twisted:

Nije jedno nego nas je dvoje, i nije Vogošća! :twisted:
Euridika
Globalna šefica

#1090 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Djevojko u sutonu tihom pokraj rijeke što koračaš ... javi se Euridici, ona će te uputit' ... :oops:
Šta? Gdje? Ništa ja ne znam... :oops:
Ramzess Veliki

#1091 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Šta? Gdje? Ništa ja ne znam... :oops:
Bila dobra muzika sinoć, ne dođoše to tamo drekavci hašišari sa nitnama i pirsinzima nego bila dalmatinska klapa, svirali su ... "dixi" ??? :shock: Tako mi Nešo reče da se zove ta muzika ... uglavnom puhali su u tri trube ili šta je već to bilo ... i dobro su zvučali. Nije k'o Šaban, ali nije loše ... :oops:
sheilak

#1092 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote:
Nek se javi meni da je uputim na pravi PUT (r)
heat

#1093 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Euridika wrote:
nuovavita wrote:
heat wrote:
kome to ? :roll:
nuovavita

#1094 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

heat wrote: :lol:
Ko? Šta? Ma niiiiisam... :trep1: Nego savjet djevojci ;)
Euridika
Globalna šefica

#1095 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:Bila dobra muzika sinoć, ne dođoše to tamo drekavci hašišari sa nitnama i pirsinzima nego bila dalmatinska klapa, svirali su ... "dixi" ??? :shock: Tako mi Nešo reče da se zove ta muzika ... uglavnom puhali su u tri trube ili šta je već to bilo ... i dobro su zvučali. Nije k'o Šaban, ali nije loše ... :oops:
Ma bjaaaaži... Nisi mi poslao selfie, ne pika se... :oops:

A vidjela sam na netu da je dobar bend. Došla bih da nisi opet okupio samo muškadiju... :twisted:
kokuz_sa

#1096 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by kokuz_sa »

Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:Bila dobra muzika sinoć, ne dođoše to tamo drekavci hašišari sa nitnama i pirsinzima nego bila dalmatinska klapa, svirali su ... "dixi" ??? :shock: Tako mi Nešo reče da se zove ta muzika ... uglavnom puhali su u tri trube ili šta je već to bilo ... i dobro su zvučali. Nije k'o Šaban, ali nije loše ... :oops:

A vidjela sam na netu da je dobar bend. Došla bih da nisi opet okupio samo muškadiju... :twisted:
moRebit su razmjenjivali misljenja o slonic gacama :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#1097 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

heat wrote:
Euridika wrote:
nuovavita wrote: :lol: :lol: Poštuješ pravila :thumbup:
Oboma... :kiss:
nuovavita

#1098 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

Euridika wrote:
heat wrote:
Euridika wrote:
Oboma... :kiss:
Šta si se ti obradovao da je samo tebi? :P
Euridika :ljubi:
sheilak

#1099 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by sheilak »

Euridika wrote:

Ma boli te kurko mogla si doci (r)
heat

#1100 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

nuovavita wrote:
heat wrote: :lol:
Ko? Šta? Ma niiiiisam... :trep1: Nego savjet djevojci ;)
:lol: :lol:
zasto smatras da sam los savjet pruzio Djevojci :? :mrgreen:
Post Reply