e moji "navijači"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#1026 Re: e moji "navijači"
Shto fino tekbiraju 
- nellington
#1027 Re: e moji "navijači"
Tanko. Eto im bod, ali moralo se ovo dobiti
Ovo na kraju je bilo gadno
P.S. Cijelo vrijeme razmišljam o onoj reklami Tahirović, k'o da igra 11 Tahirovića
P.S. Cijelo vrijeme razmišljam o onoj reklami Tahirović, k'o da igra 11 Tahirovića
- Creasy
#1028 Re: e moji "navijači"
Bravo majstoriiiii!!!
Mogli su i do pobjede, ali i ovako nije lose.
Groblje - nema vise labavo.
Mogli su i do pobjede, ali i ovako nije lose.
Groblje - nema vise labavo.
- KPNCTNJAH
#1029 Re: e moji "navijači"
Prvo sam to vidio i kontam hajd' reklama, na dnu pise Dragolovcanin, reko onda mora da je to prezime igraca... kad jok i to neki granap ili sta vec...nellington wrote: P.S. Cijelo vrijeme razmišljam o onoj reklami Tahirović, k'o da igra 11 Tahirovića
- Charuga
- Globalni moderator
#1030 Re: e moji "navijači"
@Creasy
Citav post govori o izjavama trenera poslije utakmice sa videom postignutog gola a nigdje ni slova o navijacima. Nije to za ovu temu ..
Citav post govori o izjavama trenera poslije utakmice sa videom postignutog gola a nigdje ni slova o navijacima. Nije to za ovu temu ..
- Creasy
#1031 Re: e moji "navijači"
Plavih_11 wrote:@Creasy
Da, ali se spominje da je na "Marakani" bilo prisutno 41.000 gledalaca i to je i sustina posta jer sam to i podebljao. Mislim da se toliki broj gledalaca rijetko vidja na nasim stadionima kada nije u pitanju neka evropska utakmica. A sto se videa tice, njega sam postavio ne zbog gola (koji uzgred i nije nesto) nego jer se na njemu vide "pune tribine ludih navijaca".
- Charuga
- Globalni moderator
#1032 Re: e moji "navijači"
Delijama svaka cast za posjetu ali postu nije mjesto ovde.Creasy wrote:Plavih_11 wrote:@Creasy
Da, ali se spominje da je na "Marakani" bilo prisutno 41.000 gledalaca i to je i sustina posta jer sam to i podebljao. Mislim da se toliki broj gledalaca rijetko vidja na nasim stadionima kada nije u pitanju neka evropska utakmica. A sto se videa tice, njega sam postavio ne zbog gola (koji uzgred i nije nesto) nego jer se na njemu vide "pune tribine ludih navijaca".
-
TOJEL
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1034 Re: e moji "navijači"
scsport.ba
Država BiH sa Srbijom i Hrvatskom objavljuje rat huliganima!
U odlučniju borbi protiv jedne od najvećih pošasti u društvu naše zemlje, ali i regiona uključio se politički vrh BiH i oba entiteta
Država Bosna i Hercegovina, sa susjedima Srbijom i Hrvatskom, zajedno objavljuje rat huliganima! U odlučniju borbi protiv jedne od najvećih pošasti u društvu naše zemlje, ali i regiona uključio se politički vrh države, ali i oba bh. entiteta, kao i predstavnici Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH, Hrvatskog nogometnog saveza, te FS Srbije.
Akcije suzbijanja nasilja na i oko sportskih borilišta bit će aktuelizirana sutra (srijeda, 8. marta) u Parlamentarnoj skupštini BiH, gdje će se održati druga Konferencija o sprječavanju nereda na sportskim takmičenjima kod nas.
Kao uvodničari na sastanku govorit će Sadik Ahmetović, ministar sigurnosti BiH, te Ivica Osim, predsjednik Komiteta za normalizaciju N/FS BiH. Razgovorat će se o integrativnim i dezintegrativnim potencijalima sporta. Bit će prezentirana analiza evropske i bh. legislative sa preporukama mjera za spječavanje nasilja na sportskim terenima, a pričat će se i o preventivnim postupcima u sprječavanju nasilja na sportskim takmičenjima u BiH. Govora će biti i o konekciji klubova i navijača kao predpostavke za afirmaciju pozitivnih društvenih vrijednosti u sportu.
