Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
il dottore

#10201 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by il dottore »

triconja wrote:
Njanjavi wrote:Ne kontam kod bosnje taj neki animozitet prema intelektu, to sprdanje sa iole inteligentnim insanom.
Naime, gledam masu puta kako raja ovdje na jako papanske nacine voli pokusat sprdat neke chatere ako iole ozbiljnije pristupe temi na sasvim ok nacin.
Pocesto se to moze primjetit na nacinu kako se pojedinci odnose prema karlinki iako cura ne lupeta gluposti nista vise od vecine forumasa, ali nekako bas se primjeti koliko bosnjo coporaski nekako razmislja i postupa, sprda se sa iole inteligentnijim stavovima i misljenjima.
To ti je onaj mentalitet sta ce zena, cuj da ti zena govori, ko da je ona pametnija :roll:
Necete zitigu
anchor85

#10202 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by anchor85 »

BarbaDue wrote:
triconja wrote: Reci joj da je stari obicaj da se ne kupa subotom, jerbo ne valja se :lol: .
Kakva subota, nazadak! Kako sam se rodio kupam se nedjeljom poslije crtanog. :mrgreen:
Ne moze nedjelja jer ne radi frizer nedjeljom.
triconja

#10203 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

anchor85 wrote:
BarbaDue wrote:
triconja wrote: Reci joj da je stari obicaj da se ne kupa subotom, jerbo ne valja se :lol: .
Kakva subota, nazadak! Kako sam se rodio kupam se nedjeljom poslije crtanog. :mrgreen:
Ne moze nedjelja jer ne radi frizer nedjeljom.
A ja sve mijesam, znaci petkom se ne smiju nokti rezat, a nedjeljom ne radi frizer :bih: :sax:
Connaisseur Karlin

#10204 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Connaisseur Karlin »

djevojka bez imena wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
ne kuzim , kao se ljube / pozdravljaju :shock:

Ne ljube se bukvalno nego ono cmok cmok mimo obraza, ne dotaknu se ali simuliraju poljubac. Kuzis? :kiss:
to najcesce rade muskarci i gejs u svijetu mode :)

nisam nikad vidjela dva strajt muskarca da se tako ljube , tj. air kiss bez cheek-kiss :D
anchor85

#10205 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by anchor85 »

triconja wrote: A ja sve mijesam, znaci petkom se ne smiju nokti rezat, a nedjeljom ne radi frizer :bih: :sax:
Utorkom se nokti ne rezu.
Connaisseur Karlin

#10206 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Connaisseur Karlin »

animals wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
djevojka bez imena wrote:Ja ne kontam ovo ljubakanje pri pozdravu, pisala sam vec o tome, danas opet vidim dvojicu, to kao neki ritual, prvo ruka pa onda naginjanje kao ljube se al u prazno, pa naklon jedan drugom :roll: Je li to neki muslimanski obicaj ili smo to nafatali od turista :?
animals wrote:To sa ljubljenejm muski kad se vide, je neki trend u glupavi
nabildani muskaraca::
neobavezno jesu li Srbi, Hrvati ili Bosnjaci..
ne kuzim , kao se ljube / pozdravljaju :shock:
Pa, znas ono..
gdje si brate..pa u obraz :mrgreen:
pa to je OK , ne vidim problem ako se poljube u obraz :)
Cherry-Cherry

#10207 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

anchor85 wrote:
triconja wrote: A ja sve mijesam, znaci petkom se ne smiju nokti rezat, a nedjeljom ne radi frizer :bih: :sax:
Utorkom se nokti ne rezu.
Utorkom i petkom se ne režu nokti, ne šiša se, ne pere se kosa, ne pere se veš i ništa se po kući ne radi.
Ako djevojka srijedom pere kosu, neće se udati.
Ako žena srijedom pere kosu, ostat će udovica.

