damirc_sa wrote:
Ti ili se pravis lud ili ne zelis da citas sta su momci prije mene napisali. Klub ima zaokruzenu finansijsku konstrukciju vezanu za reprogram duga, samo se ceka odgovor Poreska da se vidi na koji nacin ce se to rijesiti. To je odmah znak da su steceni svi uslovi za dobijanje licence i za pozitivno poslovanje kluba.
Kada me pitas za Megamix, reci ti meni da li ti znas detalje sponzorskih ugovora sa TA ili Al Shidi ili slicnim vasim sponzorima, ne znas dakle odmah niste ni vi transparentni. Kako ti znas da nema nikakvih papira i da to nije legalan nacin sponzorstva daj mi jedan dokaz. Vama je Misimovic trn u oku jer covjek radi u interesu Želje i dovodi renomirana fudbalska imena, a ne neke brazilce iz Mijanmarske lige. Za razliku od vas mi se nismo nikome prodali i ne strepimo sta ce Amidža da uradi od naseg kluba.
Sto se tice igranja Evropskih utakmica, ja koliko znam do kraja ima jos 9 kola, ko vama garantuje da cete igrati Evropu niko kao ni nama, ali smo u dosta boljoj poziciji. Mi ne gradimo stadion samo za ovu godinu vec i za slijedecu i za naredne godine, jer zelimo na svom stadionu igrati prva dva pretkola.
Dijete prestani ovdje lupati. Za tebe su jedini relevantan izvor ovih par koji rade u Megamixovom skladistu
Koliki je taj dug, koji ce te reprogramirati? Zna li to iko? Bez suplje, interesuje me cifra i potrazivaci?
A sto se tice Megamixa on vam uopce nije na listi sponzora, za razliku od recimo poliklinike Sunce

Cak ni toliko ne znas a drzis predavanja.
Dakle ako ima kakvih papira o suradni sa Megamixom na sunce. Ispada, da svrsavate sto vas je neko kupio ispod stola a da se uopce jasvnosti ne predocavaju barem generalne odredbe tog deala.
A ja uopce ne tvrdim da cemo mi u Evropu iako nam trenutna pozicija na tabeli to omogucuje.Za razliku od vas. Mada ti tvrdis da ste u boljoj poziciji
Ili nikako stojis sa logikom ili znas da vam je neko dao neke ''transparentne'' garancije.