BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#10301 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Tomahawk11 »

burek_in_space wrote:Amri kasnila...Dzeko se josh ne osjeca spremnim da postane otac, ali nije htio da je ostavi u odsudnim trenucima...jutros dobila, i eto ga oko pola devet u hotelu 'ercegovina...Otprilike ovako nekako dozhivljavam ove sa provjerenim informacijama.

Nakon ovih baljezgarija ispisanih oko Dzekinog "kashnjenja", banovacu sve koji napishu "imam pouzdan izvor, ali necu reci ko je". :oops:
:thumbup:
antifascism

#10302 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

KPNCTNJAH wrote:Ako nije smrtni slucaj u porodici, neka povreda ili treci vrlo bitan razlog za ovo kasnjenje, ja bih ga ostavio na klupi. Svakako je Vedo u boljoj formi.
Slazem se

..............Ibisevic
..................Ibricic
Pjanic........................Misimovic
..........Rahimic....Zahirovic
am2804

#10303 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by am2804 »

KPNCTNJAH wrote:Ako nije smrtni slucaj u porodici, neka povreda ili treci vrlo bitan razlog za ovo kasnjenje, ja bih ga ostavio na klupi. Svakako je Vedo u boljoj formi.
Vedo i Višća :D mislim da nije vrijeme za tako nešto. Džeko je baš sada potreban zbog Skrtela, kako bi Vedo uvaljivao :thumbup:
MOSALJOZE

#10304 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Što to pišete,što se brukate :jbt:
bruce lee

#10305 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by bruce lee »

antifascism wrote:
..............Ibisevic
:shock: :shock: :lol:
jeza u ledja

#10306 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Bice jos ovakvih "dojava" ko u vezi Dzeke. Uvijek ih je bilo pred odlucujuce tekme.
bruce lee wrote:
antifascism wrote:
..............Ibisevic
:shock: :shock: :lol:
antifascism je nadmasio samog sebe.
luckylaka

#10307 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

E jes me sad ovaj Dzeko nasikirao jebem ga,moram na posao a nikakvih dodatnih informacija.Jel jos 72 sata do utakmice nekako mi sve ovo ne mirise na dobro.Hajde bolan postavi bar sta na twitter koji qrac se igras sa nama :(
jeza u ledja

#10308 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Smiri se laka ne panici zbog djecijih dojava.
Idemedosumom

#10309 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Idemedosumom »

luckylaka wrote:E jes me sad ovaj Dzeko nasikirao jebem ga,moram na posao a nikakvih dodatnih informacija.Jel jos 72 sata do utakmice nekako mi sve ovo ne mirise na dobro.Hajde bolan postavi bar sta na twitter koji qrac se igras sa nama :(
Mazni jedan lexaurin prijatelju, bice to dobro ako Bog da. Previse analiziramo sve moguce i nesvjesno trazimo razloge za strah. Džeko ce poderat Slovacku, hattrick :bih:
luckylaka

#10310 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Džeko za sat vremena stiže u tabor Zmajeva
Piše: Damir Delić

Edin Džeko, napadač Manchester Cityja i prva violina bh. reprezentacije, u 19 sati bi trebao stići u Sarajevo i priključiti se pripremama Zmajeva za veoma važan dvomeč Kvalifikacija za SP u Brazilu sa Slovcacima.

Džeko je kasnio na pripreme, iz privatnih razloga, a prema našem izvoru iz NS BiH potvrdio je svoj dolazak u Sarajevo večeras, kada će pojaviti u taboru Zmajeva na Ilidži. :thumbup: :bih: :thumbup: :bih: :thumbup: :bih: :thumbup: :bih: Odoh na posao pjevajuci :-D
luckylaka

#10311 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:Smiri se laka ne panici zbog djecijih dojava.
Ma ova moderacija dopusta svakakve dojave,treba tome stati kraj.Evo procita sad info pa lakse se brate odmah dise
It_is_a_Leclerc

