tako to završi priča,kad ne objašnjavaš grasovu nego čovjeku koji nema veze sa grasomstafi wrote: tako to završi kad pokušaš grasovcu nešto objasniti, a što nema veze sa mjenjačem u špurom.
Gras all about
- Hemera
#1051 Re: Gras all about
-
stafi
#1052 Re: Gras all about
dobro mlada, haj sad otkači i poselami tamo sve.Hemera wrote:tako to završi priča,kad ne objašnjavaš grasovu nego čovjeku koji nema veze sa grasomstafi wrote: tako to završi kad pokušaš grasovcu nešto objasniti, a što nema veze sa mjenjačem u špurom.
-
dresdener78
#1053 Re: Gras all about
Hej stafi ti si apsolvent pravnog fakulteta, jel? I to nekog privatnog u Travniku u štali? Arogancija bi odgovarala.Hemera wrote:tako to završi priča,kad ne objašnjavaš grasovu nego čovjeku koji nema veze sa grasomstafi wrote: tako to završi kad pokušaš grasovcu nešto objasniti, a što nema veze sa mjenjačem u špurom.
Osobe takvog ponašanja se na mome rodnom jeziku zovu "namachrovanej blbeček".
Izvinjavam se drugim forumašicama i forumašima - moram vas razočarati, znam biti BAŠ i neljubazan.
-
stafi
#1054 Re: Gras all about
slušaj volu iz grasa. Lijepo sam ti rekao da nisi u pravu a ti se našo uvrijeđen ko seoska mlada, što po svoj prilici i jesi jer nisu u stanju prihvatiti drugačije mišljenje.dresdener78 wrote:
Hej stafi ti si apsolvent pravnog fakulteta, jel? I to nekog privatnog u Travniku u štali? Arogancija bi odgovarala.
Osobe takvog ponašanja se na mome rodnom jeziku zovu "namachrovanej blbeček".
Izvinjavam se drugim forumašicama i forumašima - moram vas razočarati, znam biti BAŠ i neljubazan.
Ma koliko bio umišljen, neš vjerovati, ali ima i školovanijih od tebe, ali se neću spuštati na tvoj nivo i o tome diskutovati. Uostalom, onaj koji te doveo u gras drži taj fakultet u travniku, pa nije fino tako govoriti, nekad si mu se sa merakom uvlačio.
- man_464
#1055 Re: Gras all about
Hahahahahahahahahah, Dresdener iz Češke lik, kako to ne "kapirate", nema nikakve veze sa GRAS-om....
I ja isto jelde radim u Grasu, jelde, a 'nako usput studiram farmaciju.

-
dresdener78
#1056 Re: Gras all about
Ako ti je način tvoje komunikacije "lijep" pa su te to sigurno naučili u nekoj štali i ne kontaš i puno više stvari kao što naprimjer da:stafi wrote: slušaj volu iz grasa. Lijepo sam ti rekao da nisi u pravu a ti se našo uvrijeđen ko seoska mlada, što po svoj prilici i jesi jer nisu u stanju prihvatiti drugačije mišljenje.
Ma koliko bio umišljen, neš vjerovati, ali ima i školovanijih od tebe, ali se neću spuštati na tvoj nivo i o tome diskutovati. Uostalom, onaj koji te doveo u gras drži taj fakultet u travniku, pa nije fino tako govoriti, nekad si mu se sa merakom uvlačio.
a. nemam nikakve materijalne ili poslovne veze sa vašim GRAS-om,
b. nisam građanin BiH (niti Sandžaklija),
c. smatram te nevaspitanim primitivcem prema tome kako se izražavaš na račun žena kao nečega što je manje vrijedno i zaostalo (kolegici Hemera pišeš pogrdljivo "mlada", mene upoređuješ sa "seoskom mladom" jer sam se navodno uvrijedio). Vjeruj da mene papci uvrijediti neće.
d. jesam autor do sada jedine opširne publikacije na engleskom i njemačkom jeziku posvećene historiji sarajevskog tramvaja, izdane u Beču - šta si ti dostizao do sada osim da očigledno smatraš žene nečim manje vrijednim?
