The Maniacs
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#1053 Re: The Maniacs
Makedonija 75+ karta,odlično se ovo odradilo.
Stadion na kojem igra Metalurg je kapaciteta 40 000,a najmanje 5% ulaznica moraju dobiti gosti tj 2000
Stadion na kojem igra Metalurg je kapaciteta 40 000,a najmanje 5% ulaznica moraju dobiti gosti tj 2000
-
Senad_Duster
-
Senad_Duster
#1055 Re: The Maniacs

Grafit uradjen preko grafita hordi SG
-
SarajevoBH
#1056 Re: The Maniacs
Prvo glupost vam je što ste prešarali grafit.A drugo po meni još žalosnije je što se inatite preko mrtvog momka i navijača.
Rahmet ti duši Paco.
Rahmet ti duši Paco.
-
Senad_Duster
#1057 Re: The Maniacs
SarajevoBH wrote:Prvo glupost vam je što ste prešarali grafit.A drugo po meni još žalosnije je što se inatite preko mrtvog momka i navijača.
Rahmet ti duši Paco.
Grafit nije presaran, presarati grafit znaci naskrabati nesto po njemu, ovo sto su momci uradili zahtjevalo je muda
Ne inatimo se, vec je Paco momak koji je ostavio veliki doprinos u ovom djelu grada, radio je u Domu Zdravlja Stari Grad, i ovo je poklon njemu a ne inat a pogotov ne anamo onim jer nisu vrijedni toga.
LEGENDE ŽIVE VJECNO !
-
SarajevoBH
#1058 Re: The Maniacs
Sve to stoji za rahmetli Pacu i niko ne spori to od pripadnika Hz.Isto tako grafit koji je bio prije ovoga je zahtjevao rad,trud i muda.Ovdje ne vidim nista ultra jer ovo moze svako uradit.I vjerovatno ce sad neko nacrtat Hz grafit preko nekog vaseg grafita.U starom gradu ima toliko drugih zidova niste bas morali na ovaj,al hajd.Po meni ovo nista nece pozitivno donijet vec ce jos jednom pokazat da i jedni i drugi imaju manjak mentaliteta.
- BlueBlood
#1059 Re: The Maniacs
a jel mi sad trebamo presarati "SREBRENICU" sto ste uradili preko naseg grafita "GROM" na pofalicima ?!
- Izlija
#1060 Re: The Maniacs
Po nekim inf. izgleda da je grafit Paci već prešaran. Ovo povlači za sobom posljedice koje će raspaliti bespotrebno obadvije ekipe.
-
Senad_Duster
#1061 Re: The Maniacs
BlueBlood wrote:a jel mi sad trebamo presarati "SREBRENICU" sto ste uradili preko naseg grafita "GROM" na pofalicima ?!
Binde, idioti, majmuni, kreteni ne znam kako vise da ih nazovem su ga presarali sinoc, pa smo opet mi samo zauzeli zid evo tako da cemo se u toku ovih dana opet skupiti i opet isiti samo jos bolji napraviti, da je pisalo ista drugo vezano za nasu grupu pa da presaraju razumio bih, al' PACU, presarati ne ide, sad' po niihovoj logici bi se i vedran treb'o sarati.
Koliko je to maloumno -.-

