Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

Tarik19

#1051 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

Naravno a trenutno je Hasagic u malo boljoj formi od Begovica po mom misljenju.
cyprus

#1052 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Tarik19 wrote:Naravno a trenutno je Hasagic u malo boljoj formi od Begovica po mom misljenju.
Prije 2-3 sedmice bih se apsolutno složio s tobom, sad i nisam baš tako siguran :D
ganjeta

#1053 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Tarik19 wrote:Naravno a trenutno je Hasagic u malo boljoj formi od Begovica po mom misljenju.
A misljenje je k'o shupak,svako ga ima :mrgreen:

Nema rasprave...

Asmir Begovic :thumbup:
s_bjelava

#1054 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by s_bjelava »

Goal.com proglasio Asmira igracem utakmice. :thumbup:
Vjerujem i nadam se da smo rijesili pitanje prvog golmana za narednih 15 godina. :zzzz:

Jos nam treba jedan brz i prodoran veznjak, dobar krilni napadac (Zec?) i to je to.
O selektoru necemo sada - ja jos uvijek vjerujem u Papeta. :thumbup:

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
shalla

#1055 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

Pretpostavljam da su ovo 19 u tarikovom nicku njegove godine?
Čuj Hasagić trenutno u boljoj formi, čovjek ne brani već mjesec dana :lol: I kakve veze ima što brani u Stokeu? Više će se iskazati na golu slabije ekipe nego npr u Chelseaju gdje protivnička ekipa uputi jedan ili nijedan šut na gol...

Ne znam, ja sam možda subjektivan prema engleskoj ligi ali po meni su bolja referenca njegovih 10 tekmi u EPL nego hasagićevih 100 u turskoj...

Prošlogodišnja tekma u dresu Portsmoutha protiv West Hama, obratiti pažnju na 1:00 i 2:02. Ko mi nađe ovakvu odbranu (na 2:02) bilo kojeg BH golmana u zadnjih 15 godina je ću sebi otkinuti lijevo mudo...
http://img260.imageshack.us/i/kralj002124002349.mp4/
zecko_kupuz

#1056 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by zecko_kupuz »

Fino je imati još jednu kvalitetnu raspravu na ovim sportskim temama :D , ali treba smiriti malo strasti. Begović sad-zasad dobro stoji i daj Bože da nastavi s ovakvim napretkom. I iako sam branio (i još branim :-D ) Hasagića, moram reći da Begović trenutno bolje kotira i zaslužuje stati na gol.
Ipaak, nemojmo se zalijetati sa izjavama tipa "imamo prvog čuvara mreže za narednih n godina...". Nadam se da komšija @s_bjelava neće zamjeriti što sam naveo dio njegovog komentara u djelimično negativnom kontekstu. ;-)

Ovako nešto smo uglavnom govorili i prije nekoliko godina kada je Hasagić stao na gol i zamijenio Piplice, Guše, Brašniće ili koga već. Golmani ne idu u penziju s trideset. Neka se Begović i Hasagić smjenjuju na golu kako je selektoru ćeif, ali da se jednog od njih kutarišemo k'o kakve stare krpe, to ne bih volio.

Elem, dosta šupljiranja :D , kratko da kažem - Begović zaslužuje da (za)igra, Hasagić ne zaslužuje da ga se otpisuje. :bih:
korijal

#1057 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by korijal »

E ovako ja ću vam reći boljeg golmana od sve trojice navedenih. Nisam čitao prijašnje postove, možda je neko postavio. Nego, golman koji zasigurno zaslužuje mjesto među prva 3 golmana repke je Jasmin Burić! 23 godine
Lech Poznan
hali gali halid

#1058 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by hali gali halid »

Čuj Šehića zove, a ne zove Burića... :-)
korijal

#1059 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by korijal »

hali gali halid wrote:Čuj Šehića zove, a ne zove Burića... :-)
Zato što je oduvijek volio Zeničane
:run:
Dialer

#1060 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Dialer »

Sve zeljovci brane Hasagica. Jest da zna odbranit,al zna kixat da te Bog mili sacuva.
Begovic jedina jedinica trenutno,pa poslije njega Buric. hasagic trenutno moze da bude treci golman. :thumbup:
zecko_kupuz

#1061 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by zecko_kupuz »

Dialer wrote:Sve zeljovci brane Hasagica. Jest da zna odbranit,al zna kixat da te Bog mili sacuva.
Begovic jedina jedinica trenutno,pa poslije njega Buric. hasagic trenutno moze da bude treci golman. :thumbup:
Nisam Željovac, nikada nisam ni bio..niti ću biti. :D Ali ovo je nebulozna izjava (u vezi Hasagića). No ako ništa, slažem se da Burića treba zvati, redovno. ;-)
Dialer

