Ma ja... puna Bosna bekana.pici wrote:sumirprimus wrote:damn,za ovu prvu stranku prvi put cujem.
hu iz oni?
kako .BA nisi čuo za Bekana, pa Bekani su ti poznati našHiroko
Rezultati izbora 2016
- seln
#1051 Re: Rezultati izbora 2016
-
KENJAC
#1052 Re: Rezultati izbora 2016
Nemoj zaboraviti da je "ratni zlocinac" na ovim prostorima vrlo relativan pojam !Danguba wrote:Gori je onaj ko je ostavio mogucnost da se ratni zlocinac moze kandidovati.commendatore wrote:Fikret Abdic pobjednik izbora u v. Kladusi....
Jebem te bosnjacki narode u supak.....
- BlueBlood
#1053 Re: Rezultati izbora 2016
Mladen Grujičić novi načelnik Srebrenice

-
Nero Histrion
#1054 Re: Rezultati izbora 2016
Sto SDA-ovska bulumenta nije oraganizovala kamione, vozove, avione i sta vec sve ne za dijasporu, da se dodje glasati, a ne da se po Srebrenici cuje "pobeda, pobeda". Boli njih dupe za Potocare, zapravo, ali ce uredno doci na godisnjicu i pricati o genocidu. Cekaj samo kad se pomame za dvije godine, mozda su zato sada i ostavili Srebrenicu na cjedilu. Valja stvoriti dobar kapital za naredne izbore.Obrezani Ajvar wrote:pa nije sda izdala srebrenicu već onakvi kao munira i ko munira pokondirene tikve, treba živit u srebrenici pa se borit za istu.agent_zero wrote:
Umjesto da se bave izdajom i prodajom koju je SDA napravila u Srebrenici po drugi put, neko se bavi Kladušom
- dust in the wind
#1055 Re: Rezultati izbora 2016
I jedni I drugi...ali nećemo stanovnike kriviti što su glasali za različite crvene opcije...nekom dopizdio SDP, neko ne voli Komšića... itd. lijevo orjentisane stranke su mogle da znaju da će se ovo desiti. evo neću reći da je bio umišljaj, ali nehat sigurno jeste... I to svjesni.. podogu SDA se udruži da Fahrom, a i bez Fahre su pofino jaki. Političke stranke o svemu ovome trebaju da vode računa i da im jebena sujeta ne bude na prvom mjestu.pici wrote:ultima_palabra wrote:Pa u Centru je 70% ljudi bilo protiv SDA... ali ovi ne znaju da se organizuju. Ko je tu kriv, narod ili "ljevica"?sumirprimus wrote:ja ba sve kriva ljevica i onda listom za sda godinama![]()
![]()
-
megaman4
#1056 Re: Rezultati izbora 2016
Komsic i Niksic su Zlatkova djeca. Otjerat obojicu iz politike sto prije. Nama u BiH trebaju ljudi tipa Picule i slicnih koji su priznati izvan granica BiH. Ovi nisu ni u svojim ulicama.
-
155_mm
#1057 Re: Rezultati izbora 2016
vidim ovdje ih vise kmeci zbog kladuse nego zbog Srebrenice.
e moj bosnjo krezavi.
90% vas pojma nema kako i od cega krajina zivi.
nego zna li iko barem jednog entitetskog ili drzavnog ministra da je iz krajine?
e moj bosnjo krezavi.
90% vas pojma nema kako i od cega krajina zivi.
nego zna li iko barem jednog entitetskog ili drzavnog ministra da je iz krajine?
-
Nero Histrion
#1058 Re: Rezultati izbora 2016
Tacno, nisam o ovome razmisljao, sigurno ima i toga. E nek su oni glasali za onogVjecitiStudent wrote:[u]Da je svaki OSMI raseljeni Srebreničanin glasao na izborima u Srebrenici, Duraković bi bez problema sve pomeo.[/u]agent_zero wrote:Umjesto da se bave izdajom i prodajom koju je SDA napravila u Srebrenici po drugi put, neko se bavi KladušomVjecitiStudent wrote:
Analitičari, FIkretova stranka redovno dobija sve izbore u Kladušoj, otkako je izbora.
Ali ko bi onda izglasavao razne memice, ajnadzice, koldže, ...
- dustaban
#1059 Re: Rezultati izbora 2016
Ako iko onda SDP ima jasnu sliku - stranku treba predati Imamovicu, mozda i sjediste stranke prebaciti u Tuzlu.megaman4 wrote:Kaze Niksic sinoc da su iznenadjeni brojem dobivenij nacelnika i gradonacelnika. Valjda su ocekivali pravi debakl a ono bas suprotno. Df i SBB polako nestaju. Komsic demagog. Sto prije SDP dobije novog sefa, to po njih bolje, cime su im sanse za izbore 2018 jos vece. Niksic je fula teska.
