Nije ni Đilas cvjećka, nije ni tema, ali vrijedi čuti ovo, pobrojane, sve Vučićeve ludosti:
https://youtu.be/XT53WkirIYA
Moderator: O'zone
Isto ko i Černobil. Zataškavanje najveću štetu napravilo! A prije toga korupcija i loš sistem.oldtajmer wrote: ↑01/04/2020 19:36Dvoje uposlenika Doma zdravlja Sarajevo, koji rade u ustanovi u Vrazovoj, pozitivno je na koronavirus, saznaje "Dnevni avaz". Ova informacija potvrđena nam je iz više izvora.
Zasad nije poznato kad su se zarazili, ali nisu povezani s medicinskim osobljem. Oni su od jučer pozitivni na koronavirus. No, ova je informacija skrivana danima od javnosti. Riječ je o bračnom paru.![]()
![]()
![]()
stjeran je u cosak, sad ako narodu baci ublehu da se je in koronom zarazio i da je u samoizolaciji da bi prosao period od 15 dana i kao mucenik izasao a ovo debilstvo se zaboravilo... cuj kockarnice ostavio i kladionice otvorene, pa jel on retardiran... a nije ni cudo kad su mu glasaci kretencine pa moze im prodavat muda pod bubrege...
Četvrti doktor na KCUS-u zaražen koronavirusom, od 11 novih uzoraka jedan pozitivan
to
zašto nam brišeš postove
To za prijetnje sam i ja ranije pitao.costacurta wrote: ↑01/04/2020 22:36 Već me počinje nervirati ova iz Lukavca.
Što se više provlači kroz medijski prostor više stvari nema logike.
1. Ako si peti dan od povratka u BiH osjetila simptome a šesti dan (27.03) potvrđen virus, ispade da si ti na kruzeru bila sve do 22. 03.
Do tada masa kruzera je usidrena bila, poznato je koliko njih nije moglo da se usidri niti u jednu luku zbog zaraženih, mnogo prije si ti odlučila vratiti se kući.
Zbog čega si odlagala povratak tako dugo? Ja sam npr trebao na put 25. 02. skoro dvije sedmice prije početka frke kod nas, ali sam stopirao sve. Kod nje je prevladala želja za novcem, vjerovatno dok vrag nije odnio šalu.
Interesantno je i to da su joj iznajmili stan. Je li to inače običaj kad se vraćaš kući, iznijmmljuješ stan ili ideš svojima? Što su ti iznajmili stan? Kakvi su to roditelji, mentalni sklop ne razumijem? Bolje Hajd ti tamo nekome kontaminiraj stan, jbeš 200KM, nego u kuću da unosiš......![]()
I ko je prijetio, nisam upratio?
Isti sam,Lajavikrelac wrote: ↑01/04/2020 22:36 Ja prvi kad je sezona alergije otupim na mirise, moš' prnuti u autu pored mene ne osjetim...![]()