Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote: ↑27/04/2020 01:29
Kakva crna mržnja, šta ti je sipmaticno je sarajvo, pogotovu kad hodaju okolo od stadiona do stadiona, moljakajaći da ih neko primi bar na dva sata.
Ljudski je suosjecati se sa njima
Pa izgledaš mi kao da mrziš, tako pišeš.
Meni je vidiš opet žao kada pomislim šta sve FK Željezničar preživljava proteklih godinu dana.
1. Nema Evrope zbog nekog pišljivog duga od 50.000,00 KM (cifra recimo koju FK Sarajevo mjesečno potroši samo na doprinose)
2. Krediti stižu na naplatu
3. Nema plata za uposlenike i igrače
4. Amar Osim tužio ponovo klub za već isplaćeno pa se sada na sudu spori sa istim tim klubom a trenira ih
Recimo ono što mi se ne sviđa i što je jako opasno ponašanje, koje može omladinu odvesti u jednu zabludu, jeste ta mitomanija da je Željezničar sam protiv svih, radnički klub, protiv države i sistema a istina je mnogo, mnogo drugačija.
Usudio bih se napisati da ne postoji klub u državi (osim možda Zrinjskog ali on je politički projekat) koji se više ogrebao od državu od Željezničara.
Regularna cijena iznajmljivanja Koševa je 400k, a vi ste od drzave dobili za 80k.
320k godisnje vas drzava gura. Svake godine.
Eno u redu stoje za iznajmljivanje Koseva i sve nam je.bu majku sto mi imamo pravo prvenstva a oni ne mogu.
Cinjenica da Kosevo postoji i lici na stadion samo zbog nas, i da Sarajevo sutra ode sa stadiona za 3 godine bi stadion zarastao brsljenom i niskim rastinjem da bi ti macheta trebala da se probijas.
Kojih ba 400k o cemu pricas daj da vidim taj cjenovnik.
Dinostula wrote: ↑26/04/2020 10:26
Celik jedino nije imao problema 3 sezone iza rata kad su osvojili one tri titule u Federaciji.Doduse u Zenici sve skupa 3 granate pale tokom rata zato su tada bili najjaci i najstabilniji.Ma ja im necu nikad halaliti kao i navijacima Slobode psovanje Markala pa kako god.
To je djelo grupe narkomana kojima nista nije sveto. Gledati Celik i njegove navijace u tom svjetlu je bezveze. Kakvih sam samo nebuloza cuo na tribini medju svojim navijacima. Sta češ danas svako može raznu gadost izgovoriti.
vala bas, u potpunoisti se slazem. i vazi za sve. kakvih se sve gadorija naslusat ne bi ni trebo ic na utakmice
LSD wrote: ↑27/04/2020 01:29
Kakva crna mržnja, šta ti je sipmaticno je sarajvo, pogotovu kad hodaju okolo od stadiona do stadiona, moljakajaći da ih neko primi bar na dva sata.
Ljudski je suosjecati se sa njima
Pa izgledaš mi kao da mrziš, tako pišeš.
Meni je vidiš opet žao kada pomislim šta sve FK Željezničar preživljava proteklih godinu dana.
1. Nema Evrope zbog nekog pišljivog duga od 50.000,00 KM (cifra recimo koju FK Sarajevo mjesečno potroši samo na doprinose)
2. Krediti stižu na naplatu
3. Nema plata za uposlenike i igrače
4. Amar Osim tužio ponovo klub za već isplaćeno pa se sada na sudu spori sa istim tim klubom a trenira ih
Recimo ono što mi se ne sviđa i što je jako opasno ponašanje, koje može omladinu odvesti u jednu zabludu, jeste ta mitomanija da je Željezničar sam protiv svih, radnički klub, protiv države i sistema a istina je mnogo, mnogo drugačija.
Usudio bih se napisati da ne postoji klub u državi (osim možda Zrinjskog ali on je politički projekat) koji se više ogrebao od državu od Željezničara.
Regularna cijena iznajmljivanja Koševa je 400k, a vi ste od drzave dobili za 80k.
