Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Tarik19
#1051 Re: Golman reprezentacije BiH
Naravno a trenutno je Hasagic u malo boljoj formi od Begovica po mom misljenju.
- cyprus
#1052 Re: Golman reprezentacije BiH
Prije 2-3 sedmice bih se apsolutno složio s tobom, sad i nisam baš tako siguranTarik19 wrote:Naravno a trenutno je Hasagic u malo boljoj formi od Begovica po mom misljenju.
- ganjeta
#1053 Re: Golman reprezentacije BiH
A misljenje je k'o shupak,svako ga imaTarik19 wrote:Naravno a trenutno je Hasagic u malo boljoj formi od Begovica po mom misljenju.
Nema rasprave...
Asmir Begovic
-
s_bjelava
#1054 Re: Golman reprezentacije BiH
Goal.com proglasio Asmira igracem utakmice.
Vjerujem i nadam se da smo rijesili pitanje prvog golmana za narednih 15 godina.
Jos nam treba jedan brz i prodoran veznjak, dobar krilni napadac (Zec?) i to je to.
O selektoru necemo sada - ja jos uvijek vjerujem u Papeta.

Vjerujem i nadam se da smo rijesili pitanje prvog golmana za narednih 15 godina.
Jos nam treba jedan brz i prodoran veznjak, dobar krilni napadac (Zec?) i to je to.
O selektoru necemo sada - ja jos uvijek vjerujem u Papeta.
- shalla
#1055 Re: Golman reprezentacije BiH
Pretpostavljam da su ovo 19 u tarikovom nicku njegove godine?
Čuj Hasagić trenutno u boljoj formi, čovjek ne brani već mjesec dana
I kakve veze ima što brani u Stokeu? Više će se iskazati na golu slabije ekipe nego npr u Chelseaju gdje protivnička ekipa uputi jedan ili nijedan šut na gol...
Ne znam, ja sam možda subjektivan prema engleskoj ligi ali po meni su bolja referenca njegovih 10 tekmi u EPL nego hasagićevih 100 u turskoj...
Prošlogodišnja tekma u dresu Portsmoutha protiv West Hama, obratiti pažnju na 1:00 i 2:02. Ko mi nađe ovakvu odbranu (na 2:02) bilo kojeg BH golmana u zadnjih 15 godina je ću sebi otkinuti lijevo mudo...
http://img260.imageshack.us/i/kralj002124002349.mp4/
Čuj Hasagić trenutno u boljoj formi, čovjek ne brani već mjesec dana
Ne znam, ja sam možda subjektivan prema engleskoj ligi ali po meni su bolja referenca njegovih 10 tekmi u EPL nego hasagićevih 100 u turskoj...
Prošlogodišnja tekma u dresu Portsmoutha protiv West Hama, obratiti pažnju na 1:00 i 2:02. Ko mi nađe ovakvu odbranu (na 2:02) bilo kojeg BH golmana u zadnjih 15 godina je ću sebi otkinuti lijevo mudo...
- zecko_kupuz
#1056 Re: Golman reprezentacije BiH
Fino je imati još jednu kvalitetnu raspravu na ovim sportskim temama
, ali treba smiriti malo strasti. Begović sad-zasad dobro stoji i daj Bože da nastavi s ovakvim napretkom. I iako sam branio (i još branim
) Hasagića, moram reći da Begović trenutno bolje kotira i zaslužuje stati na gol.
Ipaak, nemojmo se zalijetati sa izjavama tipa "imamo prvog čuvara mreže za narednih n godina...". Nadam se da komšija @s_bjelava neće zamjeriti što sam naveo dio njegovog komentara u djelimično negativnom kontekstu.
Ovako nešto smo uglavnom govorili i prije nekoliko godina kada je Hasagić stao na gol i zamijenio Piplice, Guše, Brašniće ili koga već. Golmani ne idu u penziju s trideset. Neka se Begović i Hasagić smjenjuju na golu kako je selektoru ćeif, ali da se jednog od njih kutarišemo k'o kakve stare krpe, to ne bih volio.
Elem, dosta šupljiranja
, kratko da kažem - Begović zaslužuje da (za)igra, Hasagić ne zaslužuje da ga se otpisuje. 
