Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
corsa wrote:Evo malo policijskih uzivo iz Bukuresta:
Zadnji plavi zdesna je Dacia 2000 (Renault 20) - sklapano u malom kvantitetu samo za Securitate i vise partijske sluzbenike. Kazu da je takvu imao i Nicu Ceausescu najmladji sin Nicolae i Elene Ceausescu.
Ne mora nuzno biti iz KS, obrati paznju na naljepnicu na haubi ako je ima, a i FUP, odnosno OBL je imao nesto cetvorki.
Doduse mozda je iz KS ako neko od patrolnih auta u kvaru pa su im iz steka to izvukli. U N. Sarajevu vec godinama imaju manjak pa patroliraju u Caddyu za kerovodje.
Butmirska cesta, sinoć oko pola 9. Peugeot kod Elektroprivrede 'ćapa' raju što ga piče preko ograničenja. 206-ca, crna. Pripaz raja, vjerovatno ga ima i po gradu.
bersK wrote:Butmirska cesta, sinoć oko pola 9. Peugeot kod Elektroprivrede 'ćapa' raju što ga piče preko ograničenja. 206-ca, crna. Pripaz raja, vjerovatno ga ima i po gradu.
bersK wrote:Butmirska cesta, sinoć oko pola 9. Peugeot kod Elektroprivrede 'ćapa' raju što ga piče preko ograničenja. 206-ca, crna. Pripaz raja, vjerovatno ga ima i po gradu.
Bila je obična 206, ona najčešća. Mada treba pripazit na ove.
Jedno od auta na listi zabrane za mene. Znam šta bih radio kad bih ga se dočepao. Tad bih zaboravio da sam tata i da imam dijete koje me čeka kod kuće. Al' da je mašina - mašina je!
citroen xm wrote:Amare ti bi u Japanu stalno pravio probleme, samo da te vozaju u ovome.
bi samo radi zvuka RB-a
Ommadawn wrote:
amar1994 wrote:Joj masine
sta je ovo bilo 95 kad se pojavilo
Jedno od auta na listi zabrane za mene. Znam šta bih radio kad bih ga se dočepao. Tad bih zaboravio da sam tata i da imam dijete koje me čeka kod kuće. Al' da je mašina - mašina je!
nista mi ne pricaj , pojedem se nekad sto ga ne mogu imat , kakv li je uzivo kad se zavrti do 8000