FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#10376 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

JThomas wrote:željo je čudo, i TDI muslimani s politike slave pobjedu izraelaca.
:thumbup: :thumbup:
manijak1

#10377 Re: FK Zeljeznicar

Post by manijak1 »

Gde si sad cica maco wrote:
I da gubiš deset nula... čula
Pa i gubiće.
Od vas nikad.
JThomas

#10378 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

sve je u pravu čovjek, al' ja vala bodrim i dalje.
Rookie

#10379 Re: FK Zeljeznicar

Post by Rookie »

perke wrote: ko si ba ti da ti se ZELJO izvinjava.... ZELJO se voli i kad gubi a to sezonski navijaci poput tebe nikad nece skontati
Ja sam, ba, član foruma koji iznosi svoje mišljenje, a ti si očito nedovoljno sposoban da razumiješ šta sam rekao. Ovi kojima zamijeram nisu ŽELJO!!! I ne moraju se izvinuti, ja to nisam ni tražio. Samo sam opisao užasno hipotetičku situaciju u kojoj bi neke od ovih jadove nekada mogao bodriti i poštovati!
adnan_hz

#10380 Re: FK Zeljeznicar

Post by adnan_hz »

nastavite na ovoj tmei dalje... http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=5725 hhhhahahaha
upaljac83

#10381 Re: FK Zeljeznicar

Post by upaljac83 »

Image
simonese

#10382 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

Pitarske Picke !

moze i ban,nije problem
Gde si sad cica maco

#10383 Re: FK Zeljeznicar

Post by Gde si sad cica maco »

simonese wrote:Pitarske Picke !
:mrgreen: klivo ti klivo
Imamopobjednika

#10384 Re: FK Zeljeznicar

Post by Imamopobjednika »

.....
Last edited by Imamopobjednika on 14/07/2010 00:17, edited 1 time in total.
androJId

#10385 Re: FK Zeljeznicar

Post by androJId »

simonese wrote:Pitarske Picke !

moze i ban,nije problem
ma daaaaaaj kakav ban :D
pa tu smo da se veselimo :D
manijak1

#10386 Re: FK Zeljeznicar

Post by manijak1 »

:oops: Jah .
androJId

#10387 Re: FK Zeljeznicar

Post by androJId »

joj na Lalu sam zaboravio... :mrgreen:
nego sta bi onom crncu citavu tekmu frajer kopacke farba.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#10388 Re: FK Zeljeznicar

Post by 1946 »

Ovaj rezultat je samo posljedica rada jednog čovjeka:
Image

I na kraju ne mogu, a da ne spomenem:
metar_drva wrote:ne mogu oni zabit koliko mi možemo primit :D
:lol:
vukovi zv wrote:5-0......mi cemo u Zvorniku bit malo gostoljubiviji....
:lol:
Djeca vam se smiju moj Reufe.... :lol:
I najjači zaključak:
Dialer wrote:Sta vas sad ja imam zajebavat... odron od takozvanog prvaka.fuj
:thumbup:

P.S. @LSD malo mi je žao ovog rezultata zbog tebe, jesi naprda ali si iskren čovjek :)
LSD wrote: :thumbup: Vazda bili i ostali...što je najžalosnije to isto smece ti dođe na temu prije utakmice i ko fol želi ti puno srece, a poslije utakmice dođe na tu istu temu da ko nešto provocira i zbija šale (samo pogledaj nickove koju su nam "davali podršku" prije i isti se sad javljaju,glume velike strucnjake i nešto podjebavaju...klasicno licemjerje koje je samo njima dostojno.
stochar

#10389 Re: FK Zeljeznicar

Post by stochar »

Od skrivenih znakova prisustva kompleksa manje vrijednosti jeste i osjećaj užitka kada se vidi mahana drugih. Kod koga se nađe takvo šta treba biti svjestan ozbiljne poremećenosti svojeg morala, tj. znati da pati od KMV-a i raditi na izlječenju.

Imam Ali rekao je: “Oni koji i sami imaju mahane vole da mahane drugih dođu do izražaja, zato što u tome vide teren manevra za opravdanje vlastitih nedostataka. ” Međutim, da su psihički zdravi oni bi umjesto što vole otkrivanje mahana drugih razmišljali o tome kako sami sebe da spasu od vlastitih mahana i nedostataka, kako bi na taj način promijenili sami sebe i društvo u kojem žive. Ukoliko primijetimo da i mi osjećamo skriveni užitak, kada vidimo tuđi nedostatak, znajmo da smo zaraženi virusom KMV-a, te da se moramo ozbiljno pozabaviti vlastitim izlječenjem.
Jack Be Nimble

#10390 Re: FK Zeljeznicar

Post by Jack Be Nimble »

:D :D :D
Joey Tribbiani

#10391 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

i onda neko zakuka kako nam je derbi mogo otic u pičku materinu. Dijelimo grad s napaćenim malim njanjama koji sezonu vade (kako vec reče drug JThomas) na nasem porazu
The 51st State

#10392 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

stochar wrote:Od skrivenih znakova prisustva kompleksa manje vrijednosti jeste i osjećaj užitka kada se vidi mahana drugih. Kod koga se nađe takvo šta treba biti svjestan ozbiljne poremećenosti svojeg morala, tj. znati da pati od KMV-a i raditi na izlječenju.

