Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
luckylaka

#10376 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

hz__semir wrote:
luckylaka wrote:Govori Safet Sušić i dodaje: "Misimović i Ibričić su također blizu prve postave, ali nikome mjesto nije zagarantovano."
Ne budali Pape, tako ti oca Rame i majke Paše...
Sta ovdje nije jasno.Trebao je PAPE naglasiti,,Miske i Ibra su pozvani ali nisu ni blizu prvih 11,pogotovo Ibra,,Valjda bi to zadovoljilo navijace.BLIZU nije ni priblizno onom da ce igrati.Zna PAPE sta je najbolje za ovu reprezentaciju u odnosu na mnoge ovdje.NE nisi ti ,,hz,,medju njima znaju se oni pljuvaci PAPETA(samo par stranica nazad)
Obuca9

#10377 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Baudelaire wrote:I šta ovo znači, ko ostaje na klupi, Medunjanin ili Lulić? Ili možda Mujdža, A Lulić prelazi na beka?
Ne znam ko ostaje na klupi, ali znam ko ne ostaje. Mravac unfuckable :D
ganjeta

#10378 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

luckylaka wrote:
hz__semir wrote:
luckylaka wrote:Govori Safet Sušić i dodaje: "Misimović i Ibričić su također blizu prve postave, ali nikome mjesto nije zagarantovano."
Sta ovdje nije jasno.Trebao je PAPE naglasiti,,Miske i Ibra su pozvani ali nisu ni blizu prvih 11,pogotovo Ibra,,Valjda bi to zadovoljilo navijace.BLIZU nije ni priblizno onom da ce igrati.Zna PAPE sta je najbolje za ovu reprezentaciju u odnosu na mnoge ovdje.NE nisi ti ,,hz,,medju njima znaju se oni pljuvaci PAPETA(samo par stranica nazad)
:mrgreen: :thumbup:
Obuca9

#10379 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

luckylaka wrote:
hz__semir wrote:
Ne znači ništa loše. Jednsotavno moje neslaganje, sa njegovim razmišljanjem. Iako ga sto posto podržavam u radu, kad vidim da nešto griješi ukazaću na to, kao što sam to i radio dosada.

P.S.
Nego otkad to ti voliš Papeta opet, zar nisi u decembru reko da mu zelis sve najgore, jer ti je jarana Dadu Hrenovku ostavio na klupi protiv Poljske? :D
luckylaka

#10380 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Sta ovdje nije jasno.Trebao je PAPE naglasiti,,Miske i Ibra su pozvani ali nisu ni blizu prvih 11,pogotovo Ibra,,Valjda bi to zadovoljilo navijace.BLIZU nije ni priblizno onom da ce igrati.Zna PAPE sta je najbolje za ovu reprezentaciju u odnosu na mnoge ovdje.NE nisi ti ,,hz,,medju njima znaju se oni pljuvaci PAPETA(samo par stranica nazad)[/quote]

Ne znači ništa loše. Jednsotavno moje neslaganje, sa njegovim razmišljanjem. Iako ga sto posto podržavam u radu, kad vidim da nešto griješi ukazaću na to, kao što sam to i radio dosada.

P.S.
Nego otkad to ti voliš Papeta opet, zar nisi u decembru reko da mu zelis sve najgore, jer ti je jarana Dadu Hrenovku ostavio na klupi protiv Poljske? :D[/quote]
Opet kazem sto ne znaxi i da ce igrati.P.S.PAPETA od rodjenja-trenutak nesmotrenosti.no comment ,,blue,, :D
mikogoago

#10381 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

O jebo te taman se rjesili litijada o Begovicu sada ce poceti sa Ibricicem :-) :-) :-)
bingov buraz

#10382 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bingov buraz »

Da se samocitiram
bingov buraz wrote:Prije nego razapnemo momka da provjerimo istinitost izvora,ja Radoncicevom tariguzu ne vjerujem ni da je mlijeko bijelo!
Marka za Avaz=marka protiv BiH!
jeza u ledja

#10383 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

buzzer wrote:
hz__semir wrote:Drago mi je da je Pape i zvanično pozvao Begovića i da se više završi ta saga. Sada je sve do Asmira.
ovo je susiceva propaganda. nije se saga zavrsila. zavrsice se kad najbolji golman bude na golu. sam poziv ne znaci da ga nije ponovo zvao da ga ponizi dajuci prednost losijem, a kaharli golmanu, koji mjesecima nije odigrao utakmice. vi munjinom jaranu mozete sve da uzimate zdravo za gotovo. ja mu nakon svega ne vjerujem ni rjeci. a i ako asmir bude branio, to ponovo nece biti rezultat dobre volje susiceve, nego je "strateg" skontao da mu asmir treba da napravi rezultat sa reprezentacijom i konacno nadje angazman u nekom ozbiljnijem klubu.
:shock:
Svasta!
BHF_Manijak

#10384 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

hz__semir wrote:
:lol: :lol: :lol: Oplakah!!! :lol: :lol:

