e moji "navijači"

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
burek_in_space

#1026 Re: e moji "navijači"

Post by burek_in_space »

Shto fino tekbiraju :mrgreen:
nellington

#1027 Re: e moji "navijači"

Post by nellington »

Tanko. Eto im bod, ali moralo se ovo dobiti :roll: Ovo na kraju je bilo gadno :-?

P.S. Cijelo vrijeme razmišljam o onoj reklami Tahirović, k'o da igra 11 Tahirovića :lol:
Creasy

#1028 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

Bravo majstoriiiii!!! :D

Mogli su i do pobjede, ali i ovako nije lose. :thumbup:

Groblje - nema vise labavo. :evil:
KPNCTNJAH

#1029 Re: e moji "navijači"

Post by KPNCTNJAH »

nellington wrote: P.S. Cijelo vrijeme razmišljam o onoj reklami Tahirović, k'o da igra 11 Tahirovića :lol:
Prvo sam to vidio i kontam hajd' reklama, na dnu pise Dragolovcanin, reko onda mora da je to prezime igraca... kad jok i to neki granap ili sta vec...
Charuga
Globalni moderator

#1030 Re: e moji "navijači"

Post by Charuga »

@Creasy

Citav post govori o izjavama trenera poslije utakmice sa videom postignutog gola a nigdje ni slova o navijacima. Nije to za ovu temu ..
Creasy

#1031 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

Plavih_11 wrote:@Creasy

Citav post govori o izjavama trenera poslije utakmice sa videom postignutog gola a nigdje ni slova o navijacima. Nije to za ovu temu ..

Da, ali se spominje da je na "Marakani" bilo prisutno 41.000 gledalaca i to je i sustina posta jer sam to i podebljao. Mislim da se toliki broj gledalaca rijetko vidja na nasim stadionima kada nije u pitanju neka evropska utakmica. A sto se videa tice, njega sam postavio ne zbog gola (koji uzgred i nije nesto) nego jer se na njemu vide "pune tribine ludih navijaca". :D
Charuga
Globalni moderator

#1032 Re: e moji "navijači"

Post by Charuga »

Creasy wrote:
Plavih_11 wrote:@Creasy

Da, ali se spominje da je na "Marakani" bilo prisutno 41.000 gledalaca i to je i sustina posta jer sam to i podebljao. Mislim da se toliki broj gledalaca rijetko vidja na nasim stadionima kada nije u pitanju neka evropska utakmica. A sto se videa tice, njega sam postavio ne zbog gola (koji uzgred i nije nesto) nego jer se na njemu vide "pune tribine ludih navijaca". :D
Delijama svaka cast za posjetu ali postu nije mjesto ovde.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1034 Re: e moji "navijači"

Post by -LIBERO- »

Država BiH sa Srbijom i Hrvatskom objavljuje rat huliganima!

U odlučniju borbi protiv jedne od najvećih pošasti u društvu naše zemlje, ali i regiona uključio se politički vrh BiH i oba entiteta

Država Bosna i Hercegovina, sa susjedima Srbijom i Hrvatskom, zajedno objavljuje rat huliganima! U odlučniju borbi protiv jedne od najvećih pošasti u društvu naše zemlje, ali i regiona uključio se politički vrh države, ali i oba bh. entiteta, kao i predstavnici Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH, Hrvatskog nogometnog saveza, te FS Srbije.

Akcije suzbijanja nasilja na i oko sportskih borilišta bit će aktuelizirana sutra (srijeda, 8. marta) u Parlamentarnoj skupštini BiH, gdje će se održati druga Konferencija o sprječavanju nereda na sportskim takmičenjima kod nas.

Kao uvodničari na sastanku govorit će Sadik Ahmetović, ministar sigurnosti BiH, te Ivica Osim, predsjednik Komiteta za normalizaciju N/FS BiH. Razgovorat će se o integrativnim i dezintegrativnim potencijalima sporta. Bit će prezentirana analiza evropske i bh. legislative sa preporukama mjera za spječavanje nasilja na sportskim terenima, a pričat će se i o preventivnim postupcima u sprječavanju nasilja na sportskim takmičenjima u BiH. Govora će biti i o konekciji klubova i navijača kao predpostavke za afirmaciju pozitivnih društvenih vrijednosti u sportu.

Poseban akcent bit će stavljen na stvaranje regionalnog okvira saradnje u prevenciji nasilja na sportskim takmičenjima, a u ovoj raspravi učestvovat će i predstavnici Beogradskog centra za bezbjedonosnu politiku, HNS-a i FS Srbije.

E, sada da li će sve ostati samo mrtvo slovo na papiru sastanka u Sarajevu znat ćemo u narednim danima i mjesecima!? Živi bili, pa vidjeli...
scsport.ba
Creasy

#1035 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

Bez gostujućih navijača i u proljetnom dijelu prvenstva

U nogometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine i u proljetnom dijelu prvenstva bit će zabranjen organizirani odlazak navijača na utakmice svojih klubova u gostima.

Komitet za normalizaciju NSBiH, na sjednici održanoj u utorak u Sarajevu, odlučio je da se još nisu stvorili optimalni uvjeti koji bi omogućili navijačima organizovani odlazak na gostujuće stadione, saopćeno je iz NSBiH.

