leo_ wrote:evo pitam ja zasto zene nikad nemaju konstantno misljenje? Zasto im je sve tako komplikovano i zasto se o svemu mora razmisljati 2 sata? recimo, treba da odemo do odredjene lokacije i sad je problem da li cemo ici pjeske, autom ili javnim prevozom. Iduci problem je da li ici u tenama, stiklama ili mozda nesto deseto (sandale recimo)? da li uopste zelimo ici ili ne zelimo ici do te lokacije i da li uopste ima potrebe da to uradimo ili nema potrebe da to uradimo? Meni ako se ide u ovom trenutku negdje, ja odoh i zdravo.
Zasto zena ne vjeruje muskarcu kad joj kaze da je recimo lijepa bez sminke, bez da ona to uopste trazi (znaci, uleti on u sred price s takvim komentarom)? zar stvarno zena misli da bi taj njen muskarac volio gledati ruznu osobu pored sebe i jos to podrzavati?
zasto svaka zena ovisi o rijecima "volim te" dok je u vezi ? sta predstavlja to "volim te"? evo ja sam sad raskinuo s djevojkom nakon 3.5 godine, ona je otisla jer joj vishe ne odgovara sve ovo, a prije toga sam dnevno dobijao 10 smsova sa "volim te" na kraju.
zasto svaka zena trazi i nastavak na to "volim te" ... "zauvijek"? sta znaci to nekome? jel' ona shvata da to ne mora imati nikakve veze s realnoscu?
hvala i nadam se da nisam pretjerao.
Ili mi se čini ili si ti kategoriju 'žene' izjednačio sa kategorijom 'moja bivša'.
Za ostale 3 milijarde i kusur osoba ženskog spola ne znam, al evo, mogu ti reći iz svog ugla.
Za odlazak negdje želim da znam detalje, da se dogovorimo okvirno, jer nije isto otići na izlet i na crveni tepih (pošto tamo tako često idem
Naravno da vjerujem da sam lijepa bez šminke....ali da sam još ljepša sa njom
O riječima 'volim te' apsolutno ne ovisim, čak me i iritira to. Šta meni znači 50 'volim te' na dan, a da se neko ponaša suprotno od toga. Veoma rijetko izgovaram te riječi i uvijek pokušam dati do znanja drugoj strani da se pretjeranom upotrebom tih riječi stvara kontraefekat. A taj dodatak 'zauvijek' na kraju, e tek bi mi to bilo smiješno. Znam da takvo nešto ja, kao veoma monogamna osoba, nikada ne bih mogla obećati takvo nešto i kako da onda vjerujem kad to neko drugi kaže...eto žao mi je ako sam te razočarala da nismo ni mi sve iste