-
stafi
#1058 Re: Gras all about
ovom intelektualnom dijarejom samo si potvrdio prvu rečenicu mog posta, a za pronać papke ti je dovoljan pogled naniže.dresdener78 wrote:Ako ti je način tvoje komunikacije "lijep" pa su te to sigurno naučili u nekoj štali i ne kontaš i puno više stvari kao što naprimjer da:stafi wrote: slušaj volu iz grasa. Lijepo sam ti rekao da nisi u pravu a ti se našo uvrijeđen ko seoska mlada, što po svoj prilici i jesi jer nisu u stanju prihvatiti drugačije mišljenje.
a. nemam nikakve materijalne ili poslovne veze sa vašim GRAS-om,
b. nisam građanin BiH (niti Sandžaklija),
c. smatram te nevaspitanim primitivcem prema tome kako se izražavaš na račun žena kao nečega što je manje vrijedno i zaostalo (kolegici Hemera pišeš pogrdljivo "mlada", mene upoređuješ sa "seoskom mladom" jer sam se navodno uvrijedio). Vjeruj da mene papci uvrijediti neće.
d. jesam autor do sada jedine opširne publikacije na engleskom i njemačkom jeziku posvećene historiji sarajevskog tramvaja, izdane u Beču - šta si ti dostizao do sada osim da očigledno smatraš žene nečim manje vrijednim?
Samohvala ti kod mene ne prolazi.
Lijepo bi bilo kad bi se naša konverzacija na ovome završila.
Kurtoazan pozdrav za sve grasovce u češkoj.
Edit. Da ti ova što je braniš, gluho i daleko bilo, nije žena možda? Mislim, gras u češkoj je poznata porodična firma, a vi ste mi sumnjivi.....
-
stafi
#1059 Re: Gras all about
u moj vakat studenti nisu visili po forumima. Da izvineš, i ta tvoja legenda je upitna.man_464 wrote:Hahahahahahahahahah, Dresdener iz Češke lik, kako to ne "kapirate", nema nikakve veze sa GRAS-om....
- trambusek88
#1060 Re: Gras all about
Evo ko je dresdener
http://www.bahnmedien.at/sarajevo/
http://www.bahnmedien.at/sarajevo/
- man_464
#1061 Re: Gras all about
Moram sutra na posao, ahahahahahahaha.stafi wrote:u moj vakat studenti nisu visili po forumima. Da izvineš, i ta tvoja legenda je upitna.man_464 wrote:Hahahahahahahahahah, Dresdener iz Češke lik, kako to ne "kapirate", nema nikakve veze sa GRAS-om....
Da dalje ovdje ne objašnjavam, čitati moje postove u temi o fakultetu koji je po tvom mišljenju legenda.
Hvala!
-
stafi
#1062 Re: Gras all about
legenda ima i drugih značenja.man_464 wrote:Moram sutra na posao, ahahahahahahaha.stafi wrote:u moj vakat studenti nisu visili po forumima. Da izvineš, i ta tvoja legenda je upitna.man_464 wrote:Hahahahahahahahahah, Dresdener iz Češke lik, kako to ne "kapirate", nema nikakve veze sa GRAS-om....
Da dalje ovdje ne objašnjavam, čitati moje postove u temi o fakultetu koji je po tvom mišljenju legenda.
Hvala!
no opet, bolje ti je to pokriće sa fakultetom nego da tvrdiš da si recimo iz tanzanije, al eto interesuje te tehnološko dostignuće grasa u cijepanju atoma.
- NEOPLAN
#1064 Re: Gras all about
E jesmo drustvo i narod u pi*ku materinu. Dresdener je covjek koji je istrazivac, i tako istrazujuci napravio je vise na promociji Sarajeva i BiH nego svi mi zajedno na forumu. Jedan Ceh koji je potrosio ogroman novac na istrazivanje, ogroman trud na pisanje, dao nekoliko godina zivota i napisao knjigu O NAMA, o Sarajevu. I izdao je na 4 jezika. Nije to knjiga samo o tramvajima, to je knjiga i o Sarajevu, o njegovom razvoju kroz istoriju. A takve stvari nisu bas male, pogotovo kad dolaze od jednog totalnog stranca.
Ali ne, takav covjek je za nas papak, vo, seoska mlada. Svaka cast drugovi.
P.S. Nezvanicno, tramvaj je prosao puni krug bez nekih vecih problema.
