Upravu si. Moja greška. IzvinjenjeAdmir_1984 wrote:zar u ovom kupu ne igraju valencia-chelsea, a ne chelsea-valencia kak pishe![]()
Ovi što su odigrali nek preprave...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Upravu si. Moja greška. IzvinjenjeAdmir_1984 wrote:zar u ovom kupu ne igraju valencia-chelsea, a ne chelsea-valencia kak pishe![]()
Bogme mislim da si ukaljo stvar, zato sto je CSKA-Inter pocela u 11:00, a ti editovo u 12:11...adis.p wrote:Editovo sam u kup takmicenju jednu utakmicu, tacnije Bayern - Man City, jer nije rezultat bio fino napisan, tacnije, napis'o sam 3-... znaci nisam zavrsio, pa sam editovo iako sam im'o zavrsenu utakmicu CSKA - Inter koju sam tipovo 1-1 a zavrsena je 2-3, sto znaci nisam je nista dir'o...
..ako bude kakvog belaja, imam screen shout prije editovanja...![]()
O tome ti pricam, al evo ss, pa ako priznaju, priznaju..ako ne, onda nista...Hantraga wrote:Bogme mislim da si ukaljo stvar, zato sto je CSKA-Inter pocela u 11:00, a ti editovo u 12:11...adis.p wrote:Editovo sam u kup takmicenju jednu utakmicu, tacnije Bayern - Man City, jer nije rezultat bio fino napisan, tacnije, napis'o sam 3-... znaci nisam zavrsio, pa sam editovo iako sam im'o zavrsenu utakmicu CSKA - Inter koju sam tipovo 1-1 a zavrsena je 2-3, sto znaci nisam je nista dir'o...
..ako bude kakvog belaja, imam screen shout prije editovanja...![]()
Nadlezni ce da to sve provjeri...

EdoI wrote:Šta se ovaj LongDong zajebava?
Nisi trebao editovati post, vec napisati novi sa prepravkom za Valensiju. S obzirom da je tvoja greska uzrokovana, tudjom greskom, neznam sta je novo pravilo statuta...adis.p wrote:Imal neko da mi konkretno kaze pikajul se moje prognoze za ovo kolo kupa, jer mijenjao sam rezultat poslije zavrsetka jedne utakmice, iako nisam nista mijenjao tu utakmicu. I nisam mijenjao ostale rezultate, nego sam samo dopunio gol Citya koji sam slucajno izbrisao kad sam mijenj'o par Chelsea-Valencija zbog greske @cyprusa![]()
![]()
I ja sam svjesan da sam "prekrsio" pravila, al' ne vidim da sam napravio ijednu "mutnu radnju" koja utice na krajnji ishod..translater wrote:strpi se malo...sad ce predstavnici vlasti da se konektuju u ove kasne sate..pa cesh dobiti tacne informacije...iskreno...mene da se pita(a ne pita se![]()
)...ne bi trebalo da izgubish za zelenim stolom...ali pravila su pravila...
cheers narode...i laku noc...
Nerazumijem bas dobro ovu zadnju recenicu, al kao sto rekoh Cyprus ce to desifrovati na bosanski...35. Davanje prognoza je moguće samo za utakmice koje još nisu počele, dok editovanje nakon početka prve prognozirane utakmice nije dozovoljeno, a u slučaju kršenja ovog pravila slijedi automatski poraz takmičara koji ga je prekršio u tom kolu, osim u slučaju kada je data prognoza za utakmicu koja je počela, a pogrešno je naznačena u ponudi.
adise nazalos ali ti ovo glat gubis za zelenim stolom.Po pravilima.Ovo drugo boldirano sto hantaga napisa to jeste prenese iz pravila za tebe ne vazi.To je koliko ja znam.Hantraga wrote:Ovako pise u Statutu, tako da mozda i ima nade za tebe...
Nerazumijem bas dobro ovu zadnju recenicu, al kao sto rekoh Cyprus ce to desifrovati na bosanski...35. Davanje prognoza je moguće samo za utakmice koje još nisu počele, dok editovanje nakon početka prve prognozirane utakmice nije dozovoljeno, a u slučaju kršenja ovog pravila slijedi automatski poraz takmičara koji ga je prekršio u tom kolu, osim u slučaju kada je data prognoza za utakmicu koja je počela, a pogrešno je naznačena u ponudi.