Eto, nek se zna. :bih:

:mrgreen:
vjesticanametli

#10208 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

triconja wrote:
BajramBarecula wrote:
Njanjavi wrote:Skontao sam da je upitnik omaz kapetanu kuki!!!
vidim smoto se koji dzoks :-)
Oj tebrex kakav je to nik kruhati :lol: :lol: :lol:
Nik je :lol: :lol: ludak hahahhah
Raigor Stonehoof

#10209 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

ne kontam ljude (iz sarajeva) koji odu "na more" i kupaju se u bazenu. plati tri milje, ode u tursku, i uziva ko na termama.
Zoya

#10210 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Zoya »

Ne, znam gdje je tema o fejsbuku ali ljudi moji, više mi se fejsbuk ne otvara od sliku nogu i bazena i mora i preseravanja.
JThomas

#10211 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

u tursku se ide da te dvore i da ti prinose, i da te vidi druga sarajevska "elita". tako da nikakve misterije tu nema.
Raigor Stonehoof

#10212 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

JThomas wrote:u tursku se ide da te dvore i da ti prinose, i da te vidi druga sarajevska "elita". tako da nikakve misterije tu nema.
Uzmi trosak jednog dana tamo, pa istu kolicinu novca potrosi na termama. Da vidis kako ce trcat oko tebe :)

Ovo drugo si upravu.
broj dva

#10213 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by broj dva »

Ne kontam Dinu Merlina, zasto je popularan on i zasto njegova muzika.
U stvari covjeka licno i ne znam tako da mozda i ima razloga, mozda je prava raja, dobar covjek i slicno.
Ali za muziku njegovu, to stvarno ne kontam.
triconja

#10214 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

broj dva wrote:Ne kontam Dinu Merlina, zasto je popularan on i zasto njegova muzika.
U stvari covjeka licno i ne znam tako da mozda i ima razloga, mozda je prava raja, dobar covjek i slicno.
Ali za muziku njegovu, to stvarno ne kontam.
Meni je ova dobra pa nek crknu dusmani (ostale bas nesto i nisu)
triconja

#10215 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

E raja danas sam vozio golfa keca na duzu relaciju, prvi put sjedam u tankvo "analogno" auto. I ugasi mi se auto tri puta na kruznom prema destinaciji i jednom kad sam se vracao. Prva i treca su toliko blizu da covjek mora bacati grah kad mijenja jer ako odes previse lijevo ubaciva u rikverc :lol: . Sav se sjebo, kocnice moras kao vo zapet da zakoci, gas nikakav, kvacilo isto. Kad sam sjeo u ford fokus, ko nebo i zemlja, znaci nekakav mi fin osjecaj oko srca :lol: .

Umalo da zaboravim kako je tesko okretati volan, pogotovo u kruznom toku. Znaci ljudi koji voze ta auta su majstori :lol: . Nikako ne kontam toliku razliku, 'naci boze.
triconja

#10216 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Zoya wrote:Ne, znam gdje je tema o fejsbuku ali ljudi moji, više mi se fejsbuk ne otvara od sliku nogu i bazena i mora i preseravanja.
Jesu li barem kakve noge :zoka: ?
Njanjavi

#10217 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Ne kontam ovoliku brojcanost flat earth pobornika u okruzenju, i ne kontam psy trance da me ubijes :sad:
sheilak

#10218 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

Raigor Stonehoof wrote:
JThomas wrote:u tursku se ide da te dvore i da ti prinose, i da te vidi druga sarajevska "elita". tako da nikakve misterije tu nema.
Uzmi trosak jednog dana tamo, pa istu kolicinu novca potrosi na termama. Da vidis kako ce trcat oko tebe :)

Ovo drugo si upravu.
ne bih u tursku i da im gledam one face taman da mi hranu posipaju zlatom.

a terme su svakako za papke, em previse naroda, ali zaista previse, koji vecinom nema osnovne kulture, em previse mlaka voda, em onaj cudan miris/smrad koji samo doprinosi tome da sam tamo oba puta bila na ivici mucnine.

