Sta ovdje nije jasno.Trebao je PAPE naglasiti,,Miske i Ibra su pozvani ali nisu ni blizu prvih 11,pogotovo Ibra,,Valjda bi to zadovoljilo navijace.BLIZU nije ni priblizno onom da ce igrati.Zna PAPE sta je najbolje za ovu reprezentaciju u odnosu na mnoge ovdje.NE nisi ti ,,hz,,medju njima znaju se oni pljuvaci PAPETA(samo par stranica nazad)hz__semir wrote:Ne budali Pape, tako ti oca Rame i majke Paše...luckylaka wrote:Govori Safet Sušić i dodaje: "Misimović i Ibričić su također blizu prve postave, ali nikome mjesto nije zagarantovano."
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#10376 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- Obuca9
#10377 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne znam ko ostaje na klupi, ali znam ko ne ostaje. Mravac unfuckableBaudelaire wrote:I šta ovo znači, ko ostaje na klupi, Medunjanin ili Lulić? Ili možda Mujdža, A Lulić prelazi na beka?
- ganjeta
#10378 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
luckylaka wrote:Sta ovdje nije jasno.Trebao je PAPE naglasiti,,Miske i Ibra su pozvani ali nisu ni blizu prvih 11,pogotovo Ibra,,Valjda bi to zadovoljilo navijace.BLIZU nije ni priblizno onom da ce igrati.Zna PAPE sta je najbolje za ovu reprezentaciju u odnosu na mnoge ovdje.NE nisi ti ,,hz,,medju njima znaju se oni pljuvaci PAPETA(samo par stranica nazad)hz__semir wrote:Ne budali Pape, tako ti oca Rame i majke Paše...luckylaka wrote:Govori Safet Sušić i dodaje: "Misimović i Ibričić su također blizu prve postave, ali nikome mjesto nije zagarantovano."
- Obuca9
#10379 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne znači ništa loše. Jednsotavno moje neslaganje, sa njegovim razmišljanjem. Iako ga sto posto podržavam u radu, kad vidim da nešto griješi ukazaću na to, kao što sam to i radio dosada.luckylaka wrote:Sta ovdje nije jasno.Trebao je PAPE naglasiti,,Miske i Ibra su pozvani ali nisu ni blizu prvih 11,pogotovo Ibra,,Valjda bi to zadovoljilo navijace.BLIZU nije ni priblizno onom da ce igrati.Zna PAPE sta je najbolje za ovu reprezentaciju u odnosu na mnoge ovdje.NE nisi ti ,,hz,,medju njima znaju se oni pljuvaci PAPETA(samo par stranica nazad)hz__semir wrote:Ne budali Pape, tako ti oca Rame i majke Paše...luckylaka wrote:Govori Safet Sušić i dodaje: "Misimović i Ibričić su također blizu prve postave, ali nikome mjesto nije zagarantovano."
P.S.
Nego otkad to ti voliš Papeta opet, zar nisi u decembru reko da mu zelis sve najgore, jer ti je jarana Dadu Hrenovku ostavio na klupi protiv Poljske?
- luckylaka
#10380 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta ovdje nije jasno.Trebao je PAPE naglasiti,,Miske i Ibra su pozvani ali nisu ni blizu prvih 11,pogotovo Ibra,,Valjda bi to zadovoljilo navijace.BLIZU nije ni priblizno onom da ce igrati.Zna PAPE sta je najbolje za ovu reprezentaciju u odnosu na mnoge ovdje.NE nisi ti ,,hz,,medju njima znaju se oni pljuvaci PAPETA(samo par stranica nazad)[/quote]
Ne znači ništa loše. Jednsotavno moje neslaganje, sa njegovim razmišljanjem. Iako ga sto posto podržavam u radu, kad vidim da nešto griješi ukazaću na to, kao što sam to i radio dosada.
P.S.
Nego otkad to ti voliš Papeta opet, zar nisi u decembru reko da mu zelis sve najgore, jer ti je jarana Dadu Hrenovku ostavio na klupi protiv Poljske?
[/quote]
Opet kazem sto ne znaxi i da ce igrati.P.S.PAPETA od rodjenja-trenutak nesmotrenosti.no comment ,,blue,,
Ne znači ništa loše. Jednsotavno moje neslaganje, sa njegovim razmišljanjem. Iako ga sto posto podržavam u radu, kad vidim da nešto griješi ukazaću na to, kao što sam to i radio dosada.
P.S.
Opet kazem sto ne znaxi i da ce igrati.P.S.PAPETA od rodjenja-trenutak nesmotrenosti.no comment ,,blue,,
-
mikogoago
#10381 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
O jebo te taman se rjesili litijada o Begovicu sada ce poceti sa Ibricicem

- bingov buraz
#10382 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da se samocitiram
Marka za Avaz=marka protiv BiH!bingov buraz wrote:Prije nego razapnemo momka da provjerimo istinitost izvora,ja Radoncicevom tariguzu ne vjerujem ni da je mlijeko bijelo!
- jeza u ledja
#10383 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
buzzer wrote:ovo je susiceva propaganda. nije se saga zavrsila. zavrsice se kad najbolji golman bude na golu. sam poziv ne znaci da ga nije ponovo zvao da ga ponizi dajuci prednost losijem, a kaharli golmanu, koji mjesecima nije odigrao utakmice. vi munjinom jaranu mozete sve da uzimate zdravo za gotovo. ja mu nakon svega ne vjerujem ni rjeci. a i ako asmir bude branio, to ponovo nece biti rezultat dobre volje susiceve, nego je "strateg" skontao da mu asmir treba da napravi rezultat sa reprezentacijom i konacno nadje angazman u nekom ozbiljnijem klubu.hz__semir wrote:Drago mi je da je Pape i zvanično pozvao Begovića i da se više završi ta saga. Sada je sve do Asmira.