Siguran sam da je svima u ljevici jasno da Komsic i slicni njemu nemaju kapaciteta za politiku.
A opcenito gledajuci mislim da se gradjanska opcija mora, ma koliko to apsurdno zvucalo, i teritorijalno locirati u nekakav Cetvrti entitet (mislim da je onaj Treci sad neupitan) i to je podrucje Tuzle, eventualno potez Tuzla-Brcko da se prebaci kolko-tolko i u RS.
Cetri entiteta je jedina opcija za ovo njesra.
-
Android Knego
#1060 Re: Rezultati izbora 2016
Glasanje na izborima nije takmicenje u logickom rasudjivanju. Da jeste, tesko da bi neko od pobjednika bio pobjednik...It_is_a_Leclerc wrote:To je pogrešan koncept. Treba glasati za programe, ljude, imena, a ne za stranke kojima (ne) pripadaju. Barem sam ja tako. Čitao, raspitivao se, pa i upoznao neke 9kandidate, saslušao ideje, planove i sam donio zaključak. Ako glasate za nekog samo zato što (ni)je SDA, onda je to baš malo bezveze,putokaz1 wrote:Nezavisni ili sdp df sdu kako god bolji je od sdaIt_is_a_Leclerc wrote:Šta - kako se pobjeđuje ?! Ko pobjeđuje ?! DF-SDP ?! Kao neka alternativa, ljevica, avangarda ?!
Dajte se dozovite.
Univerzitetski profesor koji dosad nije bio član nijedne od te tri stranke niti je bio dio izvršne vlasti
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1061 Re: Rezultati izbora 2016
pa zar ne piše u dajtonskom ustavu da se optiženici ne mogu kandidiratiDanguba wrote:Gori je onaj ko je ostavio mogucnost da se ratni zlocinac moze kandidovati.commendatore wrote:Fikret Abdic pobjednik izbora u v. Kladusi....
mada je ovaj odradio svoje
stvarno proljev u lice svim preživjelim logorašima
-
155_mm
#1062 Re: Rezultati izbora 2016
cetiri entiteta po mom prijedlogu. nazivi entiteta bi bili:dustaban wrote:Ako iko onda SDP ima jasnu sliku - stranku treba predati Imamovicu, mozda i sjediste stranke prebaciti u Tuzlu.megaman4 wrote:Kaze Niksic sinoc da su iznenadjeni brojem dobivenij nacelnika i gradonacelnika. Valjda su ocekivali pravi debakl a ono bas suprotno. Df i SBB polako nestaju. Komsic demagog. Sto prije SDP dobije novog sefa, to po njih bolje, cime su im sanse za izbore 2018 jos vece. Niksic je fula teska.
Siguran sam da je svima u ljevici jasno da Komsic i slicni njemu nemaju kapaciteta za politiku.
A opcenito gledajuci mislim da se gradjanska opcija mora, ma koliko to apsurdno zvucalo, i teritorijalno locirati u nekakav Cetvrti entitet (mislim da je onaj Treci sad neupitan) i to je podrucje Tuzle, eventualno potez Tuzla-Brcko da se prebaci kolko-tolko i u RS.
1. entitet: SNSD
2. entitet: SDA
3.entitet: HDZ
4. entitet: SDP
-
llull
#1063 Re: Rezultati izbora 2016
Haj ba i Obama je pusio travu i ganjao kurveBlueBlood wrote:Mladen Grujičić novi načelnik Srebrenice![]()
![]()
![]()
- ultima_palabra
#1064 Re: Rezultati izbora 2016
Kakav si ti vizionar jbt, skidam kapudustaban wrote:Ako iko onda SDP ima jasnu sliku - stranku treba predati Imamovicu, mozda i sjediste stranke prebaciti u Tuzlu.megaman4 wrote:Kaze Niksic sinoc da su iznenadjeni brojem dobivenij nacelnika i gradonacelnika. Valjda su ocekivali pravi debakl a ono bas suprotno. Df i SBB polako nestaju. Komsic demagog. Sto prije SDP dobije novog sefa, to po njih bolje, cime su im sanse za izbore 2018 jos vece. Niksic je fula teska.
- seln
#1065 Re: Rezultati izbora 2016
To ono "Bosnjaci, ja znam sta je najbolje za vas"ultima_palabra wrote:Kakav si ti vizionar jbt, skidam kapudustaban wrote:Ako iko onda SDP ima jasnu sliku - stranku treba predati Imamovicu, mozda i sjediste stranke prebaciti u Tuzlu.megaman4 wrote:Kaze Niksic sinoc da su iznenadjeni brojem dobivenij nacelnika i gradonacelnika. Valjda su ocekivali pravi debakl a ono bas suprotno. Df i SBB polako nestaju. Komsic demagog. Sto prije SDP dobije novog sefa, to po njih bolje, cime su im sanse za izbore 2018 jos vece. Niksic je fula teska.
