Mogu li ja?!Ja Sam Odavle wrote:Zar nisi po sedmi put obecao da neces boraviti medju nama?Challenger__ wrote:{...}
Sto ti je reci, lik od rijeci.
Nije.
Mogu li ja?!Ja Sam Odavle wrote:Zar nisi po sedmi put obecao da neces boraviti medju nama?Challenger__ wrote:{...}
Sto ti je reci, lik od rijeci.
aj svega ti da se svadjamo o Siriji da ne siris temu na rat u bivsoj SFRJ. Sada bih ti ja ili neko odgovorio na ove tvoje tacke sa argumentima (npr. da je sama invazija pocela sa false flagom, priznao njemacki ministar vanjskih poslova tada Genscher koji je to tada odradio a gdje sve ostale i tako dok se boje ne rastope), pa bi ti i prica bi se rasirila o ratu u SFRJ.udrch wrote: brate mumine, smanji doživljaj i uzmi abdest, pa se razbudi i pročitaj još jednom da se ne blamiraš..
nije valjda da te mržnja prema bratu suniji toliko zaslijepila da ne vidiš šta piše..
1. Amerika je Srbiju bombardovala samo zbog Kosova, nikad zbog rata u našoj zemlji..
2. genocid u Bosni nije spriječen, on je potvrđen u Srebrenici, za ostale opštine ide ponovljeni proces..
3. genocid koji je spriječen je onaj koji bi se desio na Kosovu da nije bilo udara..
4. Bošnjaci nemaju to sjeme zla i nikakav genocid nad Srbima nije mogao doći sa te strane..
..
Gdje je ta flota, taj ponos svih desnicara svijeta...? Gdje su rakete, avioni, baloni...? Gdje je svjetski babo sa svojim nosacima aviona od 45 hektara...?Ja Sam Odavle wrote:Ptanje nije ko dobija rat, nego ko ga gubi.
Rat je cijela Sirija izgubila onog momenta kad je krvolok zapucao po demonstrantima, nakon cega je krenuo rusiti gradove i unistavati fino tkanje sirijske drzave. Stotine hiljada pobijenih, obogaljenih, raseljenih, razoreni gradovi, izbjeglicki logori, unistena ekonomija.
Sve ovo e ne bi li krvolok jos malo duze sjedio u fotelji.
Sjeba sviju Sirija na celu s drugom Ass-sadom.nosara wrote:Gdje je ta flota, taj ponos svih desnicara svijeta...? Gdje su rakete, avioni, baloni...? Gdje je svjetski babo sa svojim nosacima aviona od 45 hektara...?Ja Sam Odavle wrote:Ptanje nije ko dobija rat, nego ko ga gubi.
Rat je cijela Sirija izgubila onog momenta kad je krvolok zapucao po demonstrantima, nakon cega je krenuo rusiti gradove i unistavati fino tkanje sirijske drzave. Stotine hiljada pobijenih, obogaljenih, raseljenih, razoreni gradovi, izbjeglicki logori, unistena ekonomija.
Sve ovo e ne bi li krvolok jos malo duze sjedio u fotelji.
Pretuzno...
Gdje je ta slavna sirijska flota, taj ponos svih ljevicara svijeta...? Gdje su rakete, avioni, baloni...? Gdje je sirijski babo sa svojim nosacima aviona od 45 hektara...?Cyrax wrote:Kršćani se masovno naoruzavaju. Mundzahidi riješili da ih istrijebe
SyriaonlineDARAA - OVER 300 SURRENDER TO AUTHORITIES !!
More than 300 have surrendered themselves and their weapons to Authorities from the districts of "Deir Al-'Adas, "Deir Al-Bakht" and "Kafr Shams" in Daraa ... - J
Challenger__ wrote:{...}
Rekao sam da izlazim iz ovog i sad izlazim, definitivno.
Sto ti je cvrst, nepokolebljiv karakter.. Pravi revolucionarni.Ja Sam Odavle wrote:Challenger__ wrote:{...}
Rekao sam da izlazim iz ovog i sad izlazim, definitivno.
Sto ti je cvrst, nepokolebljiv karakter.. Pravi revolucionarni
Oprastao si se ti i od teme nekoliko puta.Challenger__ wrote:Izlazak iz priče o karikaturi a ne iz teme. Manjak inteligencije (tokmaci) ili nerazumijevanje, pitanje je sad.
Njihov problem, kako po pitanju tebe, tako i po pitanju ove teme i na kraju krajeva i po pitanju vjere (islama) opcenito, je izvlacenje/cupanje detalja (sto je babi milo, to se babi snilo) iz citavog konteksta, kako bi se sve to - na neki nacin - uklopilo u njihovu percepciju trenutne tematike/vjerskog koncepta/aktualnih (globalno) politickih kretanja i sl.Challenger__ wrote:Izlazak iz priče o karikaturi a ne iz teme. Manjak inteligencije (tokmaci) ili nerazumijevanje, pitanje je sad.
Upravo tako... Ko ima s cim, shvatio je... Ostali su NEBITNI...salik79 wrote:Njihov problem, kako po pitanju tebe, tako i po pitanju ove teme i na kraju krajeva i po pitanju vjere (islama) opcenito, je izvlacenje/cupanje detalja (sto je babi milo, to se babi snilo) iz citavog konteksta, kako bi se sve to - na neki nacin - uklopilo u njihovu percepciju trenutne tematike/vjerskog koncepta/aktualnih (globalno) politickih kretanja i sl.Challenger__ wrote:Izlazak iz priče o karikaturi a ne iz teme. Manjak inteligencije (tokmaci) ili nerazumijevanje, pitanje je sad.
U tvom slucaju i ja, a vjerujem i mnogi drugi forumasi, sam shvatio da vise ne zelis raspravljati i objasnjavati znacenje karikature koju si postavljao, tj zelio si izaci sto bi se reklo "iz tog govneta" i nastaviti dalje, ali jok...