Ipaak, nemojmo se zalijetati sa izjavama tipa "imamo prvog čuvara mreže za narednih n godina...". Nadam se da komšija @s_bjelava neće zamjeriti što sam naveo dio njegovog komentara u djelimično negativnom kontekstu.
Ovako nešto smo uglavnom govorili i prije nekoliko godina kada je Hasagić stao na gol i zamijenio Piplice, Guše, Brašniće ili koga već. Golmani ne idu u penziju s trideset. Neka se Begović i Hasagić smjenjuju na golu kako je selektoru ćeif, ali da se jednog od njih kutarišemo k'o kakve stare krpe, to ne bih volio.
Elem, dosta šupljiranja
- korijal
#1057 Re: Golman reprezentacije BiH
E ovako ja ću vam reći boljeg golmana od sve trojice navedenih. Nisam čitao prijašnje postove, možda je neko postavio. Nego, golman koji zasigurno zaslužuje mjesto među prva 3 golmana repke je Jasmin Burić! 23 godine
Lech Poznan
Lech Poznan
-
hali gali halid
#1058 Re: Golman reprezentacije BiH
Čuj Šehića zove, a ne zove Burića... 
- korijal
#1059 Re: Golman reprezentacije BiH
Zato što je oduvijek volio Zeničanehali gali halid wrote:Čuj Šehića zove, a ne zove Burića...
-
Dialer
#1060 Re: Golman reprezentacije BiH
Sve zeljovci brane Hasagica. Jest da zna odbranit,al zna kixat da te Bog mili sacuva.
Begovic jedina jedinica trenutno,pa poslije njega Buric. hasagic trenutno moze da bude treci golman.
Begovic jedina jedinica trenutno,pa poslije njega Buric. hasagic trenutno moze da bude treci golman.
- zecko_kupuz
#1061 Re: Golman reprezentacije BiH
Nisam Željovac, nikada nisam ni bio..niti ću biti.Dialer wrote:Sve zeljovci brane Hasagica. Jest da zna odbranit,al zna kixat da te Bog mili sacuva.
-
Dialer
#1062 Re: Golman reprezentacije BiH
Htjeo sam staviti uglavnomzecko_kupuz wrote:Nisam Željovac, nikada nisam ni bio..niti ću biti.Dialer wrote:Sve zeljovci brane Hasagica. Jest da zna odbranit,al zna kixat da te Bog mili sacuva.
Begovic jedina jedinica trenutno,pa poslije njega Buric. hasagic trenutno moze da bude treci golman.Ali ovo je nebulozna izjava (u vezi Hasagića). No ako ništa, slažem se da Burića treba zvati, redovno.
Realno Hasagic treba bit tek 3 opcija i to je realno.
- korijal
#1063 Re: Golman reprezentacije BiH
Reci to SafetuuuDialer wrote:Htjeo sam staviti uglavnomzecko_kupuz wrote:Nisam Željovac, nikada nisam ni bio..niti ću biti.Dialer wrote:Sve zeljovci brane Hasagica. Jest da zna odbranit,al zna kixat da te Bog mili sacuva.
Begovic jedina jedinica trenutno,pa poslije njega Buric. hasagic trenutno moze da bude treci golman.Ali ovo je nebulozna izjava (u vezi Hasagića). No ako ništa, slažem se da Burića treba zvati, redovno.
.
Realno Hasagic treba bit tek 3 opcija i to je realno.
- Chivas1
#1064 Re: Golman reprezentacije BiH
Pa ako cemo to ko redovno nastupa onda Begovic i Hasagic ne mogu ni zamjene biti Buricu ..
- korijal
#1065 Re: Golman reprezentacije BiH
Begović je dobar, al onaj Hasagić...Chivas1 wrote:Pa ako cemo to ko redovno nastupa onda Begovic i Hasagic ne mogu ni zamjene biti Buricu ..
- Bosanski_kralj
#1066 Re: Golman reprezentacije BiH
Chivas1 wrote:Pa ako cemo to ko redovno nastupa onda Begovic i Hasagic ne mogu ni zamjene biti Buricu ..