- BHCluster
#1066 Re: Rezultati izbora 2016
Ja mislim da to vazi samo za Haske osuđenike.Black swan wrote:pa zar ne piše u dajtonskom ustavu da se optiženici ne mogu kandidiratiDanguba wrote:Gori je onaj ko je ostavio mogucnost da se ratni zlocinac moze kandidovati.commendatore wrote:Fikret Abdic pobjednik izbora u v. Kladusi....
mada je ovaj odradio svoje
stvarno proljev u lice svim preživjelim logorašima
- Vitezanin
#1067 Re: Rezultati izbora 2016
Naslovnica na Avazu "Pobjeda SDA-SBB u FBiH, SNSD-a u RS-u". Kako neko može pobijediti, a izgubili onoliko mjesta načelnika? SDA, a pogotovo SBB je gubitnik ovih izbora zajedno sa SDS-om.
Last edited by Vitezanin on 03/10/2016 10:40, edited 1 time in total.
- muha_sa
#1068 Re: Rezultati izbora 2016
ovo nešto iznenadjujuceBlueBlood wrote:Mladen Grujičić novi načelnik Srebrenice![]()
![]()
![]()
-
155_mm
#1069 Re: Rezultati izbora 2016
tuzlanski kanton. sda bi bio sarajevski kanton a ostatak federacije hdz kanton i tad bi ovi iz sda rekli da su odlicno prosli u podjeli.Obrezani Ajvar wrote:a gdje bi taj sdp entitet bio tjentište,kozara,sutjeska?155_mm wrote:
cetiri entiteta po mom prijedlogu. nazivi entiteta bi bili:
1. entitet: SNSD
2. entitet: SDA
3.entitet: HDZ
4. entitet: SDP
-
breuer
#1070 Re: Rezultati izbora 2016
uopšte nije loša ideja, Tuzla je mnogo "evropejskiji" grad od Sarajeva, svima koji baštine lijeve ideje bi ovo bilo idealno da se stvore uslovi da ljudi masovno prelaze živjeti tamo, razvitkom tih opština bi se jasno pokazalo ostalim svoj identitet i način života, pa nek se .ebu na minderima, terasama i šupama...dustaban wrote:Ako iko onda SDP ima jasnu sliku - stranku treba predati Imamovicu, mozda i sjediste stranke prebaciti u Tuzlu.megaman4 wrote:Kaze Niksic sinoc da su iznenadjeni brojem dobivenij nacelnika i gradonacelnika. Valjda su ocekivali pravi debakl a ono bas suprotno. Df i SBB polako nestaju. Komsic demagog. Sto prije SDP dobije novog sefa, to po njih bolje, cime su im sanse za izbore 2018 jos vece. Niksic je fula teska.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1071 Re: Rezultati izbora 2016
ljudi ja nikad nisam bio u tuzli 
-
Trebam te
#1072 Re: Rezultati izbora 2016
Obrezani Ajvar wrote:pa nije sda izdala srebrenicu već onakvi kao munira i ko munira pokondirene tikve, treba živit u srebrenici pa se borit za istu.agent_zero wrote:
Umjesto da se bave izdajom i prodajom koju je SDA napravila u Srebrenici po drugi put, neko se bavi Kladušom
SDA je sve prodala sto je mogla pordati, sto su izbori i pokazali!!
Ovo je pocetak kraja SDA
-
Novak20
#1073 Re: Rezultati izbora 2016
Pobjeda, ali Pirova.Vitezanin wrote:Naslovnica na Avazu "Pobjeda SDA-SBB u FBiH, SNSD-a u RS-u". Kako neko može pobijediti, a izgubili onoliko mjesta načelnika? SDA, a pogotovo SBB je gubitnik ovih izbora zajedno sa SDS-om.
"Još jedna takva pobjeda i mi smo izgubljeni".
-
sahara1428
#1074 Re: Rezultati izbora 2016
Munira prije rata nije živjela u Srebrenici, već Vlasenici, osim u ratnom periodu,a i prije rata je posjedovala kuću na Kobiljoj glavi...Obrezani Ajvar wrote:pa nije sda izdala srebrenicu već onakvi kao munira i ko munira pokondirene tikve, treba živit u srebrenici pa se borit za istu.agent_zero wrote:
-
breuer
#1075 Re: Rezultati izbora 2016
iznenadio bi se koliko su ljudi opušteniji, srdačniji i sve u svemu bliži evropi od bliskoistočne kasabeBlack swan wrote:ljudi ja nikad nisam bio u tuzli
Last edited by breuer on 03/10/2016 10:44, edited 1 time in total.