Ja se bas i ne slazem. Treba gledati interes kluba.Raigor Stonehoof wrote: ↑31/01/2021 14:21Zbog kompleksa vise vrijednosti. Ljudi nisu realni. Isto sam pricao kad smo sa Lazicem i Adukorom taj debilizam provodili.vicious wrote: ↑31/01/2021 14:00Ma meni je to "pravilo" svakako glupo i besmisleno.
Odrices se igraca kojeg svakako moras placati do kraja ugovora, a drugo ne razumijem zasto se od nekog igraca uopste kao očekuje da mora produžtii ugovor, ako misli da ima bolje opcije normalno je da neće i da misli ici dalje po isteku ugovora. Pogotovo u danasnje vrijeme kad svakako svi igraju za pare.
Ugovor ima trajanje, i do njegovog kraja ga treba postovati. Ako ti igrac moze pomoci da ostvaris cilj, a imas ga na raspolaganju, onda ga trebas i koristiti i ne smanjivati sebi sanse za ostvarivanje tog cilja zbog tvrdoglavosti.
Ako su tad produzili Rahmanovic i Tatar, sto popustati Adukoru i kasnije Lazicu.
Ako je sad Rahmanovic izabrao da ode za slabije uslove samo da bi klub zaradio to treba da bude na nekin nacin ugradjeno u politiku kluba, da je to nesto sto se cijeni.
Svi oni u FKS dobro prodju, karijera im se uglavnom vraca u zivot, zaradjuju puno vise nego u bilo kom bh klubu, neka to malo i cijene. Jedini izuzetak je Tatar jer je jednom vec produzio pod istim pritiskom ili uslovima.