Rezultati izbora 2016

Post Reply
seln

#1051 Re: Rezultati izbora 2016

Post by seln »

pici wrote:
sumirprimus wrote:damn,za ovu prvu stranku prvi put cujem.
hu iz oni? :lol:

kako .BA nisi čuo za Bekana, pa Bekani su ti poznati našHiroko :mrgreen:
Ma ja... puna Bosna bekana. :D
KENJAC

#1052 Re: Rezultati izbora 2016

Post by KENJAC »

Danguba wrote:
commendatore wrote:Fikret Abdic pobjednik izbora u v. Kladusi....

Jebem te bosnjacki narode u supak.....
Gori je onaj ko je ostavio mogucnost da se ratni zlocinac moze kandidovati.
Nemoj zaboraviti da je "ratni zlocinac" na ovim prostorima vrlo relativan pojam !
BlueBlood

#1053 Re: Rezultati izbora 2016

Post by BlueBlood »

Mladen Grujičić novi načelnik Srebrenice :( :roll: :twisted:

Image
Image
Image
Image
Image
Nero Histrion

#1054 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Nero Histrion »

Obrezani Ajvar wrote:
agent_zero wrote:
Umjesto da se bave izdajom i prodajom koju je SDA napravila u Srebrenici po drugi put, neko se bavi Kladušom :-)
pa nije sda izdala srebrenicu već onakvi kao munira i ko munira pokondirene tikve, treba živit u srebrenici pa se borit za istu.
Sto SDA-ovska bulumenta nije oraganizovala kamione, vozove, avione i sta vec sve ne za dijasporu, da se dodje glasati, a ne da se po Srebrenici cuje "pobeda, pobeda". Boli njih dupe za Potocare, zapravo, ali ce uredno doci na godisnjicu i pricati o genocidu. Cekaj samo kad se pomame za dvije godine, mozda su zato sada i ostavili Srebrenicu na cjedilu. Valja stvoriti dobar kapital za naredne izbore. :twisted:
dust in the wind

#1055 Re: Rezultati izbora 2016

Post by dust in the wind »

pici wrote:
ultima_palabra wrote:
sumirprimus wrote:ja ba sve kriva ljevica i onda listom za sda godinama :lol: :lol: :thumbup:
Pa u Centru je 70% ljudi bilo protiv SDA... ali ovi ne znaju da se organizuju. Ko je tu kriv, narod ili "ljevica"?
:thumbup:
I jedni I drugi...ali nećemo stanovnike kriviti što su glasali za različite crvene opcije...nekom dopizdio SDP, neko ne voli Komšića... itd. lijevo orjentisane stranke su mogle da znaju da će se ovo desiti. evo neću reći da je bio umišljaj, ali nehat sigurno jeste... I to svjesni.. podogu SDA se udruži da Fahrom, a i bez Fahre su pofino jaki. Političke stranke o svemu ovome trebaju da vode računa i da im jebena sujeta ne bude na prvom mjestu.
megaman4

#1056 Re: Rezultati izbora 2016

Post by megaman4 »

Komsic i Niksic su Zlatkova djeca. Otjerat obojicu iz politike sto prije. Nama u BiH trebaju ljudi tipa Picule i slicnih koji su priznati izvan granica BiH. Ovi nisu ni u svojim ulicama.
155_mm

#1057 Re: Rezultati izbora 2016

Post by 155_mm »

vidim ovdje ih vise kmeci zbog kladuse nego zbog Srebrenice. :-)
e moj bosnjo krezavi.
90% vas pojma nema kako i od cega krajina zivi.

nego zna li iko barem jednog entitetskog ili drzavnog ministra da je iz krajine?
Nero Histrion

#1058 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Nero Histrion »

VjecitiStudent wrote:
agent_zero wrote:
VjecitiStudent wrote:
Analitičari, FIkretova stranka redovno dobija sve izbore u Kladušoj, otkako je izbora.
Umjesto da se bave izdajom i prodajom koju je SDA napravila u Srebrenici po drugi put, neko se bavi Kladušom :-)
[u]Da je svaki OSMI raseljeni Srebreničanin glasao na izborima u Srebrenici, Duraković bi bez problema sve pomeo.[/u]