-
dresdener78
#1065 Re: Gras all about
Super vijest drug, hvala puno na unformaciji!!!NEOPLAN wrote:
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- NEOPLAN
#1067 Re: Gras all about
Nema na cemu... sad je i zvanicno, tramvaj prosao testiranjadresdener78 wrote:Super vijest drug, hvala puno na unformaciji!!!NEOPLAN wrote:
- druzeljubiva
#1068 Re: Gras all about
prvi krug

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1069 Re: Gras all about
dotako sam dno života
radujem se doniranom/kupljenom tramvaju grasa

radujem se doniranom/kupljenom tramvaju grasa
-
VjecitiStudent
#1070 Re: Gras all about
Jah, "'ta će on", ko i obično.NEOPLAN wrote:E jesmo drustvo i narod u pi*ku materinu. Dresdener je covjek koji je istrazivac, i tako istrazujuci napravio je vise na promociji Sarajeva i BiH nego svi mi zajedno na forumu. Jedan Ceh koji je potrosio ogroman novac na istrazivanje, ogroman trud na pisanje, dao nekoliko godina zivota i napisao knjigu O NAMA, o Sarajevu. I izdao je na 4 jezika. Nije to knjiga samo o tramvajima, to je knjiga i o Sarajevu, o njegovom razvoju kroz istoriju. A takve stvari nisu bas male, pogotovo kad dolaze od jednog totalnog stranca.
Ne vrijedi to domaćem papku ni pokušati objašnjavati.
- druzeljubiva
#1071 Re: Gras all about
'vako sam se radovala i onom vijetnamskom keksu starom 30 godina za vrijeme rataBlack swan wrote:dotako sam dno života
radujem se doniranom/kupljenom tramvaju grasa![]()
![]()
![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#1072 Re: Gras all about
Kako želim tako jarko želim da zbog likova kao što je @stafi svi dignu ruke od nas i da propadnemo tako da se nikad više i ne čuje za Bosnu i Bosanski narod.
Jučer se vozih u tramvaju nakon dugo-dugo vremena i moram konstatovati kakva se stoka vozi u njemu tramvaji su fenomen!
Hamša jučer psuje RVI-u majku jer joj je pokaza iskaznicu da je RVI i zamolio je da ustane sa mjesta koje je rezervisano za invalide (čovjek je inače sa očiglednim invaliditetom) sa ogromnom jbnom naljepnicom. Salve psovki i kletvi koje su izlazile iz usta dotične su toliko odvratne da .....ne znam.
@Dresdener78 piši brate o Austrijskim, Njemačkim, Češkim, Tunguzijskim tramvajima. Ovdje je i Bog davno digo ruke jer je skontao da su pojedinci pametniji i od njega pa nas prepustio nama samima....
Jučer se vozih u tramvaju nakon dugo-dugo vremena i moram konstatovati kakva se stoka vozi u njemu tramvaji su fenomen!
Hamša jučer psuje RVI-u majku jer joj je pokaza iskaznicu da je RVI i zamolio je da ustane sa mjesta koje je rezervisano za invalide (čovjek je inače sa očiglednim invaliditetom) sa ogromnom jbnom naljepnicom. Salve psovki i kletvi koje su izlazile iz usta dotične su toliko odvratne da .....ne znam.
@Dresdener78 piši brate o Austrijskim, Njemačkim, Češkim, Tunguzijskim tramvajima. Ovdje je i Bog davno digo ruke jer je skontao da su pojedinci pametniji i od njega pa nas prepustio nama samima....
-
shandrprcSA
#1073 Re: Gras all about
...i jedini u ovakvom stanjudruzeljubiva wrote:prvi krug![]()
- Hemera
#1074 Re: Gras all about
Morbidne primitivkuseO'zone wrote:Kako želim tako jarko želim da zbog likova kao što je @stafi svi dignu ruke od nas i da propadnemo tako da se nikad više i ne čuje za Bosnu i Bosanski narod.
zato sam nista ne treba
ni savremeni ni tramvaj iz kamenog doba
-
calculator
#1075 Re: Gras all about
O'zone wrote:Kako želim tako jarko želim da zbog likova kao što je @stafi svi dignu ruke od nas i da propadnemo tako da se nikad više i ne čuje za Bosnu i Bosanski narod.
Rješenje je u potpunoj implementaciji Anexa VII Daytona