Njanjavi wrote:Ne kontam ovoliku brojcanost flat earth pobornika u okruzenju, i ne kontam psy trance da me ubijes :sad:
ni ja zaista. niti anti vaxxer pokret. niti toliki porast klerofasizma i sektaskog mentaliteta kad su religije u pitanju.
detroit-mercy

#10219 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by detroit-mercy »

Ono kad na FB stave sliku djecaka/djevojcice koji vodi goveda na pojilo i onda obavezno ide "Malo je njih koji ce lajakati ovu sliku" ili "Da vidimo koliko ce nas lajkati ovu sliku" :mrgreen:
I onda naravno ide tirada komentara u smilslu kako sisare imaju vise lajkovao od ovih :-) patetika na cetvrtu :skoljka: .
Toffee karamela

#10220 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Toffee karamela »

pošton nemam drugog načina želim ovdje da pohvalim i poselamim druga Chmolju koji je jutros konačno zaključao onu debilnu temu na politici (u naslovu četiri slova i jedan smajli). koja i kolika besposlena bagra se okuplja po ovim forumima to je za ne vjerovati.
Mega Man X

#10221 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mega Man X »

triconja wrote:E raja danas sam vozio golfa keca na duzu relaciju, prvi put sjedam u tankvo "analogno" auto. I ugasi mi se auto tri puta na kruznom prema destinaciji i jednom kad sam se vracao. Prva i treca su toliko blizu da covjek mora bacati grah kad mijenja jer ako odes previse lijevo ubaciva u rikverc :lol: . Sav se sjebo, kocnice moras kao vo zapet da zakoci, gas nikakav, kvacilo isto. Kad sam sjeo u ford fokus, ko nebo i zemlja, znaci nekakav mi fin osjecaj oko srca :lol: .

Umalo da zaboravim kako je tesko okretati volan, pogotovo u kruznom toku. Znaci ljudi koji voze ta auta su majstori :lol: . Nikako ne kontam toliku razliku, 'naci boze.
Ista stvar i kod mene sa dedinim/djedovim Golfom 2 pošto me je zamolio da dovučem mu auto do njegove avlije.
Hem što nisam mogao pomaknut sjedište nazad, hem što je kvačilo preteško. A kasnije skontam nakon paljenja da nema servo. Kasnije me mišići zaboliše ko da sam bildo. :mrgreen:

A ovamo u Forda okrećem volan ko Šumaher.. :lol:
Last edited by Mega Man X on 06/07/2017 09:07, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#10222 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Mega Man X wrote:
triconja wrote:E raja danas sam vozio golfa keca na duzu relaciju, prvi put sjedam u tankvo "analogno" auto. I ugasi mi se auto tri puta na kruznom prema destinaciji i jednom kad sam se vracao. Prva i treca su toliko blizu da covjek mora bacati grah kad mijenja jer ako odes previse lijevo ubaciva u rikverc :lol: . Sav se sjebo, kocnice moras kao vo zapet da zakoci, gas nikakav, kvacilo isto. Kad sam sjeo u ford fokus, ko nebo i zemlja, znaci nekakav mi fin osjecaj oko srca :lol: .

Ista stvar i kod mene sa dedinim/djedovim Golfom 2.
Hem što nisam mogao pomaknut sjedište nazad, hem što je kvačilo preteško. A kasnije skontam nakon paljenja da nema servo. Kasnije me mišići zaboliše ko da sam bildo. :mrgreen:

A ovamo u Forda okrećem volan i sve ko Šumaher.. :lol:
Ima dvojki sa servo volanom.
Kec....jedino ako je neko nesto posebno radio.
djevojka bez imena

#10223 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

ko nije na golfu ucio taj nije vozac :mrgreen:
mad_max_ba

#10224 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

djevojka bez imena wrote:ko nije na golfu ucio taj nije vozac :mrgreen:
jbga
ja na kamionu učio :lol: :lol: :lol: :lol:
triconja

#10225 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

djevojka bez imena wrote:ko nije na golfu ucio taj nije vozac :mrgreen:
Sad sam pravi, mogu i tenk i avion vozit.
Post Reply