Svasta!
- BHF_Manijak
#10384 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hz__semir wrote:Ne budali Pape, tako ti oca Rame i majke Paše...luckylaka wrote:Govori Safet Sušić i dodaje: "Misimović i Ibričić su također blizu prve postave, ali nikome mjesto nije zagarantovano."
E sad da mi je samo naci citat jednog clana foruma koji rece da je covjek skoro 100% siguran da ce Pape izvesti i Msiketa i Ibricica u prvu postavu jer je ziheras, boji se da mjenja tim i pojedine igrace, jebi ga...
-
Sitijevac2011
-
Corola
#10386 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znaci Begovic arhiviran,sad je Ibro preostao.A nije vam smetao u Genku ili u Armeniji.
Znas ti nas yebo nas.
Znas ti nas yebo nas.
- ganjeta
#10387 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bravo Safete za vraćanje Begovića veliki plus od mene. 
-
Corola
#10388 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Eh sad je sve do Piplice ,"co'ek"zna sve kulinarske tajne mladih golmana.buzzer wrote:ovo je susiceva propaganda. nije se saga zavrsila. zavrsice se kad najbolji golman bude na golu. sam poziv ne znaci da ga nije ponovo zvao da ga ponizi dajuci prednost losijem, a kaharli golmanu, koji mjesecima nije odigrao utakmice. vi munjinom jaranu mozete sve da uzimate zdravo za gotovo. ja mu nakon svega ne vjerujem ni rjeci. a i ako asmir bude branio, to ponovo nece biti rezultat dobre volje susiceve, nego je "strateg" skontao da mu asmir treba da napravi rezultat sa reprezentacijom i konacno nadje angazman u nekom ozbiljnijem klubu.hz__semir wrote:Drago mi je da je Pape i zvanično pozvao Begovića i da se više završi ta
saga. Sada je sve do Asmira.
Tako da sa stratega i drugih stvari valja sjahati.
- johnny_blazze
#10389 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
6 bodova vala moramo uzeti..vratili suse papc,salihovic,begovic....u najjacem smo sastavu..ipak je to bjelorusija kako god okrenes jos su nam pojedini igraci usli u top formu
- jeza u ledja
#10390 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ganjeta wrote:Bravo Safete za vraćanje Begovića veliki plus od mene.
-
Dead Man Walking
#10391 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jeza u ledja wrote:ganjeta wrote:Bravo Safete za vraćanje Begovića veliki plus od mene.![]()
To je to, konacno sve najbolje sto imamo u ovom trenutku (minus Hasan) da je na okupu. Ne znam jel se ovo ikad ranije desilo.
- ganjeta
#10392 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad je nešto za pohvaliti, treba na sva usta hvaliti.Dead Man Walking wrote:jeza u ledja wrote:ganjeta wrote:Bravo Safete za vraćanje Begovića veliki plus od mene.![]()
![]()
To je to, konacno sve najbolje sto imamo u ovom trenutku (minus Hasan) da je na okupu. Ne znam jel se ovo ikad ranije desilo.
Još jednom svaka čast Pape Sušiću
- BHF_Manijak
#10393 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Eh jel sad to to, mislim da u ovom trenutku imamo najjace igrace na okupu, jedino jos vedo, ali je povrijedjen...Eh sad ako ne uzmemo necemo nikad! 
- therrarrius
#10394 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neka je i ova safunica gotova
BHF_Manijak wrote:Eh jel sad to to, mislim da u ovom trenutku imamo najjace igrace na okupu, jedino jos vedo, ali je povrijedjen...Eh sad ako ne uzmemo necemo nikad!
-
mikogoago
#10395 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
E ovo je čudo da se i mi svi složismo jednom.
Biće nešto od nas
Sada operacija Bjelorusija i 6 boba.
Biće nešto od nas
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#10396 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
eki, svi na okupu...
joj, hoće nas nakantati Bjelorusi sada
joj, hoće nas nakantati Bjelorusi sada
-
Corola
#10397 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad smo ovako "slozni" i ne trebaju nam bobe.Snaci cemo se i bez njih.mikogoago wrote:E ovo je čudo da se i mi svi složismo jednom.![]()
![]()
![]()
Biće nešto od nas![]()
![]()
-
vernes81
#10398 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma i moje je takvo misljenje ali budimo iskreni neznamo ni ti ni ja sta se desava u svlacionici i medju igracima, kao sto i ovdje ima onih kojima nije drago sto se asmir vraca sto ne bi bilo moguce da ima i u repki takvih. Bosnjo je tožuti wrote:Kakvu .ba atmosferu narušiti?cuj narusiti psihicki
.. Pa valjda treba da brani spreminiji i bolji u ovom momentu, a zna se ko je to.
- jeza u ledja
#10399 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma ja ostajem pri svome da su mi samo rezultati mjerilo. Dakle, hocu svih 6 boba. 4 bobe nije katastrofa ali to je ocekivano.
Sve ispod 4 - tropa.
Sve ispod 4 - tropa.
-
nekoeko
#10400 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nek izvede ovaj sastav i prolazimo.
----------------Begovic----------------
Mujdza----Pandza--Spahic©---Papac
----------Rahimic-----Medunjanin-----
-----Lulic--------Pjanic------Salihovic--
-----------------Dzeko-----------------
----------------Begovic----------------