- BarbaDue
#1067 Re: Golman reprezentacije BiH
ja riskiram desnoshaqqa wrote: Prošlogodišnja tekma u dresu Portsmoutha protiv West Hama, obratiti pažnju na 1:00 i 2:02. Ko mi nađe ovakvu odbranu (na 2:02) bilo kojeg BH golmana u zadnjih 15 godina je ću sebi otkinuti lijevo mudo...
- ja.neron
#1068 Re: Golman reprezentacije BiH
ja navijam za Željezničar ali Hasagić je bio taraba dok je branio za nasDialer wrote:Sve zeljovci brane Hasagica. Jest da zna odbranit,al zna kixat da te Bog mili sacuva.
- ganjeta
#1069 Re: Golman reprezentacije BiH
Ocigledno si gledao puno tekmu cim tako pricas o Kenija.neron wrote:ja navijam za Željezničar ali Hasagić je bio taraba dok je branio za nasDialer wrote:Sve zeljovci brane Hasagica. Jest da zna odbranit,al zna kixat da te Bog mili sacuva.
- ultima_palabra
#1070 Re: Golman reprezentacije BiH
ja.neron wrote:ja navijam za Željezničar ali Hasagić je bio taraba dok je branio za nasDialer wrote:Sve zeljovci brane Hasagica. Jest da zna odbranit,al zna kixat da te Bog mili sacuva.
- samo_ti
#1071 Re: Golman reprezentacije BiH
e sad` si nejeb`oja.neron wrote:ja navijam za Željezničar ali Hasagić je bio taraba dok je branio za nasDialer wrote:Sve zeljovci brane Hasagica. Jest da zna odbranit,al zna kixat da te Bog mili sacuva.
- Šibicar
#1072 Re: Golman reprezentacije BiH
Reci da se šališ?Ma ne moraš reći,mora da se šališ,ako već navijaš za Želju.ja.neron wrote:ja navijam za Željezničar ali Hasagić je bio taraba dok je branio za nasDialer wrote:Sve zeljovci brane Hasagica. Jest da zna odbranit,al zna kixat da te Bog mili sacuva.
O ljudskim i moralnim kvalitetima ne bih,znao je on ponekad i kiksati i zajebavati se na terenu,ali da je za naše uslove bio više nego odličan golman,to je sigurno.
Supić Dominira!
- Bosanski_kralj
#1073 Re: Golman reprezentacije BiH
I ti se naklatio na tog Supića, imaj malo poštovanja prema legendi BH fubala.Šibicar wrote:
Supić Dominira!
- Edin H.
#1074 Re: Golman reprezentacije BiH
Asmir protiv Liverpoola
surova dominacija
Drago mi je da sam razmijenio misljenje sa nepoznavaocima poput zecka, luckyja, safeta susica, tarika, bureka, hz semira....
Bice bolje
Hocemo li sada preci na bekove
Drago mi je da sam razmijenio misljenje sa nepoznavaocima poput zecka, luckyja, safeta susica, tarika, bureka, hz semira....
Bice bolje
- Obuca9
#1075 Re: Golman reprezentacije BiH
A gdje je "hz semir" rekao da je Asmir Begović loš golman? Šta pričaš gluposti. Ja sam samo rekao da dok je god rezerva, pa makar i u Premirshipu, nema smisla raspravljati o tome ko će biti prvi golman repke, on ili Hasagić. O kvalitetama Begovića, nisam nikad govorio u nekom lošem smislu.Edin H. wrote:Asmir protiv Liverpoolasurova dominacija
Drago mi je da sam razmijenio misljenje sa nepoznavaocima poput zecka, luckyja, safeta susica, tarika, bureka, hz semira....![]()
Bice bolje![]()
Nikad ga nisam ocjenjivao jer sam ga gledao tek četiri puta i u te četiri utakmice sve što sam vidio je onaj kiks s ispadanjem lopte protiv Gane na Koševu, tri primljena gol uz nekoliko sjajnih odbrana protiv Uniteda u zadnjem kolu Premiershipa, četiri komada u Švedskoj, od kojih ni za jedan nije kriv, te poluvrijeme bez udarca na gol u Tirani.
Prema tome, tu priču o nepoznavaocima ostavi za kuće. Ili nađi link na moj post u kojem sam ja rekao da je Begović loš golman.