#1062 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Dialer »

zecko_kupuz wrote:
Dialer wrote:Sve zeljovci brane Hasagica. Jest da zna odbranit,al zna kixat da te Bog mili sacuva.
Nisam Željovac, nikada nisam ni bio..niti ću biti. :D Ali ovo je nebulozna izjava (u vezi Hasagića). No ako ništa, slažem se da Burića treba zvati, redovno. ;-)
Htjeo sam staviti uglavnom :D .
Realno Hasagic treba bit tek 3 opcija i to je realno. :thumbup:
korijal

#1063 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by korijal »

Dialer wrote:
zecko_kupuz wrote:
Htjeo sam staviti uglavnom :D .
Realno Hasagic treba bit tek 3 opcija i to je realno. :thumbup:
Reci to Safetuuu
Chivas1

#1064 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Chivas1 »

Pa ako cemo to ko redovno nastupa onda Begovic i Hasagic ne mogu ni zamjene biti Buricu ..
korijal

#1065 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by korijal »

Chivas1 wrote:Pa ako cemo to ko redovno nastupa onda Begovic i Hasagic ne mogu ni zamjene biti Buricu ..
Begović je dobar, al onaj Hasagić... :? :? Ja stvarno ne vidim ništa dobro u njemu.
Bosanski_kralj

#1066 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

Chivas1 wrote:Pa ako cemo to ko redovno nastupa onda Begovic i Hasagic ne mogu ni zamjene biti Buricu ..
:D
BarbaDue

#1067 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BarbaDue »

shaqqa wrote: Prošlogodišnja tekma u dresu Portsmoutha protiv West Hama, obratiti pažnju na 1:00 i 2:02. Ko mi nađe ovakvu odbranu (na 2:02) bilo kojeg BH golmana u zadnjih 15 godina je ću sebi otkinuti lijevo mudo...
http://img260.imageshack.us/i/kralj002124002349.mp4/
ja riskiram desno :D :-D
ja.neron

#1068 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ja.neron »

ja navijam za Željezničar ali Hasagić je bio taraba dok je branio za nas
ganjeta

#1069 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

ja.neron wrote:
Ocigledno si gledao puno tekmu cim tako pricas o Keni :-)
ultima_palabra

#1070 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ultima_palabra »

ja.neron wrote:
:shock: :? :oops: :skoljka: :run:
samo_ti

#1071 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by samo_ti »

ja.neron wrote:
e sad` si nejeb`o :D
Šibicar

#1072 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Šibicar »

ja.neron wrote:
Reci da se šališ?Ma ne moraš reći,mora da se šališ,ako već navijaš za Želju.
O ljudskim i moralnim kvalitetima ne bih,znao je on ponekad i kiksati i zajebavati se na terenu,ali da je za naše uslove bio više nego odličan golman,to je sigurno. ;-)

Supić Dominira!
Bosanski_kralj

#1073 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

Šibicar wrote:
Supić Dominira!
I ti se naklatio na tog Supića, imaj malo poštovanja prema legendi BH fubala. :oops: :D
Edin H.

#1074 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Asmir protiv Liverpoola :mrgreen: surova dominacija
Drago mi je da sam razmijenio misljenje sa nepoznavaocima poput zecka, luckyja, safeta susica, tarika, bureka, hz semira....:skoljka:

Bice bolje :oops:

Hocemo li sada preci na bekove :cry:
Obuca9

#1075 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

Edin H. wrote:Asmir protiv Liverpoola :mrgreen: surova dominacija
Drago mi je da sam razmijenio misljenje sa nepoznavaocima poput zecka, luckyja, safeta susica, tarika, bureka, hz semira....:skoljka:

Bice bolje :oops:

Hocemo li sada preci na bekove :cry:
A gdje je "hz semir" rekao da je Asmir Begović loš golman? Šta pričaš gluposti. Ja sam samo rekao da dok je god rezerva, pa makar i u Premirshipu, nema smisla raspravljati o tome ko će biti prvi golman repke, on ili Hasagić. O kvalitetama Begovića, nisam nikad govorio u nekom lošem smislu.

Nikad ga nisam ocjenjivao jer sam ga gledao tek četiri puta i u te četiri utakmice sve što sam vidio je onaj kiks s ispadanjem lopte protiv Gane na Koševu, tri primljena gol uz nekoliko sjajnih odbrana protiv Uniteda u zadnjem kolu Premiershipa, četiri komada u Švedskoj, od kojih ni za jedan nije kriv, te poluvrijeme bez udarca na gol u Tirani.

Prema tome, tu priču o nepoznavaocima ostavi za kuće. Ili nađi link na moj post u kojem sam ja rekao da je Begović loš golman.
Locked