Ali ko bi onda izglasavao razne memice, ajnadzice, koldže, ...
Tacno, nisam o ovome razmisljao, sigurno ima i toga. E nek su oni glasali za onog :-) nacitanog amidzu sa Ilidze, a nisu otisli tamo gdje su bili najpotrebniji.
dustaban

#1059 Re: Rezultati izbora 2016

Post by dustaban »

megaman4 wrote:Kaze Niksic sinoc da su iznenadjeni brojem dobivenij nacelnika i gradonacelnika. Valjda su ocekivali pravi debakl a ono bas suprotno. Df i SBB polako nestaju. Komsic demagog. Sto prije SDP dobije novog sefa, to po njih bolje, cime su im sanse za izbore 2018 jos vece. Niksic je fula teska.
Siguran sam da je svima u ljevici jasno da Komsic i slicni njemu nemaju kapaciteta za politiku.
Ako iko onda SDP ima jasnu sliku - stranku treba predati Imamovicu, mozda i sjediste stranke prebaciti u Tuzlu.

A opcenito gledajuci mislim da se gradjanska opcija mora, ma koliko to apsurdno zvucalo, i teritorijalno locirati u nekakav Cetvrti entitet (mislim da je onaj Treci sad neupitan) i to je podrucje Tuzle, eventualno potez Tuzla-Brcko da se prebaci kolko-tolko i u RS.

Cetri entiteta je jedina opcija za ovo njesra.
Android Knego

#1060 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Android Knego »

It_is_a_Leclerc wrote:
putokaz1 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Šta - kako se pobjeđuje ?! Ko pobjeđuje ?! DF-SDP ?! Kao neka alternativa, ljevica, avangarda ?!

Dajte se dozovite.
Nezavisni ili sdp df sdu kako god bolji je od sda
Univerzitetski profesor koji dosad nije bio član nijedne od te tri stranke niti je bio dio izvršne vlasti
To je pogrešan koncept. Treba glasati za programe, ljude, imena, a ne za stranke kojima (ne) pripadaju. Barem sam ja tako. Čitao, raspitivao se, pa i upoznao neke 9kandidate, saslušao ideje, planove i sam donio zaključak. Ako glasate za nekog samo zato što (ni)je SDA, onda je to baš malo bezveze,
Glasanje na izborima nije takmicenje u logickom rasudjivanju. Da jeste, tesko da bi neko od pobjednika bio pobjednik...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1061 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Truba »

Danguba wrote:

pa zar ne piše u dajtonskom ustavu da se optiženici ne mogu kandidirati
mada je ovaj odradio svoje
stvarno proljev u lice svim preživjelim logorašima
155_mm

#1062 Re: Rezultati izbora 2016

Post by 155_mm »

dustaban wrote:
megaman4 wrote:Kaze Niksic sinoc da su iznenadjeni brojem dobivenij nacelnika i gradonacelnika. Valjda su ocekivali pravi debakl a ono bas suprotno. Df i SBB polako nestaju. Komsic demagog. Sto prije SDP dobije novog sefa, to po njih bolje, cime su im sanse za izbore 2018 jos vece. Niksic je fula teska.
Siguran sam da je svima u ljevici jasno da Komsic i slicni njemu nemaju kapaciteta za politiku.
Ako iko onda SDP ima jasnu sliku - stranku treba predati Imamovicu, mozda i sjediste stranke prebaciti u Tuzlu.

A opcenito gledajuci mislim da se gradjanska opcija mora, ma koliko to apsurdno zvucalo, i teritorijalno locirati u nekakav Cetvrti entitet (mislim da je onaj Treci sad neupitan) i to je podrucje Tuzle, eventualno potez Tuzla-Brcko da se prebaci kolko-tolko i u RS.

cetiri entiteta po mom prijedlogu. nazivi entiteta bi bili:

1. entitet: SNSD
2. entitet: SDA
3.entitet: HDZ
4. entitet: SDP
llull

#1063 Re: Rezultati izbora 2016

Post by llull »

BlueBlood wrote:Mladen Grujičić novi načelnik Srebrenice :( :roll: :twisted:

Image
Image
Image
Image
Image
Haj ba i Obama je pusio travu i ganjao kurve :)
ultima_palabra

