burek_in_space wrote:Amri kasnila...Dzeko se josh ne osjeca spremnim da postane otac, ali nije htio da je ostavi u odsudnim trenucima...jutros dobila, i eto ga oko pola devet u hotelu 'ercegovina...Otprilike ovako nekako dozhivljavam ove sa provjerenim informacijama.
Nakon ovih baljezgarija ispisanih oko Dzekinog "kashnjenja", banovacu sve koji napishu "imam pouzdan izvor, ali necu reci ko je".
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10301 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- antifascism
#10302 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Slazem seKPNCTNJAH wrote:Ako nije smrtni slucaj u porodici, neka povreda ili treci vrlo bitan razlog za ovo kasnjenje, ja bih ga ostavio na klupi. Svakako je Vedo u boljoj formi.
..............Ibisevic
..................Ibricic
Pjanic........................Misimovic
..........Rahimic....Zahirovic
-
am2804
#10303 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Vedo i VišćaKPNCTNJAH wrote:Ako nije smrtni slucaj u porodici, neka povreda ili treci vrlo bitan razlog za ovo kasnjenje, ja bih ga ostavio na klupi. Svakako je Vedo u boljoj formi.
- MOSALJOZE
#10304 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Što to pišete,što se brukate 
- bruce lee
#10305 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
antifascism wrote:
..............Ibisevic
..........Rahimic....Zahirovic
- jeza u ledja
#10306 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bice jos ovakvih "dojava" ko u vezi Dzeke. Uvijek ih je bilo pred odlucujuce tekme.
antifascism je nadmasio samog sebe.bruce lee wrote:antifascism wrote:
..............Ibisevic
..........Rahimic....Zahirovic![]()
![]()
- luckylaka
#10307 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
E jes me sad ovaj Dzeko nasikirao jebem ga,moram na posao a nikakvih dodatnih informacija.Jel jos 72 sata do utakmice nekako mi sve ovo ne mirise na dobro.Hajde bolan postavi bar sta na twitter koji qrac se igras sa nama 
- jeza u ledja
#10308 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Smiri se laka ne panici zbog djecijih dojava.
- Idemedosumom
#10309 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mazni jedan lexaurin prijatelju, bice to dobro ako Bog da. Previse analiziramo sve moguce i nesvjesno trazimo razloge za strah. Džeko ce poderat Slovacku, hattrickluckylaka wrote:E jes me sad ovaj Dzeko nasikirao jebem ga,moram na posao a nikakvih dodatnih informacija.Jel jos 72 sata do utakmice nekako mi sve ovo ne mirise na dobro.Hajde bolan postavi bar sta na twitter koji qrac se igras sa nama
- luckylaka
#10310 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Džeko za sat vremena stiže u tabor Zmajeva
Piše: Damir Delić
Edin Džeko, napadač Manchester Cityja i prva violina bh. reprezentacije, u 19 sati bi trebao stići u Sarajevo i priključiti se pripremama Zmajeva za veoma važan dvomeč Kvalifikacija za SP u Brazilu sa Slovcacima.
Džeko je kasnio na pripreme, iz privatnih razloga, a prema našem izvoru iz NS BiH potvrdio je svoj dolazak u Sarajevo večeras, kada će pojaviti u taboru Zmajeva na Ilidži.
Odoh na posao pjevajuci 
Piše: Damir Delić
Edin Džeko, napadač Manchester Cityja i prva violina bh. reprezentacije, u 19 sati bi trebao stići u Sarajevo i priključiti se pripremama Zmajeva za veoma važan dvomeč Kvalifikacija za SP u Brazilu sa Slovcacima.
Džeko je kasnio na pripreme, iz privatnih razloga, a prema našem izvoru iz NS BiH potvrdio je svoj dolazak u Sarajevo večeras, kada će pojaviti u taboru Zmajeva na Ilidži.
- luckylaka
#10311 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma ova moderacija dopusta svakakve dojave,treba tome stati kraj.Evo procita sad info pa lakse se brate odmah disejeza u ledja wrote:Smiri se laka ne panici zbog djecijih dojava.
- It_is_a_Leclerc
- antifascism
- luckylaka
#10314 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Doso babo oooooIt_is_a_Leclerc wrote:
-
VCorp
#10315 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Gledam neki se ponašaju kao da je BiH Brazil ili Argentina. Mi sebi ne možemo priuštiti da nam Džeko ne igra protiv Slovačke a da guramo nekakvog Ibiševića koji još nije ni odigrao jednu utakmicu u dresu BiH da je razvalio. Džeko je igrom i radom u reprezentaciji zaslužio da mu se može opravdati kašnjenje.