Đe me nađeHantraga wrote:
Nadamo se da ce abondanzieri doci sebi u toku dana, od sinosnjeg rakijanja i skakanja po Salihovoj slami
Jesil moro ovo zadnje reć?adis.p wrote:Imal neko da mi konkretno kaze pikajul se moje prognoze za ovo kolo kupa, jer mijenjao sam rezultat poslije zavrsetka jedne utakmice, iako nisam nista mijenjao tu utakmicu. I nisam mijenjao ostale rezultate, nego sam samo dopunio gol Citya koji sam slucajno izbrisao kad sam mijenj'o par Chelsea-Valencija zbog greske @cyprusa![]()
![]()
![]()
Ulazem zalbu na odluku @cyprusa o ispadanju iz kupa, jer mislim da je odluka donesena prestrogo. Iako sam prekrsio pravilo, mislim da ni na jedan nacin nisam nekim mutnim radnjama uticao na promjenu rezultata i to mi uopste nije bio cilj. Svjestan sam sta sam uradio, i znam da editovanje posta nakon pocetka prve utakmice, znaci automatski poraz, i znam otprilike na sta se to pravilo odnosi, znaci da prepravljamo rezultate utakmice koje su zavrsile, u svoju korist, sto ja nisam radio. Kao dokaz imam screenshout koji sam uradio prije editovanja rezultata, i na osnovu toga moze se vidjeti da sam samo dodao ono sto je bilo izostavljeno.
Sad se nadam da ce UO ponovo razmotrit ovaj slucaj i donijet konacnu odluku.
Hvala!![]()
Mislim da je strogo zabranjeno "mjenjanje" prognoze, ako je vec pocela prva utakmica....Osim u slucaju da je otkazana ili grska u nekom paru...translater wrote:i ja imam jedno pitanje....i samo da odmah naglasim da ovo sta me zanima dal se moze uraditi...nikada ne bih uradio!!!!
ali eto...cisto da znam...![]()
![]()
dakle, trenutna moja utakmica...protivniku ostale josh dvije prognoze meni pet i ja vodim 2:0
ako, ja od ovih svojih pet, dvije izmjenim ili jednu... u isti rezultat kao sto je i moj protivnik prognozirao teoretski sam osigurao pobjedu ?!?!?...naravno, ako ja sada to uradim i moj protivnik ima vremena do pocetka utkamica da promjeni...ali ...dal ce primjetit...itd itd itd
jos jednom da naglasim da ovo nikada ne bih ucinio i jedino sto bih ikada mjenjao jeste sto sam i prije spominjao a to je da kada odigram prije svog protivnika a on slucajno ili namjerno "poklopi" istu prognozu...onda bih mozda mjenjao svoju prvu prognozu...
Ja sam da se ponisti odluka o adisovom izbacivanju, iz cistog razloga sto se vidi da je pocetnicka greska bila u pitanju, a pogotovo sto su na tu gresku uticale druge stvari koje nisu bile u njegovoj kontroli...adis.p wrote:Ulazem zalbu na odluku @cyprusa o ispadanju iz kupa, jer mislim da je odluka donesena prestrogo. Iako sam prekrsio pravilo, mislim da ni na jedan nacin nisam nekim mutnim radnjama uticao na promjenu rezultata i to mi uopste nije bio cilj. Svjestan sam sta sam uradio, i znam da editovanje posta nakon pocetka prve utakmice, znaci automatski poraz, i znam otprilike na sta se to pravilo odnosi, znaci da prepravljamo rezultate utakmice koje su zavrsile, u svoju korist, sto ja nisam radio. Kao dokaz imam screenshout koji sam uradio prije editovanja rezultata, i na osnovu toga moze se vidjeti da sam samo dodao ono sto je bilo izostavljeno.
Sad se nadam da ce UO ponovo razmotrit ovaj slucaj i donijet konacnu odluku.
Hvala!![]()