JThomas wrote:željo je čudo, i TDI muslimani s politike slave pobjedu izraelaca.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#10376 Re: FK Zeljeznicar
- manijak1
#10377 Re: FK Zeljeznicar
Od vas nikad.Gde si sad cica maco wrote:Pa i gubiće.I da gubiš deset nula... čula
- JThomas
#10378 Re: FK Zeljeznicar
sve je u pravu čovjek, al' ja vala bodrim i dalje.
-
Rookie
#10379 Re: FK Zeljeznicar
Ja sam, ba, član foruma koji iznosi svoje mišljenje, a ti si očito nedovoljno sposoban da razumiješ šta sam rekao. Ovi kojima zamijeram nisu ŽELJO!!! I ne moraju se izvinuti, ja to nisam ni tražio. Samo sam opisao užasno hipotetičku situaciju u kojoj bi neke od ovih jadove nekada mogao bodriti i poštovati!perke wrote: ko si ba ti da ti se ZELJO izvinjava.... ZELJO se voli i kad gubi a to sezonski navijaci poput tebe nikad nece skontati
-
adnan_hz
#10380 Re: FK Zeljeznicar
nastavite na ovoj tmei dalje... http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=5725 hhhhahahaha
- simonese
#10382 Re: FK Zeljeznicar
Pitarske Picke !
moze i ban,nije problem
moze i ban,nije problem
- Gde si sad cica maco
#10383 Re: FK Zeljeznicar
simonese wrote:Pitarske Picke !
- Imamopobjednika
#10384 Re: FK Zeljeznicar
.....
Last edited by Imamopobjednika on 14/07/2010 00:17, edited 1 time in total.
-
androJId
#10385 Re: FK Zeljeznicar
ma daaaaaaj kakav bansimonese wrote:Pitarske Picke !
moze i ban,nije problem
pa tu smo da se veselimo
- manijak1
-
androJId
#10387 Re: FK Zeljeznicar
joj na Lalu sam zaboravio...
nego sta bi onom crncu citavu tekmu frajer kopacke farba.
nego sta bi onom crncu citavu tekmu frajer kopacke farba.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#10388 Re: FK Zeljeznicar
Ovaj rezultat je samo posljedica rada jednog čovjeka:

I na kraju ne mogu, a da ne spomenem:
Djeca vam se smiju moj Reufe....
I najjači zaključak:
P.S. @LSD malo mi je žao ovog rezultata zbog tebe, jesi naprda ali si iskren čovjek

I na kraju ne mogu, a da ne spomenem:
metar_drva wrote:ne mogu oni zabit koliko mi možemo primit
vukovi zv wrote:5-0......mi cemo u Zvorniku bit malo gostoljubiviji....
Djeca vam se smiju moj Reufe....
I najjači zaključak:
Dialer wrote:Sta vas sad ja imam zajebavat... odron od takozvanog prvaka.fuj
P.S. @LSD malo mi je žao ovog rezultata zbog tebe, jesi naprda ali si iskren čovjek
LSD wrote:Vazda bili i ostali...što je najžalosnije to isto smece ti dođe na temu prije utakmice i ko fol želi ti puno srece, a poslije utakmice dođe na tu istu temu da ko nešto provocira i zbija šale (samo pogledaj nickove koju su nam "davali podršku" prije i isti se sad javljaju,glume velike strucnjake i nešto podjebavaju...klasicno licemjerje koje je samo njima dostojno.
- stochar
#10389 Re: FK Zeljeznicar
Od skrivenih znakova prisustva kompleksa manje vrijednosti jeste i osjećaj užitka kada se vidi mahana drugih. Kod koga se nađe takvo šta treba biti svjestan ozbiljne poremećenosti svojeg morala, tj. znati da pati od KMV-a i raditi na izlječenju.
Imam Ali rekao je: “Oni koji i sami imaju mahane vole da mahane drugih dođu do izražaja, zato što u tome vide teren manevra za opravdanje vlastitih nedostataka. ” Međutim, da su psihički zdravi oni bi umjesto što vole otkrivanje mahana drugih razmišljali o tome kako sami sebe da spasu od vlastitih mahana i nedostataka, kako bi na taj način promijenili sami sebe i društvo u kojem žive. Ukoliko primijetimo da i mi osjećamo skriveni užitak, kada vidimo tuđi nedostatak, znajmo da smo zaraženi virusom KMV-a, te da se moramo ozbiljno pozabaviti vlastitim izlječenjem.
Imam Ali rekao je: “Oni koji i sami imaju mahane vole da mahane drugih dođu do izražaja, zato što u tome vide teren manevra za opravdanje vlastitih nedostataka. ” Međutim, da su psihički zdravi oni bi umjesto što vole otkrivanje mahana drugih razmišljali o tome kako sami sebe da spasu od vlastitih mahana i nedostataka, kako bi na taj način promijenili sami sebe i društvo u kojem žive. Ukoliko primijetimo da i mi osjećamo skriveni užitak, kada vidimo tuđi nedostatak, znajmo da smo zaraženi virusom KMV-a, te da se moramo ozbiljno pozabaviti vlastitim izlječenjem.