Poseban akcent bit će stavljen na stvaranje regionalnog okvira saradnje u prevenciji nasilja na sportskim takmičenjima, a u ovoj raspravi učestvovat će i predstavnici Beogradskog centra za bezbjedonosnu politiku, HNS-a i FS Srbije.
E, sada da li će sve ostati samo mrtvo slovo na papiru sastanka u Sarajevu znat ćemo u narednim danima i mjesecima!? Živi bili, pa vidjeli...
- Creasy
#1035 Re: e moji "navijači"
Bez gostujućih navijača i u proljetnom dijelu prvenstva
U nogometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine i u proljetnom dijelu prvenstva bit će zabranjen organizirani odlazak navijača na utakmice svojih klubova u gostima.
Komitet za normalizaciju NSBiH, na sjednici održanoj u utorak u Sarajevu, odlučio je da se još nisu stvorili optimalni uvjeti koji bi omogućili navijačima organizovani odlazak na gostujuće stadione, saopćeno je iz NSBiH.
Komitet je na 37. sjednici razmatrao i usvojio izvještaje selektora a i U-21 reprezentacija, Safeta Sušića i Vlade Jagodića, uz konstataciju da su utakmice BiH - Brazil i Srbija - BiH ispunile planirane ciljeve selektora.
Vođena je i rasprava o pripremnim aktivnostima za početak proljetnog dijela prvenstva te je zaključeno da svi organi trebaju preduzeti adekvatne mjere iz svoje nadležnosti radi osiguranja potpune regularnosti takmičenja i sigurnosti na svim utakmicama.
Komitet za normalizaciju će pažljivo pratiti odvijanje takmičenja i rad navedenih organa kao i svih službenih osoba.
U nogometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine i u proljetnom dijelu prvenstva bit će zabranjen organizirani odlazak navijača na utakmice svojih klubova u gostima.
Komitet za normalizaciju NSBiH, na sjednici održanoj u utorak u Sarajevu, odlučio je da se još nisu stvorili optimalni uvjeti koji bi omogućili navijačima organizovani odlazak na gostujuće stadione, saopćeno je iz NSBiH.
Komitet je na 37. sjednici razmatrao i usvojio izvještaje selektora a i U-21 reprezentacija, Safeta Sušića i Vlade Jagodića, uz konstataciju da su utakmice BiH - Brazil i Srbija - BiH ispunile planirane ciljeve selektora.
Vođena je i rasprava o pripremnim aktivnostima za početak proljetnog dijela prvenstva te je zaključeno da svi organi trebaju preduzeti adekvatne mjere iz svoje nadležnosti radi osiguranja potpune regularnosti takmičenja i sigurnosti na svim utakmicama.
Komitet za normalizaciju će pažljivo pratiti odvijanje takmičenja i rad navedenih organa kao i svih službenih osoba.
- samo_ti
#1036 Re: e moji "navijači"
Majmunski komitet
- weedonjaaa
#1037 Re: e moji "navijači"
EDIT: Cetri puta ti brisem istu sliku a ako budem morao i peti put onda ces dobiti sedmodnevni odmor u Banovicima.
- weedonjaaa
#1038 Re: e moji "navijači"
Ali zašto? U čemu je problem sa slikom?weedonjaaa wrote:EDIT: Cetri puta ti brisem istu sliku a ako budem morao i peti put onda ces dobiti sedmodnevni odmor u Banovicima.
- Richard Wagner
#1039 Re: e moji "navijači"
naka lica na njoj
jo ja vas navijače niša ne kontam
jo ja vas navijače niša ne kontam
- Charuga
- Globalni moderator
#1040 Re: e moji "navijači"
Problem je sto je provokacija. Problem je i sto je trolanje. Postavio si je na tri (cini mi se) razlicite teme a svrha je ...weedonjaaa wrote:Ali zašto? U čemu je problem sa slikom?weedonjaaa wrote:EDIT: Cetri puta ti brisem istu sliku a ako budem morao i peti put onda ces dobiti sedmodnevni odmor u Banovicima.
