MarlboroGold wrote: ↑10/06/2020 17:04
pustopoljina wrote: ↑10/06/2020 17:03
MarlboroGold wrote: ↑10/06/2020 17:03
Ja vam fino rekoh... napravite sebi temu ako vam smetaju kritike na feminizam i apelujte na moderatore da gaze sve forumaše i forumašice koji se tu javljaju sa kritikama da ih gaze kao žohare.
Ne pada mi na pamet. Svako se cese gdje ga svrbi.
Eh pa šta ti onda mi možemo što se ne znaš nositi sa određenim kritikama. Ne slažem se ni ja sa svim kritikama... recimo sa Šampionom se ne slažem u nekim pogledima.
Sa kojim kritikama?
Postas stvari sa dna kace i trazis ogradjivanje..a da se ti izvinis sto je fricl drzao kcerku u podrumu i silovanjem joj napravio x djece?
Koja je to logika?
Kritikujes cijeli pokret na periferne pojave, koje niko normalan, niko prosjecne pameti ne moze zagovarati.
Ima na internetu i kako jesti i pripremiti ljudsko meso, mahom muski kuhari? Je li to mjerodavno?
Koja argumentovana kritika?
Jos nijednog argumenta protiv feminizma a da stoji.
Cuj..nisam feministica jer ne mrzim muskarce...koliko brainwashed trebas biti za to? I onda je ona neki dokaz.
Tebe sam sa prostitucijom dobrovoljnom primijetila ima i dvije godine, mogu ja ispostovati argumente kojima se ti zadovoljavas- eno ona je rekla...
Ali ti ces se naci da meni kazes da nisam mjerodavna kad kazem da to razara i tijelo i psihu i mora imati neki fehler...kao..to sto sam zensko nije dovoljno..sori drug, ali meni ta opcija stoji otvorena, bas samil tim sto jesam zensko. Nikakve kvalifikacije ti ne trebaju i sad ces ti uvjeravati kako ima puno tih pristitutki sa celicnom vaginom i celicnom psihom. To mozes pricati u svojoj muskoj rundi. Zeni ne mozes. Al fakat ne mozes. Necu da ulazim u tvoje detalje za stavove, ali tu jeste stop.
Mogu ja filozofirati o muskoj seksualnosti, ali nikad necu znati kako to stvarno jeste.
Da vase kritike jesu argumentovane, na ovom forumu nisam nikad imala problem reci nekome da jeste u pravu. Kad jeste. Ali nisu.
Ti navodis borderline primjere, hakiz se posvadjao sa logikom..a sibate opce tvrdnje.