- Joey Tribbiani
#10391 Re: FK Zeljeznicar
i onda neko zakuka kako nam je derbi mogo otic u pičku materinu. Dijelimo grad s napaćenim malim njanjama koji sezonu vade (kako vec reče drug JThomas) na nasem porazu
-
The 51st State
#10392 Re: FK Zeljeznicar
da je reko Imam Muda, a neko drugi postiro mozda bi se i ozbiljno shvatilo.stochar wrote:Od skrivenih znakova prisustva kompleksa manje vrijednosti jeste i osjećaj užitka kada se vidi mahana drugih. Kod koga se nađe takvo šta treba biti svjestan ozbiljne poremećenosti svojeg morala, tj. znati da pati od KMV-a i raditi na izlječenju.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
salle_eh1986
#10394 Re: FK Zeljeznicar
stochar wrote:Od skrivenih znakova prisustva kompleksa manje vrijednosti jeste i osjećaj užitka kada se vidi mahana drugih. Kod koga se nađe takvo šta treba biti svjestan ozbiljne poremećenosti svojeg morala, tj. znati da pati od KMV-a i raditi na izlječenju.
- simonese
#10395 Re: FK Zeljeznicar
ma neka vade,nisu nam oni kriviJoey Tribbiani wrote:i onda neko zakuka kako nam je derbi mogo otic u pičku materinu. Dijelimo grad s napaćenim malim njanjama koji sezonu vade (kako vec reče drug JThomas) na nasem porazu
- limeni
#10396 Re: FK Zeljeznicar
kada u njemackoj izgubi jedan klub u ligi prvaka, ostali se solidarisu i pokusavaju naci nacin da sledeci put pobjede...u nas jedni druge shupkaju u guzicu, dok ne vide da su ista bjedna govna...ali zato je njemacka gdje jeste, a mi smo tamo gdje nam je mjesto...na samom dnu, kao alkoholicar koji lezi u svojim govnima...
- Neelix
#10397 Re: FK Zeljeznicar
sta vi dijelite?Joey Tribbiani wrote:i onda neko zakuka kako nam je derbi mogo otic u pičku materinu. Dijelimo grad s napaćenim malim njanjama koji sezonu vade (kako vec reče drug JThomas) na nasem porazu
okupirate jedan mali dio SARAJEVA
- Šibicar
#10398 Re: FK Zeljeznicar
Pošto su maleni nadaleko poznati k'o mumini aka boja fesa-boja dresa ,ovo je pravo štivo za njih.stochar wrote:Od skrivenih znakova prisustva kompleksa manje vrijednosti jeste i osjećaj užitka kada se vidi mahana drugih. Kod koga se nađe takvo šta treba biti svjestan ozbiljne poremećenosti svojeg morala, tj. znati da pati od KMV-a i raditi na izlječenju.
-
adnan_hz
#10399 Re: FK Zeljeznicar
ovo je balkan ovo je balkan come onlimeni wrote:kada u njemackoj izgubi jedan klub u ligi prvaka, ostali se solidarisu i pokusavaju naci nacin da sledeci put pobjede...u nas jedni druge shupkaju u guzicu, dok ne vide da su ista bjedna govna...ali zato je njemacka gdje jeste, a mi smo tamo gdje nam je mjesto...na samom dnu, kao alkoholicar koji lezi u svojim govnima...
-
Rookie
#10400 Re: FK Zeljeznicar
Ali najsmješniji su navijači drugih bosanskih klubova koji dođu i zaključuju da samo Željo ne valja, baš kao da oni identične debakle nisu doživljavali...
A i ovi licemijeri koji sebi dokazuju svoju veličinu tako što zažele svu sreću prije utakmice, pa nakon poraza dođu da se naslađuju. Nešto kao index.hr. Protiv Portugala kad smo igrali, danima nas dizali u nebesa, cijelu stranicu okitili ljiljanima... Čim smo ispušili prvi naslov je bio naslađivanje "Fudbaleri ipak ne idu u Afriku"(na račun vica o fudbalerima i nogometašima), pa onda i tekstovi pljuvanja po Ćiri, po cijeloj džavi BiH! FUJ! Licemijerje na vrhuncu!
E takvih je pun ovaj forum!
A i ovi licemijeri koji sebi dokazuju svoju veličinu tako što zažele svu sreću prije utakmice, pa nakon poraza dođu da se naslađuju. Nešto kao index.hr. Protiv Portugala kad smo igrali, danima nas dizali u nebesa, cijelu stranicu okitili ljiljanima... Čim smo ispušili prvi naslov je bio naslađivanje "Fudbaleri ipak ne idu u Afriku"(na račun vica o fudbalerima i nogometašima), pa onda i tekstovi pljuvanja po Ćiri, po cijeloj džavi BiH! FUJ! Licemijerje na vrhuncu!
E takvih je pun ovaj forum!