Imam Ali rekao je: “Oni koji i sami imaju mahane vole da mahane drugih dođu do izražaja, zato što u tome vide teren manevra za opravdanje vlastitih nedostataka. ” Međutim, da su psihički zdravi oni bi umjesto što vole otkrivanje mahana drugih razmišljali o tome kako sami sebe da spasu od vlastitih mahana i nedostataka, kako bi na taj način promijenili sami sebe i društvo u kojem žive. Ukoliko primijetimo da i mi osjećamo skriveni užitak, kada vidimo tuđi nedostatak, znajmo da smo zaraženi virusom KMV-a, te da se moramo ozbiljno pozabaviti vlastitim izlječenjem.
da je reko Imam Muda, a neko drugi postiro mozda bi se i ozbiljno shvatilo.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10393 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

JThomas wrote:željo je čudo, i TDI muslimani s politike slave pobjedu izraelaca.
Ovi su ljevicari,ravnopravnost Jevreja i Arapa i ta prica.... :D . simpaticni,i ne samo zbog toga sto su vas razgulili.

Image
salle_eh1986

#10394 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

stochar wrote:Od skrivenih znakova prisustva kompleksa manje vrijednosti jeste i osjećaj užitka kada se vidi mahana drugih. Kod koga se nađe takvo šta treba biti svjestan ozbiljne poremećenosti svojeg morala, tj. znati da pati od KMV-a i raditi na izlječenju.

simonese

#10395 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

Joey Tribbiani wrote:i onda neko zakuka kako nam je derbi mogo otic u pičku materinu. Dijelimo grad s napaćenim malim njanjama koji sezonu vade (kako vec reče drug JThomas) na nasem porazu
ma neka vade,nisu nam oni krivi
limeni

#10396 Re: FK Zeljeznicar

Post by limeni »

kada u njemackoj izgubi jedan klub u ligi prvaka, ostali se solidarisu i pokusavaju naci nacin da sledeci put pobjede...u nas jedni druge shupkaju u guzicu, dok ne vide da su ista bjedna govna...ali zato je njemacka gdje jeste, a mi smo tamo gdje nam je mjesto...na samom dnu, kao alkoholicar koji lezi u svojim govnima...
Neelix

#10397 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

Joey Tribbiani wrote:i onda neko zakuka kako nam je derbi mogo otic u pičku materinu. Dijelimo grad s napaćenim malim njanjama koji sezonu vade (kako vec reče drug JThomas) na nasem porazu
sta vi dijelite?

okupirate jedan mali dio SARAJEVA :)
Šibicar

#10398 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Pošto su maleni nadaleko poznati k'o mumini aka boja fesa-boja dresa ,ovo je pravo štivo za njih. :oops:
adnan_hz

#10399 Re: FK Zeljeznicar

Post by adnan_hz »

limeni wrote:kada u njemackoj izgubi jedan klub u ligi prvaka, ostali se solidarisu i pokusavaju naci nacin da sledeci put pobjede...u nas jedni druge shupkaju u guzicu, dok ne vide da su ista bjedna govna...ali zato je njemacka gdje jeste, a mi smo tamo gdje nam je mjesto...na samom dnu, kao alkoholicar koji lezi u svojim govnima...
ovo je balkan ovo je balkan come on :D :D :D :D
Rookie

#10400 Re: FK Zeljeznicar

Post by Rookie »

Ali najsmješniji su navijači drugih bosanskih klubova koji dođu i zaključuju da samo Željo ne valja, baš kao da oni identične debakle nisu doživljavali...

A i ovi licemijeri koji sebi dokazuju svoju veličinu tako što zažele svu sreću prije utakmice, pa nakon poraza dođu da se naslađuju. Nešto kao index.hr. Protiv Portugala kad smo igrali, danima nas dizali u nebesa, cijelu stranicu okitili ljiljanima... Čim smo ispušili prvi naslov je bio naslađivanje "Fudbaleri ipak ne idu u Afriku"(na račun vica o fudbalerima i nogometašima), pa onda i tekstovi pljuvanja po Ćiri, po cijeloj džavi BiH! FUJ! Licemijerje na vrhuncu!
E takvih je pun ovaj forum!
Post Reply