-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#1062 Re: The Maniacs
Presarali su i vasi grafit Vedranu i nemojte se sto se toga tice praviti nevinasca. Da je kako treba ne bi ste na tom zidu uopste ni pravili grafit nego nasli cist zid, siguran sam da ga niko ne bi dirao. Ovako ste samo odmotali kolo koje sad Boga pitaj kad ce stati i koliko ce grafita biti presarano...
-
Senad_Duster
#1063 Re: The Maniacs
F&N wrote:Presarali su i vasi grafit Vedranu i nemojte se sto se toga tice praviti nevinasca. Da je kako treba ne bi ste na tom zidu uopste ni pravili grafit nego nasli cist zid, siguran sam da ga niko ne bi dirao. Ovako ste samo odmotali kolo koje sad Boga pitaj kad ce stati i koliko ce grafita biti presarano...
E haj ti meni reci koji je grafit Vedrana presaran molim te ? evo koji, kad' smo mi prvi podrsku dali za njega, kad' smo mi prvi na utakmici skandirali njegovo ime i to je grmilo bazom grmilooo, ovo je ba sramota, ovo sto smo mi uradili je ULTRA U NAVIJACKOM SVIJETU doci prefarbati grafit tudji napraviti svoj, a ovo saranje tzv. unistavanje tudjeg truda i rada bez ikakve svrhe je bindasto
- BlueBlood
#1064 Re: The Maniacs
kao prvo nije pickasto presaran grafit hz kako ti mislis nego je tu bilo i hz kad se radio rahmetli PACE grafit koji su rekli da je ok da se tu uradi ! NEmojte bezveze pokusavati ovo opravdavati jer je ovo dno dna sto ste uradili i nema nikakvog opravdanja!F&N wrote:Presarali su i vasi grafit Vedranu i nemojte se sto se toga tice praviti nevinasca. Da je kako treba ne bi ste na tom zidu uopste ni pravili grafit nego nasli cist zid, siguran sam da ga niko ne bi dirao. Ovako ste samo odmotali kolo koje sad Boga pitaj kad ce stati i koliko ce grafita biti presarano...
-
SarajevoBH
#1065 Re: The Maniacs
Kao što sam i pretpostavljao.Sada će neki reći da smo onakvi,ovakvi itd.Možemo se mrziti i slično,ali mislio sam da smo davno prevazišli ove stvari oko grafita.I opet ponavljam,da ste imali iskrenu namjeru da nacrtate grafit za rahmetili Pacu koji nikad ne bi predstavljao problem za Hz,uradili bi to na nekom drugom zidu,a ne preko Hz grafita koji je bio prije.Inatiti se preko mrtvog čovjeka je žalosno.
-
Senad_Duster
#1066 Re: The Maniacs
Ovo potpisujem i ja, par momaka je dosl'o i reklo da nema problema da se Paco radi al' ko ce objasniti dosljama ...BlueBlood wrote:kao prvo nije pickasto presaran grafit hz kako ti mislis nego je tu bilo i hz kad se radio rahmetli PACE grafit koji su rekli da je ok da se tu uradi ! NEmojte bezveze pokusavati ovo opravdavati jer je ovo dno dna sto ste uradili i nema nikakvog opravdanja!F&N wrote:Presarali su i vasi grafit Vedranu i nemojte se sto se toga tice praviti nevinasca. Da je kako treba ne bi ste na tom zidu uopste ni pravili grafit nego nasli cist zid, siguran sam da ga niko ne bi dirao. Ovako ste samo odmotali kolo koje sad Boga pitaj kad ce stati i koliko ce grafita biti presarano...
-
Senad_Duster
#1067 Re: The Maniacs
Na kraju Horde sta su uradile i eto donekle su se oprale...

-
rajvosa-mitre
#1069 Re: The Maniacs
sta li vam je sad smetalo?

- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1070 Re: The Maniacs
Koji mentalni sklopovi 
-
shandrprcSA
#1071 Re: The Maniacs
bordo gandalf wrote:Koji mentalni sklopovi
na obje strane je ovako, nazalost...Senad_Duster wrote:...ovo sto su momci uradili zahtjevalo je mudadoci i citav grafit obojiti napraviti svoj to nije mala stvar i to je ultra itekako...
-
Senad_Duster
#1072 Re: The Maniacs
E fakat ne znam sta da ti kazem ovo je sramota ccc
-
celava_dlaka
#1073 Re: The Maniacs
treba nacrtati veliku kurcinu da ga svi sebi u dupe zabiju jebem ti grad ovakav
-
Senad_Duster
#1074 Re: The Maniacs
celava_dlaka wrote:treba nacrtati veliku kurcinu da ga svi sebi u dupe zabiju jebem ti grad ovakav
Potpisujem srusit zid ako moze ikako xD