- Creasy
#1041 Re: e moji "navijači"
Neredi na ulicama Zenice
Fizički obračun navijača Čelika i policije, 16 uhapšenih
Za vrijeme odigravanja utakmice između Čelika i Veleža na Bilinom polju u Zenici došlo je do fizičkog obračuna između policije i navijača Čelika, a zatim i do nereda na zeničkim ulicama, potvrdila je za Sarajevo-x.com Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.
Incident je počeo na stadionu, a nastavio se na ulicama Zenice uz viku i razbijanje.
Nakon što je zenička policija privela petericu navijača Čelika zbog napada na policajce, grupa od oko 200 simpatizera zeničkog kluba napustila je stadion Bilino polje i uputila se pred Policijsku stanicu u centru Zenice.
U gradu je tada nastao opšti haos, letjele su flaše, baklje i kamenje. Policija je uspjela rastjerati huligane i uhapsila još 11 navijača Čelika.
Kako nam je kazala Ahmić, tri policajca su zadobila lakše tjelesne povrede, a protiv svih 16 počinioca će biti podnijete krivične prijave.
Fizički obračun navijača Čelika i policije, 16 uhapšenih
Za vrijeme odigravanja utakmice između Čelika i Veleža na Bilinom polju u Zenici došlo je do fizičkog obračuna između policije i navijača Čelika, a zatim i do nereda na zeničkim ulicama, potvrdila je za Sarajevo-x.com Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.
Incident je počeo na stadionu, a nastavio se na ulicama Zenice uz viku i razbijanje.
Nakon što je zenička policija privela petericu navijača Čelika zbog napada na policajce, grupa od oko 200 simpatizera zeničkog kluba napustila je stadion Bilino polje i uputila se pred Policijsku stanicu u centru Zenice.
U gradu je tada nastao opšti haos, letjele su flaše, baklje i kamenje. Policija je uspjela rastjerati huligane i uhapsila još 11 navijača Čelika.
Kako nam je kazala Ahmić, tri policajca su zadobila lakše tjelesne povrede, a protiv svih 16 počinioca će biti podnijete krivične prijave.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1043 Re: e moji "navijači"
ama što im i ovo treba?
eto nema ni ustaša, ni četnika, ni Sarajlija...al je valjda budala sama sebi dovoljna da pravi sranja
- Distortion
#1044 Re: e moji "navijači"
Sta je smijesno?
Informisi se prije nego napises post!
Last edited by Distortion on 10/03/2012 21:25, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1045 Re: e moji "navijači"
To sto ste imali kornjace na tribini.
sarkazam naravno
sarkazam naravno
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1046 Re: e moji "navijači"
Ma jok opet se strasna policija izivljavala nad nevinim navijacimaJoseMujica wrote:ama što im i ovo treba?eto nema ni ustaša, ni četnika, ni Sarajlija...al je valjda budala sama sebi dovoljna da pravi sranja
- Charuga
- Globalni moderator
-
Enofazni števec
#1048 Re: e moji "navijači"
Jel ko vidio rebus od "navijaca" Rada na utakmici protiv NP-a
- alijagoro
#1049 Re: e moji "navijači"
Majmuni ko majmuni,i jos im bude krivo,kad im neko kao Pazarci uzvrati na njihove cetnicke provokacije.Moguce je da i one batine od prije par godina iz Novog Pazara jos bole,pa ne znaju sta ce od sebe.Enofazni števec wrote:Jel ko vidio rebus od "navijaca" Rada na utakmici protiv NP-a
- Distortion
#1050 Re: e moji "navijači"
Ovaj incident sa par drotova je mali dio svih desavanja. Suzdrzi se nepotrebnih postova jer nisi dovoljno upucen u desavanja. Dosta momaka je popusilo prekrsajne, cak i krivicne, hapsili su po gradu koga su stigli. Ono sto se desavalo na stadionu (provokacija od strane policije) je cisto da se zadovolji premijer FBIH Nermin Niksic koji je bio u svecanoj lozileet wrote:To sto ste imali kornjace na tribini.
sarkazam naravno