Komitet je na 37. sjednici razmatrao i usvojio izvještaje selektora a i U-21 reprezentacija, Safeta Sušića i Vlade Jagodića, uz konstataciju da su utakmice BiH - Brazil i Srbija - BiH ispunile planirane ciljeve selektora.

Vođena je i rasprava o pripremnim aktivnostima za početak proljetnog dijela prvenstva te je zaključeno da svi organi trebaju preduzeti adekvatne mjere iz svoje nadležnosti radi osiguranja potpune regularnosti takmičenja i sigurnosti na svim utakmicama.

Komitet za normalizaciju će pažljivo pratiti odvijanje takmičenja i rad navedenih organa kao i svih službenih osoba.
samo_ti

#1036 Re: e moji "navijači"

Post by samo_ti »

Majmunski komitet
weedonjaaa

#1037 Re: e moji "navijači"

Post by weedonjaaa »

EDIT: Cetri puta ti brisem istu sliku a ako budem morao i peti put onda ces dobiti sedmodnevni odmor u Banovicima.
weedonjaaa

#1038 Re: e moji "navijači"

Post by weedonjaaa »

weedonjaaa wrote:EDIT: Cetri puta ti brisem istu sliku a ako budem morao i peti put onda ces dobiti sedmodnevni odmor u Banovicima.
Ali zašto? U čemu je problem sa slikom?
Richard Wagner

#1039 Re: e moji "navijači"

Post by Richard Wagner »

naka lica na njoj :mrgreen:

jo ja vas navijače niša ne kontam
Charuga
Globalni moderator

#1040 Re: e moji "navijači"

Post by Charuga »

weedonjaaa wrote:
weedonjaaa wrote:EDIT: Cetri puta ti brisem istu sliku a ako budem morao i peti put onda ces dobiti sedmodnevni odmor u Banovicima.
Ali zašto? U čemu je problem sa slikom?
Problem je sto je provokacija. Problem je i sto je trolanje. Postavio si je na tri (cini mi se) razlicite teme a svrha je ...
Creasy

#1041 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

Neredi na ulicama Zenice
Fizički obračun navijača Čelika i policije, 16 uhapšenih
Za vrijeme odigravanja utakmice između Čelika i Veleža na Bilinom polju u Zenici došlo je do fizičkog obračuna između policije i navijača Čelika, a zatim i do nereda na zeničkim ulicama, potvrdila je za Sarajevo-x.com Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Incident je počeo na stadionu, a nastavio se na ulicama Zenice uz viku i razbijanje.

Nakon što je zenička policija privela petericu navijača Čelika zbog napada na policajce, grupa od oko 200 simpatizera zeničkog kluba napustila je stadion Bilino polje i uputila se pred Policijsku stanicu u centru Zenice.

U gradu je tada nastao opšti haos, letjele su flaše, baklje i kamenje. Policija je uspjela rastjerati huligane i uhapsila još 11 navijača Čelika.

Kako nam je kazala Ahmić, tri policajca su zadobila lakše tjelesne povrede, a protiv svih 16 počinioca će biti podnijete krivične prijave.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1042 Re: e moji "navijači"

Post by Velkoski »

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1043 Re: e moji "navijači"

Post by JoseMujica »

ama što im i ovo treba? :-) eto nema ni ustaša, ni četnika, ni Sarajlija...al je valjda budala sama sebi dovoljna da pravi sranja
Distortion

#1044 Re: e moji "navijači"

Post by Distortion »

Sta je smijesno?

Informisi se prije nego napises post!
Last edited by Distortion on 10/03/2012 21:25, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1045 Re: e moji "navijači"

Post by Velkoski »

To sto ste imali kornjace na tribini.

sarkazam naravno
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1046 Re: e moji "navijači"

Post by hrasno38 »

JoseMujica wrote:ama što im i ovo treba? :-) eto nema ni ustaša, ni četnika, ni Sarajlija...al je valjda budala sama sebi dovoljna da pravi sranja
Ma jok opet se strasna policija izivljavala nad nevinim navijacima :-)
Charuga
Globalni moderator

#1047 Re: e moji "navijači"

Post by Charuga »

Sukob navijača Rada i Novog Pazara

http://sportsport.ba/ino_fudbal/sukob-n ... zara/76347
Enofazni števec

#1048 Re: e moji "navijači"

Post by Enofazni števec »

Jel ko vidio rebus od "navijaca" Rada na utakmici protiv NP-a
alijagoro

#1049 Re: e moji "navijači"

Post by alijagoro »

Enofazni števec wrote:Jel ko vidio rebus od "navijaca" Rada na utakmici protiv NP-a
Majmuni ko majmuni,i jos im bude krivo,kad im neko kao Pazarci uzvrati na njihove cetnicke provokacije.Moguce je da i one batine od prije par godina iz Novog Pazara jos bole,pa ne znaju sta ce od sebe.
Distortion

#1050 Re: e moji "navijači"

Post by Distortion »

leet wrote:To sto ste imali kornjace na tribini.

sarkazam naravno
Ovaj incident sa par drotova je mali dio svih desavanja. Suzdrzi se nepotrebnih postova jer nisi dovoljno upucen u desavanja. Dosta momaka je popusilo prekrsajne, cak i krivicne, hapsili su po gradu koga su stigli. Ono sto se desavalo na stadionu (provokacija od strane policije) je cisto da se zadovolji premijer FBIH Nermin Niksic koji je bio u svecanoj lozi :wink:
Locked