E sad da mi je samo naci citat jednog clana foruma koji rece da je covjek skoro 100% siguran da ce Pape izvesti i Msiketa i Ibricica u prvu postavu jer je ziheras, boji se da mjenja tim i pojedine igrace, jebi ga... :( :roll: Hajd Miske iole, ali Debeli??? :shock:
Sitijevac2011

#10385 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Sitijevac2011 »

Kaze maloprije na twitteru

Image

Uploaded with ImageShack.us
Corola

#10386 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Znaci Begovic arhiviran,sad je Ibro preostao.A nije vam smetao u Genku ili u Armeniji.
Znas ti nas yebo nas.
ganjeta

#10387 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Bravo Safete za vraćanje Begovića veliki plus od mene. :thumbup:
Corola

#10388 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

buzzer wrote:
hz__semir wrote:Drago mi je da je Pape i zvanično pozvao Begovića i da se više završi ta
saga. Sada je sve do Asmira.
ovo je susiceva propaganda. nije se saga zavrsila. zavrsice se kad najbolji golman bude na golu. sam poziv ne znaci da ga nije ponovo zvao da ga ponizi dajuci prednost losijem, a kaharli golmanu, koji mjesecima nije odigrao utakmice. vi munjinom jaranu mozete sve da uzimate zdravo za gotovo. ja mu nakon svega ne vjerujem ni rjeci. a i ako asmir bude branio, to ponovo nece biti rezultat dobre volje susiceve, nego je "strateg" skontao da mu asmir treba da napravi rezultat sa reprezentacijom i konacno nadje angazman u nekom ozbiljnijem klubu.
Eh sad je sve do Piplice ,"co'ek"zna sve kulinarske tajne mladih golmana.
Tako da sa stratega i drugih stvari valja sjahati.
johnny_blazze

#10389 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by johnny_blazze »

6 bodova vala moramo uzeti..vratili suse papc,salihovic,begovic....u najjacem smo sastavu..ipak je to bjelorusija kako god okrenes jos su nam pojedini igraci usli u top formu
jeza u ledja

#10390 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

ganjeta wrote:Bravo Safete za vraćanje Begovića veliki plus od mene. :thumbup:
:thumbup: :)
Dead Man Walking

#10391 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

jeza u ledja wrote:
:thumbup:

To je to, konacno sve najbolje sto imamo u ovom trenutku (minus Hasan) da je na okupu. Ne znam jel se ovo ikad ranije desilo.
ganjeta

#10392 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Dead Man Walking wrote:
jeza u ledja wrote:

To je to, konacno sve najbolje sto imamo u ovom trenutku (minus Hasan) da je na okupu. Ne znam jel se ovo ikad ranije desilo.
Kad je nešto za pohvaliti, treba na sva usta hvaliti.

Još jednom svaka čast Pape Sušiću :thumbup:
BHF_Manijak

#10393 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Eh jel sad to to, mislim da u ovom trenutku imamo najjace igrace na okupu, jedino jos vedo, ali je povrijedjen...Eh sad ako ne uzmemo necemo nikad! :mrgreen:
therrarrius

#10394 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by therrarrius »

Sitijevac2011 wrote:Kaze maloprije na twitteru

Image

Uploaded with ImageShack.us
Neka je i ova safunica gotova :bih:
BHF_Manijak wrote:Eh jel sad to to, mislim da u ovom trenutku imamo najjace igrace na okupu, jedino jos vedo, ali je povrijedjen...Eh sad ako ne uzmemo necemo nikad! :mrgreen:
mikogoago

#10395 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

E ovo je čudo da se i mi svi složismo jednom. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Biće nešto od nas
Sada operacija Bjelorusija i 6 boba. :bih:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#10396 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Chmoljo »

eki, svi na okupu...

joj, hoće nas nakantati Bjelorusi sada :mrgreen:
Corola

#10397 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

:D
mikogoago wrote:E ovo je čudo da se i mi svi složismo jednom. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Biće nešto od nas :D :lol:
Sada operacija Bjelorusija i 6 boba. :bih:
Kad smo ovako "slozni" i ne trebaju nam bobe.Snaci cemo se i bez njih.
:D
vernes81

#10398 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vernes81 »

žuti wrote:Kakvu .ba atmosferu narušiti? :? cuj narusiti psihicki :roll: .. Pa valjda treba da brani spreminiji i bolji u ovom momentu, a zna se ko je to. :D
Ma i moje je takvo misljenje ali budimo iskreni neznamo ni ti ni ja sta se desava u svlacionici i medju igracima, kao sto i ovdje ima onih kojima nije drago sto se asmir vraca sto ne bi bilo moguce da ima i u repki takvih. Bosnjo je to :D
jeza u ledja

#10399 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Ma ja ostajem pri svome da su mi samo rezultati mjerilo. Dakle, hocu svih 6 boba. 4 bobe nije katastrofa ali to je ocekivano.
Sve ispod 4 - tropa.
nekoeko

#10400 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nekoeko »

Nek izvede ovaj sastav i prolazimo.

----------------Begovic----------------

Mujdza----Pandza--Spahic©---Papac

----------Rahimic-----Medunjanin-----

-----Lulic--------Pjanic------Salihovic--

-----------------Dzeko-----------------
Locked