#1064 Re: Rezultati izbora 2016

Post by ultima_palabra »

dustaban wrote:

Kakav si ti vizionar jbt, skidam kapu :lol:
seln

#1065 Re: Rezultati izbora 2016

Post by seln »

ultima_palabra wrote:
dustaban wrote:

Kakav si ti vizionar jbt, skidam kapu :lol:
To ono "Bosnjaci, ja znam sta je najbolje za vas" :D
BHCluster

#1066 Re: Rezultati izbora 2016

Post by BHCluster »

Black swan wrote:
Danguba wrote:

pa zar ne piše u dajtonskom ustavu da se optiženici ne mogu kandidirati
mada je ovaj odradio svoje
stvarno proljev u lice svim preživjelim logorašima
Ja mislim da to vazi samo za Haske osuđenike.
Vitezanin

#1067 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Vitezanin »

Naslovnica na Avazu "Pobjeda SDA-SBB u FBiH, SNSD-a u RS-u". Kako neko može pobijediti, a izgubili onoliko mjesta načelnika? SDA, a pogotovo SBB je gubitnik ovih izbora zajedno sa SDS-om.
Last edited by Vitezanin on 03/10/2016 10:40, edited 1 time in total.
muha_sa

#1068 Re: Rezultati izbora 2016

Post by muha_sa »

BlueBlood wrote:Mladen Grujičić novi načelnik Srebrenice :( :roll: :twisted:

Image
Image
Image
Image
Image
ovo nešto iznenadjujuce :?
155_mm

#1069 Re: Rezultati izbora 2016

Post by 155_mm »

Obrezani Ajvar wrote:
155_mm wrote:
cetiri entiteta po mom prijedlogu. nazivi entiteta bi bili:

1. entitet: SNSD
2. entitet: SDA
3.entitet: HDZ
4. entitet: SDP
a gdje bi taj sdp entitet bio tjentište,kozara,sutjeska?
tuzlanski kanton. sda bi bio sarajevski kanton a ostatak federacije hdz kanton i tad bi ovi iz sda rekli da su odlicno prosli u podjeli.
breuer

#1070 Re: Rezultati izbora 2016

Post by breuer »

dustaban wrote:

uopšte nije loša ideja, Tuzla je mnogo "evropejskiji" grad od Sarajeva, svima koji baštine lijeve ideje bi ovo bilo idealno da se stvore uslovi da ljudi masovno prelaze živjeti tamo, razvitkom tih opština bi se jasno pokazalo ostalim svoj identitet i način života, pa nek se .ebu na minderima, terasama i šupama...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1071 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Truba »

ljudi ja nikad nisam bio u tuzli :mrgreen:
Trebam te

#1072 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Trebam te »

Obrezani Ajvar wrote:
agent_zero wrote:
pa nije sda izdala srebrenicu već onakvi kao munira i ko munira pokondirene tikve, treba živit u srebrenici pa se borit za istu.

SDA je sve prodala sto je mogla pordati, sto su izbori i pokazali!!

Ovo je pocetak kraja SDA :izet:

:bih:
Novak20

#1073 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Novak20 »

Vitezanin wrote:Naslovnica na Avazu "Pobjeda SDA-SBB u FBiH, SNSD-a u RS-u". Kako neko može pobijediti, a izgubili onoliko mjesta načelnika? SDA, a pogotovo SBB je gubitnik ovih izbora zajedno sa SDS-om.
Pobjeda, ali Pirova. :D

"Još jedna takva pobjeda i mi smo izgubljeni".
sahara1428

#1074 Re: Rezultati izbora 2016

Post by sahara1428 »

Obrezani Ajvar wrote:
agent_zero wrote:
Munira prije rata nije živjela u Srebrenici, već Vlasenici, osim u ratnom periodu,a i prije rata je posjedovala kuću na Kobiljoj glavi...
breuer

#1075 Re: Rezultati izbora 2016

Post by breuer »

Black swan wrote:ljudi ja nikad nisam bio u tuzli :mrgreen:
iznenadio bi se koliko su ljudi opušteniji, srdačniji i sve u svemu bliži evropi od bliskoistočne kasabe
Last edited by breuer on 03/10/2016 10:44, edited 1 time in total.
Post Reply