320k godisnje vas drzava gura. Svake godine.
Regularna cijena je ona koju je neko spreman platiti. Ako ima neko da bi platio vise od 80k, bujrum. Nemoj mi retardirane transfermarkt politike, fol neka "vrijednost" koju odredjuje...ko?
Cuj ovog Cijena je koliko neko ponudi i koliko je spreman da plati Pa nisi na pijaci..U pitanju je drzavni stadion..Znaci dodje Merlin i kaze , ja nudim 50 milja za koncert i vise ne..I onako vam zjapi prazan Pa jeli moguce da neko razmislja ovalo Jos malo pa ce Kosevo se iznajmljivati i za termina po toj logici
Kako saznajemo, za vrijeme dok je Petrović razgovarao s čelnicima Slobode, koji su teško finansijski pogođeni usljed pandemije, njegovi pravni zastupnici pokrenuli su dodatne disciplinske postupke protiv tuzlanskog kluba pred FIFA-om, te sada Sloboda pored redovnog duga prema Petroviću mora platiti i visoku novčanu kaznu.
Slavko Petrović je, između ostalog, tužio Slobodu i zbog neplaćenog prekovremenog rada u klupskim kancelarijama.
Ćelo Pakašić , mada opet ne znam pozadinu ove priče.
A smijali se nama .... kad ono baci Aboridžin bumerang.
Pitar sa Kariba wrote: ↑27/04/2020 10:52
Jbo vas prica.... Da makar napisaste ovaj humanitarni telefon za Plavi fond, da se covjek sta osevapi...
i tebe prijedlog , znam da je u najboljoj namjeri , al može čovjek svašta u neznanju pokušati uraditi kad dobije po ušima da ne zna šta bi više napakostio davatelju tebi je vala blizu možeš lično otići i dati šta u Fond 8 pa onda tiho iz prikrajka dobacuj.
Kako saznajemo, za vrijeme dok je Petrović razgovarao s čelnicima Slobode, koji su teško finansijski pogođeni usljed pandemije, njegovi pravni zastupnici pokrenuli su dodatne disciplinske postupke protiv tuzlanskog kluba pred FIFA-om, te sada Sloboda pored redovnog duga prema Petroviću mora platiti i visoku novčanu kaznu.
Slavko Petrović je, između ostalog, tužio Slobodu i zbog neplaćenog prekovremenog rada u klupskim kancelarijama.
Slavko u slobodno vrijeme tuži sve oko sebe, dođe mu k'o hobi.
Slavko u slobodno vrijeme tuži sve oko sebe, dođe mu k'o hobi.
ma nek tuzi ako imamo dugova, ni prvi ni posljednji
ali kakav prekovremeni rad, to on ima neku normu? sta je radio u kancelariji?
plain vanilla wrote: ↑27/04/2020 11:32
ma nek tuzi ako imamo dugova, ni prvi ni posljednji
ali kakav prekovremeni rad, to on ima neku normu? sta je radio u kancelariji?
Pa možda je dogovorena isplata za prekovremeni rad u kancelariji.
bez publika kvota 1.01. vecina ide preko moje tv kvota 1,02.
znaci svako 15 dana s brda, svako drugih 15 dana molit bogove kise za resada mamelu. neprocjenjivo
na sta li ce tekme licit? ocel bit obavezna dezinfekcija igraca i sudija? hocel morat nosit rukavice i maske? za vrijeme ili prije i poslje utakmice?
kako ce murija koja bude obezbjedjivala tekmu gledat na igrace bez maski ako budu igrali bez istih? a delegati,klupa za rezervne igrace, strucni stabovi i pomocnici?oce li se pozdravljati prije i nakon utakmice i kako? ocel smjet jedni od drugih pit vodu iz flasica? sta ko se bude pljuvo?puno pitanja
Sila zakon mijenja ...nije više jedan grad jedan klub .
Nešto mi fali
...i pade treći
Imate brojeve kontakt centara za koronu , upitajte kako bi to trebalo izgledat.
Što se tiče klastera , ima jedan , nas iz Europe nekog iz Lige ko je taj