#10312 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

Image
luckylaka

#10314 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:Image
Doso babo ooooo :thumbup: :bih: :thumbup: :bih: :thumbup: :bih: Hoce te me izluditi.
VCorp

#10315 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by VCorp »

Gledam neki se ponašaju kao da je BiH Brazil ili Argentina. Mi sebi ne možemo priuštiti da nam Džeko ne igra protiv Slovačke a da guramo nekakvog Ibiševića koji još nije ni odigrao jednu utakmicu u dresu BiH da je razvalio. Džeko je igrom i radom u reprezentaciji zaslužio da mu se može opravdati kašnjenje.
Arteta

#10316 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

VCorp wrote:Gledam neki se ponašaju kao da je BiH Brazil ili Argentina. Mi sebi ne možemo priuštiti da nam Džeko ne igra protiv Slovačke a da guramo nekakvog Ibiševića koji još nije ni odigrao jednu utakmicu u dresu BiH da je razvalio. Džeko je igrom i radom u reprezentaciji zaslužio da mu se može opravdati kašnjenje.
:-)

Vedo igra svakako, bilo DZeke ili ne.
VCorp

#10317 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by VCorp »

Arteta wrote:
VCorp wrote:Gledam neki se ponašaju kao da je BiH Brazil ili Argentina. Mi sebi ne možemo priuštiti da nam Džeko ne igra protiv Slovačke a da guramo nekakvog Ibiševića koji još nije ni odigrao jednu utakmicu u dresu BiH da je razvalio. Džeko je igrom i radom u reprezentaciji zaslužio da mu se može opravdati kašnjenje.

Nije niko ni rekao da ne igra već se to odnosi na guranje u prvi plan. U dresu BiH Ibišević je Edinova sjena.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#10318 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by A1fa »

Vedad nikad nece ni razvaliti, on nije tip igraca koji nosi igru. Kod nas ,,razvaliti'' i sta mi pod tim podrazumjevamo mogu samo Pjanic, Misimovic i Dzeko. Ostalo su vodonoše koji se uklapaju u sistem igre i tempa ove trojice.
Arteta

#10319 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

VCorp wrote:
Arteta wrote:

Nije niko ni rekao da ne igra već se to odnosi na guranje u prvi plan. U dresu BiH Ibišević je Edinova sjena.
To nije tacno, Ibisevic je drugaciji igrac od Dzeke i on ce igrati isto bilo Dzeke ili ne.
Logovan

#10320 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

Aaaaahahahahah :lol: :lol: Ma daaajjj reci da se šališ...
VCorp

#10321 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by VCorp »

Logovan wrote:
Aaaaahahahahah :lol: :lol: Ma daaajjj reci da se šališ...

Neću reći da se šalim već ću zatražiti da opovrgneš moju tvrdnju dokazom ?
VCorp

#10322 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by VCorp »

Arteta wrote:
To nije tacno, Ibisevic je drugaciji igrac od Dzeke i on ce igrati isto bilo Dzeke ili ne.
Istina. Džeko je tip igrača koji zabija za reprezentaciju a Ibišević koji rijetko zabija. Jedva čekam da nam naleti kakav napadač naših korijena ili koji je rođen u BiH a zna igrati pa da Ibišević malo žulja guzove na klupi.
SmokingMan

#10323 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by SmokingMan »

Jel' i danas traning na grbavici,u koliko sati,i da li je otvorenog tipa.
VCorp

#10324 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by VCorp »

KvaziExpert wrote:Na kome su napravljeni fauli iz kojih su pali golovi protiv Grcke? Ko je zabio iz penala? Ma gora sam ja budala sto ovo pisem,...

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk 4
Tako je. Ko je zabio ? Ne bi zabio Ibisevic ni onaj da nije bilo onako lagano.
Idemedosumom

#10325 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Idemedosumom »

Ne vidim potrebu za raspravom s novim profilom koji pljuje po Vedadu. GTFO :)
Post Reply