- Arteta
#10316 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
VCorp wrote:Gledam neki se ponašaju kao da je BiH Brazil ili Argentina. Mi sebi ne možemo priuštiti da nam Džeko ne igra protiv Slovačke a da guramo nekakvog Ibiševića koji još nije ni odigrao jednu utakmicu u dresu BiH da je razvalio. Džeko je igrom i radom u reprezentaciji zaslužio da mu se može opravdati kašnjenje.
Vedo igra svakako, bilo DZeke ili ne.
-
VCorp
#10317 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Arteta wrote:VCorp wrote:Gledam neki se ponašaju kao da je BiH Brazil ili Argentina. Mi sebi ne možemo priuštiti da nam Džeko ne igra protiv Slovačke a da guramo nekakvog Ibiševića koji još nije ni odigrao jednu utakmicu u dresu BiH da je razvalio. Džeko je igrom i radom u reprezentaciji zaslužio da mu se može opravdati kašnjenje.![]()
Nije niko ni rekao da ne igra već se to odnosi na guranje u prvi plan. U dresu BiH Ibišević je Edinova sjena.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#10318 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Vedad nikad nece ni razvaliti, on nije tip igraca koji nosi igru. Kod nas ,,razvaliti'' i sta mi pod tim podrazumjevamo mogu samo Pjanic, Misimovic i Dzeko. Ostalo su vodonoše koji se uklapaju u sistem igre i tempa ove trojice.VCorp wrote:Gledam neki se ponašaju kao da je BiH Brazil ili Argentina. Mi sebi ne možemo priuštiti da nam Džeko ne igra protiv Slovačke a da guramo nekakvog Ibiševića koji još nije ni odigrao jednu utakmicu u dresu BiH da je razvalio. Džeko je igrom i radom u reprezentaciji zaslužio da mu se može opravdati kašnjenje.
- Arteta
#10319 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
To nije tacno, Ibisevic je drugaciji igrac od Dzeke i on ce igrati isto bilo Dzeke ili ne.VCorp wrote:Arteta wrote:VCorp wrote:Gledam neki se ponašaju kao da je BiH Brazil ili Argentina. Mi sebi ne možemo priuštiti da nam Džeko ne igra protiv Slovačke a da guramo nekakvog Ibiševića koji još nije ni odigrao jednu utakmicu u dresu BiH da je razvalio. Džeko je igrom i radom u reprezentaciji zaslužio da mu se može opravdati kašnjenje.![]()
Nije niko ni rekao da ne igra već se to odnosi na guranje u prvi plan. U dresu BiH Ibišević je Edinova sjena.
- Logovan
#10320 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
AaaaahahahahahVCorp wrote:Gledam neki se ponašaju kao da je BiH Brazil ili Argentina. Mi sebi ne možemo priuštiti da nam Džeko ne igra protiv Slovačke a da guramo nekakvog Ibiševića koji još nije ni odigrao jednu utakmicu u dresu BiH da je razvalio. Džeko je igrom i radom u reprezentaciji zaslužio da mu se može opravdati kašnjenje.
-
VCorp
#10321 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Logovan wrote:AaaaahahahahahVCorp wrote:Gledam neki se ponašaju kao da je BiH Brazil ili Argentina. Mi sebi ne možemo priuštiti da nam Džeko ne igra protiv Slovačke a da guramo nekakvog Ibiševića koji još nije ni odigrao jednu utakmicu u dresu BiH da je razvalio. Džeko je igrom i radom u reprezentaciji zaslužio da mu se može opravdati kašnjenje.![]()
Ma daaajjj reci da se šališ...
Neću reći da se šalim već ću zatražiti da opovrgneš moju tvrdnju dokazom ?
-
VCorp
#10322 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Istina. Džeko je tip igrača koji zabija za reprezentaciju a Ibišević koji rijetko zabija. Jedva čekam da nam naleti kakav napadač naših korijena ili koji je rođen u BiH a zna igrati pa da Ibišević malo žulja guzove na klupi.Arteta wrote:
To nije tacno, Ibisevic je drugaciji igrac od Dzeke i on ce igrati isto bilo Dzeke ili ne.
- SmokingMan
#10323 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jel' i danas traning na grbavici,u koliko sati,i da li je otvorenog tipa.
-
VCorp
#10324 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tako je. Ko je zabio ? Ne bi zabio Ibisevic ni onaj da nije bilo onako lagano.KvaziExpert wrote:Na kome su napravljeni fauli iz kojih su pali golovi protiv Grcke? Ko je zabio iz penala? Ma gora sam ja budala sto ovo pisem,...
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk 4
- Idemedosumom
#10325 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne vidim potrebu za raspravom s novim profilom koji pljuje po Vedadu. GTFO